|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
30.9.2009 22:55:27   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

MČ, lepo se mejte. user posted image

Nina, laghko noč. user posted image

hvala. vi tudi, kjerkoli že boste user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
30.9.2009 23:01:04   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

dober večer.

dober večer ... jaz bom počasi rekla že lahko nočuser posted image

a že? no jaz sem do zdaj pakirala. pa sem se samo prišla poslovit, ker nas tri dni ne bo...zdaj pa me je spet potegnilo in berem za nazaj in naprej itd user posted image

Kam pa greste?

v KR goro. a je kera marčevka od tam? se mi zdi da ne....

ne, nobene Gorenjke nimamo, razen Mediuhca, ki je uvožena v MB user posted image Uživajte!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
30.9.2009 23:01:05   
felix7

Meni se pa tako oči že zapirajo, da grem kar spat.
Lahko noč vsem!

Lahko noč!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
1.10.2009 7:27:25   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: yania

alo!
Kako ste kaj?
Jaz se, spet čist zaničuser posted image user posted image user posted image (ja jamram spet in?haha)
Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezdauser posted image user posted image celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka častuser posted image user posted image user posted image

jutri pa spet začnem vstajat ob 5ih,da imam pol avto doma (vprašanje kolkrat še do petihuser posted image user posted image user posted image ) in jutri popoldan grem na šolo, s 7.10 pa začnem s predavanj-KOMAJ ČAKAMuser posted image
in kako ste ostale?

ojla...bravouser posted image ,,,ma super si,,takrat je taka megla pri nas,,,brrrr....po mojem se meni ne bi dalo, zaradi avta vstatuser posted image ...nič ti ne zavidam....
A kar v šolo?...kdo bo Marcelčka čuval?....
ma ,a misliš da se men da????

ja,jaz grem naprej v šolo-končno lahk rečem,da sem študentkauser posted image user posted image user posted image

malega bo pa ati čuval,pa tašča mu bo pomagalauser posted image

Lej jo kaj, pa žuranje, pa sej veš, to moraš je del študenstkih let:))

to bom pa preskočlauser posted image user posted image user posted image  žurirala sem pa dovoljuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
1.10.2009 7:37:30   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Danes pa ni ravno lepo vsaj pri nas ne.

sedenje, postavljanje na noge na noge se še ne postavljamo pa niti ne poskušamo, jaz jo imam večina časa kar na tleh, pa se saman odloči ali hoče bit na hrbtu ali na trebuhu,ali pa kam odpuzat.Kar se  tiče pa sedenja,to pa tak sama sedi, in se ponavadi tudi če jo naslonim sama dvigne, ji pa res včasih malo pomagamuser posted image

Zdej pa gremo atija budit.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 1.10.2009 7:42:19 >

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
1.10.2009 8:12:04   
tasa_m
Dobro jutro.
4-tič pišem že post. Zdaj sem šla kar na Explorer v upanju da mi še tu ne šteka user posted image  A še kateri RR šteka? Men že par dni user posted image
Včeraj nisem bila nič na računalniku, ker sem mogla mal pospravit pa zlikat stvari in če se bi na računalnik spravla, vem, da nebi nič nardila. Itak se nič ne vidi da sem kaj pospravljala tak da nebom več sem se odločilauser posted image

Nakloftale pa ste tolk strani, da nimam cajta brat, greva počais na en giro še pred kavico z marčevkami user posted image

No, zdaj pa grem tud jaz sike z računalnika dol dat, da vam pošljem naokoli user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
1.10.2009 9:04:19   
mediuhec
aha, mediuhec je bivša gorenjka, samo ne iz Kr. gore! kako si vse to zapomnete? :-)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
1.10.2009 9:13:08   
mediuhec
punce kje pa kdaj je kostanjev piknik? datum je menda ostal 10.10.?

MB: uživajte na srečanju! jaz pridem drugič, če se dobite kje bližje- evropark ali pa klasika- padrino!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
1.10.2009 9:19:16   
Nina00
Dobro jutro!

Še dobro, da sem šla spat, ker noč je bila polna prebujanj, tako da imam danes kar malo rdeče oči user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
1.10.2009 9:29:18   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadjauser posted image nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudilauser posted image pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud padeuser posted image ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila??

glede tega, kdaj dati otroka v svojo sobo, je toliko mnenj, kolikor je mamic. Mi Jureta še ne bomo prestavljali, saj tudi njegove sobice še nismo začeli urejati. Reveža pa ne bomo dali v prazno sobo user posted image
Brina bomo preselili, ko bo več ali manj prespal celo noč. Ker gre v sobico skupaj z bratcem in nočem, da bi sedaj, ko se ponoči še zbuja (zadnjo noč 6xuser posted image ), budil bratca. Če bo po bratcu, bo to šele čez dobre pol leta. Je pa sedaj tudi meni lažje samo vstat in ga podojit, ne pa da moram še v drugo sobo hodit user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
1.10.2009 10:17:47   
trinity22

trinity pri nas je isto. boma skupaj odvajale user posted image user posted image eh zdaj se še ne sekirat. se boma že pol user posted image user posted image meni je tudi prav fajn ko se vsi skup nagnetemo in jo tudi pogrešam, če jo damo v posteljico spat. no, saj ona naju očitno tudi ker spi ravno pol ure tam user posted image user posted image drugače pa mi je ena kolegica rekla, ko je pri njih bla ista situacija - mala je spala z njima, potem je pa bila znova noseča in bi bilo malo tesno vsem skupaj v eni postelji in so malo pač ful pripravljali na spanje v svoji sobici pa sama si je lahko zbrala pohištvo pa nasploh so ji govorili kako bo fajn v tej lepi novi sobici in je potem mala res hotela tam spat brez problemov.... upam, da bo pri nas enako user posted image user posted image

no sem vesela, da se tudi kaka lepa zgodba ob tem najdeuser posted image  no prinas bo potem še nekaj časa z nama spal, ker sobico bo dobila šele ko bo hiškauser posted image  tak, da se še dolgo ne bom rabla sekirat in odvajatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
1.10.2009 10:25:38   
yania
Ojla...eni spet kofetkajo, blagor vam...ne ne, sej vam čist privoščim, da ne bo kjera mislila,,,,no, uživajte še za nas, ki smo doma...
no takole, Timon je celo noč, ampak res celo noč se zbujal, jokal...pa kašljal...je tako zahripan, da ga moj pelje zdej ob 11.30 na kontrolo, da ni kaj s plučki, ker kar piska...to je večinoma od kašlja ko se malo zožajo dihalne poti,lahk pa je tudi kaj druzga..no, upam da bo uredu...jaz sem katastrofa, še vedno...tako da srečanje jutri za mene žal odpadeuser posted image ....ja ni kaj, treba se bo pozdraviti...

Glede prestavitve v drugo sobo, se čist strinjam, da dokler se otročki zbujajo po 2x ali več na noč, je čist fajn da je v isti sobi s starši...samo pri nas, pri taveliki, je bilo pa tako,,,ona je že dolgo časa spala celo noč, potem pa kar naenkrat zbujanje okrog 1-2 zjutraj in mleko...user posted image ...pa sva jo prestavila v svojo sobico...ma niti 1x več se ni zbudila, res...po mojem jo je motilo premikanje, al pa smrčanje mojega (včasih smrčiuser posted image )..nekaj je že moglo biti...no, ko smo jo prestavili je bila stara točno 9 mesecev...tako da Timon bo po mojem tudi še kak mesec pri nama, potem pa na svoje,,,ma sej je boljš da prej, da se ne navadi preveč, ker pol je lahko tudi kaka kriza, ko pogruntajo, da ni več mamice zraven, a?....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
1.10.2009 10:33:58   
Lolita23
Vprašanje::

A katera ve kdaj je ponovitev tistega filma o nedonošenčkih, sem iskala pa ne najdem????user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
1.10.2009 10:37:27   
yania
 A niso rekle, da v sredo mislim da 11.30...ne bi vedla...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
1.10.2009 12:27:07   
spps

A katera ve kdaj je ponovitev tistega filma o nedonošenčkih, sem iskala pa ne najdem????user posted image user posted image user posted image

mislim,da je blo včeraj,drugač pa mislim,da je možno pogledat na rtv-jevi strani preko neta.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
1.10.2009 13:11:00   
tasa_m
Mi pa smo sprobali danes stajico! In zaenkrat še ni težav. Ji je prav smešno vse skup user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
1.10.2009 13:11:10   
Lolita23

mislim,da je blo včeraj,drugač pa mislim,da je možno pogledat na rtv-jevi strani preko neta.

To bo moj vesel, ko mu bom okuširala rač.user posted image user posted image Ampak gledat pa hočemuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
1.10.2009 13:12:10   
tasa_m

To bo moj vesel, ko mu bom okuširala rač.user posted image user posted image Ampak gledat pa hočemuser posted image

pol pa še meni javi, da nebom zdaj iskala user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
1.10.2009 13:18:03   
Tasa evo tle imaš...user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.rtvslo.si/play/za-dlan-veliki-otroci-dokumentarna-oddaja/ava2.45904556/

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
1.10.2009 14:11:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tasa evo tle imaš...user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.rtvslo.si/play/za-dlan-veliki-otroci-dokumentarna-oddaja/ava2.45904556/
Hvala user posted image user posted image user posted image sem pogledala in na začetku jokala kot dež. Že tista muzika in vsi tisti inkubatorji so mi delali kurjo kožo.
Ma lahko sem srečna, da se je pri nam (in vseh marčevkam) tako izteklo kot se je!! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
1.10.2009 14:36:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mi pa smo sprobali danes stajico! In zaenkrat še ni težav. Ji je prav smešno vse skup user posted image

Pri nas pa ne gre...bom še vtrajala...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
1.10.2009 14:45:22   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

dober večer.

dober večer ... jaz bom počasi rekla že lahko nočuser posted image

a že? no jaz sem do zdaj pakirala. pa sem se samo prišla poslovit, ker nas tri dni ne bo...zdaj pa me je spet potegnilo in berem za nazaj in naprej itd user posted image

Kam pa greste?

v KR goro. a je kera marčevka od tam? se mi zdi da ne....

opa-.-..nisem nič vedela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3147
1.10.2009 15:36:43   
tasa_m
kokica, persida a sta dobili slike?? Mater ej me net jezi. Prvo napiše poslano, pol pa kuj napiše da ni možno sostavit naslovnikom user posted image user posted image

Če mi nebo šlo bom poslala kar na CD-ju. Sami mi Kokica PROOOSIIIIMMMM naslov pošlji, ker če napišem zraven AC ne vem če bodo našli user posted image user posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
1.10.2009 16:17:35   
tasa_m
Prosla bi če lahko katera spremeni sliko v seznamu. Tista v seznamu je že stara user posted image
Hvala lepa. user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
1.10.2009 16:37:06   
trinity22
tako midve sva nazaj z dopoldanskega srečanja ... prav super smo se imele, smo se nakelpetale in navozičkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  Tiana je kraljevala med samimi fanti in je bila za razliko od njih tudi najbolj sitna... naj se ve da je babnicauser posted image user posted image jo je blo že zdaj slišatuser posted image

no zdaj čez slabo urco pa šibam na sestanek za plavanje dojenčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lolita se vidimouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?