|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
30.9.2009 19:15:49   
Hanuši
čer
mi smo bli pa dons na rentgenu. Sem na avtomobilskih drsnih vratih Binetu mezinčka na nogi priprla. Groza, sem šla v ZD kar bruhat.
HB je vse O.K. Ustrašila sem se pa tok, se sploh spomnit ne smem. Mamin heroj je bil pa tok pogumen, tisti trenutek je za ene pol minute grozno zajokal, pol se je pa že smejčku.
Tko, da smo mu pol sam mrzle obkladke proti oteklini dali,  pa HB tut te ni

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
30.9.2009 19:35:47   
majana79
Uf, varstva pa nimam, sva sama, tako da bi prišlo v poštev edino da najamem varuško... user posted image Se mi je zdelo da ne gre drugače kot z varstvom... Moj itak cele dneve dela, potem smo pa itak samo 2, 3 urce skupej, preden gre Jure spat. Ah ja, ne vem kaj bo s tem... 

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
30.9.2009 19:51:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Uf, varstva pa nimam, sva sama, tako da bi prišlo v poštev edino da najamem varuško... user posted image Se mi je zdelo da ne gre drugače kot z varstvom... Moj itak cele dneve dela, potem smo pa itak samo 2, 3 urce skupej, preden gre Jure spat. Ah ja, ne vem kaj bo s tem... 

saj po moje bi tudi šlo če ga vzameš zraven. če seveda zaspi v avtu. jaz danajo lahko vzamem vsepovsod v avtu zaspi in potem tudi eno uro potegne ko se ne vozimo več. pa probaj poiskat kaj rabiš(na cobbisu) in tak v knjižnici samo reči da bi to imela in ti vse lepo izprintajo kje je kaj pa še knjižničarka ponavadi gre zraven in ona poišče. sama nisem bila nikoli dlje kot 15min v knjižnici. lahko se pa tudi zmeniš po telefonu če ti hočejo pripravit in samo dvigneš

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
30.9.2009 20:46:03   
tecka
Deja in ostale, ki študirate - kapo dol. Jaz sem neskooooončno zaposlena že samo z našim malčkomuser posted image . Pa sem si rekla, da bom na porodniški malo obnavljala znanje za en rač. program, ki ga uporabljamo v službi, si pripravila linke na teorijo - zdaj pa nič. Kar nekaj odlašam in po mojem do junija naslednje leto še povohala ne bom te teorije.

Aja, pa še enkrat o tašči. Čedalje bolj mi gre na živce, to itak veste. Danes mi pa jamra, da mora naslednjo sredo vzeti dopust in svojo mamo peljati k zdravniku. Pa ravno ona in ne brat, le kako jo more mama tako izkoriščati, se je pritoževala. Pa čisto je uboga, ker dostikrat "kuha za dve družini" - to pa pomeni zanjo in sina, ki živi z njo in očeta, ki živi drugje - torej za 3 osebe. Ampak "dve družini" se sliši bolj grozno, kajne. Me prav zanima, kaj o nas govori okroguser posted image Sploh se mi ne pogovarja več z njo, ker opažam, da je zeloooo opravljiva. Mah, pravo vaško življenjeuser posted image

Majana, kje si pa kupila nogavičke? Jaz sem gledala v BC, pa imajo še čisto poletne stvari (na Rudniku) in zelo malo izbire. Sem pa našemu korenjaku kupila ene nogavičke številka 74 - 86 in so mu ravno prav. Je pravi "big footek".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
30.9.2009 21:18:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

bjondi, ni čudno da ti tako hujšaš, če pa vse Žiga dobi user posted image Ampak je res fino se crkljat takole z njimi user posted image

Ja tole moje hujšanje pa gre najverjetneje za štitnico,glede na to da imam skoraj vse znake ,ki so  omenjeni...no na svojo osebno zdravnico moram čakati da pridem na vrsto tri tedne user posted image ...ampak hvala bogu če ne drugega se je zdele zadeva mal umirila,saj mi je srce 14 dni nabijal nad 110 udarcev na minuto-kot da bi maraton odteklauser posted image ...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
30.9.2009 21:20:50   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Majana, kje si pa kupila nogavičke? Jaz sem gledala v BC, pa imajo še čisto poletne stvari (na Rudniku) in zelo malo izbire. Sem pa našemu korenjaku kupila ene nogavičke številka 74 - 86 in so mu ravno prav. Je pravi "big footek".

Ful izbire nogavic imajo v H&M

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
30.9.2009 21:23:12   
lino
Večer.

Deja tudi jaz vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da bo zdravje čim prej boljše!

Hanuši, se mi kr smiliš...sem jst Maretu tk prstka na roki v vozičku priškrnila...joj si nisem mogla oprostit... ampak nič hujšega, kk bodo še padali in vse ostalouser posted image tk da nič se sekirat, pa glavno, da ni kajuser posted image

Vse, ki študirate ste res pridne in tiste, ki ne utegnete pa vam kaj takega leži na duši, ne se sekirat, vse se naredi točno takrat, ko pride pravi čas, sedaj je najvažnejše da se imate s svojimi sončki kar najbolje, bo študij počakal tudi še kak mesec, dva, tri...user posted image

Nooočkoooo

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
30.9.2009 21:26:38   
lino
uh, še to sem želela deliti...sem zeloooo vesela danes, ker me je prijateljica zvečer poklicala in kr preprosto rekla: "danes ob 16 uri sva se poročila..." NOOOROOO , ji full privoščim, je s partnerjem skupaj že sigurno kakih 15 let in imata 3 čudovite punčke in sedaj bosta še hišo kupila (ta teden) in še poročila sta se...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
30.9.2009 21:28:55   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna

alina: kako imaš ti naštiman naslon pri mutsy-ju (pri športnem delu) ? kdaj si pa prvič prestavila Laro v športni del? 

Takole nekako izgledauser posted image . Ko je privezana je malenkost višje, tukaj je že malo dol zlezla...Drugače pa sem jo dala v športni del pri 5 mesecih (korigirano 3,5 muser posted image ). Tam v košari se mi je zdela že kar malo natisnjena, pa mislim, da tak naklon ne more škodovatiuser posted image

user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
30.9.2009 21:32:48   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: lino

uh, še to sem želela deliti...sem zeloooo vesela danes, ker me je prijateljica zvečer poklicala in kr preprosto rekla: "danes ob 16 uri sva se poročila..." NOOOROOO , ji full privoščim, je s partnerjem skupaj že sigurno kakih 15 let in imata 3 čudovite punčke in sedaj bosta še hišo kupila (ta teden) in še poročila sta se...user posted image user posted image user posted image

Uf to je pa poroka po mojem okusu...jaz bi se tud na ta način poročilauser posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
30.9.2009 21:34:19   
*alina*
Aja pa jaz sem tud ful veeeeeseeela - zadnji izpit naredila z 10!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
30.9.2009 21:35:52   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

saj po moje bi tudi šlo če ga vzameš zraven. če seveda zaspi v avtu. jaz danajo lahko vzamem vsepovsod v avtu zaspi in potem tudi eno uro potegne ko se ne vozimo več. pa probaj poiskat kaj rabiš(na cobbisu) in tak v knjižnici samo reči da bi to imela in ti vse lepo izprintajo kje je kaj pa še knjižničarka ponavadi gre zraven in ona poišče. sama nisem bila nikoli dlje kot 15min v knjižnici. lahko se pa tudi zmeniš po telefonu če ti hočejo pripravit in samo dvigneš

Hja, ko bi bili na naših faksih tako prijazni... Mi je kar groza ko bom mogla tja, sploh na fdv so znani po tečnobi user posted image Itak je plan da najprej najdem na cobissu pa na internetu. Ma neki bom mogla skombinirat. Mogoče imajo kaj stvari v mestni knjižnici, tja grem lahko z vozičkom...

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

V HM, 19-21, pa imajo že 'abs' spodaj, ko se ful odriva po igralnem centru. Te so sicer bele, ampak imajo tud lepe pisane, v bistvu dobro izbiro, kot je bjondi napisala.

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ja tole moje hujšanje pa gre najverjetneje za štitnico,glede na to da imam skoraj vse znake ,ki so  omenjeni...no na svojo osebno zdravnico moram čakati da pridem na vrsto tri tedne ...ampak hvala bogu če ne drugega se je zdele zadeva mal umirila,saj mi je srce 14 dni nabijal nad 110 udarcev na minuto-kot da bi maraton odtekla ...

3 tedne?!? A pa se ona heca al kaj. Sej ne smeš tolk časa čakat pri osebnem zdravniku, tut če ni nujno! A ji pošljem inšpekcijo al pa še hujše, mam prijateljico novinarko, ki je stalno na MZ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
30.9.2009 21:37:14   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

IZVIRNO SPOROČILO: lino

Uf to je pa poroka po mojem okusu...jaz bi se tud na ta način poročilauser posted image user posted image

Jaz tudi! Pa mojega ne morem prepričat. user posted image On se ne bi sploh user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
30.9.2009 21:37:38   
majana79
alina, čestitke! user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
30.9.2009 21:54:25   
mojjaka
Alina, čestitke! In tudi vsem ostalim, ki lahko ob otročkih študirate!
Jaz bom zgleda še kr en cajt mečkala ta moj faks, saj trenutno ob Jaki ne morem nč nardit, kaj šele da bi se učilauser posted image Podnevi spi ful malo, samo na rokah malo zadrema, ali pa če je kaj sreče v vozičku-kjer se zadnje čase ful buni in noče bit not, upam da gre samo za  tako obdobjeuser posted image pa samo čimbolj pokonci bi bil in opazoval okolico... Zvečer zaspi okol 8, ga dam v njegovo postlco spat, ko pa se zbudi( okol 1, včasih že prej, redko kasnej) nikakor noče več nazaj, tako da je potem do jutra pri zizi...

Jutri pa bo moj fant star že 4mesece!! Kr ne morem verjet kako mine čas....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
30.9.2009 22:00:33   
manna
Alina; ooo kako velika je Lara!! Naše Mance sploh videt ni blo ko sem jo probala dat v športni del. Je bla ko da bi dala eno punčko-igračko noter. Pa kar sesedla se je dol nizko. Je tako majhna v primerjavi z drugimi, se mi zdi. Sicer vsak poznan ki me sreča reče "oo kok je zrasla" ampak men se zdi pa tako majhna. No, pa sej sem tud jaz majhna...bo najbrž bolj po meni. Aja, pa ČESTITKE za izpit!

Ja, tudi jaz vas občudujem tiste ki delate faks zdaj ob malem dojenčku. Jaz ne bi zmogla! Sem ful vesela če mi rata prit lepo s sprehoda, skuhat, pospravit in tamalo v pravem trenutku uspavat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
30.9.2009 22:03:54   
manna
Ja, glede poroke, tudi po mojem okusu. Pa z mojim dragim se (celo) strinjava da bi mogoče neki tazga izvedla spomladi. (torej da bi šla pač na magistrat in se poročila in amen)

Pa mimogrede, sej to je čist izven vsake teme, a veste da midva z mojim kar tko mal debatirava kdaj bi mela še enga otročka..sva hitra a ne.. no sej, samo debatirava!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
30.9.2009 22:08:53   
lenika
Hanuši samo da je vse v redu. user posted image user posted image user posted image  Te so pa za Bineta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
30.9.2009 22:19:28   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Pa mimogrede, sej to je čist izven vsake teme, a veste da midva z mojim kar tko mal debatirava kdaj bi mela še enga otročka..sva hitra a ne.. no sej, samo debatirava!

Odvisno v kateri smeri debatirata...user posted image user posted image user posted image A da bi počasi spet zanosila? No, pa saj je dosti takih, ki imajo enega za drugim, ker ne želijo prevelike razlike v letih...Jaz mislim, da bom počakala vsaj 2 leti predno bom razmišljala o ponovni zanositvi...no ja, sicer se pa nikoli ne ve.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
30.9.2009 22:20:48   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Hanuši samo da je vse v redu. user posted image user posted image user posted image  Te so pa za Bineta.user posted image user posted image user posted image

Se podpišem!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
1.10.2009 6:49:03   
bačko
Jutro!
Jaz sem pokonci že od 5, ker je mož po nesreči Loro zbudil z budilko.user posted image user posted image No zdaj spi a kaj ko se je tavelika zbudila.Zdaj čakam da prideta tašča in tast, da peljem Žano na uvajanje v vrtec.
Alina čestitam!!!!!!!!!!!!!!!Pridna si!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja Žana še ni bila 2 leti ko je Lora prišla na svet.Tako da kar v akcijo!user posted image
Jaka vse naj naj za 4 mesece!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
1.10.2009 8:58:44   
Anonimen
mi2 sva že skoraj zdrave. kašlja še in to je vse. P mi je rekel, da lahko greva ven sicer samo čez dan- zjutraj in zvečer ni priporočljivo zaradi megle in vlažnega zraka.
lepo da že razmišljate ouser posted image . jaz pa niti slučajnouser posted image . sem se odločila da bosta 2kar dovolj. se mi po moje kar zrola, da sem sedaj user posted image .

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
1.10.2009 9:21:23   
majana79
Lepo slišat, da sta že ok. user posted image Jaz tudi z Juretom ne hodim ven preden se megla dvigne, LJ itak ni znana po dobrem zraku... user posted image

Midva tudi še ne razmišljava o drugem, ker ga niti nimamo kam dat, pa da bo tako zahteven kot je J., se mi zmeša. Čez kake 2, 3 leta mogoče.

Upam da bo danes še kaj sončka, jutri bo baje dež.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
1.10.2009 9:27:51   
manna
Dobro jutro
Ja, o najprimernejši starostni razliki med sorojenci je nikoli dokončana debata... Po eni strani pa sploh ni tako bistveno kok sta si narazen, po moje. Važno kakšen je odnos. Midve s sestro sva 4 leta narazen, kar je dokaj veliko, ampak sva se vedno super imele pa celo živele skupaj v LJ ko smo študirale in mele žurke in to.. NO, jaz bi mela še enga recimo tko kot ti bačko...da bi imela Manca npr. dve leti. No ja..kje je še to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
1.10.2009 9:29:34   
kaminek
za seznam:

3. mesec: 6820g, 66 cm
naslednji pregled: 5.11.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.