Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 13:58:52
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kje so pa kej sunny, črtica, vesnozaver, witto, vandame tukaj,..saj redno berem,..sam se z,eri vklop alarm preden pridem do konca oz preden odpišem komaj mam kaj časa zase,...na konc dneva sm tok zbita da grem še pod tuš težko EJ NEKI SM BRALA OD SREČANJA,..A JE TO ŽE MEM?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 14:00:34
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa super za šolo Pridna da že delaš Glede otrok je pa tako, da niso po knjigah narejeni, eni prej , eni kasneje, pa na koncu sploh ni važno.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 14:02:37
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr čestitke za prvi delovni dan lepo da se nam javljaš črticaa srečanja še ni bilo, je preveč bolančkov zaenkrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 14:07:38
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša tebi že od včerej hočem napisat, da ne bit tok žalostna glede stanovanja. Vsaka stvar je za nekej dobra. Tud to, da si s starši v isti hiši kdaj prov pride a, ne? Vsaj pri meni je tako, da kdaj fino pride da kerga pomerkata da lahko z drugim letim k zdravniku (ni treba obeh vlačit), grem v miru v trgovino,... So pa seveda tud minusi kot povsod. Stanovanje je po svoje superca (jaz sem živela prej v stanovanju) ampak sedaj ko mam otroka mi je pa tok všeč da mamo vrt in se lahko v miru igra, leta,... Če bo želja velika po stanovanju se bo pa sigurno kak najdu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 14:10:45
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabila povedat, da me je dons tašča presenetila - je Nejcu kupla ene super kavbojke pa pulover
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 14:37:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa a boste šle spet u petek zvečer do 200ke Ne, bomo šle pa kar danes, ker mene zob ne boli več, sploh.... Pa ne, zvezdice mi niso hotl dat.... drugič. IZVIRNO SPOROČILO: črticaa pri 8 mesecih naj bi otroci začeli stveri pobirati tudi z palacem,...vendar jaz sem opazovala dominika in to dela že dalj časa,....ne vemt ale moja knjigaje (v 75%) čist mem z palacem- a si verjetno mislila S PALCEM???? A misliš na pincetni prijem? To preverijo na sistematiki že pri 6. mesecih, no vsaj naši so in ona to obvlada....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 14:38:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat, da me je dons tašča presenetila - je Nejcu kupla ene super kavbojke pa pulover no pa le niso vse tašče za en drek.....
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 14:44:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 14:59:04
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo super za ograjo Ti kr dobro kavo skuhaj, si še men lušte nardila Men je pa zakuhalo, sem zdele pomila po tleh in mi kr dol teče. Vreme je pa ravno tak za pospravljanje al pa ležanje. nč si grem res kavico skuhat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 15:25:27
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......a to bo kej poseben zajterk?a ajo to v Avstrajili navado prirejat? urša..... za taščo-se je izkazala simona...... za uspešen 1. delovni dan-le tako naprej mlea.....mi je moj ponudil za glavobol alkohol,pa sem rajš zavrnila,ker vem da bom samo zaspala Hana in spita-vsak na svojem koncu,jaz sem pa v miru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 15:26:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SM TELEPATIČNO VEDLA D MORM POSPRAVLAT .....je uletu tast, k pride 2 krat na leto...s Šimetom sta zdele podrla drevo na sredo ceste, čist se jima je snel....no ja zgleda da bojo res ograjo delal se sploh ne upam uprašat kdaj, ker bi še mene z motorko požagala ....grem jima eno kavo skuhat se že premika tole z ograjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 15:29:42
|
|
|
|
Urša08
|
majchy a je glavobol popustil? A dons nimaš predavanj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 15:33:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy a je glavobol popustil? A dons nimaš predavanj? malo boljše je,ampak je danes tak čuden dan-se mi zdi .......ne danes jih ni,tko da gremo v šoping ko se Hana zbudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 15:35:32
|
|
|
|
Onasiss
|
VAUUUUUUUUUUUUU RR DELAAAAAAAAAA!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 15:35:37
|
|
|
|
Urša08
|
majchy super da nimaš vsak dan predavanj dobr zapravljajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 15:43:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.10.2009 16:44:02
|
|
|
|
BarbaraGS
|
nasa tudi nekaj strajka z GH in bi samo mleko pila, vse ostalo pa mece iz ust in je bljek... Pa tako lepo mi je ze jedla. Vrtec je en super za bezigradom al nekje...privat, 250€/mesec in so vsi full zadovoljni z njim - Sonček in imajo se nekaj prostih mest, oziroma zbirajo rezervacije. Vsaj prejsnji teden so se imeli. Pincetni prijem preverjajo pri 9m. Pri 6-ih preverjajo ce lahko prime rozino, ampak do pincetnega prijema je se dalec. Vmes so 3 stopnje prijemanja. Mlea tvoja pa ni cudno da ze obvlada, sej je v vsem hitra :) sem ti ze rekla, da mi povej kaj si kaj jedla v nosecnosti, da bom se jaz pri naslednjem hehehe :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 18:52:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 18:53:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2009 19:04:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?