|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
30.9.2009 20:53:23   
Belen
js sem wedno za..... kdaj in kje powejte in pridem(o) user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.9.2009 21:39:06   
nena30
Ja pa bi se res lahko dobile. Jest sem imela do sedaj čast spoznat samo Belen!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
30.9.2009 21:40:41   
saruška
jst pa še nobene ne poznam... aja, amayo poznam user posted image ...
kje pa je da se nič ne oglasi? najbrž je polno zaposlena s svojimi fanti...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 853
30.9.2009 21:41:42   
nena30
No je ušlo! Saruska, kaj vseeno plačaš toliko vrtca kljub temu, da je mali doma? ****!!!

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 854
30.9.2009 22:11:18   
BIA79
Nena sam hrano ti odbijejo v vrtcu,če manjkaš baje...

Jaz sem danes gotova.Shopping ubija...sem pa vsaj dobila obleko za krst...mater je vse drago...

Upam,da bo klara spala, ker jutri imamo spet poln dan aktivnosti...včasih bi se jaz ulegla v voziček namesto nje :)

Pupe lahko noč

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 855
1.10.2009 10:07:00   
Hator
Dobro jutro, mamice!!!
Mi smo se spet lepo naspali. Odkar je prej tema, tudi našemu fantu paše zaspat prej, pa potem vseeno spi celo noč. Ko je bilo vroče, smo šli šele okoli 20h pohajat, spat okoli 22-23h, zdaj gremo pa spat med 20.30 in 21h. Pa smo danes spali do 5h, se najedli, potem pa še do 8.30. Zlat je ta naš otrok. user posted image user posted image Samo ritma se moram nekako držati, pa gre. No, seveda se zgodi, da kak dan tudi ponoči dojimo na 2h, ampak kaj pa čemo pričakovat od teh naših tako malih sončkov. Pa saj je tud mami včasih ponoči lačna. Pa tudi mami včasih ne more spat.user posted image

Mi smo se vrnili z dopusta, smo se namakali v toplicah. user posted image je užival v fredovem obroču, in če se je slučajno ustavil na vodi, je tako brcal, da je šlo spet naprej.user posted image

Vidim, da ste komentirale tisti stolček... moje mnenje je, da ni primeren za otroka pri 3 mes. Ne samo, da otrok še ne drži dobro glavice, ampak tudi ni še sposoben sedenja z zravnano hrbteničko. Tako da bi prišel stolček v poštev brez škode za otroka šele nekje pri 6 mes. Sem pa opazila, da povsod na izdelkih radi napišejo npr. že od 0 mes naprej, samo zato, da človek prej kupi, v resnici pa za otroka ni primerno. Sem se tudi malo pozanimala pri stroki. Pravijo, da dandanes vse preveč mamic nosi otroka prehitro pokonci, pa do 3-4 mes nimajo v tem položaju kaj delat...zaradi pravilnega razvoja hrbteničke. mora biti v položaju lupinice.
No, pa sem malo popametovala. Zdaj pa lahko samo čakam na napad mamic user posted image user posted image hehehehe

Glede porodnišnice.. bila sem v PO, porod super, osebje pri porodu super, res ne morem prehvalit. Edino se mi zdi, da so me dali malo prehitro domov, že 3. dan, ker je bila taka gužva. Ko sem prišla domov, sem dobila naval mleka, joške trde kot kamen, otrok lačen... takrat bi človek rabil malo pomoči in bi bilo dobro bit še v P. Tudi dr. ni bilo preveč všeč, da nas dajo tako hitro domov. No, ampak smo preživeli.

Nič, grem se zrihtat, počasi bo treba malo ven pohajat user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.10.2009 16:57:23   
Belen
bia.. še niste rešli ta krst??? dobro da pi nas ni nihče krščen, da nimamo tolko pripraw na to user posted image user posted image user posted image

jah vrtec če te ni, nema weze tudi če zboliš zaradi drugih otrok,ki jih (pametne) mame bolane otroke dajo w wrtec, morš wseeno plačat....

hator-lepo da si spet doma in "med nami"....

amaya...kje si ti?? nič te ni na forum, še manj te po izoli srečam.... user posted image user posted image

saruška...wi ste boljše??? ste ozdraweli???

domow sm pršla pred eno uro,sm bla zunaj od 10h zjutraj user posted image čez pol ure grem spet... sm prša sam neki pojest...ampak sm zmučena kot pr... user posted image user posted image user posted image
sm mislila da bo dež in sm rekla izkoristim...

danes smo spet prespali noč.... od 20.30h do 9.15h user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.10.2009 20:06:26   
saruška
čau dekline!

eko belen, mi smo boljši, ma za sigurno bo še ta teden doma... da ne bom ko naketere, ki jih takoj zbrcajo u vrtec user posted image ...
vi pa full pridno ninate user posted image user posted image user posted image ... samo ne se preveč razvadit ki to se lahko tako hitro obrne user posted image user posted image ...

nena30, za tisti dan ko te ni v vrtcu ti odbijejo prehrano, kar je 70 centov na dan... tako da na koncu še vedno plačaš ko mona!

momacus, danes smo te opravljali v službi, ma samo pozitivno user posted image ... en tvoj bivši sodelavec je reku da bi mogla zdej enkrat kmalu rodit user posted image user posted image user posted image ... malček se je zmotu!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
1.10.2009 20:35:59   
Belen
eko, mi že spimo,js pa bom kmali, i dans sm res utrujena.... user posted image

saruška...ja wem,se ne bom razwadla-nič bat, wem da se wse spremeni....ampak sanjat  ni greh prawijo user posted image

noč pupce user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 859
1.10.2009 20:40:48   
saruška
sej sem se sam mal hecala... zaupaj še meni recept, jaz se zdej borim, da bi zaspal, pa gledamo tega user posted image Nodija že stotič...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 860
2.10.2009 9:09:15   
momacus
jutro!
saruška ma se mi je nekaj kolcalo včeraj ja ...zhdaj vem zakaj user posted image in kdo je ta ki misli danosim ko slonica user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.10.2009 9:38:45   
Belen
punce se počasi zbujajo, pojemo in pičimo wen,,,, neki se je zjasnilo...sm se bala da bo cel dan dež, da bom mogla bit doma.... user posted image  user posted image

saruška.... spet smo prespali noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.10.2009 10:30:44   
saruška
jutro mame!

kako smo? meni pa prav paše to jesensko vreme... da bi vsaj ti komarji že končno pocrkali...

momacus, ta ki misli da nosiš ko slonica (user posted image user posted image user posted image ) je dorjan... sem mu povedala da si že zdavnaj rodila, pa je mislu da ga zajebavam...

belen, tvoje pupe so itak legende user posted image user posted image user posted image , mi pa smo se zbudili ob 3 in je andraž zahteval traktor user posted image ... sem kmalu znorela!
na koncu sem mu dala traktor v posteljico, se obrnila in zaspalauser posted image ... sčasoma je cedu!

bia79, kdaj imaste krst? mi bi tudi mogli krstit, ma se nobenemu ne da rihtat in letet okrog...

ajde pupe držte se!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
2.10.2009 10:42:33   
momacus
belen ,makar padajo sekire ma ti moraš ven user posted image

saruška ha ha ah a dorjan je pozabu koliko časa je bla noseča dragana user posted image prosim da ga lepo lepo pozdraviš ko ga vidiš user posted image

pupe ma povejte mi nekaj. zakaj krstite otroke? mogoče bom izpadla butasto, ma ....kaj res vsi ki jih krstite redno hodite v cerkev?

mi smo e odločili da jih ne bomo krstili. naj se sami odločijo ko bojo dovolj zreli za to.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.10.2009 10:46:07   
saruška
momacus, ga bom lepo lepo pozdravla user posted image user posted image user posted image ...

zakaj krstit? samo zato ker sva tudi midva, drugače pa cerkve ne vidiva niti od blizu... v bistvu ne vem no, nekako se mi zdi prav, čeprav nisva verna...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.10.2009 10:48:59   
momacus
vsekakor je to osebna odločitev saruška. tudi jaz in moj mož sva krščena, ma kljub temu 100% ateista. zase rada rečem da sem darvinist user posted image verjamem pač v mati naravo . poznam ljudi ki otroke krstijo in potem morajo revčki hodit še k verouku kr če ne grejo so none, nonoti razne tete....užaljeni ?!?!?!?!?! MA KAJ SE HECAMO !!!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.10.2009 11:17:48   
saruška
ma ne, sej mi razmišljmo samo o krstu, ne pa da bi potem hodili u cerkev... sej kdo bi ga pa vozil, ko smo vsi vključno z nonoti ateisti? mah bomo vidli... smo bolj lene sorteuser posted image , pa nam ni za skakat okoli pa hodit na neka predavanja... 

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.10.2009 11:23:37   
momacus
ajoooj ma bi vas tepla po riti vse po vrsti, vsi ateisti pa bi otroka močli po glavci , pa sej se bo še prehladil revček user posted image
ma kolikor sm slišala če si dovolj "radodaren" do cerkve ni treba ne predavanj ne poroke v cerkvi ne nič...user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.10.2009 11:36:11   
saruška
ja momacus, za to varianto o radodarnosti sem tudi jaz slišalauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.10.2009 11:39:58   
momacus
..vse se da kupiti user posted image boljše da ne komentiram več user posted image

in končno sonce user posted image še sreča da sm včeraj sadila in sejala , najprej dežek in zdaj še sonček , idealno za rast user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.10.2009 13:22:39   
Belen
eko nas doma.... pupce so pojedle in zdej neki se mučijo,da ne bi zaspale.... ahhhhh bo že..... morem še kej doma naredit,ne sam pohajat user posted image user posted image user posted image

ja momacus: mi smo wedno zuni,sam da ne dežuje...ampak se je wreme fantastično naredilo..... user posted image user posted image user posted image

glede KRSTA: imam enoako mišljenje kot momacus.... pač kje piše,da če si ti krščen,da morajo tudi otroci?? user posted image moj krščen, js nism, to ne pomeni da bomo otroke krstili.... se bodo sami odločili, še posebej če ti cerkew nič ne pomeni.....

moj je reku,če bi sam zbiral, se ne bi krstil... tako da... nema.... user posted image user posted image user posted image
če bodo hotle,se bojo same odločle..... user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.10.2009 14:58:55   
Hator
Mi pa bomo krstili. Midva sva oba krščena, čeprav nobeden od naju ne hodi v cerkev. Jaz nekako razlikujem med vero in cerkvijo. sama sem bila samo krščena in sem se kasneje sama odločila, da naredim še ostale zakramente. Vera zna zelo pomagat. Govorim o veri (v karkoli ali kogarkoli že), ne o cerkvi. No, takle mamo pri nas user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
2.10.2009 16:07:58   
BIA79
Eila pupce...ste se pa razpisale!!!!

Allora debata krst. Jaz sem pravi agnostik, kar se tiče religije. Verjamem, da nekaj je, točno pa ne vem kaj. Spoštujem vsako religijo, ker nobena religija ni slaba, slabi so samo ljudje, ki sprevržejo besede v svoj prid. Jaz imam ful proti rimsko katoliški cerkvi kot instituciji, o tem lahko debatiram cele dneve ma ne bi. Moj ima vse sakramente. Ampak, ker so ga starši kasneje krstili in vse ostalo ima dobesedno nekakšno travmo in hoče da bi bila Klara krščena. Meni je to vsiljevanje vere, ampak za imet mir v hiši, bomo to naredili. Za naprej pa bo izbirala Klara... Jaz vzamem krst kot priložnost, da se dobijo obe družini in skupaj kaj dobrega pojemo. Poleg tega jo bomo krstili v Strunjanu, žal ne bo patra Nikija :( Sem hotela da jo krsti on, sam je na duhovnih vajah takrat...Jaz njega ful cenim, ker je primer kako se da biti veren in iti v rokah s časom...Krst pa imamo v četrtek 15.10.09 :)

Danes smo se cepili proti rota virusu. Klara spet nekaj šmrka in je rekla zdravnica naj jo držim na toplem, ker je vse ohlajena (halllooo smo bili 10 min v bodiju brez rokavov v ordinaciji)...in me zanima, kako oblačit te prče??? Pozimi, ko smo v stanovanju, trenirkica in žabice? Kaj pa za ven? Danes sem res prav sva zmedena, in pozimi, kaj vse pod pajac??? Smo zrastli in smo se zredili, ampak v primerjavi z drugimi, smo še šlang hehehe

Hator, v katerih toplicah ste bili?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 873
2.10.2009 17:12:13   
Hator
Bia, pod tole tvoje o veri, se podpišem.
Bili smo v Zrečah, ful zadovoljni.

Jaz ga oblečem zdaj v bodi z dolgimi rokavi in hlačke, pol pa na sončku rokave gor zaviham, če pa ful piha, pa z dekico pokrijem. Pa brez kapice.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 874
2.10.2009 18:24:00   
momacus
bia79 tudi jaz načeloma spoštujem vse vere in vernike , sovražim pa cerkve v vseh oblikah kot institucije. če že hočem molit , kaj moram lih v cerkev?, kaj če molim doma na kavču al ko je rdeča luč na semaforju me "bog" ne sliši??? poglejmo kaj pove zgodovina o veri, kaj vse se je dogajalo v imenu nekoga??? od pokristjanjevanja vseh ki so jih naši predniki evropejci kolonizirali in "civilizirali" do inkvizicije, svete vojne, ustrahovanj ,nespoštovanja drugače vernih, raznoraznih iznakaženj spolnih organov, in še in še in še . in kaj je dobrega v tem? mah.... kakorkoli če nekdo ali nekaj je, ga je lahko zelo zelo sram ,da dovoli da se dogajajo take stvari na svetu kot , se in nihče me ne bo prepričal da ima vsak zakaj svoj zato, in res močno upam da mi tanekaj ali nekdo nikoli ne prečka poti kr jih bo slišal!!! user posted image
pa brez zamere komurkoli

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?