yania
|
Ojla.. Najaa, super za pregled...sem vesela za vas, da je z miško vse kot je treba, pa itak, kaj ne bo...sej ima mamo kot se šika Timon je bil pri zdravniku danes, mu je dala inhalacije, pa HB ni nič pomagalo (če bi, mislim da je to znak astme, al bronhitisa..no ni važno...),,,zdej mormo samo šteti kolikokrat vdihne v minuti in delati inhalacije...itak se pa oba na veliko maževa z materino dužico...sem jo pri mami najdla, uporabno do 2010 ...ker moja je FD... no, moj je šel na sestanek za krst...ma, celo bajto smo preobrnili, da smo najdli drućinsko knjižico, madonca...ampak , sam da smo jo...sem pa jo jaz založila v eno mapico skupaj z materinsko knjižico od Naje in še od timona...še dobr da sem pogledala tudi tja noter... jaz imam še kar 37.4 vročine...prej sem se mal bolš počutila pa sem šla ene polonice peš plačat...ma komaj sem prišla domov, pa čist premočena...sem mislila, da sem že res kej boljš... in potem vidim da je vročina...pa čist sem se premočila...no ja..sej ne jamram, samo pišem da vas ne bo skrbelo kako z mano me je pa skoraj kap zdejle., ko mi Naja iz sobice prinese eno knjigico, pa reče: glej mami, iz knjižnice je A v knjižnico smo vrnili vse knjige, vsaj mislim, še preden sem jaz šla v P...grozno,jutri morm poklicat...je rekel moj, da boljš da jim novo kupimo, kot plačujemo zamudnino... kaj počnete?...aja, kmetijo gledate?