felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Tasa, ti pa me spraviš v smeh Najaa boga Nikica...evo moj Timonček tudi pridno danes inhalira...sva že 3x inhalirala po pol urce...ful je priden....2x sva tako da mi je z inhalatorjem zaspal v naročju, 1x pa sva bila na tleh in sem pred njega držala masko, no brez maske, samo tisti plastični del...pa sva se igrala s kockami....bom probala kako slikico dat gor....ma priden je ful... danes je dopoldan dobil banano z mlekom in prepečencem, pa je več kot pol pojedel, za kosilo (14.00) je dobil brokoli z bučko korenjem na olivnem pa malo prosene kašice....vse popapal... no prej ob 17ih pa je dobil prvič sadno marelično skutko -polovičko (od Lj.mlekarn tista mala, nisem imela navadne...) zmiksano z dvema slivama in tretjino banane...prva žlička skoraj bruh bruh,,,potem pa je tako odpiral usta...ja moj otrok se še navaja na sladko,,,to mu ne gre preveč...a veste kaj me zanima...ta zadnji obrok je bil 11o ml, ko sem zmiksala sem pogledala na posodici...a je to dovolj, ko pravijo da naj bo 180ml? ...no, sej jst mislim da je to dovolj nasitno, že jaz bi bila sita...itak bo pa ob 20.00 dobil še mlečno kašico in še mleko čez, kolikor ga pač bo... Je pa bil priden tudi s kompotom, sva ga popila ene 300 ml... Ja, naš dobi mleko ponoči, ko se zbudi, takrat pa polno 180 ml... uf yania, ko govoriš, kaj vse Timi poje, se mi zdi, da fuuuuuuul poje. Jure poje max 140 ml GH, ima pa en obrok na dan.