Gina -> črn oblak nad mano (10.6.2005 12:41:14)
|
- zamenjaj odvetnika - pojdi tožit brata ne le za meterialno škodo, ampak tudi za psihične posledice - pojdi na socialno in vprašaj za brezplačno pravno pomoč - na SPL- ju se razp... do konca, jaz sem se enkrat in so imeli tisti podrejeni tam živo štalo od nadrejenih - vseeno razmisli o prodaji vikenda - pojdi na davčno in jih vprašaj, kaj menijo, da moraš storiti - odjavi svoje stalno bivališče od moža ali pa se še uradno ločita, če ne se bodo obesili še na njega oz. njegovo plačo - obstaja celo možnost, da se obesijo na čisto vse tvoje dohodke, ne le na tretjino ali koliko že, ker živiš v hiši s starimi starši ali kako si že pisala, ker štejete za skupno gospodinjstvo (pozanimaj se o tem, ker če bi živela sama , ne bi smeli, ker si socialno ogrožena) -pozanimaj se, kako je s socialno pomočjo, saj ti ne glede na tvojo plačo ne ostane minimalni dohodek, ki pa ti ga z zakonom ne smejo trgati - še enkrat, najdi si dobrega odvetnika, aja pa toži SPL (marsikdo bi jih lahko, jaz sem med njimi, ker so navadni p...), ali kdo je kriv, da te jemljejo za lastnika tistega stanovanja ali kako si že pisala. Sicer so pa take firme pripravljene plačati odškodnino ponavadi že samo, če jim kakšen odvetnik pisemce napiše drži se:)
|
|
|
|