Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:06:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo! Kako ste kaj? Jaz se, spet čist zanič (ja jamram spet in?haha) Danes smo se končno znebili ogromnega sršenjega gnezda celo EN občinski gasilec se je opogumil,da ga je odstranil-res mu vsaka čast o super zdaj bo pa Larisa lahko mirno spala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:06:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kakšna je ta RR? al sam meni neki čudno kaže? mal je čuden
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:06:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje oča so doma zato se sedaj odklapljam in prikljapljam nekam drugam .Lahko noč drage moje. evo, Koki, pa je padla še ena unikatna Persidina izjava
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:06:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem, katera je zadnjič napisala, da je glede postavljanja na noge vprašala pediatra in da je ta rekel, da če se otrok sam postavlja, je ok. Ne sme pa se ga siliti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:08:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem, katera je zadnjič napisala, da je glede postavljanja na noge vprašala pediatra in da je ta rekel, da če se otrok sam postavlja, je ok. Ne sme pa se ga siliti silit ga ne spem pa tudi če se sam lepo postavi na oge, naj ne bi bil dolgo v takem položaju, ker nimajo še dovolj močnih kosti.......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:09:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma kakšna je ta RR? al sam meni neki čudno kaže? mal je čuden se popravlja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:10:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kokica, moj je spet šel na službene vaje Madonca! Pri njih pa ni recesije! kaka recesija? sej gre iz naših žepov misliš, davkoplačevalskih, ne? ja, kokica, ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:17:14
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem, katera je zadnjič napisala, da je glede postavljanja na noge vprašala pediatra in da je ta rekel, da če se otrok sam postavlja, je ok. Ne sme pa se ga siliti silit ga ne spem pa tudi če se sam lepo postavi na oge, naj ne bi bil dolgo v takem položaju, ker nimajo še dovolj močnih kosti....... no saj ravno zato, ker je vse še bol mehko in nestabilno, ampak saj če se ona sam atako postavi, kaj pa jaz vem ... naša še niti ne sedi, kaj šele na noge to še pride čez kak mesec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:17:19
|
|
|
|
felix7
|
Mili, prideš na kostanjev piknik?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:17:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem...se mi sama dviguje.jaz jo 100krat posedem pol pa joka...kaj pa vem...vedno sam na noge sili če sama sili na noge, zakaj se pa na sliki vidi roka odrasle osebe, kako jo drži?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:18:28
|
|
|
|
trinity22
|
felix a ti jutri prideš na srečanje v CE Pa katera še
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:18:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Mili, prideš na kostanjev piknik? felix, prideš ti na fb?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:20:33
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem...se mi sama dviguje.jaz jo 100krat posedem pol pa joka...kaj pa vem...vedno sam na noge sili če sama sili na noge, zakaj se pa na sliki vidi roka odrasle osebe, kako jo drži? res jo drži, sam zgleda kot da jo tako malo podpira, našo če bi tak postavil pa tako malo držal bi vkup zlezla po mojem, nisem in niti ne bom probala tega nardit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:21:24
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Mili, prideš na kostanjev piknik? felix, prideš ti na fb? jaz sem tam pa nič kaj ne dogaja, a mene pa nočeš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:24:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem...se mi sama dviguje.jaz jo 100krat posedem pol pa joka...kaj pa vem...vedno sam na noge sili če sama sili na noge, zakaj se pa na sliki vidi roka odrasle osebe, kako jo drži? res jo drži, sam zgleda kot da jo tako malo podpira, našo če bi tak postavil pa tako malo držal bi vkup zlezla po mojem, nisem in niti ne bom probala tega nardit ja sej če jo podpira, pomeni da ne stoji sama. ma meni kaj takega ne pade na pamet. kosti teh otrok so še tako krhke in težave se začnejo kasneje, ne še zdaj. sej mi je na FT razlagala nekaj o tem, sam sem pozabla, ker itak ne mislim tega delat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:25:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Mili, prideš na kostanjev piknik? felix, prideš ti na fb? jaz sem tam pa nič kaj ne dogaja, a mene pa nočeš a nič ne dogaja? hmm, grem pogledat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:26:07
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem...se mi sama dviguje.jaz jo 100krat posedem pol pa joka...kaj pa vem...vedno sam na noge sili če sama sili na noge, zakaj se pa na sliki vidi roka odrasle osebe, kako jo drži? res jo drži, sam zgleda kot da jo tako malo podpira, našo če bi tak postavil pa tako malo držal bi vkup zlezla po mojem, nisem in niti ne bom probala tega nardit saj jo drži,ne stoji še čisto sama ...ona se dvigne v postelki in se spušča...al pa se samo s eno roko drži pa stoji...gvsako jutro jo tako najdem ko se vstanemo..pa ko jo dam na tla vedno išče nekaj za kar se prime in dvigne..in skoraj vedno se samo s 1roko drži...je kot leo..on je tud tako zaćel--...v stajici se tud včeraj začela dvigovat,samo jo posedem,se bojim da ko me ni da nebi padla glih na hrbet...ne silim je jaz,to samoi toliko da smo poslikali zato jo drži
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:27:37
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem...se mi sama dviguje.jaz jo 100krat posedem pol pa joka...kaj pa vem...vedno sam na noge sili če sama sili na noge, zakaj se pa na sliki vidi roka odrasle osebe, kako jo drži? res jo drži, sam zgleda kot da jo tako malo podpira, našo če bi tak postavil pa tako malo držal bi vkup zlezla po mojem, nisem in niti ne bom probala tega nardit ja sej če jo podpira, pomeni da ne stoji sama. ma meni kaj takega ne pade na pamet. kosti teh otrok so še tako krhke in težave se začnejo kasneje, ne še zdaj. sej mi je na FT razlagala nekaj o tem, sam sem pozabla, ker itak ne mislim tega delat. se strinjam s tabo, ne vem jaz jo še sedet v vozičku ne dajem čist gor ampak tako da je samo malo naklona, pa tudi drugače je ne dajem sedet, bo že sedela ko bo pripravljena, no je pa res, da eni so pač bolj hitri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:29:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:30:17
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:32:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice super za jedca Brina! Nika bo pa danes dobila prvič bučke za probat. pa da vidimo... Kako so šle bučke v malo rito? niso šle, ker sem pol ugotovila, da jih sploh nimam doma. pa sem bila ziher, da je še ena... pol sem ji pa dala hruško in breskvo, pa je šlo tako tako. ni bilo bleščeče. Bodo pa drugič šle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:32:43
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. dober večer ... jaz bom počasi rekla že lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:34:17
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia http://www.file.si/files/9y813u8ofqgipd6ruazj.jpg vauuu ful lepo že stoji, samo a ni to še prezgodaj, za razvoj njene hrbtenice mislim ne vem, katera je zadnjič napisala, da je glede postavljanja na noge vprašala pediatra in da je ta rekel, da če se otrok sam postavlja, je ok. Ne sme pa se ga siliti silit ga ne spem pa tudi če se sam lepo postavi na oge, naj ne bi bil dolgo v takem položaju, ker nimajo še dovolj močnih kosti....... no saj ravno zato, ker je vse še bol mehko in nestabilno, ampak saj če se ona sam atako postavi, kaj pa jaz vem ... naša še niti ne sedi, kaj šele na noge to še pride čez kak mesec ne silim je stat..to samo da smo poslikali...sama že sedi..sploh ne rabi opore..ne prevrne se v nobeno smer..sama se vsede in se prime za posteljo pa dvigne..in spušča..mene je strah kako bo pa jo raje posedem...ampak recimo ko je v postelki se prime za rešetke in če treba se bo 100krat postavila na noge...saj nisem jaz kriva da se mi dviguje...mogoče zato ker je lahka in močna...kaj pa vem..bom vprašala p glede tega...ne morem pa je zvezat...posedem jo na sredino dnevne,pol je mir se nima za kaj prijeti in samo sedi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:34:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 felix a ti jutri prideš na srečanje v CE Pa katera še jap, z Marušo prideva
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 22:34:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Mili, prideš na kostanjev piknik? felix, prideš ti na fb? nej ti bo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?