|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 13:15:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 13:18:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
   RE: Oktobrke 2009 2.del
2.10.2009 13:20:56   
Anonimen
Hmmm dobro da imam daleč tale McDonalduser posted image pa še dragi dela cel dan spet tko, da bom kr sama. Trenutno sicer lihk južno kuham, da pride vmes vsaj na kosilo. Se mi je pa tako pire zaluštal pa sojinin polpeti pa domača pesa..njami

Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.10.2009 13:26:23   
naty6
Ojla.

No pa sem prišla iz CTG-ja in iz pregleda. G mi je naredil ultrazvok in je ugotovil, da imam zelo malo plodovnice. Tako, da bi že morala skoraj danes notri ostati in ležati, toda nekako smo se zmenili, da pridem v ponedeljek takoj notri ob 8.uri. Tako, punce, jaz mislim, da bom spet dobila umetne in me ne bodo dolgo pustili, če imam res malo plodovnice, mar ne? Ali ima katera s tem izkušnje?

Naty

Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.10.2009 13:29:06   
Anonimen
Naty6 upam, da bo vse OK.user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.10.2009 13:42:06   
Februarka08
Naty držim pesti zateuser posted image user posted image ne vem kako je s tem...user posted image user posted image
Mah, mene pa že cel dan tako trebuh boli, kot bi nekaj narobe pojedlauser posted image mah, upam da bo po kosilu kaj boljeuser posted image danes je golaž in polenta, sem ga že včeraj skuhala, tako da ni veliko delauser posted image

Joj, kje ste spet Big maca najdleuser posted image user posted image ma kaj bi dala zanjuser posted image zadnjič smo šli na en prigrizek, sem samo malo pomfrija in tiste pišč. medaljone, ker kar ne upam kakšnega hamburgerja zarad majonezeuser posted image pa tako bi ga zmazala... ali pa navaden sendvič z majonezouser posted image jo je zadnjič moj kupu, itak cel kozarec sam pojeduuser posted image user posted image ma bom že potrpela še malo, pa potem ko bom dojila, saj kasneje si bom pa spet lahko vse privoščilauser posted image za tele naše user posted image itak vse...

Zdaj pa počasi v kuhinjo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.10.2009 13:46:52   
Anonimen
Nea_teja vas vse lepo pozdravlja, z Jakom že uživata v najlepših trenutkih , v porodnišnici. Jaka je brez vseh cevk, je pravi angelček. Sta pa v nadstandardni sobi , je Mlakarca vse zrihtala tako kot mora bit in Nea_teja Jaka ne izpusti iz rok 25 ur na dan.user posted image

LP

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.10.2009 14:05:31   
Anonimen
Še mal pa bomo mogle odpret 2 nove teme: Oktobrke 2009 3.del in Oktoberski sončki 2009 (slikce), tok zelo smo pridne :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.10.2009 14:09:13   
boob
ooo super nea_teja da sta že skupej user posted image user posted image

jst pa že cel dan spim. . vsake tok se zbudim pa grem na WC, pa neki pojest user posted image , pa tu prečikiram, pol pa nazaj user posted image  . . in mi tok paše to vreme, vi se pa kr pritožujte user posted image
še mal tousta imam za pojest pol pa grem nazaj za eno urco, pol pa že moj pride. .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
2.10.2009 14:31:09   
Emilly
boob - ti pa znaš uživatuser posted image user posted image

jst mam pa skoz slabo vest, če preveč počivam.... čeprov si skoz dopovedujem, da sem user posted image  in ne bi blo neč narobe, da se mal umirim... sicer pa danes tud nisem nevem kok aktivna, ampak na sprehod pa vseen grem prov kmal...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
2.10.2009 14:34:08   
frrrr
naty6 - fajn se spočij do ponedeljka!

majakla - kaj te mučijo? mi čakamo... ajde dete vn!

nea_teja - fejst se nacrkljajta za nazaj...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
2.10.2009 14:38:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

men je prvi datum, ki mi je bil všeč, že ušel user posted image torej, 1.10. neu kaj...
zdej mi je pa všeč 11.10., vmes mogoče še 3. in 7., kasneje pa 13. al pa kr dan d 21.10.
možu so pa všeč še 4., 12. in 17.10.
me zanima ali bo dete ubogalo najine želje user posted image lahk, pa da bo trmasto... smo tolk dobr naciljali na tehtnico, da se bo nalašč v znamenju škorpijona rodilo user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   Pri Niku sem vsem raztrobila, da bom rodila na žeganjsko nedeljo, ki je bila dva dni pred PDP. In veš kaj? Točno tako se je tudi zgodilo... user posted image
Po moje sta si izbrala preveč datumov in zato ne gre... user posted image  Je pa itak prezgodaj, če praviš, da je dan d 21.10. Jaz se strinjam z moževim predlogom 17.10.
Je pa treba biti obziren še do naših punc od začetka, kajne??? Zakaj bi delale gužvo po nepotreben?! user posted image
bo kr boldan user posted image
dans bila pri G, ki je ugotovil, da imam žolčno kislino 18, zg. meja pa je 10 (zato me tolk srbi vse in se lišaj zarad praskanja širi). me napotil v porodnišnico v ambulanto za patološko nosečnost. so me pregledali. ugotovili, da sem 3 cm odprta. ker so porodne polne, so me napotili domov in morem prit jutri zjutraj nazaj. tako, da jutri bo akcija user posted image

bejbike želim vam izi in hitre porode in seveda zdrave otročke!

Neposredna povezava do sporočila: 4312
2.10.2009 14:42:53   
Anonimen
No frrr, pa bo 3.10.
Samo bi bil 7.10. še lepš 

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
2.10.2009 14:47:00   
Crystall
Frrr ... ČESTITKE ... jutri boš ponovno mami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče in da boš jutri čimprej dobila otročka v naročje!

Naty6 ... držim pesti da bo vse potekalo OK in v ponedeljek bom v mislih s tabo user posted image

Mi pa zdajle šibamo v Celje. Samo počakam še, da moj dragi pride in grem na klepet s kolegicami. JUPIIIIII user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
2.10.2009 14:57:17   
malaMravljica
Punceeeeee, moj tickercek nima vec kaj odstevat. To je to, na cilju sem user posted image

Sem bila zjutraj na pregledu in me je moj g tako lepo pohvalil. Rekel je, da sem tok lepa nosecka, da ce bi izbiral eno nosecko za uzor drugim bi dal mene. Jupiii.. Sem rekla,d a je to tudi sreca, pa je rekel, da srece malo, vec discipline in zdrave pameti. MA prav razveselil me je sedaj na koncu, pa lepo je, ko te pohvalijo, ko si se za nekaj trudil.

Drugace pa, ctg je zaznal popadke na 6 min, pridejo pa samo do vecinoma 30, max pa do 50. MV zmehcan in skrajsan na 1 cm, otrokova glavica zelo nizko. Cakmao torej samo, da se mi popadki ojacajo. Je pa rekel, da sicer misli, da bo slo v parih dneh, ce ne bi bilo napredka pa me da v ponedeljek 12.10 v bolnico in sprozijo v torek13.10, sem mu rekla, da tisti ponedeljek res ne bi rada rodila. Pol ko je vpisoval podatke v materinsko se je smejal in rekel aha vem zakaj ne ponedeljek.
Res upam, da bo slo samo od sebe, malo upam na luno v nedeljo, v ponedeljek imam akupunkturo in polagam upe na noc iz ponedeljka na torek.

Kaj ze kaj novega o Majikla? Res nimam pojma o medicini, sam ta dohtar, ki je njo poslal rodit bi lahko se kaksno knjigo prebral preden razlaga okol da je dohtar. Ma se mi tako smili. Mene je ze tako strah umetne sprozitve poroda, ker sem od 3h babic sedaj slisala, da to ni fajn in rajsi pocakat.

Aniiita, ti pa sprasuejs tiste, ki so ze prisle do PDP glede m cikla. user posted image user posted image user posted image  to je pa osebno vprasanje meni, ker majekla ni tukaj, drugace sem pa edina od prisotnih, ki je ze cist na cilju user posted image user posted image  mislim prisla do PDP-ja. Ah jaz imam kar nekje na 28 dni ja.

Michelle, joj sam da ti mene ne bos kaj prevec resno vzela in kaj zamirla, jaz se tudi hecam ves.

Neja_tea user posted image user posted image user posted image  

Vas ne smem prevec natancno brat, ker je spet vdebata o hrani user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
2.10.2009 14:58:52   
malaMravljica
Frrr, sicer tudi prehitevas po desni, sam v tvojem priemru ti dovolimo. Srecno jutri in dobro opravi!!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
2.10.2009 15:18:43   
naty6
Hvala za spodbudne besede...bomo videli kaj ta luna prinese.

Frrr...drži se, kmalu boš mamiuser posted image user posted image

Naty

Neposredna povezava do sporočila: 4317
2.10.2009 15:20:30   
gorenka
Frrr - ja mislm tebe pa zgleda user posted image že vnaprej ubogajo al kaj? Si rekla pr Žabarju da "od jutr naprej gre pa lahko vn, mam še preveč dons za nardit" no in kot vidm že zdej mami posluša! Lepo....upam da bomo vse take sreče deležneuser posted image user posted image

Drugač pa drži se in čakamo novičkuser posted image Sej zdej k je polna luna bi res že mogl kej bit, prejšnji vikend nism bla nč za računalnikom sm vse zanimivo zamudila, no ta vikend pa mislm gor viset, da ne bom spet šele u pondelk zvedla da ste npr.3 rodile...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4318
2.10.2009 15:29:29   
malaMravljica
Michelle, malo sem cekirala na netu za tvojo previjalno mizo in je ne najdem nikjer razen na uradni strani od Brevi. Dve moznosti, ali jo das delati mizarju in mu das slikco zraven ali pa precekiras recimo Brevi Austrija, Nemcija, Italija, .. ce jo lahko direkt pri njih narocis in kaksna bi bila cena. Vec pa ne znam pomagat.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
2.10.2009 15:37:16   
tea85
MM- nisi bla nekaj glasna kako bo danes akcija user posted image user posted image user posted image tvojemu bebiju je preveč lepo v bušiju da bi šel ven.

jaz mam vsak dan te popadke- lažne učitno, a iz dneva vdan močnejše, tako da naši user posted image se pa zgleda mudi ali kaj, da ne bom presenečena v ponedeljek ko bo rekel da lahko kr hitro pričakujem.
ah sem že prav nestrpna in moj v nedeljo odide na službeno pot in ga 3 tedne nebo, tako da bom sama za vseuser posted image si morem plan nardit koga poklicat v primeru da se začne kaj dogajat.

trenutno kuham pozno kosilo user posted image ker sem tak lena, pol pa film pogledat te pa bo tak že tema pa dneva konec.

morem it vprašat našo RAKICO kaj je z njo ker se celi tedn nič ni javla prav.

aja, frrr...vso srečo in čim lažje ti naj bo.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 4320
2.10.2009 15:57:43   
Emilly
Naty - srečno v ponedeljek!!!

Frrr - a ti pa že kar jutri? Srečno, bomo v mislih s tabo!!!

tea85 - enuser posted image  ....veš kaj tud brez deca boš zmogla, sicer pa imaš PDP kar pozno, tako da se tvoji bejbiki naj nič še ne mudiuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
2.10.2009 16:05:32   
tea85
EMILLY- se strinjam s teboj popolnoma da bo šlo brez njega tudi, ker mi tak ni v nevem kako korist tudi ko je doma user posted image user posted image user posted image , pa tudi otroček naj še malo počaka, sicer pa kaj hočem, če bo htela ven bo pač predčasno prišla user posted image se ne sekiram.

ker sem tukaj gor čvekala so se mi zrezki rahko zasmodli user posted image še pravi čas sem jih rešla... zdaj pa sem pozabla plin pržgan,gor pa ponva z ostankom kosila in sem še to skoraj vžgala,jaoo
danes pa res ni moj dan user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
2.10.2009 16:16:44   
ninasiki
uuu sam dve urce me ni pa je že čist preveč podatkou user posted image  uglaunem vsem veliiiiko sreče

mi gremo pa na kosilo ubistvu je bl že zgodnja večerja user posted image  ker ma tast rojstni dan tko da se vam javim ko pridem nazaj

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
2.10.2009 16:33:00   
lindi1
FRRR veliko sreče,bom držala pesti,da bo vse vredu,in da bo čimprej za tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naty,po mojem dobiš umetne popadke,ja,ker če je premalo plodovnice kar hitro urgirajo,zdaj verjetno odvisno koliko jo manjka.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
2.10.2009 16:33:43   
tea85
user posted image

še ena sveža.. zadnji 9 mesec user posted image user posted image user posted image juhej

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Numerologija
sladkorcek

Verjamete v numerologijo imena in vibracijo imena?

Da. (21%)

Ne. (37%)

Malo. (24%)

Nisem razmišljal-a. (17%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!