Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 20:04:52
|
|
|
|
sasi13
|
zimska mi smo imeli vročinske krče tako da če te kaj zanima kar vprašaj? lahko na zs če želiš
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 20:17:49
|
|
|
|
nanka
|
dan, zmatrana, zaspana in uničena, pa komaj čakam jutri da se spet vidimo. Tam nekje do 19.45 se bom že privlekla do Ljubljane tako da te pokličem Almera ko bom tam. Doktor metuljčkova iskrene čestitke še z moje strani, sem držala pesti, samo pisati nisem imela časa. Sem ugotovila, da ta teden tudi enkrat nisem bila dopoldne na RR. Zdaj pa postelja, mater hodim s kurami spat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 20:19:25
|
|
|
|
sasi13
|
za vse ki vas je strah krčev. (tudi mene jih je) jz sm dobila listek in sm ga prepisala. povem pa vam da zgleda to zelo grozno. ne privoščim čisto nobeni te izkušnje. v glavnem pa ne smete panike zagnat in poskusite čimprej otroka spravit k sebi in ga z mlačno vodo hladit ter položit na bok da mu slučajno jeziček ne uide. možno je da otrok neha dihati.a V kolikor vaš otrok zboli z povišano telesno temperaturo preko 38 stopinj pričnite otroka ohlajati. otrok naj bo čim manj oblečen ali pokrit mlačna kopel v katero dolivate hladno vodo in ga močite hladni napitki svečka oz. sirup odvisno kaj uporabljate. jz imam voltaren sedaj in se mi zdi da je boljše kot paracetamol. če pa se zgodi krč morate takoj k zdravniku ker se lahko ponovi ali pa pride do kakšne okvare. drugače pa obstajajo svečke za prekinitev krča ampak te se dajo če krč ne popusti. upam da vas nisem preveč prestrašla.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 20:46:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 20:54:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 20:57:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 20:57:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 20:59:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Dober večer! Zgleda da se prva iz popoldanskega mitinga javljam. Skratka bilo je luštno, bile smo Populis z Laro, Metuljček z Anjo, Majuška z Aleksandrom in mi2 z Borom. Mame smo bolj v stoje popile kavico in letale za mački; no najdalj je letala Populis, ker Lara reče pa-pa in gasa šiba stran. Naš malček ni bil najbolj razpoložen, še najmanj pa je bil zadovoljen, ker je moral deliti kanglice in lopatke. V tem res ni dober, začne kar vreščat, če si kdo kaj sposodi. Ampak tele barve RRja mi pa ne potegnejo - grafično oblikovanje jim ne leži najbolj Hej, res je bilo luštno ... hja zdaj bodo naše kave res bolj letajoče, ko šibate(mo) za malčki ... mene naš še vedno pelje za roko moramo pa sporočiti naši metuljčici, da je zamudila VIP moment; ko smo se vračale proti Rožni dolini, smo naletele na Zrneca z vozičkom ... pa ne vem, a smo vanj tako buljile al kaj, ampak se nam je prav lepo nasmejal metuljčica, hvala za kofi zdajle gre pa mami v banjo, da spere tivolski prah s sebe ...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:05:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:11:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:15:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:17:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 21:19:00
|
|
|
|
ksenci
|
pa kaj je dans to! cel dan me že tale rr heca in kr vn meče pa vse je neki pomešan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:20:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:23:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:27:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:33:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 21:43:47
|
|
|
|
ksenci
|
no očitno so cel dan tale rr rihtal, kr me je od jutra vn metal. barve pri meni so katastrof! rjava, oranžna in na vrhu svetla drap zelena, da te kr oči zapečejo ko hočeš kaj prebrat. pa črke tud ke neki? pa jz ne vem, kaj morjo to skoz neki rihtat, ko pa nimajo nobenga okusa pa pojma o stvari sicer pa po enem tednu trgatve smo na polovici-ni hec čuvanja dveh otrok sem se kr navadla, poleg kuham kosilo in prpravlam še malico za trgače, hodimo na sprehode,... fajn se mamo in ugotovila sm tud to, da mi nobenga ni treba več dvigovat, kr lahk vse sama in tud moj križ majn trpi aljaž je pojedu dans za kosilo kr dost govejega mesa-ampak res nasekljanega in tud borovnice smo jedli. vsak da pa poje zihr en velik grozd- ko pridemo do vinograda se zapodi kot kakšna koza v grozdje in posledično prebava mu deluje nenormalno fino druga ne bom komentirla samo hd tvoj post me je pa skor s stola vrgu- kaj sta s postlo počela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 21:51:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 21:59:47
|
|
|
|
ksenci
|
aljaž je pokakan najmajn 2x dnevno. polulana planica pa zdrži slabe 4 ure in je ornk nabita. da ne govorim kakšna je čez noč ko vidi kakšno sadje je takoj njegovo. je kr fajn in ni problema če vidi sladkarije in je že navajen da veliko peciva ne sme zaradi jajc in ga brez poblema nadomesti s sadjem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 22:29:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 22:42:21
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuška - a se nam je nasmehnil Zrnec? Jaz vedno ko kake slavne vidim, stran gledam, da ne izpadem preočitna Sem pa njega ali pa Sabino z malo kar dostikrat videla na tej ulici, ko sem z Borom domov hodila iz Tivolija ja, prav nasmejal se je ... mogoče je pa zabavno videt tri vozičkarice na kupu, kaj pa vem
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 22:59:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 23:02:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 1.10.2009 23:12:07
|
|
|
|
glugluglu
|
dober večer, neboglasnica, uspešen boj smo prestali, ampak to rundo HB ni bilo tako hudo,ker je bila zgleda zadeva še čisto na začetku in samo pri Marku. Sem pa malo fertik, pranje glav, posteljnine,...Imam pa celo zalogo vsega: preventiva, kurativa, 2 vrsti glavnikov, ma kar češ. Glede bowlinga: jaz sem v tisti skupini, ki nismo še v življenju tega počele. Če pride do kakšne spremembe pa prosim na sms, ker jutri ne bom nič na RR. grem spat, je čas. Lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?