|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
28.9.2009 21:01:56   
Belen
ej weš da sm hotla,sam potem bi mogla  zares user posted image
user posted image user posted image user posted image

jatudi proti rota..... pač sm enih par čula,da če te skine oz.otroke je hudo-dehidracije itd...  in pač meni zarad denarja ni škoda..... (ker eni pač ne cepijo sam zarad dnarja ... žalostnoa,mapk stwar posameznika ) .... user posted image
p.s.ne mislim tebe....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.9.2009 21:06:05   
momacus
ajoooj sem že v kategoriji starih mamuser posted image

ne jaz prvega nism kr se takrat pač ni ceplo, ,gašperja pa bom mela itak pri mami do 3. leta, in tjaš je že "prevelik" za rota.

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.9.2009 21:14:57   
BIA79
Jaz sem Klara tudi cepila proti rota virusu. V petek imamo drugo cepljenje...in spet je v taki uri, ko bi mogla Klara spat, tako da če kaj slišite čudnega je Klara :):):):):)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.9.2009 21:16:59   
momacus
ojla BIA79, kaj misliš da bo kričala?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.9.2009 21:21:34   
Belen
mi ju3 ob 8h mamo že pediatra, ponawadi takrat spimo še,al pa se komi zbudimo.... ufffffffffff.... bo ežka.... pa še jest moremo prej....

momacus...ja itak...takrat se ni ceplo.... gašper pa ja, če ne bo w wrtcu...je manj možnosti...sej prawim,pač stwar izbire in posameznika user posted image user posted image
p.s.nisi stara mama user posted image

bia, je res da ne smeš eno uro prej jest???? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 830
28.9.2009 21:24:47   
momacus
ja belen itak da stvar osebne izbireuser posted image
mi smo se cepli lih po "kosilu" in ni blo nobenega govora da ne sme prej ali potem jest ???

p.s. ne mislit da si se rešla belenuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
28.9.2009 21:34:13   
Belen
momacus... mam še wedno uha dol user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.9.2009 21:35:12   
momacus
uffa ufffa ok naj ti bo , smo spet prijatlce user posted image ko se srečamo gremo na

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
28.9.2009 21:36:56   
momacus
ups mi je zbežalo kafe user posted image

je ura da grem u horizontalo tudi jaz . alo pupe , lahko noč brez alarmov user posted image nočko

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 834
28.9.2009 21:37:20   
Belen
KAFE???????? Ok časim js...da se odložim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 835
28.9.2009 21:43:03   
BIA79
Meni ni nihče nič rekel, ampak glede na to, da se cepivo za rota pije, mogoče je boljše da res ne jejo, da slučajno ne bi zbruhale cepiva...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.9.2009 11:31:11   
Belen
eko punce widim da ni nobene.... user posted image

smo se cepili in smo bli pridni user posted image user posted image sicer mi proti rota imamo baje 3 cepiva.... user posted image ki wsi baje 2X cepijo .... sam je mal dražje ,ampak ima učinek 3-4leta...ker baje uno cepivo,ki je 2X je sam 2-3 leta?! user posted image hmmm...tako mi je moja P razložila....

drugače??? kako ste??? nič aktiwne? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 837
29.9.2009 14:41:25   
nena30
No pa je prvo cepljenje za vami. Mi ga mamo v ponedeljek in upam da se bomo tud lahko pohvalili, da smo bili pridni. Komaj čakam četrtek, ko mož nastopi 10 dnevni dopust. Sicer bomo doma, ampak bomo užival maksimalnouser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.9.2009 23:05:08   
spetko
dober večer punce...

ja jaz sem tudi tiana cepla proti rotavirus...in smo imeli samo 2 cepiva...in nihče nam ni omenjal za 3...user posted image
rečeno pa nam je bilo da ne smemo jesti 15min po tem cepivu da ne bi izbruhal...da pa prej nebi smel jest pa ni bilo nič omenjeno..

jaz sem zdej likala 2ure in imam dovolj tko da grem kr v pojstlo ker se mi neda več nič..cel dan sem že na nogah in samo laufam okoli...

tian se že daja na nogice tko da upam da bo kmalu začel kobacat...še vedno smo brezzobi...upam da tudi zobki začnejo čimprej..še dokler sem na porodniški...

kaj ste vse vpisale otroke v vrtec al...?

lep večer...in lahko noč

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 839
30.9.2009 8:58:39   
Belen
jutro mame,
dans ni sončka.... user posted image ben sam da ni dežja.... user posted image moje pupe še wedno ninajo.... user posted image user posted image prwič so se dans zbudile ob 7h zjutraj....šli smo spat ob 20.30h obe skupaj 1.prespale noč user posted image user posted image user posted image 2X sm se wmes zbudila, da widim če dihajo.... user posted image user posted image 2X je prespala že noč Naša....amak obe skupi nikoli.....
pol ob 7h sm jih nahranla in dala nazaj w postlo da widim če bodo še spale....najprej so se neki vrtele, zdej pa spijo še wedno ko ubite user posted image

spetko: ja do vrtca imamo še 1 leto,ampak ja...wpisala sm jih ....
glede ceplenja 2-3X....je razlika sam w tem...da ta roteaq...ki sm cepla 3X, je 30eur weč in kao učinkuje weč let... booooooooh user posted image znaš ti, tako mi je rekla P....in pol sm tega zbrala user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 840
30.9.2009 10:28:50   
nena30
Dobro jutro!
Bravo za spanje! A ni filing, k se lahko naspiš, Belen?user posted image user posted image user posted image
A vidiš men tud v zd niso nič omenil da obstajata 2 različici cepiva. 1 odmerek stane 65eur v razmaku 6 tednov. Samo če gledaš kako dobro lahko narediš otroku in sebi, da preprečiš okužbo z rotavirusom, se splača!
Potrebujem nasvet!!!
Moj možek ma neko virozo in zdaj sem fasala še jaz vročino . Štala vam povem. Full se bojim da bi se še Lisa nalezla. Kaj lahko 3mesečnik sploh uporablja proti vročini? Obkladke, kopel al lahko tud kako svečko? Že v naprej sem paničnauser posted image !?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
30.9.2009 12:50:31   
momacus
nena30 kupi si maske takšne kot jih imajo zdravniki in michael jacksonuser posted image , pa dobro luftaj stanovanje. 3mesečnik pa lahko dobi calpol sirup pa paracetamol svečke , lahko pa ga namakaš v vodi , ma ne sme bit mrzla! tudi moj tavečji je mel virozo, pa je tamali ni fasal , tako da ne paničari user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 842
30.9.2009 13:11:57   
Belen
nena: mi smo tudi dobili (swaki slučaj) recept za calpoluser posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.9.2009 13:30:12   
nena30
Ja sej res paničarim že v naprej! Ampak ko se prvič soočiš z bolnim otrokom....je fajn bit pripravljen, da ga ne vlačiš za vsako malenkost v zd.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
30.9.2009 13:36:22   
momacus
nena30 na vsako "bolezen" ne moreš bit vnaprej pripravljena. s tem se spopadeš ko je ura user posted image sicer pa so otroci trpežni, brez skrbi , če faše virozo pač zbijaš temp, daj dovolj tekočine in čistiš nosuser posted image

< Sporočilo je popravil momacus -- 30.9.2009 13:45:49 >

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 845
30.9.2009 14:20:39   
Belen
nena30, naša stara mama-momacus wse we.... werjemi ji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.9.2009 14:25:45   
momacus
ja bom odprla temo: stara mama svetuje user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.9.2009 19:48:50   
saruška
čau pupe!
eko mene po dolgem cajtu...

v glavnem sem prav slabe volje, ker ima mali valda spet vročino user posted image user posted image ...  v ponedeljek je šel po 1 tednu v vrtec in samo po dveh dneh je spet bolan (pa je šel zdrav v vrtec, ker je imel samo v pon in torek vročino, samo smo ga za sigurno pustili cel teden doma)
!
ma mislim jst ne razumem enih mater, kako lahko pripeljejo bolanega otroka v vrtec in ta potem naleze tričetrt skupine... in ti plačaš 240 evrčkov za to sranje, da ga lahko imaš potem  več kot polovico mesca doma... groza user posted image user posted image user posted image !!! jao punce upam da vam bo to prikrajšano...

no ben, zdej sem se malo sfugirala... drugače kako ste?

momacus in belen, ste zakopale to bojno sekiro ob eni biri al kajuser posted image ?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 848
30.9.2009 19:51:22   
DannyS
Hoj hoj.... saruška je izrekla magično besedo! Kdaj gremo na eno vse skupaj? :)))

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 849
30.9.2009 19:55:07   
saruška
ja bi bil že cajt da vas spoznam tudi u živo user posted image ...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?