|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
30.9.2009 22:19:51   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A VLAŽILCA POL NIMA NOBENA AL KVA....pri nas kurjava pobere vso vlago in res nujno rabimo enega

Jaz sem ob Evinem rojstvu kupila Dormeo vlažilez in ionizator zraka. Mislim, da je ok, ker je to moj prvi vlažilecuser posted image  je že mene malce dušilo pozimi, zdaj pa nič več, pa tudi poleti, je bil vedno tako sveže v tisti sobi. Drugače pa ta vlažilec pokrije 80m2. Prej sem pa razmišljala o tistem v reklami, ko še nekaj barve spreminja. Ko bom Evo dala v svojo sobo, hočem imeti v obeh sobah ta vlažilecuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
30.9.2009 22:24:21   
BarbaraGS
timy kaksna participacija? ko sem lani sprasevala na MOLu za 13 razpis, so mi rekli, da ce nisem iz Lj da ni sans in da ne morem dati prosnje. Dej povej kaj vec o tem...da vem za naslednji razpis... Al lahko kar tako dam prosnjo?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
30.9.2009 22:24:39   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Eno vprašanje:

Kako hudiča, oz.kje naj bi človek, ki nima prebivališča v lj (ig je namreč občina zase) iskal neprofitna stanovanja, ali stanovanja za mlade družine.....ker da dobiš v lj, je prvi pogoj sploh da si prijavljen v lj...user posted image user posted image

a je razumljivo
vprašanje?

Te razumem, mislim, da je problem v tem, da ljudje iz občine, kjer je razpis, ne dosežejo dovolj točk, da bi lahko prevzeli stanovanje za katerega ne bi bilo potrebno plačati participacije in zato, raje kandidirajo za naslednji razpis. Vedno, vsaj v Celju, ostane dosti neprofitnih stanovanj, za katere pa moraš plačati participacijo, in do zdaj je vsak, vsaj ki ga poznam, to dobil. Tudi jaz. Določen del stanovanj je namenjen temu in če tisti, ki so najprej upravičeni do njega niso pripravljeni plačati, ga ponudijo drugemu, tudi če je iz druge občine. Npr, 60 stanovanj je namenjeno kandidatom za neprofitno stanovanje, 20 pa kandidatom za neprofitno stanovanje s plačilom participacije. Tisti, ki ne dosežejo zadostno število točk za tistih 60 stanovanj, padejo v tistih 20. Ampak tu ponavadi  odnehajo, ker je potrebno plačati, zato pridejo na vrsto tudi ostali, ki pa niso nujno iz iste občine, pomembno je le, da plačajo participacijo. 

Ok nisem prav vsega brala... ampak si mal zabluzila. Iz druge občine lahko dobiš neprofitno stanovanje če dosežeš zadostno število točk, ki jih je pač potrebno zbrati na razpisu. To pa kar pišeš o participaciji oz lastni soudeležbi pa je eden izmed pogojev za dodelitev neprofitnega stanovanja in tej listi se reče B lista. Ti lahko na kratko povem kje se dobijo točke... pa več al manj je za vse občine enako.... torej če si v najemu, število članov v gospodinjstvu, mlade družine, prosilec z daljšo delovno dobo, izobrazba in udeležba na prejšnjih razpisih. Torej, če nisi iz občine in imaš na primer doktorat ali magisterij dobiš kar precejšnjo število pik..... No skratka še bi lahko pa se mi ne da.

BARBARA TO VELJA TUDI ZATE.... samo ti napišem še mail....

So what....

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
30.9.2009 22:26:51   
BarbaraGS
Mlea thanks :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
30.9.2009 22:27:01   
Katjusa
brala vas nisem ker me glava boli sam seznamček sem posodobila pa vidim, da mi je malo ponagajal bom naslednjič popravla.... sem ga misla mal zmanjšatuser posted image pa tok vse leta da nagaja.... majchy zdej šele vidim vse te gifeuser posted image user posted image user posted image (res si se potrudla in ga lepo izdelala) dej mi sam povej kje dobiš te črke za tekst ker ponekod kaka črka manjka al pa se kej zmotim pa se mi kej zbriše in potem morem vse od začetka.....
upam, da nisi jezna k sem ga prevzela in k zdej jst brkljam po njemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
30.9.2009 22:34:50   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kje so pa kej sunny, črtica, vesnozaver, witto, vandame

Sunny je na morju.... je kar .izdila.... ne da bi povedala

Je na morčiju ja...poleg tega pa na pavzi od rr-jauser posted image

zakaj že

nemam blage vezeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
30.9.2009 22:42:16   
claud
A je rr- spet zdj spremenu barvo?! Al se sam men mal bledeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
30.9.2009 22:44:53   
Onasiss

Ja... seveda je... saj je vendar jesen in rr se prilagaja letnim časom.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
30.9.2009 22:47:54   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ja... seveda je... saj je vendar jesen in rr se prilagaja letnim časom.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
še dobr da se to spomnejo ob pol 11h zvečer k sm že tko vsa blesavauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
30.9.2009 23:06:17   
claud
Vidm da nobene več ne vidm!user posted image

NOČKOuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
30.9.2009 23:35:33   
tanci29

Vidm da nobene več ne vidm!user posted image

NOČKOuser posted image

jest sem še tuki...mal bluzim...grem pisat naslove na vabila da jih bojo sploh pravočasno dobiluser posted image ...da ne bomo na konc mi prej tam ko vabila...pol se bom pa čudla zakaj nobenga ni

ajde bye

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
1.10.2009 7:56:46   
Urša08
jutro

Najprej kavica da nas zbudi
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
1.10.2009 8:01:01   
Urša08
Naša nočka po dolgem času solidna. Žiga se je samo enkrat zbudil - jupi , to sploh ne vem kdaj je bilo nazadnjeuser posted image no pa Nejc ene dvakrat - komi čakam da se do konca pozdravi in spet lepo celo noč spi.

Zdele mamo rahlo norišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne bo cel dan tako. Smo pa dons cel dan sami, pride moj šele zvečer.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
1.10.2009 8:39:24   
Onasiss
Napišem ?/&%$$%$%&## pol pa ven vrže.....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
1.10.2009 8:39:45   
Onasiss
U mozilli mi pa dela.... ok kull....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
1.10.2009 8:41:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

brala vas nisem ker me glava boli sam seznamček sem posodobila pa vidim, da mi je malo ponagajal bom naslednjič popravla.... sem ga misla mal zmanjšatuser posted image pa tok vse leta da nagaja.... majchy zdej šele vidim vse te gifeuser posted image user posted image user posted image (res si se potrudla in ga lepo izdelala) dej mi sam povej kje dobiš te črke za tekst ker ponekod kaka črka manjka al pa se kej zmotim pa se mi kej zbriše in potem morem vse od začetka.....
upam, da nisi jezna k sem ga prevzela in k zdej jst brkljam po njemuser posted image user posted image user posted image user posted image

črke so na hiti animationer(daj to v googla).......sem mislila da boš dala stran  ostale sezname,pa vidim da bi rada dolžino skrajšala.......ti kar brklaj po njemu,ker ni mojuser posted image ......če rabiš pomoč,mi pa povejuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
1.10.2009 8:41:15   
Onasiss
Ursa- hvala za kavo.

Naša noč pričakovano pri dveh prehlajenih neprespana, Vito ima energije na full in nori po stanovanju.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
1.10.2009 8:49:17   
Urša08
mlea tud Nejc je čist naspidiran user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
1.10.2009 8:54:11   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea tud Nejc je čist naspidiran user posted image user posted image user posted image  

Ej že celo jutro poslušam Onasisosvo dretje... Vito ne to, Vito ne tist.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po moje se mu bo glih do večera zmešal, če bo cel dan doma..... Po moje si sploh ne predstavlja kako je cel dan biti z obema SAM!!!!!

Včeraj sem šla na sestanek u vrtec in je Onasis na kavču sedel, ko sem prišla in sam debel gledu. Ko sem ga pa vprašala če je dal Eviti kaj jest pa je odgovoru, da noče nič drugega kot mleko.... No in tako lepo mi napredujemo z GH.user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
1.10.2009 9:00:48   
Urša08
mlea hahaha a veš da me to glede hrane  čist na mojga spomneuser posted image user posted image user posted image user posted image on mu bo dal tist k je najlaži dat, itak se ure ne drži, mah to so desciuser posted image user posted image user posted image Sem ti pa kr fovš da maš svojga domauser posted image

zdele pa prjatelca na eno kavico pride - jupi mal odrasle družbeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 9:11:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
1.10.2009 9:21:23   
Onasiss
Ursa- je včeraj mogu bit doma, ker sem šla na sestanek  v vrtec.... Dopoldne sem šla pa sama z dvema mulcema  k p.... drugače pa on ob dveh že gre in pride ob desedih zvečer... torej je bilo tole včeraj izjema.user posted image

Kolumbo-FATA-kad završiš dođi kod nasuser posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4722
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 9:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
1.10.2009 9:34:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

črke so na hiti animationer(daj to v googla).......sem mislila da boš dala stran  ostale sezname,pa vidim da bi rada dolžino skrajšala.......ti kar brklaj po njemu,ker ni mojuser posted image ......če rabiš pomoč,mi pa povejuser posted image

ma bom pustila,ker je ena napisala (sem pozabla katera), da ji je všeč, da ve kdaj ia kdo rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud da ne bomo tvojega truda stran vrgliuser posted image sem pa že razmišljala, da bi te datume zbrala in nardila kot sliko in katera hoče pogledat pač odpre sliko.... bom vidla, sam morem met čas..... sem pa dala stran živali ker se mi zdijo brezveze zravenuser posted image čeprav se mogoče komu zdi da ima svojo žival rad k družinskega člana to vseeno le ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa brez zamere

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
1.10.2009 9:37:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Majkl že u vrtcu, Rokso pa izsiljuje na totalko, on bi se zdej samo nosil nosil nosil....bo že...

Grem zdej pospravlat ker mamo bombo, najraj i eno fato za generalko melauser posted image

beni je tud tečko če ga ne nesem s sabo po stanovanju pa kobaca za mano..... ful je smešen se dere in za mano kobacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na rokah ga pa res ne morem imet cel dan..... bomo vsaj imel vse pobrisanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?