|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
29.9.2009 8:53:00   
botrca
Pozdravljene user posted image ,

vidim, da ste ene imele kar pestro zadnje dni. No mi smo v soboto praznovali moj roj. dan. Bilo je super, v pizzeriji Črni baron v Malečniku, kjer so se lahko otroci igrali ker imajo svetovno narejeno za otroke. Mene je zopet v križu vsekalo tak, da ležim doma in se filam s tabletami, ker mi dežurni ni hotel dat inekcijo. Bil je en mlad, osoren in zelo neprijazen zdravnik. Škoda da dela z ljudmi, ker glih na kmetijo spada...za kidanje gnoja s Salome ali Latoyo...user posted image .
Jan je imel včeraj še eno cepljenje in lepo je dal skozi, ko je prišel domov in mi pokazal štempiljko pika-poke in metulja. Obiskuje vrtec in nič ne joka.

Toliko od mene za danes.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
29.9.2009 9:24:28   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Hej andreja2000, škoda, da nisi povedala, da greš na piko. Sem iz okolice velenja, pa bi se lahko še srečale.

o,lorch,to pa je res škoda da nisem vedela,da si iz okolice Velenja,bi bilo se res lušno srečat.Ja,jaz sem kar nekaj časa svojega otroštva preživela v Velenju,kajti moja mama je bila doma iz Velenja,oziroma iz Kavč in kasneje so se preselili v Velenje in od tod izvirajo tudi moji najlepši spomini na otroštvo.
No,če ne prej,pa se lahko vidimo drugo leto na piki.

botrca vse najboljše za roj.danuser posted image in upam,da bo tvoje zdravje kmalu boljše,ja eni pa res niso rojeni za zdravnika...
Ja,pri Črnem baronu je res lušno,tudi mi gremo večkrat tja na pico.

< Sporočilo je popravil andreja2000 -- 29.9.2009 9:26:06 >

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
29.9.2009 11:49:33   
lana38
botrca, vse najboljše za RD!user posted image user posted image user posted image
Kakšne pizze pa imajo v tem Črnem baronu? Zanima me, če so iz krušne peči. Jaz imam namreč raje, če je testo bolj debelo.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
29.9.2009 17:24:38   
botrca
Andreja2000 in lana38 hvala za čestitke. Ne vem ali imajo pizze iz krušne peči, mislim da ne. Vprašala pa nisem user posted image . Bom drugič. Šli smo pa predvsem zato, da smo otroke malo pustili da se utrudijo in naigrajo. Pa da se mi malo sprostimo.
Andreja2000 od kod pa si da tudi hodiš tja na pizzo?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
29.9.2009 17:25:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Jaz imam namreč raje, če je testo bolj debelo.

ni testo bolj debelo in ti ne bi bilo všeč, ker je pizza preveč naložena.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
29.9.2009 18:12:43   
lorch
Andreja 2000! Haha! Ne boš verjela, ampak jaz sem sicer iz Vinske Gore, ampak sem se priselila k mojemu v Kavče!!! user posted image
Zdaj se morva pa res spoznat, ko prideš naslednjič v te konce!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.9.2009 7:11:57   
lana38
Verjetno mi res ne bi bila pizza všeč. Imam rada debelo testo in malo obloženo.
Jaz imam pa jutri dopust in se bova šla verjetno s Timom dopoldan kopat v terme Ptuj. Imam še eno karto, ki jo moram porabiti do 14.10. Komaj že čakam.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.9.2009 9:45:59   
Foxina
lorch a iz vinske gore si...svašta...moj lubi je pa iz veleja...no, smo bli za vikend v velejaparku...pa nč pametnga nismo kupli...se mi zdi en kup brezveznih cunj...tak kot povsod drugot....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.9.2009 12:06:26   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Andreja 2000! Haha! Ne boš verjela, ampak jaz sem sicer iz Vinske Gore, ampak sem se priselila k mojemu v Kavče!!! user posted image
Zdaj se morva pa res spoznat, ko prideš naslednjič v te konce!

Pa to ni resuser posted image ,zanjimivo,ja potem pa se res morava spoznati ob priliki.No,v Kavčah pa imam še vedno sorodnike,tako,da vsaj enkrat ali dvakrat letno zaidem tudi tja.Je pa res,da odkar mi je umrla stara mama ne hodim več tako pogosto v Velenje,vendar še pa vedno rada zaidem v tiste kraje.Torej ob priliki se morava srečat..

Lana38 mislim,da so pice iz krušne peči,ker je testo res bolj tanko,vendar meni so pice dobre in celo mojemuuser posted image ,ki je tako kot ti ljubitelj bolj debelega testa,stvar okusa pač.Mi si navadno naročimo kar družinsko,ki je narezana na kose in jo imamo glih dovolj,seveda,če zraven ni starejšega sinauser posted image

botrca jaz sem iz Sl.Bistrice!

< Sporočilo je popravil andreja2000 -- 30.9.2009 12:11:54 >

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.9.2009 19:32:38   
lorch
Joj, ženske, zgleda, da se ne smemo dogovarjat za srečanja v Ljubljani, ampak kar v Velenju user posted image . Je večja verjetnost, da se nas veliko najde na kupu user posted image
Kar se trgovin tiče je pa itak povsod enako.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 2110
1.10.2009 8:35:32   
lana38
Tim še pa kar spi. Upam, da ne bo predolgo. Drugače se bova morala iti kdaj drugič kopat. Ob 18h imam sestanek v Plavelnem klubu. Pa bi bila rada še malo z Blažem, ko pride domov iz šole, če že imam dopust.
Srečali pa se še res nismo.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
1.10.2009 12:09:35   
andreja2000
Lana38 upam,da se je Tim prebudil pravi čas in da sta odšla na kopanje.

Mene pa bolijo jajčniki,da je za p*******user posted image  in tako mi še do dela ni...
Eva zjutraj še vedno malo pojoka dokler je pomočnica ne vzame v naročje,drugače pa potem menda več ne joka in je dobro razpoložena in mislim,da se v tem vrtcu med svojimi tudi počuti bolje,saj  tudi ko pridem po njo,je vedno dobro razpoložena in se lepo igra.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
1.10.2009 12:37:07   
Foxina
dejte mi punce povedat...a vaši tamali tud mečejo stvari z vso silo? jst sem zanjič dobla eno trdo igračo pod oko, in sem vsa plava user posted image  včeri je tamau mojga user posted image  s čelom po nosu - ko v Ninjah - in se mu je kr vrtelo...jao, razbojniki mali user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
2.10.2009 7:20:46   
lana38
Kopat se nisva šla, ker je Tim predolgo spal. Bova pa drugič, kako soboto ali pa 14.10., ko imam spet dopust, takrat gre oče v Mb na neko preiskava, mama bo pa šla z njim. Sva pa res izkoristila moj dopust in uživala skupaj.
LP

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
2.10.2009 11:15:23   
andreja2000
Foxina ,ja pri nas je bilo eno tako obdobje,vendar je k sreči hitro minilo, no,vsaj zaenkratuser posted image

Lana38,no,pa samo,da sta dopust lepo izkoristila in skupaj uživala,gotovo je tudi tako bil Tim zadovoljen.

Jaz pa sem imela včeraj take bolečine,ki so se kasneje razširile tudi na nogo,da sem morala po inekcijo,saj mi je od bolečin bilo kar slabo...no,sedaj pa je že dosti bolje,hb.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
2.10.2009 13:53:52   
soncek.djukelica
živjo,

moje so bile ta teden na sistematskem,kjer so bile zadnjič cepljene! Mlajša je bila izredno pogumna in sploh ni zajokala,ko je dobila pikico, starejša je pa vseeno zajokala,vendar se je tudi hitro potolažila!user posted image
V višino merita 80cm, pri teži pa je ena čez 9,druga pa pod 9 kg!user posted image
Že 14 dni mi hodita v vrtec!user posted image
Danes sem dobila pošto od države,da moram ta mesec vložit vlogo za otroški dodatek!
Kako pa kaj naše nosečke? Ursa, vetrnica, povejta kaj!
Pikica, a vidva slučajno delata na tretjem?user posted image
A veste, sploh ne morem verjet,da bosta letos že dve leti stari! Pa tako hitro se mi zdi,da bo December! Nevem, ali tudi vam tako hitro čas beži?

Neposredna povezava do sporočila: 2116
2.10.2009 14:01:11   
lana38
Meni tudi čas izredno hitro beži. se mi zdi, da sploh še ni dolgo kar sem bila user posted image .
Foxina, sem prej pozabila napisati, da tudi Tim rad meče vse okrog sebe in mu je to smešno. Poskušam mu razlagati, da se mečejo samo žogice. pa se mi samo veselo smeji. ga komaj ustavim pri tem metanju.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
2.10.2009 17:11:09   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

dejte mi punce povedat...a vaši tamali tud mečejo stvari z vso silo?

ja smo tudi mi v tem obdobju ko vse meče...pa ne vedno...user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
2.10.2009 17:11:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Jaz pa sem imela včeraj take bolečine,ki so se kasneje razširile tudi na nogo,da sem morala po inekcijo,saj mi je od bolečin bilo kar slabo...no,sedaj pa je že dosti bolje,hb.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
2.10.2009 17:14:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

V višino merita 80cm, pri teži pa je ena čez 9,druga pa pod 9 kg!user posted image  

A veste, sploh ne morem verjet,da bosta letos že dve leti stari! Pa tako hitro se mi zdi,da bo December! Nevem, ali tudi vam tako hitro čas beži?

Imaš dve mali manekenki...user posted image .
Tudi meni čas zelo hitro beži in ja počasi se zopet bližajo rojstni dnevi.

Neposredna povezava do sporočila: 2120
5.10.2009 11:06:11   
lana38
Kot bi mignil bodo naši otročki stari že 2 leti.
Čez vikend smo se pa vsi potepali, ko je bilo tako lepo vreme. Škoda, da je vikend samo 2 dni. user posted image Ko je bil Blaž majen, mi je rekel, da bi morala samo 2 dni hoditi v službo in biti 5 dni doma.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
5.10.2009 13:26:42   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

ko je bil Blaž majen, mi je rekel, da bi morala samo 2 dni hoditi v službo in biti 5 dni doma.
LP

user posted image user posted image user posted image  se strinjam...

midva s tamalim sva bla na ličkanju...sem ga dala ob 21h spat, se je zbudil, potem pa z nami žural do 3h zjutri...pravi ponočnjak user posted image

< Sporočilo je popravil Foxina -- 5.10.2009 13:27:08 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
5.10.2009 13:40:36   
Foxina
Andreja2000 kaj pa si to mela? A kr tko te je zagrablo?

SD ja, 2 leti!!!! jst se bčasih kr zamislim, ko ga gledam...je tak dolgin...

lana38 si kr predstavljam, kak sta se mela fajn...take dni tud jst komi čakam

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
6.10.2009 8:51:28   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Kako pa kaj naše nosečke? Ursa, vetrnica, povejta kaj!

Moja nosečnost je skoraj enaka kot prva - brez problemov, le da se pozna, da mi Zoja jemlje čas za počitek. To so je sicer najbolj poznalo v začetku nosečnosti (utrujenost in to), zdaj smo se pa že vsi navadili (tudi Zoja ne sili več toliko, da bi jo jaz dvignila ali pa nesla). Počasi jo navajamo na to, da bomo dobili dojenčka, čeprav ne vem koliko še ne razume. Ve pa, da je dojenček (po njeno "encek") v trebuhu pri mami in ga včasih tudi poboža. Pa veliko gledamo knjige o dojenčkih (predvsem slike v Otrok od rojstva do šole) in Lukec dobi sestrico (za večino stvari v tej knjigici je še premajhna, nekaj slikic pa je uporabnih).
Drugače sem imela pa včeraj pregled. Vse je ok, srček se dobro sliši. Mi je pa bilo malo čudno, ko sva poslušala srček. Je najprej že našel utrip, pa G ni bil zadovoljen in je še naprej iskal (malo stran, se že skor ni slišalo pa spet) in nato našel bolj "čist" utrip. Pol je pa rekel, da to je pa srček, prej sva bila pa na popkovnici. Je rekel tudi, da se pa že s tem, če popkovnica utripa, ve, da tudi srček utripa.
Naslednjič, čez skoraj mesec dni, me pa čaka morfologija.

Drugače sem pa jaz začela hoditi na trebušni ples. Sicer navaden (ni posebej za nosečice, kot ga organizirajo napr v štorklji), ampak mi je vredu, ker me vaditeljica za vsako opomni, če kaj ne smem delati oz pokaže, kako lahko jaz delam. Mi je pa tako všeč, da bom šla po porodu verjetno še enkrat na začetni tečaj, da bom lahko delala vse te gibe, ki jih lahko delajo druge.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2124
6.10.2009 12:13:32   
lana38
vetrnica, fajn, da se malo rekreiraš tudi v user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?