hrupka
|
Jutro, grem kar od spredaj nazaj kilogrami - jaz sem ena tistih srečnic, ki se ji po 14 dneh sploh ni poznalo, da je bila kdaj noseča. Zdaj sem že ene 3 kg v minusu brez diet in brez telovadbe, razen dnevnih sprehodov. sor - pri nas se je pozdravil v roku 5 dni, brez kakršnega koli mazila. Obstaja pa možnost, da otrok po soru dobi še plenični izpuščaj, zato bodite malo bolj pozorne na ritko. Gre namreč za bakterijsko okužbo, bakterija potuje po prebavilih in se izloči z blatom - tako nekako kengurujček - pri nas ga uporabljamo za sprehod okrog hiše in sosedov ... mami pač ne more 5 kg kar na rokah, brez opore nosit, a ne? kakanje - zaenkrat vsak dan 1 do 3-krat. Enkrat je kljub temu prišlo skozi bodi in žabice, seveda ko sva bile na obisku in nisva imele nič za preobleč, ker se nam to še nikoli do tedaj ni zgodilo. No zdaj imamo vedno rezervo s seboj. smejanje - naša se vedno smeji, če jo ogovoriš z nasmehom ... itak igralni center - super zadeva - pri nas se pogovarja z igračkami na njem, najprej se jim smeji, potem jih nekaj odgovarja, potem pa, če ni odgovora, se začne nanje jezit Včasih je še sama nad seboj presenečena. glavica - naša je tud ful močna v vratu, samo jo je še vedno treba pazit, do kdaj pa ne vem. barva oči - ob rojstvu je imela zelo motne temno sive, zdaj pa ima povsem bistre temno modre (oči in mami imata svetlo modre) likanje - jaz tudi vse perem na 95˙C, pa še polikam ... zanimalo me je pa zato, ker sem govorila z dvema mamicama pa sta rekli, da sta likali samo do 6 tedna sem mislila, da sem tako še edina, ki lika, pa vidim, da ni tako AD3 - dajemo že od 1. meseca, še vedno, in po njih nima nobenih krčkov ... HB dojenje - se strinjam, da vsak vpraša o o tem ali se dojita, ali ponoči spi in ali je priden ... se mi zdi, da so to bolj vprašanja tipa "kakšno bo vreme" ... se ni za obremenjevat spela - ewo, pa sem nazaj ... res je lepo videt, da te kdo pogreši, čeprav nisi ravno redna čvekica boomer, žoga - pa sta se le malo oglasili Pa sem spisala cel roman, Larisa pa še vedno spi (že od 20-ih, z enim hranjenjem ob 4:30 in drugim ob 7-ih) Zdaj grem pa na zajtrk.
|