Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf včeraj sem kupila lok in je fin. naš mali tudi strmi v sonce in se pogovarja z njim, zdejle je še metuljčka odkril. Super! Je fajn, ne? Kot je že Šoela napisala, počaki, da pride do žogice, takrat bo šele žur IZVIRNO SPOROČILO: Galateal Mislim pa, da ji je to brcanje pomagalo, da so se ji kolki popravili. Je imela prvotno izvid IIA. Niso nam predpisali širokega povijanja in samo od sebe se je po dveh mesecih popravilo na IA. Je pa na izvidu napisanih še en kup drugih stvari, ki jih niti slučajno ne razumem (da osifikacijsko jedro glavice femurja še ni vidno, da je kostni rob obojestransko oster, da je kostno pokrivanje dobro, hrustančno pa ozko). Tako da je mogoče kaj drugega narobe Tulajle ti lahko malo pomagam: femur je stegnenica, osifikacija je zakostenevanje - nastajanje kosti, jedro zakostenevanja na glavici stegnenice torej še ni vidno. Razložit pa ne znam, k nisem medicinka, ampak "samo" biologinja Ampak ziher ni nič narobe, samo pozitivno IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Rokico pa tudi Zala ves čas tišči v usta ... Sploh levo, zato me zanima, če se že pri tej starosti lahko na tak način kaže, če bo otrok levičar ali desničar? Vedno namreč daje prednost levi, pa sem namreč pomislila, če je to to Ja, vidiš Taj tudi. Pa igračke tudi prime full hitreje z levo kot z desno. Probavam pa tako, da mu igračko držim pred obrazkom, tako, da ima jo ima tudi na dosegu rokic. Nekaj časa opazuje (lahko tudi minuto, dve, tri...), potem pa se matra, da bi jo prijel in ko jo, jo vedno prej z levo, kot z desno rokico... Če mu ne rata, pa se krega kot tavelik No, evo, naš Klemen pa z desno rokico najprej zagrabi kakšno stvar Jaz bi rekla, da to še ne pomeni, da bo desničar, kdo bi vedel? IZVIRNO SPOROČILO: Belika Drugače pa moram napisati, da je mene tole naše dete zelo presenetilo. Ob 19 gre spat in spi do nekje 6.30 potem se najeva in potem še malo potegne. Odvisno od dneva, včasih do 7h včasih pa tudi čez 9h. Je pa čez dan zelo aktiven in skoz zbujen. Le na sprehodu ali v avtu pa non stop spi :). Evo, ko pa kaj takega preberem, se pa kar zakompleksam Našega sem že dala spat, pa noče spat, zdej ga mam pa pri sebi. Včeraj je šele ob pol enih zaspal V čem je skrivnost????
|