|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 9:47:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
1.10.2009 11:14:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

brala vas nisem ker me glava boli sam seznamček sem posodobila pa vidim, da mi je malo ponagajal bom naslednjič popravla.... sem ga misla mal zmanjšatuser posted image pa tok vse leta da nagaja.... majchy zdej šele vidim vse te gifeuser posted image user posted image user posted image (res si se potrudla in ga lepo izdelala) dej mi sam povej kje dobiš te črke za tekst ker ponekod kaka črka manjka al pa se kej zmotim pa se mi kej zbriše in potem morem vse od začetka.....
upam, da nisi jezna k sem ga prevzela in k zdej jst brkljam po njemuser posted image user posted image user posted image user posted image

črke so na hiti animationer(daj to v googla).......sem mislila da boš dala stran  ostale sezname,pa vidim da bi rada dolžino skrajšala.......ti kar brklaj po njemu,ker ni mojuser posted image ......če rabiš pomoč,mi pa povejuser posted image

ma bom pustila,ker je ena napisala (sem pozabla katera), da ji je všeč, da ve kdaj ia kdo rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud da ne bomo tvojega truda stran vrgliuser posted image sem pa že razmišljala, da bi te datume zbrala in nardila kot sliko in katera hoče pogledat pač odpre sliko.... bom vidla, sam morem met čas..... sem pa dala stran živali ker se mi zdijo brezveze zravenuser posted image čeprav se mogoče komu zdi da ima svojo žival rad k družinskega člana to vseeno le ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa brez zamere

jaz bi dala le živali stran,ostalo bi pustila.....glede truda:ni panike,če se ti zdi kakšna stvar odveč,jo brez problema lahko skenslaš.....mogoče edino ena stvar bi pa prav prišla-zdej so prejšnji kolaži eden zraven drugega in se ne ve po mesecih,pa bi mogoče zraven napisala(prej so bili po vrsti)-no samo predloguser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
1.10.2009 11:15:09   
Čebel@
kolumbo......povej mi kaj je to zaena oštarija,ker hrana zgleda full dobra

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
1.10.2009 11:20:12   
tanci29
hej

mi smo se danes tudi samo dvakrat zbudili...erik spal ko klada celo noč

zdele hani tud pančka jest bi pa lohk mal pospravlat začela

seznamček-katjuša jest bi sam prosila če mi pri črvičku lohk popraviš na 7,5 meseca, ker majo vsi po mesecih in je bolj pregledno če mamo isto thanks

kolumbo-luštna slikica...a si že pospravla

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
1.10.2009 11:22:35   
Čebel@
vsem user posted image user posted image user posted image  za današnje spanje-jaz naše miss ne bom nič hvalila,ker se mi lahko hitro maščujeuser posted image user posted image user posted image

zdele ji pa delam blitvo+krompir,ona pa v posteljici vadi besedo mamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
1.10.2009 11:50:34   
Urša08
ekola s prjatelco popili kofetka, se načvekali user posted image

Sedaj kuham kosilo, za naju z Nejcem makarončki, ker si jih je zaželel, Žigcu pa zelenjavno juhico.

Kolumbo a je to mehiška v centru? Men je tam noro dobruser posted image Aha a se lahko dobive drug teden za kavico (ta teden zarad Nejca še ne upam) ?

tanci sem vesela, da ste mel dobro nočko user posted image user posted image user posted image a ni to finouser posted image

majchy a tvoja pa že kar mama vadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
1.10.2009 11:52:42   
Urša08
mlea sem pozabla da tvoj popoldan dela. A kdaj zjutraj on otroke zrihta da ti pospiš?

Punce k tok čistite dejte k končate še k men pridt mal pospravtuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
1.10.2009 12:09:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea sem pozabla da tvoj popoldan dela. A kdaj zjutraj on otroke zrihta da ti pospiš?

Punce k tok čistite dejte k končate še k men pridt mal pospravtuser posted image

&%#embi in tale rr spet šteka.... matr vola... nimam živce, ker mi dela s hitrostjo za #$###&%%% izdit....

ja moj Onasis mi včasih nameni 20 min spanja več....to je pa tud vse!!!!!!!

Vmes sem bla še pri zobarju.... pa še otroke sem šla naročit. Zdaj grem pa kosilo kuhat pire krompir, puranji zrezki v gobovi omaki in ameriška solata. Evita pa krompir pa mal purana..... pa mogoče še mal kake omake special samo za njo.

Aja Onasis je otroke odpelu ven, jaz bi šla pa najraj spat....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
1.10.2009 12:09:50   
Onasiss
kolumbo-ne vem še kerga bi nabavli, nimam pojma..... A si gledala kaj preko e-baya???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
1.10.2009 12:10:44   
Urša08
mlea izkoristi pa pejt spat, sej kosilo mate tud ob 4 lahko.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
1.10.2009 12:14:32   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea izkoristi pa pejt spat, sej kosilo mate tud ob 4 lahko.

Ne, ker gre Onasis že ob pol treh od doma.... user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
1.10.2009 12:42:24   
Čebel@
urša......ja pri nas že govorimouser posted image user posted image user posted image user posted image
mlea......tale rr tudi mene neki jebeuser posted image ......upam da se ti rata spočitiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
1.10.2009 12:43:17   
Urša08
mlea potem pa res ne bo nič s spanjemuser posted image zvečer hitro spat, jaz sem se včer zvečer mal na kavč ulegla pa zaspalauser posted image

Kosilo skoraj kuhano. Smo pa spet brez vode, uf sem že tega sita, če bo celo leto tako se mi bo zmešaluser posted image .

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
1.10.2009 12:44:39   
baki
haj se enkrat.sem prej fajn vse napisala pa mi ni objavlo.nik je po kosilu zdaj pa upam da bo zaspal ker je ful tečen.katja pride počasi domov iz šole jst sem pa glih pizzo dala v pečico.njamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
1.10.2009 12:47:12   
baki
me full rač. je......

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
1.10.2009 12:55:14   
Čebel@
baki........ni računalnik kriv,ampak ringarajauser posted image

Hana je "pojedla" kosilo-mislim da je celiene 5 žličk pogoltnila,pol se je pa opuntala.......zdele jo previjem pa dam spat k je že sitna......jaz bom pa neki pojedla pa vzela aspirin k me pisker boliuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
1.10.2009 13:04:38   
Urša08
tud mene rr zauser posted image

majchy upam, da te glava neha boleti. Spočij si user posted image

jaz grem pa zdele Žigu kosilo dat.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
1.10.2009 13:12:41   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Hana je "pojedla" kosilo-mislim da je celiene 5 žličk pogoltnila,pol se je pa opuntala.......zdele jo previjem pa dam spat k je že sitna......jaz bom pa neki pojedla pa vzela aspirin k me pisker boliuser posted image

Raje enga rukn... bo bolš....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
1.10.2009 13:20:25   
tanci29
hej

pa res use skp neki šteka....sploh ne vem kwa morjo skos neki prčkat tuki gor pol je pa vse narobe

kosilo v želodčku...sem ji učer cel pisker goveje župe skuhala pa dala zmrznt...dons sm pa sam korenčka pa kolerabco pa kus kus skuhala in je blo njamiiiii

pospravlen je še po tleh sem pomila kej več se mi pa ne da...zdele se pa zrihtave pa pičive mal ven

urša-kaj dogaja s to vašo vodo demetuser posted image
mlea-a maš kako novo zvezdicouser posted image
majchy-kok je luštno poslušat debate ane

ajvy-kako ste kej vi

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
1.10.2009 13:22:53   
tanci29
haha takole se bomo mel pr nas u nedelo

Hi Hana,  Erik & Tanja,

GRAND FINAL BREAKFAST INVITATION

DATE: Sunday 4th October, 2009 

TIME: 8.00am til late

WHERE: at home

Listen to the game live from Australia
DRESS CODE: Must wear blue and gold, prefer eels jersey or t-shirt.
RESERVATION REQUIRED: limited seats

Breakfast will be served at 8:10am. Don't be late!!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
1.10.2009 13:25:00   
tanci29
joj na vabilu je bla še ena slikica k jo ni prpopal....čista evforija...si ne predstavljam kaj bi blo če bi bili u avstralijiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
1.10.2009 13:37:13   
Katjusa
ne razumem zakaj spreminjajo nonstop neki,če jim pol nič ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še ful posasi delauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
1.10.2009 13:55:03   
črticaa
a boste šle spet u petek zvečer do 200keuser posted image user posted image

evo danes 1 šolski danuser posted image user posted image ne vem kaj nej si mislim

poj pa ob 4ih delatuser posted image user posted image user posted image joj dons se mi res nč ne da,...sm šla prejj pod tuš pa sem še kr u kopalnem plašču ker je tok topeluser posted image user posted image DORMEO dela svoje

pri 8 mesecih naj bi otroci začeli stveri pobirati tudi z palacem,...vendar jaz sem opazovala dominika in to dela že dalj časa,....ne vemt ale moja knjigaje (v 75%) čist mem

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
1.10.2009 13:57:51   
Urša08
Tanci mah pri nas prenavljajo kanalizacijo in kopljejo po celi občini (ločitev fekalnih in meteornih vod) in seveda smo občasno brez vode (al jo zaprejo al kak kabel precviknejo,..). Mah sej bo. Bo pa to še eno leto trajalo. Uživajte v nedeljo user posted image user posted image user posted image

Žiga pojedel kosilo, vse pomljackal user posted image user posted image user posted image Nejc pa tud za spremembo več kot pol krožnika, se mu apetit vrača user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
1.10.2009 13:57:58   
simonakr
Dan! Evo konc mojga prvega delovnega dne! Ni blo tko hudo samo velik je vsega pa polhn enih šifer pa enga user posted image . Ampak bo! Mam občutek da bom prej pršla v ta šiht ko sm v unga - da se ga bom navadla mislm!

Mene je pa včeri zvečer zaj... RR! Dons zgleda normaln user posted image

Tamala spi tko da mam jest cajt kej skuhat al pa pospravt it.

No glih ko sm to napisala je bil pa alarm! user posted image user posted image Letim!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?