|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
2.10.2009 8:32:38   
Urša08
majchy škoda da si bila ob šoping , te bo pa kak drug dan peljaluser posted image

vreme je pa res user posted image user posted image user posted image

sem jaz čist vremenska, zaspana

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
2.10.2009 8:45:55   
piskot
jutro.

noc za en drek. oba boli grlo in smrkata. tko da smo slabo spali. sem mislila, da jo bo ana odnesla, ker jo dojim, pa zgleda nic ne pomaga proti vrtcevskim prehaldom.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
2.10.2009 8:51:15   
Čebel@
urša......šoping bo počakal,važno da je kuža najdel nov domuser posted image user posted image user posted image
piškot......user posted image user posted image user posted image da se maledva pozdravita

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
2.10.2009 8:53:22   
Urša08
piskot naj se user posted image pozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ravno zadnjič brala en članek o dojenju in zaščiti otrok in naj bi ta zaščita trajala pol leta.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
2.10.2009 8:58:11   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro,

pr nas nč novega...trkam že smo zdravi in upam da tako vstane mislim da ji malo malo mosek nagaja ampak upam da ne bo kaj hujšega fiziološka tečeuser posted image user posted image

Vreme pa za kozlatuser posted image

Kako ste kaj ve???
jaz sem vremenu primernouser posted image ........user posted image user posted image user posted image da se še nosek pocajta

Hvala upam da res...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
2.10.2009 9:00:46   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Jutro,

pr nas nč novega...trkam že smo zdravi in upam da tako vstane mislim da ji malo malo mosek nagaja ampak upam da ne bo kaj hujšega fiziološka tečeuser posted image user posted image

Vreme pa za kozlatuser posted image

Kako ste kaj ve???
jaz sem vremenu primernouser posted image ........user posted image user posted image user posted image da se še nosek pocajta

Hvala upam da res...
čajčka,fiziološko in nič trgovskih centrov-pa boste zmagaliuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
2.10.2009 9:02:55   
Urša08
Punce a ma kera kako idejo kam naj greva z možekom za obletnico? Iščem kako idejo, sam more bit poldnevna oz. enodnevna dalj ne.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
2.10.2009 9:06:58   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce a ma kera kako idejo kam naj greva z možekom za obletnico? Iščem kako idejo, sam more bit poldnevna oz. enodnevna dalj ne.

Jaz bi se šla kam na razvajanja, kake savne in podobno, morda še kaka masaža......user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
2.10.2009 9:08:30   
piskot

piskot naj se user posted image pozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ravno zadnjič brala en članek o dojenju in zaščiti otrok in naj bi ta zaščita trajala pol leta.

ma mi ni jasno sploh. martin dokler sem ga dojila ni bil bolan. no tudi sicer je bil do zdaj samo 1×, tako da sploh nismo vajeni tega. samo verjetno je pri ani problem v tem, da se je nalezla od martina, jaz pa se nisem prebolela in nimam protiteles. to bi bila ena od moznih razlag no.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
2.10.2009 9:09:49   
Onasiss
Dobro jutro...

Se bom kar pod piškot podpisala.......s  tem da je Vito ok in je šel v vrtec, ker mu je full dolgča po prijateljih.

No sem ga peljala v vrtec in valjda objemanja in lupčkanja, ima namreč dve punci ki ga non stop objemata in za roko drćita, skratka moj  Vito je mali osvajalecuser posted image user posted image user posted image user posted image  Aja pa še preobule sta ga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
2.10.2009 9:11:57   
Urša08
mlea vaš Vito je pa zgodej začeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
2.10.2009 9:15:45   
Onasiss
mlea vaš Vito je pa zgodej začeluser posted image user posted image user posted image

Ja, Ursa pri fantih moraš zgodaj začet... Evito bomo pa zaklepal do 18. leta.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 9:17:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4838
2.10.2009 9:19:55   
Urša08
mlea tale varianta z razvajanjem ni slabauser posted image hvala za idejo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
2.10.2009 9:24:23   
Onasiss

mlea tale varianta z razvajanjem ni slabauser posted image hvala za idejo

Midva sva šla za moj Rd 2 leti nazaj u Sesnse wellness center...BOMBA... Cel popoldne sva se razvajala... mal savne mal jacuzzi, masaža, počitek ob posnetkih Tajske.... in fenomenalno dobr čaj....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
2.10.2009 10:21:27   
MIHAILO
MLEA kje si pisala o sedezih???user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
2.10.2009 10:30:38   
Urša08
Mihailo kako ste? Pa tvoj možek?  Mi imamo Maxi cosija pa sem zadovoljna.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
2.10.2009 10:31:03   
baki
jst sem i sprehoda.možek kuha kosilo tk da meni ni treba.bom šla malo vodoravno če bo mali pustouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
2.10.2009 10:32:45   
Onasiss
user posted image baki, baki......a mi boš poslala svoje podatke ali jih ne želiš????user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
2.10.2009 10:35:15   
baki
nik se je pravkar vsedel iz ležečega položaja,zde pa nevem a je za na seznam se je včeri tudi vsedel v posteljici pa sem mislila da se je za ograjo gor potegnu.pa vidim da si je gor prišu kok more.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
2.10.2009 10:37:24   
baki
zdej pa upam da se  bo začel plazituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
2.10.2009 10:38:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

nik se je pravkar vsedel iz ležečega položaja,zde pa nevem a je za na seznam se je včeri tudi vsedel v posteljici pa sem mislila da se je za ograjo gor potegnu.pa vidim da si je gor prišu kok more.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to si je prislužil pingvina

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
2.10.2009 10:38:31   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: baki

Če se je sam vsedel je seveda za na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
2.10.2009 10:47:45   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MLEA kje si pisala o sedezih???user posted image

Aja, sory...enkrat full nazaj....

No tkole.... ne kupuj sedeža, ki sta skupaj skupine 2 in 3. Zakaj? Ker otrok, ko doseže 100 cm, ima popolnoma drugačne potrebe in varnost ne da se spremeni ampka otrok potrebuje več prostora. Mi smo imeli pri Vitu ta drugi sedež od brevija, skupine 2. Sedala pri teh stolih so precej visoki, kar je za otroka do 4 let ok, potem pa je že neroden. Tako, da definitivno najprej skupina 2 in potem skupina 3.

Kar se tiče znamk.... Vse je pogojeno z imenom znamke, več al manj. Slišala boš hvaljenje Maxi-ja na eni strani in Romerja oz Britaxa na drugi. S tem, da je Romer dražji, mogoče ima malenkost več nekih malih detajlov, ki pa pri varnosti ne igrajo bistvene vloge. Bistvo je , da se fino pripne-foxira na sedež v avtu, da je otrok lepo pripet, da je s strani dobro zavarovan in seveda, da se da nagnit, ko otrok v avtu zaspi in da mu glava ne binglja.

To je pač moje mnenje... Kot sem rekla, ene bojo zagovarjale enega, druge drugega. Vse pa je pogojeno s ceno in s tem kok si se pripravljen stegnit. Sta pa tidve znamke obe ok.user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
2.10.2009 11:05:17   
Urša08
mlea super napisano o avtosedežihuser posted image

Ekola jaz se nisem spravila nad spalnico ampak nad otroške cunje, ma vsak dan k Nejca oblačim mu kej premajhnega gor dam in sem se odločla da je skrajni čas da premajhne stvari pospravimuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?