Hator
|
Dobro jutro, mamice!!! Mi smo se spet lepo naspali. Odkar je prej tema, tudi našemu fantu paše zaspat prej, pa potem vseeno spi celo noč. Ko je bilo vroče, smo šli šele okoli 20h pohajat, spat okoli 22-23h, zdaj gremo pa spat med 20.30 in 21h. Pa smo danes spali do 5h, se najedli, potem pa še do 8.30. Zlat je ta naš otrok. Samo ritma se moram nekako držati, pa gre. No, seveda se zgodi, da kak dan tudi ponoči dojimo na 2h, ampak kaj pa čemo pričakovat od teh naših tako malih sončkov. Pa saj je tud mami včasih ponoči lačna. Pa tudi mami včasih ne more spat. Mi smo se vrnili z dopusta, smo se namakali v toplicah. je užival v fredovem obroču, in če se je slučajno ustavil na vodi, je tako brcal, da je šlo spet naprej. Vidim, da ste komentirale tisti stolček... moje mnenje je, da ni primeren za otroka pri 3 mes. Ne samo, da otrok še ne drži dobro glavice, ampak tudi ni še sposoben sedenja z zravnano hrbteničko. Tako da bi prišel stolček v poštev brez škode za otroka šele nekje pri 6 mes. Sem pa opazila, da povsod na izdelkih radi napišejo npr. že od 0 mes naprej, samo zato, da človek prej kupi, v resnici pa za otroka ni primerno. Sem se tudi malo pozanimala pri stroki. Pravijo, da dandanes vse preveč mamic nosi otroka prehitro pokonci, pa do 3-4 mes nimajo v tem položaju kaj delat...zaradi pravilnega razvoja hrbteničke. mora biti v položaju lupinice. No, pa sem malo popametovala. Zdaj pa lahko samo čakam na napad mamic hehehehe Glede porodnišnice.. bila sem v PO, porod super, osebje pri porodu super, res ne morem prehvalit. Edino se mi zdi, da so me dali malo prehitro domov, že 3. dan, ker je bila taka gužva. Ko sem prišla domov, sem dobila naval mleka, joške trde kot kamen, otrok lačen... takrat bi človek rabil malo pomoči in bi bilo dobro bit še v P. Tudi dr. ni bilo preveč všeč, da nas dajo tako hitro domov. No, ampak smo preživeli. Nič, grem se zrihtat, počasi bo treba malo ven pohajat
|