malaMravljica
|
Punceeeeee, moj tickercek nima vec kaj odstevat. To je to, na cilju sem Sem bila zjutraj na pregledu in me je moj g tako lepo pohvalil. Rekel je, da sem tok lepa nosecka, da ce bi izbiral eno nosecko za uzor drugim bi dal mene. Jupiii.. Sem rekla,d a je to tudi sreca, pa je rekel, da srece malo, vec discipline in zdrave pameti. MA prav razveselil me je sedaj na koncu, pa lepo je, ko te pohvalijo, ko si se za nekaj trudil. Drugace pa, ctg je zaznal popadke na 6 min, pridejo pa samo do vecinoma 30, max pa do 50. MV zmehcan in skrajsan na 1 cm, otrokova glavica zelo nizko. Cakmao torej samo, da se mi popadki ojacajo. Je pa rekel, da sicer misli, da bo slo v parih dneh, ce ne bi bilo napredka pa me da v ponedeljek 12.10 v bolnico in sprozijo v torek13.10, sem mu rekla, da tisti ponedeljek res ne bi rada rodila. Pol ko je vpisoval podatke v materinsko se je smejal in rekel aha vem zakaj ne ponedeljek. Res upam, da bo slo samo od sebe, malo upam na luno v nedeljo, v ponedeljek imam akupunkturo in polagam upe na noc iz ponedeljka na torek. Kaj ze kaj novega o Majikla? Res nimam pojma o medicini, sam ta dohtar, ki je njo poslal rodit bi lahko se kaksno knjigo prebral preden razlaga okol da je dohtar. Ma se mi tako smili. Mene je ze tako strah umetne sprozitve poroda, ker sem od 3h babic sedaj slisala, da to ni fajn in rajsi pocakat. Aniiita, ti pa sprasuejs tiste, ki so ze prisle do PDP glede m cikla. to je pa osebno vprasanje meni, ker majekla ni tukaj, drugace sem pa edina od prisotnih, ki je ze cist na cilju mislim prisla do PDP-ja. Ah jaz imam kar nekje na 28 dni ja. Michelle, joj sam da ti mene ne bos kaj prevec resno vzela in kaj zamirla, jaz se tudi hecam ves. Neja_tea Vas ne smem prevec natancno brat, ker je spet vdebata o hrani
|