yania
|
Ojla...eni spet kofetkajo, blagor vam...ne ne, sej vam čist privoščim, da ne bo kjera mislila,,,,no, uživajte še za nas, ki smo doma... no takole, Timon je celo noč, ampak res celo noč se zbujal, jokal...pa kašljal...je tako zahripan, da ga moj pelje zdej ob 11.30 na kontrolo, da ni kaj s plučki, ker kar piska...to je večinoma od kašlja ko se malo zožajo dihalne poti,lahk pa je tudi kaj druzga..no, upam da bo uredu...jaz sem katastrofa, še vedno...tako da srečanje jutri za mene žal odpade ....ja ni kaj, treba se bo pozdraviti... Glede prestavitve v drugo sobo, se čist strinjam, da dokler se otročki zbujajo po 2x ali več na noč, je čist fajn da je v isti sobi s starši...samo pri nas, pri taveliki, je bilo pa tako,,,ona je že dolgo časa spala celo noč, potem pa kar naenkrat zbujanje okrog 1-2 zjutraj in mleko... ...pa sva jo prestavila v svojo sobico...ma niti 1x več se ni zbudila, res...po mojem jo je motilo premikanje, al pa smrčanje mojega (včasih smrči )..nekaj je že moglo biti...no, ko smo jo prestavili je bila stara točno 9 mesecev...tako da Timon bo po mojem tudi še kak mesec pri nama, potem pa na svoje,,,ma sej je boljš da prej, da se ne navadi preveč, ker pol je lahko tudi kaka kriza, ko pogruntajo, da ni več mamice zraven, a?....