|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
2.10.2009 16:57:19   
lenika83
Frrr user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo jutri dihale s tabo. A to imaš kakšno posebno tehniko, da se z otročkom zmeniš kdaj mora ven? Ali to vidva delata take ubogljive otroke? user posted image

Majakla se ni še nič oglasila, tako da ne vem kaj se dogaja.

mM tebi piše na tickerju I should be here by now. Samo tvoj bejbi se očitno požvižga na to user posted image  

Tako jaz grem pa zdaj malo počivat, ker se zvečer dobimo s kolegicami in bom drugače na pol mrtva tam.

Javim, če se majakla kaj oglasi.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
2.10.2009 17:13:50   
boob
Frrr ja seveda . . a ti pa kr že rodit. . . user posted image user posted image user posted image

joooj punce kira mi bo danes delala družbo ponoči,jst sm popolnoma celi dan prespala 

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
2.10.2009 17:41:45   
gorenka
Zgleda boob da bom jst ena taka dons...je moj user posted image pršu dons mal prej domu s službe k je petk...jst se pa sam na kavč naslonm in že spim...ne vem kva bo pol ponočuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
2.10.2009 17:50:05   
pattaya
Hoj punce.

Jaz sem tudi imela včeraj svoj prvi ctg, sicer je bil ctg vredu (še nobenih popadkov), sam nonstop sem se morala v trebuh žokat, ker je naše dete spalo in je una jamrala, da ne sme spat. Pa sem ji rekla, da pri meni je popoldan bolj živahen, saj skoz pa tudi ne more migat.

Me je pa zdravnik prestrašil, da imam krvni tlak čisto pod mejo in sicer 140/90, ter da si moram naslednje dneve redno merit. Če bo pa skoz tak visoko pa bodo morali ukrepati. Danes pa ga imam spet tako visoko, vsaj spodnji je skoz preko 90, pa me je že kar malo strah. Tudi baby ni danes tako dejaven kot prejšnje dneve, zgleda da čuti da je mamico strah, pa še danes se celi dan počutim slabotno, ampak mislim da je vreme krivo. Zdaj pa upam, da ne bo pritisk skoz tak visok, ker to pomeni da me lahko dajo tudi v p na opazovanje, jaz pa še imam cele tri tedne do pdp in mi ni do tega.

Vsem, ki bodo v prihodnjih dneh postale mamice želim čimmanj boleč porod in veliko crtlanja.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
2.10.2009 18:00:52   
Anonimen
No danes sem pa še jaz zaspala popoldan za dobro urico...kako je pasalo. Vreme je res ravno pravšnje za sanjanje. Ampak sem se spet prestrašila ko sem se zbudila, ker sem imela en prst na roki spet čisto negibljiv, mislim, saj je takoj dobro čez minutko, ampak je pa prav smotano. Kod da bi me bolel sklep, potem pa razmigam pa je ok. Ma katra kaj podobnega ? Ne vem sem imela ene 3 dni nazaj vse prste take trde zjutraj, kod da ti zaspijo npr., sedaj pa se mi pojavla tole čudno na enem prstu. Sklepov nimam nič otečenih, pritisk OK, voda, kri tudi..ali je možno, da je mi voda zaostaja ko spim v prstih. Se mi pa to dogaja samo med spanjem.

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
2.10.2009 18:05:35   
malaMravljica
Jaz sem javljam za nocno druzbo tukaj, sedaj sem spala 2,5 ure in me je ze sedaj strah kaj bom ponoci delala. Komu narocim, da mi pripelje credo ovac, bi kamot stela.

Pattaya, pa je 140/90 tako zelo visok pritisk? Ker ko sem jaz imela 130/80 mi je rekla sestra sam je ok. Se pa na to res ne spoznam, sam na oko se mi ne zdi neka taka huda razlika.

Lenika, na mojem tickerju pa prej se pise, I really liked it in my mommy, but I´m finally ready to go. Sam ocitno se obira. Sem pa danes res tako zelo srecna, da sem prisla do PDP-ja, si ne more nobena predstvljat kolk.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
2.10.2009 18:09:04   
najčka
Frrr jutri držimo pesti da bo vse OK Mislim pa da če se zmeniš z tvojimuser posted image kako pa kaj te bo sigurno ubogal. Ma sej ne vem kako ti rata vse nardit po planu, kolikor vem ste planirali tudi to da drugi user posted image pride oktobra tako kot prvi inres prihajauser posted image user posted image user posted image
Drugače pa sem jaz danes tudi med tistimi zaspančki. Pridem iz postelje ko sem lačna, ali pa je treba lulat. Pa še celo noč sem spala danes do 9h. Ja obup, sam pravijo tudi da se je treba zdej odpočit ker pol ne bo časauser posted image . Če ne bom mogla spat ponoč, se vam pa pridružim pri debati če bo kera gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
2.10.2009 18:14:40   
Emilly
Pravoda - men vsako noč prsti čist zaspijo, tud zbudim se zadnje dni redno tako, da jih sploh ne čutimuser posted image  Sicer je takoj boljš ko jih premaknem, mal razmigam, ampak je vseen grozen občutek.... Moj pravi da je to neki čist normalnega, da se to njemu skoz dogajauser posted image  Ja jst vseen upam, da kej kmal to mine...

MM - si si že določila naslednji datum, kdaj bo akcija?user posted image

Joj jst se pa tud dons sam prestavlam neki iz enga konca na druzga, vmes redno jemuser posted image  Manj ko delam, bolj na hrano mislem, to ni dobruser posted image  tolk sem bla pridna s kg do zdej, zdej bom pa zadnji mesec vse zafrknilauser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
2.10.2009 18:18:56   
boob
vidim da bo fajn družba. . gorenka, Mm, najčka,  . . frrr ti k si pa ponavadi tu ob vseh urah, se pa dans raj naspi da boš za jutri spočita user posted image

jst sm pa zdej naredila testo za rogljičke, še 30min pustim da hajajo pol počas spackam skupi in dam pečt. . tako da bom imela za ponoči user posted image
pol pa še kruh spečem za zajtrk in bo. . vsaj neki da naredim danes.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
2.10.2009 18:20:54   
Februarka08
Čer, zaspankeuser posted image
Mi smo bli pa prejle zunaj na sprehodu, je blo prav fino, zdaj pa počasi večerjica, potem večerni ritual in pred tvuser posted image

Frrr, uf, še malo, pa boš cartalauser posted image juhu, želim ti čim lažji poroduser posted image user posted image
mM še malo, pa se bo tudi tebi začelo dogajati, zdaj maš že vse znake... še malo, še malouser posted image sem jaz tud princeso nosila 41 tednov, pa nimaš kaj, važno da je zdrava in je blo vse ok, sem tudi mnenja da je bolje počakati da gre po naravni poti, samo če ne gre, pač ne greuser posted image

No, zdaj sem skoraj prepričana da glih 41 tednov ne bom nosilauser posted image ker se mi tudi ne dauser posted image bomo vidli kaj bo ta vikend, mogoče pa zdržim do drugega vikenda, da grem še na eno žurkouser posted image

Sem mela pa danes mal foto sešna, evo eno lepo slikcouser posted image 38t2d
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
2.10.2009 18:21:33   
boob
 pravoda men tud vse spi in prsti in noge. . res je zoprno, sam pravijo da je to normalno, ker user posted image  pritiskajo na kašn živc oz je slaba prekrvavitev.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
2.10.2009 18:24:06   
Anonimen
Aha vidim, da potem nisem edina. Tudi jaz sem se prav ustraišla, moj pa tudi pravi, da se to njemu pogosto dogajauser posted image user posted image Komaj čakam, da bo konec tega...

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
2.10.2009 18:26:56   
LINDI
V bistvu je kriza,če se povišuje pritisk,ker se  verjetno ginekolog preeklampsije boji,meni so skoz težili zaradi tega, in še to meriti si ne smeš takoj po jedi,pa vsaj 15 minut moraš biti umirjen,če je urin o.k. in če ni zatekanja,potem ni panike,če pa na hitro zatečeš,in se na hitro dvigne pritisk,pa slabost in da slabo vidiš,potem pa takoj v porodnišnico se pokazat.D rugače pa 140,90 še ni kriza,jaz moram iti,če bo 150 ,90 in to ne samo po eni meritvi,po 3,štirih meritvah,tako,da ne vem ,zakaj je tako zakompliciral...Naj potem vsaj razloži kako in kaj,pri meni je tudi ginekologinja paniko zagnala,nič razložila,tako,da sem bila čisto iz sebe 14 dni,je rekla na prvem pregledu v 8 tednu,joj,visok pritisk,a veste,da lahko vi in vaš otok umrete zaradi tegauser posted image sem mislila,da me bo kap sem čisto bleda ven prišla,nič razložila...potem sem po netu brskala,sem bila itak še bolj prestrašena,nazadnje me je pa bivša šefinja pomirila,ker ima 2 otroka,pa pri obeh je imela še višji pritisk in potem tablete,kot jaz,pa sta oba zdrava in zaenkrat nima nobeden težav s pritiskomuser posted image .

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
2.10.2009 18:46:34   
Aniiita

MM- ja, saj maš prav user posted image user posted image V bistvu si samo ti tu, ja.. user posted image Čeprav bi se to vprašanje lahko našalo tudi na tiste, ki so že rodile..če imajo morda na manj dni, se mi potem zdi, da je bolj možno, da tudi prej rodijo.. No, jaz imam tudi na 28dni, torej lahko po tej teoriji čakam kar na PDP user posted image

Naty- naj bo vse super

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
2.10.2009 19:06:12   
Meliitak
pravoda...veš da sem z mojo brco tebi tud sebe brcnla in šla ven pa četud je tak turoben dan in kot mnoge bi tud jest spala cel dan...bravo za mojo brco he, he

naty6...po moje je kr bolš da ti dajo umetne popadke zarad premal plodovnice, boš vsaj pripravljena na porod user posted image

Frrr...ti pa že ju3? huh huh huh...diham že cel čas za majaklo, očitno bom tud zate...boga maja kaj le dogaja z njo?

MM...zdej se pa le odloči kdaj boš vidla prvič svojga bejbija...jest navijam da čimprej, se pravi v tekočem tednu in da bi luna mela tud prste vmes he, he

majcy_m...ja res je kmal bomo naklanfale že do konca druzga dela user posted image user posted image user posted image bravo za nas čvekice...novo temo Oktobrski sončki 2009 pa že zdej pozdravljam saj je velik punc k so rodile sicer prej sam spadajo med oktobrke

zdej bo pa piščanjčja obara od večerje...mi je zadnjič ostal nekj piščanca pa sm rekla da bomo kr juhco jedl...prov paše...popoldan sem si pa sladoled prvoščila in je bila user posted image verjetno tok vesela sladkega da me je čist zbrcala, tko da vidm da je z mano he, he...

hmm pritisk...sem si ga dons merla in sem mela sicer mal nižjega, zato sem tud šla ven in pojedla sladoled, da nebi ta padel še boljš, čeprav men zna past ker sm bl pr ta lenih in kr prespim dost časa al pa meditiram...upam da med porodom ne bom zaspala kar se tud lahko od napora zgodi sem slišala...tko da upam da me bo moj možek držal pokonc he, he

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
2.10.2009 19:40:38   
lenika83
Meni je na zadnjem pregledu tudi izmeril 140/90, prej pa cel čas enako 130/80. Pa me je tak čudno pogledal, pol pa si je v knjižici to obkrožil. Samo zdaj me pa kar malo začenja skrbeti. Sploh zato, ker se mi zdi, da je majakla imela samo malo nad tem, pa so jo kar v P poslali. Dobro saj sem res včeraj sanjala, da bi šla rodit, samo ne tako na silo. Ah, zdaj res ne bom paničarila zaradi tega. Bom videla kaj bo G rekel v ponedeljek.

Tako zdaj grem pa s kolegicami na večerjo. Pridem pogledat katera bo še budna, ko se vrnem.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
2.10.2009 19:45:56   
boob
da vam še mal lušt nrdim user posted image

mmmmmm. . pravkar pečeni

user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
2.10.2009 20:01:41   
najčka
O boob a tole sisi mal za ponoč prpravlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si nardila lušte ja, moram takoj po neki sladkega skočit.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
2.10.2009 20:02:06   
Februarka08
Boob, kako so lepiuser posted image smotka, nam lušte delašuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
2.10.2009 20:21:50   
muca*maca
Čer!

Frrr - držim pesti zate!!!! Navijam zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In me prov zanima, če je res fantek, hihi!!!

Boob - ti si pa umetnica z rogljički, zgledajo mnjami!

Februarka - lepa slikica in lep trebušček!

Pravoda - jaz se vsako jutro zbudim z otrplimi in bolečimi prsti na rokah. Razmigam in je boljše. Če jih dovolj ne premikam čez dan, se cela zadeva ponovi tudi podnevi. Sem danes povedala moji G. in se je samo smejala: nosečniške težave, je rekla. Tako, da očitno ni to nič nenavadnega. Danes sem pa srečala v čakalnici še eno nosečko, ki je tudi oktoberka in sva se točno o tej zadevi pogovarjali, ona ima namreč isti problem.

Jaz sem imela danes pregled in CTG in je moje dete spalo in seveda so ga hotele babnice zbuditi, skoz so me neki v trebuh žokale, samo se nismo pustil, hehe!!! Malo je pobrcal, potem pa nazaj pančkat. Mami se je morala pa iz enega boka na drugi obračat in sem bila na CTG skor eno uro. Sevede - zdele pa telovadi user posted image user posted image user posted image

Aja, najboljša novica je pa ta, da se mi je končno popravil hemoglobin, kar na 118 je skočil, bravo zameeeee user posted image user posted image user posted image user posted image Že 4 mesece jemljem tablete in je končno učinek!!! TOOOOOOOOOOOO!!!!

Pa UZ mi je naredila moja G in mi slikice dala, sploh je bilo super danes na pregledu user posted image Sem videla, kako si je z rokico po nosku vrtal, hahahaauser posted image

Ahhhh, se mi zdi, da sem dvakrat zaljubljena: v mojga dragega in mojga otročka, joj, joj user posted image user posted image user posted image

Vsem želim eno lahko in prijetno noč!!!
user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 20:35:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 20:41:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
2.10.2009 20:42:39   
sonček33
Frrr saj veš-srečno! Pa mirno noč vam želim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
2.10.2009 20:55:27   
Aniiita
No,jaz sem že razmišljala- ali se napiše Oktoberski ali Oktobrski? Ena je napisala tako,druga drugače user posted image

Meni se pa ni dalo danes mafinov slikat..ma ker so sladki,boljš da ne dajem gor, zaradi tistih, ki se morajo branit sladkega.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
2.10.2009 21:12:43   
Anonimen
Frrr dobro opravi jutri in čim bolj mirno noč, čeprav verjamem da je težko.

Michelle1
kako smo lepi. user posted image user posted image

Nič punce jaz sem se pa zdal najedla palačink...ja vem ni tako zdravo ampak kaj nemorem se upreti sladkim stvarem zadnje čase. Kg pa so trenutno v 39t na 13,5. Tko da se moram pa res malo merkati, da ne bom še kam višje prišla.

Hvala vsem, da ste me pomirile glede prstov. Kot kaže je res to nosečniška tegobauser posted image

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!