|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
1.10.2009 16:42:44   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadjauser posted image nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudilauser posted image pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud padeuser posted image ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila??

glede tega, kdaj dati otroka v svojo sobo, je toliko mnenj, kolikor je mamic. Mi Jureta še ne bomo prestavljali, saj tudi njegove sobice še nismo začeli urejati. Reveža pa ne bomo dali v prazno sobo user posted image
Brina bomo preselili, ko bo več ali manj prespal celo noč. Ker gre v sobico skupaj z bratcem in nočem, da bi sedaj, ko se ponoči še zbuja (zadnjo noč 6xuser posted image ), budil bratca. Če bo po bratcu, bo to šele čez dobre pol leta. Je pa sedaj tudi meni lažje samo vstat in ga podojit, ne pa da moram še v drugo sobo hodit user posted image

se ni obneslo spanje v drugi sobi..od 8pa do12 se je 6x zbudila,in ob pol 1 se začela smejat...tako da sem ob pol 2ponoč selila postelko nazaj v spalnnico in ob pol3je komaj zaspala..user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
1.10.2009 16:43:51   
tasa_m
No, kot veste pa smo se danes srečale Mariborčanke (ne sicer v polni sestavi) user posted image .
Nekaj utrinkov user posted image

user posted image   (se še spomniteuser posted image ) Tulipan12 z njeno Lio .

user posted image   Kokica32 z Valentinom .

user posted image   Trezika z Marušo .

user posted image   Persida z Tomažom in Anžetom .

user posted image   in moja žabonka doma, ko se je spravla na puzzle user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
1.10.2009 16:57:15   
Najaa
pozdravljene...

Mariborčanke ste itak super.user posted image user posted image user posted image Tud Tulipan je lepo videt po dolgem času. user posted image

Z Niko sva bile danes v P na pregledu in je vse bilo tako super, da sem ful vesela! Persida, a tvoja bavca sta imela pri kor. 6m ta pregled?
No, zdravnica je rekla, da je res lepo napredovala in lepo se steguje za igračkami, pincetni prijem ji gre v redu, obračanje po šolsko user posted image in malo prehiteva s postavljanjem na kolena.
Zelo me je presenetilo, da po novem svetujejo uvajanje glutena čim prej user posted image in to zato, da se organizem čim prej navadi nanj. Ker ko me je vprašala, če ji dam že kruhek za glodat user posted image sem ji rekla, da čakam, da sploh začne kašice jest pol bi šele gluten uvajala.
Ah še dobro, da sem končala z otroki, ker čez par let bo pa spet nekaj čist ****w moderno. user posted image
Za seznam user posted image - 7200g in 68 cm. Te mere so malo bolj realne kot tiste pri naši P.
Pol sva se šle pa še v laktarij pokazat, kjer so naju tud pohvalile ženske. So ravno pripravljale flaške za obrok ob 12h, 3 punce so pa črpale mleko... In spet sem se višjim silam zahvalila, da je vse to za mano. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
1.10.2009 16:59:08   
Najaa
tasa, daj otroku nekaj konkretnega za jest, da ne bo puzzle pojedla. user posted image user posted image

yania, škoda te ne bo. Ampak najprej je zdravje. user posted image Kako pa je Timon?

Nika se tudi zjutraj čist zadenfana zbudi ji moram ful fiziološke našpricat v nos. Pol je pa dobro do nasl. jutra. Jo je zdravnica poslušala in je s pljučkami v redu.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
1.10.2009 17:22:36   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pozdravljene...

Mariborčanke ste itak super.user posted image user posted image user posted image Tud Tulipan je lepo videt po dolgem času. user posted image

Z Niko sva bile danes v P na pregledu in je vse bilo tako super, da sem ful vesela! Persida, a tvoja bavca sta imela pri kor. 6m ta pregled?
No, zdravnica je rekla, da je res lepo napredovala in lepo se steguje za igračkami, pincetni prijem ji gre v redu, obračanje po šolsko user posted image in malo prehiteva s postavljanjem na kolena.
Zelo me je presenetilo, da po novem svetujejo uvajanje glutena čim prej user posted image in to zato, da se organizem čim prej navadi nanj. Ker ko me je vprašala, če ji dam že kruhek za glodat user posted image sem ji rekla, da čakam, da sploh začne kašice jest pol bi šele gluten uvajala.
Ah še dobro, da sem končala z otroki, ker čez par let bo pa spet nekaj čist ****w moderno. user posted image
Za seznam user posted image - 7200g in 68 cm. Te mere so malo bolj realne kot tiste pri naši P.
Pol sva se šle pa še v laktarij pokazat, kjer so naju tud pohvalile ženske. So ravno pripravljale flaške za obrok ob 12h, 3 punce so pa črpale mleko... In spet sem se višjim silam zahvalila, da je vse to za mano. user posted image

Najaa ful fajn za pregled in da Nikica tako lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi mere so superuser posted image user posted image user posted image

Mariborčanke ste tudi zelo lepe na fotkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj zdaj ji boš dala kruh za probat, če pri nas nič večjega ne gre dol, vse gladko vse spasirano, pa itak smo še brez zobuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.10.2009 17:24:17   
trinity22
Lolita pridete danes, vidim da bereš, v polni postavi al prideš sama?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.10.2009 19:04:13   
mediuhec
a res nobena ne ve, kdaj in ob keri uri je kostanjev piknik?

MB: ooo, trezika in tulipan sta tudi prišli!! tasa: ful luštna slika!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.10.2009 19:07:31   
mediuhec
tasa in MČ: a sta kaj klicali vrtec? mene so spet skenslali - ne vejo kolk nas je na seznamu, če bo kaj ali ne? mislim tole so zelo neresni. bomo morali fejst težit, če bomo hotli da se kaj premakne! sporočita prosim, če bosta izvedeli več

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.10.2009 19:11:54   
trezika
Dober večer!

Mi že spimo tako hitro pa ne vem če je že šla kdaj spat.... mogoče bo vsaj bolj mirno spala... ali pa bo ob šestih cela budna in nasmejana

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.10.2009 19:15:24   
trezika
tasa kaj mi pošlješ slike na mail prosim...če bo šlo...vidim da te nekaj j.... ti bom za vsak slučaj na ZS poslala svoj mail pa če ti bo ratalo bi te lepo prosla user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.10.2009 20:16:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tasa kaj mi pošlješ slike na mail prosim...če bo šlo...vidim da te nekaj j.... ti bom za vsak slučaj na ZS poslala svoj mail pa če ti bo ratalo bi te lepo prosla user posted image

pa še meni pošlji ZS s svojim mailom, ti še jaz moje pošljem...če želiš, no! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.10.2009 20:17:59   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

a res nobena ne ve, kdaj in ob keri uri je kostanjev piknik?

MB: ooo, trezika in tulipan sta tudi prišli!! tasa: ful luštna slika!

Nazaj malo preberi! user posted image user posted image user posted image Hecam se...dva datuma sta možna ..se še ne ve.......10.10 ob 13h  in 11.10 ob 14h!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
1.10.2009 20:18:44   
tasa_m

tasa in MČ: a sta kaj klicali vrtec? mene so spet skenslali - ne vejo kolk nas je na seznamu, če bo kaj ali ne? mislim tole so zelo neresni. bomo morali fejst težit, če bomo hotli da se kaj premakne! sporočita prosim, če bosta izvedeli več
nisem klicala, bom pa jutri. Zakaj so te skenslali?? user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
1.10.2009 20:19:45   
KOKICA32

pozdravljene...

Ja, čestitam za Nikino napredovanje in lepe mere! user posted image user posted image user posted image

A tako je sedaj s tem glutenom...Joj, res vsakdo drugače pove..No, mi ga že uživamo...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
1.10.2009 20:19:51   
tasa_m

nekaj me je*e ja in ne vem zakaj mi ne pošlje? Bom probala ja..

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
1.10.2009 20:20:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Ja, čestitam za Nikino napredovanje in lepe mere! user posted image user posted image user posted image

A tako je sedaj s tem glutenom...Joj, res vsakdo drugače pove..No, mi ga že uživamo...user posted image

tudi jaz čestitaaaammm !!! user posted image user posted image user posted image
tudi mi ga že uživamo kak mesec user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.10.2009 20:20:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

nisem klicala, bom pa jutri. Zakaj so te skenslali?? user posted image

Iz telefona je verjetno mislila...user posted image

Tasa- Fruchtswerge so zakon! No, tak Valentin pravi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.10.2009 20:21:17   
tasa_m

tasa, daj otroku nekaj konkretnega za jest, da ne bo puzzle pojedla. user posted image user posted image

Najaa, recesijaaaa user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
1.10.2009 20:22:02   
tasa_m
Tasa- Fruchtswerge so zakon! No, tak Valentin pravi....user posted image user posted image user posted image

user posted image če pa nebote zbirali magnetkov pa se priporočamo user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.10.2009 20:22:21   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image ja, ko bi ji vsaj stari kruh dala za glodati, ne plastike...al gume...al iz česa so že te puzle..user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 1.10.2009 20:23:32 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.10.2009 20:23:14   
KOKICA32

user posted image če pa nebote zbirali magnetkov pa se priporočamo user posted image user posted image

dobiš, ker tak ne vem zakaj se gre....abecede pa se še ne bomo učili...tak, da dobiš..no, Lija dobi.!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.10.2009 20:25:25   
trezika

pa še meni pošlji ZS s svojim mailom, ti še jaz moje pošljem...če želiš, no! user posted image

seveda....točno, ti si tudi slikala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.10.2009 20:25:47   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image ja, ko bi ji vsaj stari kruh dala za glodati, ne plastike...al gume...al iz česa so že te puzle..user posted image user posted image user posted image
nimamo starega kruha..mi jemo sam svežega in vse sproti zmažemo user posted image user posted image Ma frajla noče kruha, je ugotovila da so puzli boljši user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
1.10.2009 20:26:40   
tasa_m

dobiš, ker tak ne vem zakaj se gre....abecede pa se še ne bomo učili...tak, da dobiš..no, Lija dobi.!user posted image

ne, T. dobi user posted image on ima to prekouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
1.10.2009 20:28:01   
KOKICA32

seveda....točno, ti si tudi slikala user posted image

že pošiljam...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?