LINDI
|
V bistvu je kriza,če se povišuje pritisk,ker se verjetno ginekolog preeklampsije boji,meni so skoz težili zaradi tega, in še to meriti si ne smeš takoj po jedi,pa vsaj 15 minut moraš biti umirjen,če je urin o.k. in če ni zatekanja,potem ni panike,če pa na hitro zatečeš,in se na hitro dvigne pritisk,pa slabost in da slabo vidiš,potem pa takoj v porodnišnico se pokazat.D rugače pa 140,90 še ni kriza,jaz moram iti,če bo 150 ,90 in to ne samo po eni meritvi,po 3,štirih meritvah,tako,da ne vem ,zakaj je tako zakompliciral...Naj potem vsaj razloži kako in kaj,pri meni je tudi ginekologinja paniko zagnala,nič razložila,tako,da sem bila čisto iz sebe 14 dni,je rekla na prvem pregledu v 8 tednu,joj,visok pritisk,a veste,da lahko vi in vaš otok umrete zaradi tega sem mislila,da me bo kap sem čisto bleda ven prišla,nič razložila...potem sem po netu brskala,sem bila itak še bolj prestrašena,nazadnje me je pa bivša šefinja pomirila,ker ima 2 otroka,pa pri obeh je imela še višji pritisk in potem tablete,kot jaz,pa sta oba zdrava in zaenkrat nima nobeden težav s pritiskom .
|