|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 19:05:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
1.10.2009 19:08:56   
Urša08
ojla

Mi smo šli pa popoldan vn in smo uživali kar 2,5 urce user posted image user posted image user posted image Kok mi je pasalouser posted image . Nejca sem hitro stuširala, dala gres za večerjo in že spi user posted image Žigec se še igra, kmalu še njega zrihtam in dam spat potem pa po celem dnevu mal časa samo zaseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4777
1.10.2009 19:22:16   
Onasiss
A ste prevrale mojo mamo na bolniški????user posted image

Jaz sem pa Vita peljala na telovadbo, prvič je bilo tako bolj na easy.... Pol sem šla pa še pižamo u NKD mu kupit... Ena je bila 5 € in ena 8€.... pa sem mogla ta dražjo kupit, ker niso imeli številk....user posted image user posted image user posted image

Avtosedeži---- s tem se jaz ukvarjala cca 6 mesecev nazaj, ko smo morali Vitu zamenjat zic in sem skoraj diplomorala na njih.  Namreč potem, ko je otrok že tok velik o tem popolnoma drugače razmišljaš.....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
1.10.2009 19:26:48   
Onasiss
BarbaraGS- a si dobla mail????
Jedla med nosečnostjo, hm da pomislim, med, čips, v bitvu vse, razen prvih treh mesecev nisem jedla mesa, ker se mi je gabu....Pa men, k ne morem brez mesa.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Ponoč k nisem mogla spat sem pa knjige brala..... to je to....user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 1.10.2009 19:27:04 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
1.10.2009 20:03:40   
baki
tk otroci že spijo.upam na noč s čim manj vstajanja,in to želim tudi vam.grem zdej pod tuš in pol na kavč.še pol mogoč kaj napišem,če že nebom mižalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
1.10.2009 20:10:11   
Urša08
Pri nas tud oba user posted image spita user posted image user posted image user posted image Jaz sem že izpod tuša, še čajčka si naredim in grem na kavčka.

baki hvala za lepe želje, tudi vam čim daljšo nočkouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
1.10.2009 20:10:48   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

men osebno so Rmerji bl udobni in malo manj "krampasti" kot Maxi cosi

ok ,hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4782
1.10.2009 20:12:46   
BarbaraGS
mlea a potem ni hrana kriva ampak knjige :) jaz sem spala ko  top celo nosecnost. In ce res drzi to kar pravis ;) bo moja mala znala anglesko in japonsko, ker sem brala angleske mange in gledala japonske animeje hehehehehe (joke joke)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
1.10.2009 20:13:30   
MIHAILO
Mlea POVEJ kaj si ti stuhtala?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
1.10.2009 20:19:01   
Onasiss
BAKI- A POGLEDAŠ KDAJ ZS?????? SEM TI GA VČERAJ POSLALA......user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
1.10.2009 20:20:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mlea a potem ni hrana kriva ampak knjige :) jaz sem spala ko  top celo nosecnost. In ce res drzi to kar pravis ;) bo moja mala znala anglesko in japonsko, ker sem brala angleske mange in gledala japonske animeje hehehehehe (joke joke)

Jaz sem se pri Vitu full matematiko učila, pa je znal pri 3treh letih lepo štet do dvajset.....user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
1.10.2009 20:21:02   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mlea POVEJ kaj si ti stuhtala?

Sem že ene par postov oz strani nazaj pisala... Bom potem še enkrat... neki smrdi okol mene... pa še punca gre spat....Pridem nazaj.....

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
1.10.2009 20:55:38   
piskot
cer.

na pa sem ze zaspana. martina je ponoci grlo bolelo, zjutraj je nekaj kihal in ga prvi uradni dan vrtca sploh nisem peljala tja. potem je pa ful tezil zakaj ne sme it, pa zgledal je cisto uredu, tako da sem vprasala ce ga lahko vseeno pripeljem. pa prideva tja, pa pravi vzgojiteljica, ja gospa to se boste moral pa navadit, saj vsi kasljajo in smrkajo, samo ce ima vrocino naj doma ostane. svasta no.

se mi pa zdi da ima ana tud zabasan nos user posted image . spet bo pestra noc.

boma jaz pametnih nasvetov glede spanja nimam. vem samo da ne morem pustit otroka da se joce. martin je prvic prespal noc pri 2,5 letih. upam da bo slo tebi bolje. kot vidis pa ene tudi ze po 7 lete niso spale celo noc, tako da pol ko se nehas sekirat zaradi tega se lazje zivi.

avtosedezi ce boste romer kinga kupovale, imajo zdaj enkrat znizanje. mi cakamo da bo tobi znizan.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
1.10.2009 20:57:04   
Jutta
Timy - tile zobki pa gredo ekspresno pri vasuser posted image user posted image user posted image Pri nas še zmeraj nobenegauser posted image user posted image

Tanci - user posted image user posted image user posted image za plazenje. Mi se plazimo kar po trebuhu, se še ne zna dvignit na vse štiri. Je ful smešenuser posted image user posted image

Majchy - tudi pri nas ful govorimo: tatata, papapa, bbbbb, mamamama, daj daj daj daj, najn najn - je prava klepetulja postaluser posted image user posted image

Mihailo - si bila pri ginekologu? Kako je tvoj user posted image ? Tud moj bratranec je imel vraščeno dlako. Nisem mogla verjet, da tako mala stvar takšno sr..je naredi.

Simona - user posted image user posted image za prvi delovni dan? Kaj pa počneš?

Kolumbo - tudi meni je ta gostilna ful všečuser posted image

< Sporočilo je popravil Jutta -- 1.10.2009 20:58:21 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
1.10.2009 21:27:24   
tanci29
hej

smo bili na nodiju v city parku oz. sem bla sama z obema pa še ena prjatlca k je pršla ful za mano tko da sem šetala gore dole in oči na pecle da mi slučajno erik kam ne odluta, sem jih tok čekirala da sem torbo pozabla na eni klopci z vsemi dokumenti telefonom kjuče od avta stanvanja uglavnem use...hvalabogu me je čez ene 15 min še zmeri tam čakala

majchy-ne ne to ni navada...ampak ker je tam cajt tolk naprej bo ko bo tekma pri nas jutro in je moj naumil da mamo doma žur z zajtrkom in seveda mormo bit usi v drese oblečeniuser posted image ...upam da bojo zmagal ker čene mamo nedeljo zafurano

jutta-sej hana se tudi po trebuščku plazi, tud še ni na vseh 4ih...takrat se dobi morskega prašička na seznamčku

urša-o superca za popoldansko razvajanje na zraku....naj ti tekne čajček pa mal se spočij

barbara-a ti zanš japonsko tud govorit...vem da ti je to ful the best država...

mlea-kako je blo na telovadbi...kam sta šla...v avstraljio grem 30.10.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
1.10.2009 21:28:03   
Jutta
Mlea - a si izvedela kaj o vrtcih na koncesijo?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
1.10.2009 21:29:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Mlea - a si izvedela kaj o vrtcih na koncesijo?

nČ še nism zvedla..... še čakam....

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
1.10.2009 21:32:41   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A ste prevrale mojo mamo na bolniški????user posted image

kaj pa to pomen

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
1.10.2009 21:33:01   
Jutta
Tanci - aja, ce se plazi po trebuscku je to crv? Ja pol pa si tudi mi zaslužimo crva, samo ne vem od kdajuser posted image

Katjusa - prosim daj na seznam crvicka za plazenje od 7. meseca

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
1.10.2009 21:33:35   
Onasiss
Na telovadbo hodi preko ABC športa, v telovadnico Krim... zraven je tudi vrtec. So pa full cenejši kot G-REGA.... v tej skupini ob tej uri je cca 5 otrok in 3 vaditeljice. user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
1.10.2009 21:35:03   
Onasiss
MAMA NA BOLNIŠKI...
http://www.ringaraja.net/forum/mama-na-bolniski/m_4541887/tm.htm

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
1.10.2009 21:36:33   
tanci29

Na telovadbo hodi preko ABC športa, v telovadnico Krim... zraven je tudi vrtec. So pa full cenejši kot G-REGA.... v tej skupini ob tej uri je cca 5 otrok in 3 vaditeljice. user posted image user posted image

ja vem ja da so cenejši, sej majo tud tukile zraven v bežigradu...jest sem ga sicer upisala v g-regata...ampak bomo še malo počakali, ni še zrel za to da mora poslušat in delat kot tam rečejo ker on bi se sam po toboganu vozu in basta ga ne premakneš...tko da smo odložili telovadbo do nadaljnega

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
1.10.2009 21:38:23   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

na pa sem ze zaspana. martina je ponoci grlo bolelo, zjutraj je nekaj kihal in ga prvi uradni dan vrtca sploh nisem peljala tja. potem je pa ful tezil zakaj ne sme it, pa zgledal je cisto uredu, tako da sem vprasala ce ga lahko vseeno pripeljem. pa prideva tja, pa pravi vzgojiteljica, ja gospa to se boste moral pa navadit, saj vsi kasljajo in smrkajo, samo ce ima vrocino naj doma ostane. svasta no.

jA... tko to je... en bo full kašlju, ta drugmu bo svečka visela iz noska, ta tretji bo ves popraskan, četrtega bojo ušesa bolela, peti bo imel uši- pa bojo prepozno ugotovili... takrat jih bo imel pa že tvoj Martin.... Aja pa še to... ta šesti pa rad vrstnike grize.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
1.10.2009 21:40:53   
Jutta

MAMA NA BOLNIŠKI...

Caricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
1.10.2009 21:48:24   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

MAMA NA BOLNIŠKI...

Caricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najboljša mi je tista a paštete nimamo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda odgovor

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?