|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
1.10.2009 21:17:15   
sonček33
Čestitke vsem novorojenim detetom in njihovim mamicam.

jaka bravo!!!

čakam čakam novičk od frr in skačice

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.10.2009 21:23:44   
frrrr
rolika - čestitke za zdravega fantiča! user posted image

Nea_teja - super za Jako user posted image pravi korenjak je!

sonček33 - menda ne smemo prehitevat... tako, da bova kr skup čakale skačico user posted image

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.10.2009 21:36:31   
LINDI
Joj jaz imam danes pozne ampak vseeno iz srca NEJA TEJA super za tvojega borcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 21:38:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.10.2009 21:39:21   
skačica
hej, hej!

frrrr in sonček, se bosta pa še načakaleuser posted image , men se nikamor ne mudi. Če verjameta. No, jaz bi že šla, ampak izgleda, da se princesi fučka, kaj si želi mami.
Torej ostajam 2v1 do nadaljnega, popadkov ni ne takih ne onakih, skratka nič. V soboto grem še k eni kolegici na RD, je povabila v svoj kafič na golaž in pijačko pa verjetno še na eno pijačko v kafič, ki ga upravlja moja mala sestrična in praznuje 2 leti od prevzema. Skratka dela za znortuser posted image .

Je bil pa danes lep dan, je moja najmlajša sestrica naredila vozniški izpituser posted image . Jaz sem kupila en šampanjček, da smo nazdravili in tko. Lepo, zdej ga imamo vse.
Pa ta srednja sestra je prinesla svoje poročne fotke pokazat in so tko lepeeeee, kaj takega res še nisem vidla. Jih je pa naredil fotograf nekaj čez 600, je tudi moja Iza na večih in komaj čakam, da jih dam na računalnik in v razvijanje, ker so res tko lepe.
Se pa ukvarja ta tip tudi s fotkanjem nosečnic in se je zanimal zame, ampak sem čist preveč noseča, da bi se zdele kaj menila.
Dela tudi družinsko fotografijo in ga sigurno najamem za Izin 3 RD, ker res ve kaj dela.

Neja teja- tok vesela zate in za Jaketauser posted image user posted image user posted image , res superca. Komaj čakam slikco brez tistih cevčic. Priden mali, da je tak borec.

rolika- no, ti si pa čisto potiho prehitela vse po vrstiuser posted image . Čestitke za malega Maia.

Kaj sem še mislila povedat? Jah, nič. čakam michelle da mi poda točne podatke, kdaj pa ona mene vidi v P? Morda v nedeljo, ko je polna luna?
MM- katera bo prej? Jaz ali ti? Al pa čist ena ta tretjauser posted image user posted image

majakla- še vedno čakaš? Upam, da boš počasi dočakala svojga mladička.

Pridem še pol kaj.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 21:40:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 21:56:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.10.2009 22:14:52   
malaMravljica
Michelle, ok sva prijateljici, sam mores vseeno pazit, da ne bos v vrsto predme porinla cist vseh oktobrk user posted image user posted image  Pa itak sem rekla, da pride tvoj k nam na mesni sir kot mu pravite in Speci, za naju pa Speclje. Jooooj no, zakaj si to Speci omenjala, da nam sedaj lazla do kleti, ker dol jo imamo, naceloma ne pijem teh neumnosti sam sedaj sem pa user posted image  

Skacica, po zelji, tebi pa dovolim da gres pred mano na mizo user posted image user posted image  ej, te kaj daje panika? Mene ko me ponoci primejo lazni popadki me mal zacne skrbet, pol pa zacnem mislit, da kako zelo sem zmatrana, da ponoc pa res ne morem it rojevat in prosim boga, da ne ponoci.

hmm... ze nekaj casa nisem zapravljala, sploh sedaj mi niti kartica ni delala, ker smo dali notri papirje za spremembo priimka in pol sem stala pred bankomatom kot en tepec. In prejle sem nekaj brala, da ima C&A lepe zadeve za otroke in sem sla firbcat. Pa sem narocila tri zadevice za dojencka. Ma kaj cem, videt je tok lepo, pa 100% naraven materjal, pa se full nizka cena, kako naj se uprem. Sem pa vzela mal vecje stevilkice, da bo za pozimi.

Tako, se 2 urci in sem dosegla PDP. Jupi zame in za bejbija, zakon sva in dobro sodelujeva skupaj. Ko imava pa se mozeka oz ocija zraven smo pa sploh en super trio. Ma komaj cakam, da bomo cist ta prava familja.

Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.10.2009 22:21:52   
stuhica
NEa Teja imaš pravi razloga za veselje!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem vedla da bo jaka hitr zmagal ....

michelle veš kaj zdej si pa ti ratala ene mal šlogarce al kuga???user posted image user posted image user posted image  No kdaj bom pa jest šla v Porodno strašit sestre??? Prej ali keaneje... dejmo bom zbirala staveuser posted image user posted image user posted image Tist ak bo bliži al pa ugane jo povabm na Bled na kremšnito in en dobr koktajl user posted image user posted image user posted image  Dejmo stave na dan....

No kar se mene tiče me tudi ne bi motilo da bi se rodil na 01. november, mi bo pa mal težko pri srcu zagotovo če sem iskrena po svoje, če bi se točn 29 al pa 30 rodil ker imam slabe spominčke na ta datum in sicer pereveč žalostne , saj je takrat umrl moj bratranec, ki i j ebil kot brat, pa še moja poročna priča tako da bi mi bilo posvoje res hudo, po drugis trani pa mi kolegica ki verjame v reinkarnacijo pravi da bom pa dobila potem sploh angelskega sončka kot je bil on in da verjetno tudi to nekaj pomeni.... Morda ima prav...
Ta zgodba z mojim bratrancem je kar žalostna, saj je imel s kolegi ki so se peljali v službo prometno nesrečo, že avgusta, dva sta umrla, on tretji se je boril v komi kar več kot 70 dni in naposled umrl, žena pa noseča in rodila en mesec potme ko smo ga pokopali....user posted image user posted image user posted image  Punčka bo decembra stara 5 let... in je tak srček.... res isti ati... ki ga žal ne bo nikoli spoznala in imela,le preko slik... user posted image user posted image user posted image

Nč sem preveč zašla v žalostne vode.. je čas da se tud me mal bolj veselo držimo in optimistično tako da bo vse ok, z nami, da bomo živi in zdravi in že to bo več kot dovolj...

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.10.2009 22:37:08   
skačica
MM- me res zanima katera bo prva. No, jaz verjetno ne. Me pa nič ne daje, najraje bi itak šla proti večeru, ko je moj doma in me lahko pelje pa še Izo spravi do moje mami. Čez vikend mi je pa vseeno kdaj, samo da se začne.
Malo mi je smotano samo takrat, ko pomislim na tiste zadnje popadke pred potiskanjem.....eh, ne bom, ampak niso bili prijetniuser posted image .
No, v bistvu komaj čakam, da se začne in letimo v P. Me pa močno zanima kakšen bo začetek. Mi bo odtekla voda, tako kot v prvo? Al bodo moji popadki in bom rodila s svojimi? Evo, to me pa res zanima. Malo si želim svojih popadkov, če mi voda odteče sredi dneva, si pa itak ne predstavljam kako se organizirat. Je le treba še pod tuš, Izo spakirat in priti iz tretjega štukauser posted image .
Pri moji sestri je namreč malemu izpadla popkovnica in so malega komaj rešili z urgentnim CR, zato me je malo strah. Čeprav G .pravi, da je glavica že tako dol, da tamponira izhod in bi popkovnica težko izpadla, četudi bi se po odteku vode še šetkala.

Mah, zdej sem naložila, bistvo pa je, da komja čakam, da se začne. Se imam pa resnično na sumu, da bom spet zamujala, v prvo sem točno 7 dni.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.10.2009 22:41:03   
Lara Croft
Srečen oktober!user posted image

Pa še en vic, lahko se kakšni celo čep odlušči ob tem... user posted image

Štirje policisti so se za konec tedna odpravljali na taborjenje.          
Da se ne bi dolgočasili, so se dogovorili, da vsak s seboj prinese kakšno 
družabno igro.                                                            
Ko so v kampu postavili šotor, eden vpraša:                               
No, kakšne družabne igre ste prinesli s seboj?                            

Jaz sem prinesel pikado.                                                  
Jaz sem s seboj vzel šah, je rekel drugi.                                 
Jaz pa monopoli, se je oglasil tretji.                                    
Jaz pa Allways vložke, je ponosno povedal četrti.                         
Allways vložke? so se začudili ostali trije policisti. Za kaj pa boš      
potreboval vložke?                                                        
Enkratni so. Na televiziji sem videl reklamo, da z Allways vložki lahko   
delaš kar hočeš:                                                          

plavaš, jahaš, tečeš, voziš kolo, igraš tenis . . .

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 23:01:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 23:16:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.10.2009 23:23:12   
rozilu
Rolika user posted image čestitke in veliko cartanja z Maiem!

Nea Teja - super novice, so pomagale vse naše pesti... user posted image Samo tako naprej, pa bo kmalu doma!

Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.10.2009 23:24:04   
frrrr
men je prvi datum, ki mi je bil všeč, že ušel user posted image torej, 1.10. neu kaj...
zdej mi je pa všeč 11.10., vmes mogoče še 3. in 7., kasneje pa 13. al pa kr dan d 21.10.
možu so pa všeč še 4., 12. in 17.10.
me zanima ali bo dete ubogalo najine želje user posted image lahk, pa da bo trmasto... smo tolk dobr naciljali na tehtnico, da se bo nalašč v znamenju škorpijona rodilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 23:26:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.10.2009 23:30:39   
skačica
o frrr, ni hudič, da enega datuma vajino dete ne trofne. Sej sta skor cel oktober pokrilauser posted image .
Sicer pa: kaj je pa s škorpijoni narobe????user posted image  Smo tko fajn, da boljših niuser posted image . No, ampak jaz res nisem pravi škorpijon, sem prvi dan in nisem ne škorpijon, ne tehtnica, sploh ne vem kaj sem.

Jst bom skor sigurno tehtnico rodila, ker bi bla tole mal huda zamuda, če bi bil škorpijonček.

michelle- nič ne kompliciraš. logično je, da si želiš oreh, če že imaš ostalo pohištvo v tem lesu. Je pa bedno, da tako pozno javijo, da previjalke sploh ne bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4242
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 23:32:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 23:42:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4244
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 23:53:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 0:08:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4246
2.10.2009 0:23:15   
skačica
ja, michelle, verjetno bi jih tudi jaz nekam poslalauser posted image . Mislim halooooo. Nalagala se je že, zdej so pa ugotovili, da jo v Italiji ni? Šalabajzarjiuser posted image

Jaz grem tud spat, sicer je pa že tok ura, da imam  do PDP-ja samo še 1 dan. Kok fajn, ampak kaj ko to nič ne pomeni. Briga mojo pupo kdaj so meni postavili PDP.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4247
2.10.2009 7:32:45   
Crystall
Dobro jutro punce!

Mi smo že nekaj časa pokonci. Zdajle gremo na zajtrk, potem pa čakat, da bo ura 3 in šibamo v Celje. JUpiiiiii! Če vidite, kje v Tušu ali Cityparku nosečko z velikim trebuhom - to sem JAZ user posted image user posted image . Me dragi pelje, ker sama se več ne vozim več kot uro, ker mi med vožnjo začne trebuh otrdevat. Potem gre on v kino, jaz se pa dobim s kolegicam. KOMAJ ČAKAM!!! Da obujamo spomine na študijske dni. user posted image

Drugače pa mi je moj včeraj bušija izmeril. Ni res 122 - ne vem, kaj sem jz merila, ampak 116 - je rekel, da naj mi bo 117cm user posted image . Mogoče je odvisno tudi kako mali leži.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
2.10.2009 7:42:51   
gorenka
Jutro!

Jst naspaaana! Sm dons spala kot že dolg ne...no sej je bil že cajt. Itak mi včerej ni nobena poza pasala k me je križ bolu (še dobr da sm šla na sladoled, sm bla saj takrt s čim drugim okupiranauser posted image ), tko da zgleda sm bla tko zmatrana da sm kr celo noč prespala. Moj user posted image pa z mano, je tut zdej še čist mir tam spodaj.

lenika - jps, te čist zastopim...tut jst ne bi ravno rodila naslednjo sobotouser posted image , nej to kr od mami dan ostane...drugač sm pa user posted image rekla da od sobote naprej pa do pdp-ja pa uhka zbira...user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
2.10.2009 7:45:41   
Crystall
Gorenka pri meni je tudi mir user posted image . Sem zdele en sojin puding pojedla, tak da predvidevam da se bo kmalu zbudil user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?