skačica
|
čer! michelle- a kar tiralico??? Sej sem rekla, da me bo še katera prehitela, vidim da zdej še celo frrrr. Ja, fino, no. Si pa zeloooooo lepa nosečka, res. Trebušček je pa res čisto na punčko, tko da zih bo kar so napovedali. frrrr- imaš mail, šele danes opazil moj, da si mi pisala. Sicer pa jutri močno stiskam pesti, da čimhitreje postaneš mamica . Sicer imam pa tudi jaz občutek, da bo fantek. Komaj čakam novičko. neja-teja- veseeeeeeeeela za vaju . Uživajta in se crkljajta. Vse lepo. BigMac- tud jaz sem ga bila danes deležna, čist nepričakovano. No, tamala je peljala sestre v McDonaldsa in so mi ga prinesle, čez pa še sladoled z jagodo. Njami. BOOB- zdele mi sline kar same tečejo in si grem iskat nekaj sladkega. Res krasni rogljički. S čim so pa filani? Jaz sem bila danes kar pridna. Z Izo sva se šetkale po dežju (tamala obožuje palerino in batove škornje ), kuhala sem kosilo, počivala nič. Jutri je moj PDP, mogoče s frrrr skupaj rodiva. No, vsaka na svojem koncu, ampak istočasno . Sem izpod tuša, pobrila sem se kar sama (sam Bog ve kako, ker nisem nič vidla ), lasje so oprani, zdej pa čakam jutri, da grem v P na ctg in upam, da me tud kaj pregledajo, ker sem bila nazadnje pri 6. tednih in nimam pojma kaj se spodaj dogaja. Res upam, da se sama kaj odprem. V prvo se nisem nič, samo voda je odtekla, popadkov ni bilo, zato so me našopali z umetnimi. Bila sem pa tud že 1 teden čez rok in po odteku vode ni bilo kaj več čakat, da se samo začne. No, zdej bi mal drugačen scenarij . naty- ja, če je plodovnice tako zelo malo, potem je pa res fajn, da greš v P in rodiš. Držim pesti še zate. majakla- kaj je sedaj? Upam, da bo kmalu za tabo, morda pa že je. Čakamo novičko. vidim, da res kar prehitevate po desni, pa ja veste, da to ni dobro, midve z MM pa še kar v vrsti. Se nisva znale nikol rinit??? No, jaz res ne. Grem še mal prebrat.
|