Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 16:42:44
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadja nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudila pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud pade ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila?? glede tega, kdaj dati otroka v svojo sobo, je toliko mnenj, kolikor je mamic. Mi Jureta še ne bomo prestavljali, saj tudi njegove sobice še nismo začeli urejati. Reveža pa ne bomo dali v prazno sobo Brina bomo preselili, ko bo več ali manj prespal celo noč. Ker gre v sobico skupaj z bratcem in nočem, da bi sedaj, ko se ponoči še zbuja (zadnjo noč 6x ), budil bratca. Če bo po bratcu, bo to šele čez dobre pol leta. Je pa sedaj tudi meni lažje samo vstat in ga podojit, ne pa da moram še v drugo sobo hodit se ni obneslo spanje v drugi sobi..od 8pa do12 se je 6x zbudila,in ob pol 1 se začela smejat...tako da sem ob pol 2ponoč selila postelko nazaj v spalnnico in ob pol3je komaj zaspala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 16:43:51
|
|
|
|
tasa_m
|
No, kot veste pa smo se danes srečale Mariborčanke (ne sicer v polni sestavi) . Nekaj utrinkov (se še spomnite ) Tulipan12 z njeno Lio . Kokica32 z Valentinom . Trezika z Marušo . Persida z Tomažom in Anžetom . in moja žabonka doma, ko se je spravla na puzzle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 16:57:15
|
|
|
|
Najaa
|
pozdravljene... Mariborčanke ste itak super. Tud Tulipan je lepo videt po dolgem času. Z Niko sva bile danes v P na pregledu in je vse bilo tako super, da sem ful vesela! Persida, a tvoja bavca sta imela pri kor. 6m ta pregled? No, zdravnica je rekla, da je res lepo napredovala in lepo se steguje za igračkami, pincetni prijem ji gre v redu, obračanje po šolsko in malo prehiteva s postavljanjem na kolena. Zelo me je presenetilo, da po novem svetujejo uvajanje glutena čim prej in to zato, da se organizem čim prej navadi nanj. Ker ko me je vprašala, če ji dam že kruhek za glodat sem ji rekla, da čakam, da sploh začne kašice jest pol bi šele gluten uvajala. Ah še dobro, da sem končala z otroki, ker čez par let bo pa spet nekaj čist ****w moderno. Za seznam - 7200g in 68 cm. Te mere so malo bolj realne kot tiste pri naši P. Pol sva se šle pa še v laktarij pokazat, kjer so naju tud pohvalile ženske. So ravno pripravljale flaške za obrok ob 12h, 3 punce so pa črpale mleko... In spet sem se višjim silam zahvalila, da je vse to za mano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 16:59:08
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, daj otroku nekaj konkretnega za jest, da ne bo puzzle pojedla. yania, škoda te ne bo. Ampak najprej je zdravje. Kako pa je Timon? Nika se tudi zjutraj čist zadenfana zbudi ji moram ful fiziološke našpricat v nos. Pol je pa dobro do nasl. jutra. Jo je zdravnica poslušala in je s pljučkami v redu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 17:22:36
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pozdravljene... Mariborčanke ste itak super. Tud Tulipan je lepo videt po dolgem času. Z Niko sva bile danes v P na pregledu in je vse bilo tako super, da sem ful vesela! Persida, a tvoja bavca sta imela pri kor. 6m ta pregled? No, zdravnica je rekla, da je res lepo napredovala in lepo se steguje za igračkami, pincetni prijem ji gre v redu, obračanje po šolsko in malo prehiteva s postavljanjem na kolena. Zelo me je presenetilo, da po novem svetujejo uvajanje glutena čim prej in to zato, da se organizem čim prej navadi nanj. Ker ko me je vprašala, če ji dam že kruhek za glodat sem ji rekla, da čakam, da sploh začne kašice jest pol bi šele gluten uvajala. Ah še dobro, da sem končala z otroki, ker čez par let bo pa spet nekaj čist ****w moderno. Za seznam - 7200g in 68 cm. Te mere so malo bolj realne kot tiste pri naši P. Pol sva se šle pa še v laktarij pokazat, kjer so naju tud pohvalile ženske. So ravno pripravljale flaške za obrok ob 12h, 3 punce so pa črpale mleko... In spet sem se višjim silam zahvalila, da je vse to za mano. Najaa ful fajn za pregled in da Nikica tako lepo napreduje Tudi mere so super Mariborčanke ste tudi zelo lepe na fotkah kaj zdaj ji boš dala kruh za probat, če pri nas nič večjega ne gre dol, vse gladko vse spasirano, pa itak smo še brez zob
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 17:24:17
|
|
|
|
trinity22
|
Lolita pridete danes, vidim da bereš, v polni postavi al prideš sama?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 19:04:13
|
|
|
|
mediuhec
|
a res nobena ne ve, kdaj in ob keri uri je kostanjev piknik? MB: ooo, trezika in tulipan sta tudi prišli!! tasa: ful luštna slika!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 19:07:31
|
|
|
|
mediuhec
|
tasa in MČ: a sta kaj klicali vrtec? mene so spet skenslali - ne vejo kolk nas je na seznamu, če bo kaj ali ne? mislim tole so zelo neresni. bomo morali fejst težit, če bomo hotli da se kaj premakne! sporočita prosim, če bosta izvedeli več
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 19:11:54
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer! Mi že spimo tako hitro pa ne vem če je že šla kdaj spat.... mogoče bo vsaj bolj mirno spala... ali pa bo ob šestih cela budna in nasmejana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 19:15:24
|
|
|
|
trezika
|
tasa kaj mi pošlješ slike na mail prosim...če bo šlo...vidim da te nekaj j.... ti bom za vsak slučaj na ZS poslala svoj mail pa če ti bo ratalo bi te lepo prosla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:16:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa kaj mi pošlješ slike na mail prosim...če bo šlo...vidim da te nekaj j.... ti bom za vsak slučaj na ZS poslala svoj mail pa če ti bo ratalo bi te lepo prosla pa še meni pošlji ZS s svojim mailom, ti še jaz moje pošljem...če želiš, no!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:17:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec a res nobena ne ve, kdaj in ob keri uri je kostanjev piknik? MB: ooo, trezika in tulipan sta tudi prišli!! tasa: ful luštna slika! Nazaj malo preberi! Hecam se...dva datuma sta možna ..se še ne ve.......10.10 ob 13h in 11.10 ob 14h!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:18:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa in MČ: a sta kaj klicali vrtec? mene so spet skenslali - ne vejo kolk nas je na seznamu, če bo kaj ali ne? mislim tole so zelo neresni. bomo morali fejst težit, če bomo hotli da se kaj premakne! sporočita prosim, če bosta izvedeli več nisem klicala, bom pa jutri. Zakaj so te skenslali??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:19:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pozdravljene... Mariborčanke ste itak super. Tud Tulipan je lepo videt po dolgem času. Z Niko sva bile danes v P na pregledu in je vse bilo tako super, da sem ful vesela! Persida, a tvoja bavca sta imela pri kor. 6m ta pregled? No, zdravnica je rekla, da je res lepo napredovala in lepo se steguje za igračkami, pincetni prijem ji gre v redu, obračanje po šolsko in malo prehiteva s postavljanjem na kolena. Zelo me je presenetilo, da po novem svetujejo uvajanje glutena čim prej in to zato, da se organizem čim prej navadi nanj. Ker ko me je vprašala, če ji dam že kruhek za glodat sem ji rekla, da čakam, da sploh začne kašice jest pol bi šele gluten uvajala. Ah še dobro, da sem končala z otroki, ker čez par let bo pa spet nekaj čist ****w moderno. Za seznam - 7200g in 68 cm. Te mere so malo bolj realne kot tiste pri naši P. Pol sva se šle pa še v laktarij pokazat, kjer so naju tud pohvalile ženske. So ravno pripravljale flaške za obrok ob 12h, 3 punce so pa črpale mleko... In spet sem se višjim silam zahvalila, da je vse to za mano. Ja, čestitam za Nikino napredovanje in lepe mere! A tako je sedaj s tem glutenom...Joj, res vsakdo drugače pove..No, mi ga že uživamo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:19:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa kaj mi pošlješ slike na mail prosim...če bo šlo...vidim da te nekaj j.... ti bom za vsak slučaj na ZS poslala svoj mail pa če ti bo ratalo bi te lepo prosla nekaj me je*e ja in ne vem zakaj mi ne pošlje? Bom probala ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:20:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, čestitam za Nikino napredovanje in lepe mere! A tako je sedaj s tem glutenom...Joj, res vsakdo drugače pove..No, mi ga že uživamo... tudi jaz čestitaaaammm !!! tudi mi ga že uživamo kak mesec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:20:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa in MČ: a sta kaj klicali vrtec? mene so spet skenslali - ne vejo kolk nas je na seznamu, če bo kaj ali ne? mislim tole so zelo neresni. bomo morali fejst težit, če bomo hotli da se kaj premakne! sporočita prosim, če bosta izvedeli več nisem klicala, bom pa jutri. Zakaj so te skenslali?? Iz telefona je verjetno mislila... Tasa- Fruchtswerge so zakon! No, tak Valentin pravi....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:21:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, daj otroku nekaj konkretnega za jest, da ne bo puzzle pojedla. Najaa, recesijaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:22:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Iz telefona je verjetno mislila... Tasa- Fruchtswerge so zakon! No, tak Valentin pravi.... če pa nebote zbirali magnetkov pa se priporočamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:22:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, daj otroku nekaj konkretnega za jest, da ne bo puzzle pojedla. Najaa, recesijaaaa ja, ko bi ji vsaj stari kruh dala za glodati, ne plastike...al gume...al iz česa so že te puzle..
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 1.10.2009 20:23:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:23:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Iz telefona je verjetno mislila... Tasa- Fruchtswerge so zakon! No, tak Valentin pravi.... če pa nebote zbirali magnetkov pa se priporočamo dobiš, ker tak ne vem zakaj se gre....abecede pa se še ne bomo učili...tak, da dobiš..no, Lija dobi.!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:25:25
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa kaj mi pošlješ slike na mail prosim...če bo šlo...vidim da te nekaj j.... ti bom za vsak slučaj na ZS poslala svoj mail pa če ti bo ratalo bi te lepo prosla pa še meni pošlji ZS s svojim mailom, ti še jaz moje pošljem...če želiš, no! seveda....točno, ti si tudi slikala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:25:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, daj otroku nekaj konkretnega za jest, da ne bo puzzle pojedla. Najaa, recesijaaaa ja, ko bi ji vsaj stari kruh dala za glodati, ne plastike...al gume...al iz česa so že te puzle.. nimamo starega kruha..mi jemo sam svežega in vse sproti zmažemo Ma frajla noče kruha, je ugotovila da so puzli boljši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:26:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 dobiš, ker tak ne vem zakaj se gre....abecede pa se še ne bomo učili...tak, da dobiš..no, Lija dobi.! ne, T. dobi on ima to preko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 1.10.2009 20:28:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa kaj mi pošlješ slike na mail prosim...če bo šlo...vidim da te nekaj j.... ti bom za vsak slučaj na ZS poslala svoj mail pa če ti bo ratalo bi te lepo prosla pa še meni pošlji ZS s svojim mailom, ti še jaz moje pošljem...če želiš, no! seveda....točno, ti si tudi slikala že pošiljam...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?