|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
2.10.2009 21:23:28   
stuhica
Dejmo punce kaj je zdaj to oktober se je začel pa še nič al kaj....

Michelle kako fletna si, pa tak lep bušiiiiiiiii..... no me veseli da te tkole vidm če dru g let pridem na obisk ... bom vsaj vedla da je ena fletan tle gor na forumu z nami visela user posted image user posted image user posted image

MM tvoj noče it k se boji d amu boš pa zdaj alll inclusive zaračunala user posted image user posted image user posted image user posted image  ,,,

Pattaya in ostale ja pritsk zna bit res ful zoprna zadeva, sodelavka je imela ful krizo pri prvem porodu, padla v komo, preklamsija,, dva dni sploh ni vedla da je rodila.... ful nevarn za otroka in za mater samo punce s pritiskom se res ne hecat... takoj v porodnišnico brez zajbancije.... pa nočem vsa sstrašittt ....brez panike,,sam res se takoj odpravite....

Drgač se pa ful morm pohvaltuser posted image user posted image user posted image ... sem ful happy sem zadela nivejin družinski paket v termah, ati paket niveje tamal pa dvd fulllllllllll vesela..... res to se mi pa še ni zgodil v življenju da bi jaz kako nagrado tko zadela... tako da sem se res mogla pohvlalt.---- noro.............. sam je fora da sem pozabla kašn paket so sploh ponujal ker sem igrce s tamalmu igrala čist tko za hec... sem že pozabla pol pa vidm da smo vsi trije neki zadel res fajnnnnnn ,.,...user posted image user posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
2.10.2009 21:51:16   
najčka
No tako. jaz se počas odpravljam spat, SPETuser posted image user posted image user posted image Če pa ne bo šlo pa pridem pogledat, če kaj čvekate. Zdele pa gledam en film pa upam da me vmes zmanjka. 

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 22:22:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 22:36:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
2.10.2009 22:49:53   
skačica
čer!

michelle- a kar tiralico???user posted image  Sej sem rekla, da me bo še katera prehitela, vidim da zdej še celo frrrr. Ja, fino, no.
Si pa zeloooooo lepa nosečka, res. Trebušček je pa res čisto na punčko, tko da zih bo kar so napovedali.

frrrr- imaš mail, šele danes opazil moj, da si mi pisala. Sicer pa jutri močno stiskam pesti, da čimhitreje postaneš mamicauser posted image user posted image user posted image . Sicer imam pa tudi jaz občutek, da bo fantek. Komaj čakam novičko.
neja-teja- veseeeeeeeeela za vajuuser posted image user posted image user posted image . Uživajta in se crkljajta. Vse lepo.

BigMac- tud jaz sem ga bila danes deležna, čist nepričakovano. No, tamala je peljala sestre v McDonaldsa in so mi ga prinesle, čez pa še sladoled z jagodo. Njami.

BOOB- zdele mi sline kar same tečejo in si grem iskat nekaj sladkega. Res krasni rogljički. S čim so pa filani?

Jaz sem bila danes kar pridna. Z Izo sva se šetkale po dežju (tamala obožuje palerino in batove škornjeuser posted image ), kuhala sem kosilo, počivala nič.
Jutri je moj PDP, mogoče s frrrr skupaj rodiva. No, vsaka na svojem koncu, ampak istočasnouser posted image .
Sem izpod tuša, pobrila sem se kar sama (sam Bog ve kako, ker nisem nič vidlauser posted image ), lasje so oprani, zdej pa čakam jutri, da grem v P na ctg in upam, da me tud kaj pregledajo, ker sem bila nazadnje pri 6. tednih in nimam pojma kaj se spodaj dogaja. Res upam, da se sama kaj odprem. V prvo se nisem nič, samo voda je odtekla, popadkov ni bilo, zato so me našopali z umetnimi. Bila sem pa tud že 1 teden čez rok in po odteku vode ni bilo kaj več čakat, da se samo začne. No, zdej bi mal drugačen scenarijuser posted image .

naty- ja, če je plodovnice tako zelo malo, potem je pa res fajn, da greš v P in rodiš. Držim pesti še zate.

majakla- kaj je sedaj? Upam, da bo kmalu za tabo, morda pa že je. Čakamo novičko.

vidim, da res kar prehitevate po desni, pa ja veste, da to ni dobro, midve z MM pa še kar v vrsti. Se nisva znale nikol rinit??? No, jaz res ne.
Grem še mal prebrat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
2.10.2009 23:16:50   
rakica 2
da se še sama malo javim,pri nas nič novega(no ja nov bojleruser posted image ,pa polna skrinja gobuser posted image ),komaj sem se prebila čez vaše čveke,sm rabla dve uri,sm bla te dni stalno v laufu,sm ugotovila da sedim sam še pr kosilu,drgač sam akcija,user posted image je umirjena,še 11dni do pdp,hja oktober je tu,kaj noben noče vnuser posted image user posted image ?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
2.10.2009 23:20:19   
stuhica
rakica zdej bo pomje en teden pavza oziroma do drugega tedna, pol se bodo pa spet mal zvrstile pa spočile itd... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda da nočjo ven oktobrčki k jim je preveč fletn,,,, user posted image user posted image  Alll inclusive jih čist nič ne moti---

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
2.10.2009 23:20:38   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

majakla- kaj je sedaj? Upam, da bo kmalu za tabo, morda pa že je. Čakamo novičko.

Nič novičk. Predvidevam, da se nič ne dogaja, čeprav upam da se motim.

A niste bile prej nekaj glasne, da boste zvečer čvekale, ko ne boste mogle spati??? Ja kje pa ste zdaj vse tiste??? user posted image  Samo meni se pa zdaj res nič ne spi. Samo zraven računalnika pa tudi ne morem sedet, ker me hrbet in želodec bolita. Mogoče bom šla pa vseeno malo probat leže, lahko da mi uspe zaspati.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
2.10.2009 23:25:02   
rakica 2
rolika čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ti lumpa ti,me nisi počakala,pa sm misnla da bova skupi štele zadnje dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
2.10.2009 23:29:58   
rakica 2
stuhica,ne vem ne vem kaj majo tile našiuser posted image proti oktobru ha ha,ampak mislem da počas že pakirajo kufreuser posted image .Neja-tea tudi vama čestitke,tako se dela,zdaj pa nič skrbi in čimveč lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
3.10.2009 1:44:26   
malaMravljica
joj, sem res mislila, da vas je en kup tukaj, da vprasam tu. Kdaj grem v bolnco?????? Boliiiiiiii.... ze ene 3 ure mi trenuh otrdeva na 6 minut, drzi kaksno slabo minuto, sam tako mocno boli. Noben polozaj mi ne pase, berem vsepovsod kdaj v bolnco, ker nocem bit prezgodaj tam al pa it in pol ne bo nic Dvakrat sem na WC-ju opazila mal roza na hlackah. A je to to? Pa se enkrat sem brala o porodu in baje te bolecine niso se nic, da se sam stopnjuje, mene pa ze sedaj tok zvija.

Pa ne hecajte se tok z mano, da dojencke noce vn, pa da se boji da mu bom AI zaracunala. Prejle mi je sporocu, da mu je tako zal, sam da se ne pozna tocno ure in datumov, da bo cist mal zamude, ma ne dosti.

Upam, da je to to, ker pol sem ze mal blizje dojencku. Ce je pa sam proba bi pa z veselejm sla spat, sem cist zmatrana.

Punce, ma mene res tok boli.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
3.10.2009 7:02:08   
najčka
Dobro jutro. Sem mislila da sem zamudila kako nočno debato pa vidim da nobene ni blo razen  mM upam da je vse ok če pa si odpotovala v P pa ti želim en čudovit porod, brez bolečin. user posted image user posted image user posted image user posted image
Frrr pa tebi isto danes. user posted image user posted image user posted image user posted image
Boob si kak rogljiček pustila za pri kavici?  

Neposredna povezava do sporočila: 4362
3.10.2009 7:02:18   
TRIŠ
mala Mravljica to pa je sedaj to in upam da v rokah držiš že malo štručkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4363
3.10.2009 7:04:06   
boob
dobro jutro,

no jst sm prespala celo noč, sam 2x sm šla na WC user posted image  . . vidim pa da niste kej preveč klepetale ponoči

mM verjetno si že v P, upam da že cartaš . . držim pesti da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Frrr srečno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4364
3.10.2009 7:17:09   
gorenka
Jutro!

MM in Frrr - držim pesti da bo vse hitro in s čimmanj bolečinami potekalo dons!user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa spala sm že...sam zjurej spet zgodej pokonc...sm se čist polomljena zbudila, tko da je blo treba najprej par vaj za križ in hrbet nardituser posted image . Zdej pa jest....Boob - a mi pošleš par rogljičkov?user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
3.10.2009 7:26:50   
pinky girll
Dobro jutrouser posted image !

Zdej se bo pa počasi začelo....

Držim peti za MM, Frrr in Majaklo, da bo vse ok, in da bodo imele čim lažji porod....

Jaz imam zadnje čase same glupe sanje o porodu. Groza.

Malo še pa bomo tudi me cartale. Komaj čakam.

Držim peti za vse...user posted image user posted image user posted image

Tistim pa, ki že držite svoje sončke v rokah pa čestitam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
3.10.2009 7:46:12   
Crystall
Dobro jutro!

Danes dobimo oktobrček!!! JUPIIIII user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za MM, Majaklo in Frrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
3.10.2009 7:54:49   
boob
gorenka če ti povem po pravici se mi prou nič negre v ta mraz, ti jih pa z veseljem postrežem pri meni pa še kavico ti skuham user posted image
aja. . pa čokoladni so user posted image

jst sm tud vsa polomljena, sej ni čudno po dveh dneh spanja. . pol se bom pa čudla zakaj me spet hrbet boli user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
3.10.2009 8:13:03   
Crystall
Michelle ... enkratna si z bušijem (tudi brez njega zagotovo user posted image ) ... nosečnost se ti zelo poda user posted image

Boob ... ugotavljam, zakaj sem po zajtrku še kr lačna user posted image  zato, ker sem vidla tvoje rogljičke in se mi tak luštajoooooooo ... njami njami

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
3.10.2009 8:41:08   
naty6
Dobro jutro

Sem še doma. Upam, da se ne bo nič takšega zgodilo in da grem v ponedeljek notri vsa pripravljena in mirnauser posted image . Noč je bila tudi mirna, spala sem sicer z enim ušesom...ampak naj bo. Pri nas se že kaže lepo jutro, pa prat bi mogla dati, pa mi je G pravil da naj strogo ležim.
No bomo videli.
Zdaj pa grem, ker sem spekla rogljičke in mi dišijo....tako se beremo.

Naty

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
3.10.2009 8:41:16   
Anonimen
Dobro jutro!
Vidim, da se je akcija začela, vsem skupaj eno veliko user posted image za srečo in čim lažji porod.

Jaz sem danes spala tako- tako, pa še en komar je začel težit zjutraj tako da sem kar ustala, pod tuš, pa pospravljat. Sušilec, pomivalec, pralec vse že veselo laufa.

Za zajtrk sem si pa privoščila stisnjen sok iz ene pomaranče in mineole, ter pol ure kasneje polnozrnate muslije z jogurtom. Mmmm kako je pasalo. Dans ne pogledam nič sladkega....upamo, da bo uspelouser posted image

Sem zjutraj razmišljala da imam samo 6 dni do PDP-ja pa še nič popadkov....včasih me kaj špikne ampak to ni to. Samo trebuh se mi zdi nižji pa še to skoz sprašujem user posted image , da že ta več ne veuser posted image Glede strahov pred porodom pa tudi jaz zadnje čase padem kar v kakšno negativno razmišljanje in se kar jokati začnem. Tako se veselim user posted image hkrati pa me je vsega tako strah da joj. Ampak kot pravijo vse so preživele, bomo pa tudi me.

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
3.10.2009 8:42:45   
Anonimen
Naty6 si že nazaj...držim pesti, da se ti želje uresničijo. Pa res počivaj, če ti je tako naročil zdravnik. Je jutri luna, da te ne bo kaj prehitelouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
3.10.2009 8:49:01   
gorenka
Boob - ej če bi se men dons km dalo u takem kuj uletim...sam sm trenutno še lena da ni za opisat, oziroma se vid po tem da me tut rogljički s čokolado ne premamjouser posted image

Naty - hja...ti bi prala, pa še po kuhnji skačeš in pečeš in g. ti je reku nej bi strogo ležala...jao, jao bi šla rada rodit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
3.10.2009 8:51:01   
karmen b
Dobro jutro...

MM drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majakla pa še zdaj nič, joj kako jo pacajo. Upam, da ji ni prehudo!

Sem prebrala bolj na hitro, zdej pa grem nazaj na delo. Moram mamico pobarvat, da ne bo vsa plesniva v lase user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
3.10.2009 9:33:17   
Februarka08
Jutro.

Vidim, da bomo danes še dihaleuser posted image juhu, vsem srečo in čimhitreje vašo štručko v rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Spala sem danes odličnouser posted image sem rekla, jutri je luna, ma da se danes naspim, če bo jutri akcijauser posted image in je očitno pomagalouser posted image ampak bi pa še spalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ker je tako vremeuser posted image no, saj popoldne mamo spet neke plane, tako da bo hitro minilo, jutri je že nedelja, bo šla 1,2,3 mimo, ko bomo spet skupajuser posted image v pon. pa amniouser posted image ajoj...

Vsem lepo soboto, bom prišla vsake toliko mal pošpegat o novičkahuser posted image mi pa trebuh otrdeva noro in da ne omenjam, da se je user posted image ful umiril/auser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!