|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črn oblak nad mano
10.6.2005 10:37:55   
mala maja
JOJ PUNCE DEJTE ME MAL POTOLAŽT.... jEST SPLOH NE VID IZHODA VEČ... sEJ VEM DA NI TO ZA NA TA FORUM SAM NIMAM NOBENGA DA BI SE NANGA OBRNILA(joj črke-sory)

Ma sejh vse poznate mojo zgodbo. Pred dvemi leti mi je za rakom umru oče, pol leta nazaj za kapjo mami. Oba pogreba sem plačala jaz in po očetu dobila ogromen kredit za plača. Dobila sem sičcer nekej premoženja(vikend-bom dala slikce v album)ki je nekaj vredan sam ga nočem pšordat, proidajam travnik ki ga ne morem pordat. No po očiju sem precej kredita plačala in prat mescev nazaj sem pisala da so mi še za 800 tisoč zablokirali moj račun. Bratu ne smejo nič trgat ker dobiva pokojnini(bila pri odvetniku)po očetu in mamai(cca 150 tisoč)jaz pa porodniške vsega skupaj mal čez 100 tisoč pa tri otroke imama.:((:((:(( pa še tega ne dobim ker mama zablokirano vse. No in danes me je skor kap. Po očetu sem dobial tud podjetje ki posluje minimalno. Sam kaj se zgodi. Po zapuščini brat dobi stanovanje in bi moral plačevati položnice stanovanjskega sklada pa jih ni. Vsega dolga in tožb se je nabralao za 400 tisoč in meni so to zablokirali na firmi.:((:(( In 50 tisoč že celo pobral, pa stanovanje ni od podjetja niti nima podjeje nič s tem. Za znoret. Položnice so prihajale na očetrov ime in ime firjm sam sem jaz sporočila dol da nisem jaz lastnik da naj vse skupaj spremenijo da naj se obrnejo na Brata(priložila vse dokumente).

Kaj nej nardim nim za kruh pa kr naprej mi nekje blokirajo. Vzel so mi magno ker nisem mela denarja da bi plačala položnico, odklopil mi bodo telefon, mobitel.... vse. Nimam ke dobit. Bratu se fučka ker ve da mu ne morem nič. Z njim se ne da nič zmenit. Odvetnik pravi da mi druzga ne ostane da plačam, sam iz česa. Nej prodam vikend da bom pol res brez vsega.:((:((:((:((:((:((

So me tolk ob živce spravl da že celo jutr bruham ko nora.
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   črn oblak nad mano
10.6.2005 10:48:10   
spacey
Ma joooj :((:((:(( Zakaj vedno dobri ljudje nastradajo?!?! :((:((:((

Mala maja ne vem kaj naj ti napišem, da bi te malo gor spravila :zmeden: mi je pa tako hudo zate oz. za vas. :(

Pa kako lahko samo tebe tirjajo, pa čeprav dobiva brat pokojnini, a se premoženje in dolgovi ne delijo? A res ni nobene možnosti glede brata, kaj pa če bi še katerega drugega odvetnika vprašala? :zmeden:

Mi smo s tabo, pa čeprav samo z moralno podporo. Drži se! :rozica::rozica::rozica:

Petra

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   črn oblak nad mano
10.6.2005 10:49:57   
Anonimen
Ježeš marija hudo!
Men tudi,ker ti na pravni podlagi ne morem pomagat.Upam,da bo kera ki je pravno podkovana pomagala.:hudicek:Nekje morajo obstajat luknje v zakonu,ki bi bile na tvoji strani.
Vem da ti je hudo,lahko samo upam,da se bo našel kdo,ki ti bo pomagal ta težek tovor spravit iz ramen.
Vso srečo v nadaljne ti želim..resnično od srca.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   črn oblak nad mano
10.6.2005 10:50:17   
Anonimen
Ej, maja, nasveta nimam, žal...ti pa lahko povem, da zelo sočustvujem s tabo in da zelo močno upam, da se bo našu kakšen izhod. Ker takole životarit je pa res tu mač.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   črn oblak nad mano
10.6.2005 10:56:18   
Anonimen
Maja, jaz tudi nimam pojma o teh pravniških poslih in zapuščini, ampak mogoče bi samo pripomnila, da se ne oklepaj za vsako ceno vikenda. Najprej glej, da boste doma siti in ne boste životarili.
Pa da travnika ne moreš prodat... :zmeden: Kje pa ste doma? Pri nas se za vsak travnik, ki je naprodaj, skoraj pobijejo kmetje med sabo.
Veliko poguma in sreče vam vsem želim!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   črn oblak nad mano
10.6.2005 10:57:50   
Moyca_
jaz bi prosila za mnenje drugega odvetnika.
A je bil tvoj oče življensko zavarovan- potem se s tem pokrijejo stroški kreditov. Kaj pa mama življensko zavarovana?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:00:57   
baguSka
Mala maja hudo mi je ko prebiram tvoje besede. Ne predstavljam si kako zelo ti mora bit hudo. Sama sem v podobnem zosu, le da sama še nimam otrok in me nekako preživlja fant. Hvala bogu!:rozica:
Želim ti vse naj naj in da bi k tebi čimprej prišel čudež, ki bi vse rešil!!! Drugega ti ne morem rečt.:rozica:
Tudi sama ga čakam in upam da ga kmalu dočakam..:(

Neposredna povezava do sporočila: 7
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:05:17   
jagoda
Jaz čist dobr ne razumem vsega. Vem pa, da ni mogoče, da bi nekdo plačal več kot je iz zapuščine dobil. Če krediti presegajo zapuščino, dediči tega ne rabijo plačati. Je pa res, da banke, davčna... zelo hitro poskrbijo zase in blokirajo račune, čeprav mogoče neupravičeno. Sodne poti pa so dolge. Zato je treba čimprej ukrepati. Tud it na sodišče težit, če je treba. Lahko mi natančneje napišeš na privat kaj se dogaja. Sicer pa moraš imet v sklepu o dedovanju napisano točno kaj si dobila in katere dolgove moraš poplačat. Enako velja za brata.

Upam, da se bo situacija čimprej rešila!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:07:21   
tinčica
ja te čist zastopim, jaz se tud preživljam iz meseca v mesec pa imam samo enga otročka pa ogromno dolgov,
zdajle mi je šel brat ki hodi v srednjo šolo kupit mleko za malega ker sem brez prebite pare, res žalosto kam pele ta svet.

jaz bi se tud obrnila na drugega odvetnika.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:09:34   
cmokec
Mala maja, res mi je hudo, ko berem tvojo stisko. Pravno se čisto nič ne zastopim. Probaj prodat, kar se da, mogoče probaj s posredniki iz drugih regij, ker ljudje niso omejeni na kupovanje samo v domačem kraju. Pa prosi za mnenje še kakega odvetnika, po možnosti s prakso iz tvoje problematike.
Kaj pa če bi probala povprašat na pravni fakulteti. Če se ne motim, imajo tam študenti prava brezplačno pravno pomoč.

Veliko sreče in da bi se čimpreje dobro uredilo. :rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:10:24   
AnBan
Ful žalostno:((...pa kakšna država:hudicek: je to, da se spravljajo nad mamico s tremi otroki, oholega brata pa pri miru pustijo:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Žal ti pomagat ne morem...lahko ti samo zaželim, da bi bilo življenje tud zate lepše...:rozica::rozica::rozica:

Si pa prav želim, da bi takole sporočilo prebral tudi kakšen bogatin, ki ne ve kam bi z dnarjem in ne pozna besede pomanjkanje.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:12:11   
baguSka
Ah pustmo to kakšna je država - o tem bi se dalo razgljabljat!:grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:17:14   
k1
pozanimaj se, če si upravičena do brezplačne pravne pomoči na sodišču - tako ti pripada zastonj odvetnik - ampak ne vem, kake pogoje moraš imeti za to.

res hudo, res...

piši enako na www.e-svetovanje.com/pravniki.net/

včasih dobiš hitre in zelo uporabne odgovore! mogoče pa je imel kdo že podoben primer!

vso srečo!!!!!!!!!! držim pesti, da se ti čimprej zadeve uredijo!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:33:43   
tinica
Če ne pa se pozanimaj kako je z stanovanjem. Če je pisano na brata potem mora ves dolg poravnati on in ne vem zakaj hodijo položnice na firmo. Morda pa stanovanje le ni njegovo ampak od firme potem ga pa lahko ti lepo prodaš. No ne vem pozanimaj se še pri kakšnem drugem odvetniku.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:37:35   
baguSka
Al pa ne če je stanovanje pod hipoteko :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:39:51   
Anonimen
Žal nimam nobenega nasveta, s katerim bi ti lahko pomagala. Lahko ti rečem le to, da za dežjem vedno posije sonce in tudi zate bo posijalo. Mogoče ne še tako kmalu ampak prepričana sem, da bo potem še bolj močno sijalo.

Do takrat pa ti pošiljam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:40:54   
zdenka32
Po vseh tragedijah, še to:((:((:((

Mi je res hudo, že pri prvih vrsticah, ko pišeš o smrti svojih staršev!...sej vem, da človk marsikaj prenese, pa vseeno...
Nimam kakšnega dobrega nasveta, mogoče le to, da bi se blo pametno pogovoriti s kom, ki se na te stvari spozna. Mogoče kak pravnik...
Lahko ti(vam) le želim, da se čimprej zopet postaviš na noge in uživaš s svojimi najbližnjimi zaslužen mir!
Vso srečo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 17
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:46:28   
mala maja
Punce hvala za tolažbo.

ja stanovanje je bratovo, položnice so prihajale na očetovo ime in ime firme. Glavno je bilo očetovo ime in tudi on naj bi to plačeval. Na SPL sva javila da ni več on lastnik stanovanja pa poslala vse dokimente da je brat lastnik.

Sej so čudni, je rekla da ni nič dobila. Dobr da mam kopije poslanih dopisov, pa potrdilo o prejemu faxa....

sam res so packi. Ma sem brez besed. Ja sej zemljo prodajam prek agencije sam ne gre folk nima dnarja.

Aja pa še to, če prodam vikend sem brez vsega. Če se ga losam bom če se možeku kar koli zgodi s tremi ortoki pri njegovish starših. kako bi me gledal ne vem sam vseeno. Sigur je le sigurn. Sej študiram da bi ga prodala, kupila eno stanovanje pa poplačala dolgove. Samo zakaj jaz???????? Sej je to bratov dolg. Pa za tist miljon p0a pol pufa naj grem jaz prodat vikend. NEj pa brat stanovanje pa naj manjšiga kup. Jaz sem že nekej premoženja prodala da sem vrnbila 2 miljobna pufa, nej se pa še pn čemu odreče.

Če me zjezi bom ša na socilano po pomoč. Znam bit6 tud žleht.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:49:44   
baguSka
Ej oprosti. Ampak v takmu primeru pa morš bit žleht sori. Če je njemu vseen zate, potem nej bo pa še teb za njega. Sori ampak tko je. Punca on se očitno požvižga zate!? Pejd - kaj še čakaš sploh!?

Neposredna povezava do sporočila: 19
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:50:59   
soseda
Mala maja, se strinjam z bagusko!!!Pozabi zdej da sta sorodnika, saj je on očitno tebe že zdavnej pozabil.:((

Neposredna povezava do sporočila: 20
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:56:28   
malika
Kaj še čakaš, kar pojdi na socialno. Pa mogoče tudi odvetnika menjaj. Sicer se ne spoznam na te stvari, ampak včasih se stvar premakne.
Kaj pa če bi dala vikend v najem za nekaj časa, če drugače res ne bi šlo?

Smkavca pa kar zaj...malo, naj še sam prevzame nekaj odgovornosti, saj to ni res. Pa kje ima vest.

Neposredna povezava do sporočila: 21
   črn oblak nad mano
10.6.2005 11:57:25   
Magi*
mala maja. kot prvo zamenjaj odvetnika, ker ti tale očitno ne pomaga ravno dobro. res se pozanimaj za brezplačno pravno pomoč. vse dokumente, ki jih pošiljaš, pošiljaj po pošti s povratnico! tako boš imela dokaze, da je bila stvar poslana in izročena naslovniku. če je brat stanovanje podedoval in je zdaj on lastnik, je njegova dolžnost plačevati račune v zvezi s to lastnino. in nihče drug.

in bodi žleht, ne se šparat;)

Neposredna povezava do sporočila: 22
   črn oblak nad mano
10.6.2005 12:07:27   
klavdijas
Svetujem ti, da gres do drugega dobrega advokata ali pa na sodiscu oddas vlogo za brezpravno pravno pomoc. Samo ce imas vikend po moje ne bos padla not. Na socialno pa nikar ne hodi, ker z njimi ne bos nic dosegla. Tam znajo samo ".... mesat", konkretne pomoci pa ni. Vikenda pa nikar ne prodaj, ker je to edina stvar, ki jo imate ti in tvoji otroci.

Lp,

Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 23
   črn oblak nad mano
10.6.2005 12:41:07   
Annny
Tako veliko krediti so ponavadi zavarovani v primeru smrti kreditojemalca- nikomur jih ni treba odplačevat!!
Preveri- možno, da ti bodo morali vrniti denar, če se izkaže, da je tako!!
Za kakšen kredit je šlo??

Neposredna povezava do sporočila: 24
   črn oblak nad mano
10.6.2005 12:41:14   
Gina
- zamenjaj odvetnika
- pojdi tožit brata ne le za meterialno škodo, ampak tudi za psihične posledice
- pojdi na socialno in vprašaj za brezplačno pravno pomoč
- na SPL- ju se razp... do konca, jaz sem se enkrat in so imeli tisti podrejeni tam živo štalo od nadrejenih
- vseeno razmisli o prodaji vikenda
- pojdi na davčno in jih vprašaj, kaj menijo, da moraš storiti
- odjavi svoje stalno bivališče od moža ali pa se še uradno ločita, če ne se bodo obesili še na njega oz. njegovo plačo
- obstaja celo možnost, da se obesijo na čisto vse tvoje dohodke, ne le na tretjino ali koliko že, ker živiš v hiši s starimi starši ali kako si že pisala, ker štejete za skupno gospodinjstvo (pozanimaj se o tem, ker če bi živela sama , ne bi smeli, ker si socialno ogrožena)
-pozanimaj se, kako je s socialno pomočjo, saj ti ne glede na tvojo plačo ne ostane minimalni dohodek, ki pa ti ga z zakonom ne smejo trgati
- še enkrat, najdi si dobrega odvetnika, aja pa toži SPL (marsikdo bi jih lahko, jaz sem med njimi, ker so navadni p...), ali kdo je kriv, da te jemljejo za lastnika tistega stanovanja ali kako si že pisala. Sicer so pa take firme pripravljene plačati odškodnino ponavadi že samo, če jim kakšen odvetnik pisemce napiše

drži se:)

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?