Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 8:32:38
|
|
|
|
Urša08
|
majchy škoda da si bila ob šoping , te bo pa kak drug dan peljal vreme je pa res sem jaz čist vremenska, zaspana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 8:45:55
|
|
|
|
piskot
|
jutro. noc za en drek. oba boli grlo in smrkata. tko da smo slabo spali. sem mislila, da jo bo ana odnesla, ker jo dojim, pa zgleda nic ne pomaga proti vrtcevskim prehaldom.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 8:51:15
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......šoping bo počakal,važno da je kuža najdel nov dom piškot...... da se maledva pozdravita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 8:53:22
|
|
|
|
Urša08
|
piskot naj se pozdravita Sem ravno zadnjič brala en članek o dojenju in zaščiti otrok in naj bi ta zaščita trajala pol leta.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 8:58:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Jutro, pr nas nč novega...trkam že smo zdravi in upam da tako vstane mislim da ji malo malo mosek nagaja ampak upam da ne bo kaj hujšega fiziološka teče Vreme pa za kozlat Kako ste kaj ve??? jaz sem vremenu primerno ........ da se še nosek pocajta Hvala upam da res...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:00:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Jutro, pr nas nč novega...trkam že smo zdravi in upam da tako vstane mislim da ji malo malo mosek nagaja ampak upam da ne bo kaj hujšega fiziološka teče Vreme pa za kozlat Kako ste kaj ve??? jaz sem vremenu primerno ........ da se še nosek pocajta Hvala upam da res... čajčka,fiziološko in nič trgovskih centrov-pa boste zmagali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:02:55
|
|
|
|
Urša08
|
Punce a ma kera kako idejo kam naj greva z možekom za obletnico? Iščem kako idejo, sam more bit poldnevna oz. enodnevna dalj ne.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:06:58
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a ma kera kako idejo kam naj greva z možekom za obletnico? Iščem kako idejo, sam more bit poldnevna oz. enodnevna dalj ne. Jaz bi se šla kam na razvajanja, kake savne in podobno, morda še kaka masaža......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:08:30
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 piskot naj se pozdravita Sem ravno zadnjič brala en članek o dojenju in zaščiti otrok in naj bi ta zaščita trajala pol leta. ma mi ni jasno sploh. martin dokler sem ga dojila ni bil bolan. no tudi sicer je bil do zdaj samo 1×, tako da sploh nismo vajeni tega. samo verjetno je pri ani problem v tem, da se je nalezla od martina, jaz pa se nisem prebolela in nimam protiteles. to bi bila ena od moznih razlag no.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:09:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro... Se bom kar pod piškot podpisala.......s tem da je Vito ok in je šel v vrtec, ker mu je full dolgča po prijateljih. No sem ga peljala v vrtec in valjda objemanja in lupčkanja, ima namreč dve punci ki ga non stop objemata in za roko drćita, skratka moj Vito je mali osvajalec Aja pa še preobule sta ga.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:11:57
|
|
|
|
Urša08
|
mlea vaš Vito je pa zgodej začel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:15:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea vaš Vito je pa zgodej začel Ja, Ursa pri fantih moraš zgodaj začet... Evito bomo pa zaklepal do 18. leta.....
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2009 9:17:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:19:55
|
|
|
|
Urša08
|
mlea tale varianta z razvajanjem ni slaba hvala za idejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 9:24:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea tale varianta z razvajanjem ni slaba hvala za idejo Midva sva šla za moj Rd 2 leti nazaj u Sesnse wellness center...BOMBA... Cel popoldne sva se razvajala... mal savne mal jacuzzi, masaža, počitek ob posnetkih Tajske.... in fenomenalno dobr čaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:21:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
MLEA kje si pisala o sedezih???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:30:38
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo kako ste? Pa tvoj možek? Mi imamo Maxi cosija pa sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:31:03
|
|
|
|
baki
|
jst sem i sprehoda.možek kuha kosilo tk da meni ni treba.bom šla malo vodoravno če bo mali pusto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:32:45
|
|
|
|
Onasiss
|
baki, baki......a mi boš poslala svoje podatke ali jih ne želiš????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:35:15
|
|
|
|
baki
|
nik se je pravkar vsedel iz ležečega položaja,zde pa nevem a je za na seznam se je včeri tudi vsedel v posteljici pa sem mislila da se je za ograjo gor potegnu.pa vidim da si je gor prišu kok more.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:37:24
|
|
|
|
baki
|
zdej pa upam da se bo začel plazit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:38:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki nik se je pravkar vsedel iz ležečega položaja,zde pa nevem a je za na seznam se je včeri tudi vsedel v posteljici pa sem mislila da se je za ograjo gor potegnu.pa vidim da si je gor prišu kok more. to si je prislužil pingvina
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:38:31
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki nik se je pravkar vsedel iz ležečega položaja,zde pa nevem a je za na seznam se je včeri tudi vsedel v posteljici pa sem mislila da se je za ograjo gor potegnu.pa vidim da si je gor prišu kok more. Če se je sam vsedel je seveda za na seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 10:47:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MLEA kje si pisala o sedezih??? Aja, sory...enkrat full nazaj.... No tkole.... ne kupuj sedeža, ki sta skupaj skupine 2 in 3. Zakaj? Ker otrok, ko doseže 100 cm, ima popolnoma drugačne potrebe in varnost ne da se spremeni ampka otrok potrebuje več prostora. Mi smo imeli pri Vitu ta drugi sedež od brevija, skupine 2. Sedala pri teh stolih so precej visoki, kar je za otroka do 4 let ok, potem pa je že neroden. Tako, da definitivno najprej skupina 2 in potem skupina 3. Kar se tiče znamk.... Vse je pogojeno z imenom znamke, več al manj. Slišala boš hvaljenje Maxi-ja na eni strani in Romerja oz Britaxa na drugi. S tem, da je Romer dražji, mogoče ima malenkost več nekih malih detajlov, ki pa pri varnosti ne igrajo bistvene vloge. Bistvo je , da se fino pripne-foxira na sedež v avtu, da je otrok lepo pripet, da je s strani dobro zavarovan in seveda, da se da nagnit, ko otrok v avtu zaspi in da mu glava ne binglja. To je pač moje mnenje... Kot sem rekla, ene bojo zagovarjale enega, druge drugega. Vse pa je pogojeno s ceno in s tem kok si se pripravljen stegnit. Sta pa tidve znamke obe ok.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.10.2009 11:05:17
|
|
|
|
Urša08
|
mlea super napisano o avtosedežih Ekola jaz se nisem spravila nad spalnico ampak nad otroške cunje, ma vsak dan k Nejca oblačim mu kej premajhnega gor dam in sem se odločla da je skrajni čas da premajhne stvari pospravim
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?