Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:27:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:29:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! dober večer tudi tebi otroci spijo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:48:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! dober večer tudi tebi otroci spijo? otrok spi ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:48:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a sta že nazaj??? seveda. sem skoraj zaspala za mizo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:48:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja 10.10. ob 13 je uredu se strinjam, domače živali so dobrodošle, če se nebojo bale našega Mihata . Sem vesela da je že tolko prijav A pri vas bi imeli piknik? Kje pa je to? NM? Samo kje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:48:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica OPOZORILO - ene štiri slike so malo motne in malo iz čudnega kota. na njih sta tasa in Lija. amapk jih nisem izbrisala, ker je slikal skokec od Kokice. tak da se ve bravo Skokec, očitno je tehnični tip po fotru...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:49:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps feliša,ko boš drugič imela ta fotič s sabo, mi prosim ne slikaj rok,ker zgleda,da sem kosmata,ko kočevski medved
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:49:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, glede na to, da že 5 marčevk 10.10. ne more, a bi šlo 11.10. ob 14h? Čebeica Maja, je to ok? Jaz tudi 10.10. ne bi mogla...rojstni dan.... Za 11.10.pa še ne vem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:49:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice Bravo, jedec Brin!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:49:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj ve kaj solite bučke? ja, malo..na začetku nisem (kaka 2 meseca, sedaj pa 1 mesec že vse solim)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:49:20
|
|
|
|
Najaa
|
ćer... naše spita. skoraj no, tija ga še biksa. naj povem, zakaj ne upor. velikih zač. ker ležim na postelji in se mi ne daaaa. (a kero moti? )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:49:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj ve kaj solite bučke? Nič ne solim za njega.,,,zaenkrat ne... je pa že skuto, kjer je sol, pa tudi ko imamo mi kosilo, mu dam, kolikor pač hoče pojesti...to mu je ful užitek....je z roke, kot en ptiček....kak rižek, al pa pire, ma karkoli... je pa res, da ko mu skuham, probam tudi sama eno žličko, in je čist uredu, ma ne rabiš nič soli...je ful okusno...res...no moj se ne bi strinjal... jaz tudi ne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:49:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj velja jutri v Mariboru? Ne da se mi nazaj brat če je prišlo do kakšnih sprememb Zmenile smo se v Qulandiji ob 10h! Okej?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:49:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadja nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudila pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud pade ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila?? ja in bo še kar nakej časa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:51:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ćer... naše spita. skoraj no, tija ga še biksa. naj povem, zakaj ne upor. velikih zač. ker ležim na postelji in se mi ne daaaa. (a kero moti? ) ja, mene.. Stajica je bila danes sprobana...prvič ko sem ga dala noter je bilo okej....drugič pa je jokal sede, naslonjen na mrežo, kot da bi bil res v zaporu, kot ste včeraj rekle...Bom še probala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:51:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj ve kaj solite bučke? ja, malo..na začetku nisem (kaka 2 meseca, sedaj pa 1 mesec že vse solim) to se spomnim ja, da si povedala. ma saj jaz tud za začetek ne bi solila, vprašala sem zato, ker imava take probleme s tem uvajanjem in če ne bo hotla neslano, ji bom solila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:51:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kaj ve kaj solite bučke? ja, malo..na začetku nisem (kaka 2 meseca, sedaj pa 1 mesec že vse solim) to se spomnim ja, da si povedala. ma saj jaz tud za začetek ne bi solila, vprašala sem zato, ker imava take probleme s tem uvajanjem in če ne bo hotla neslano, ji bom solila. edino pravilno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:52:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ćer... naše spita. skoraj no, tija ga še biksa. naj povem, zakaj ne upor. velikih zač. ker ležim na postelji in se mi ne daaaa. (a kero moti? ) ja, mene.. Stajica je bila danes sprobana...prvič ko sem ga dala noter je bilo okej....drugič pa je jokal sede, naslonjen na mrežo, kot da bi bil res v zaporu, kot ste včeraj rekle...Bom še probala! Pol bom pa pisala z vel. začetnicami. Probaj še malo, ja, mogoče se bo pa navadil.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:53:57
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj velja jutri v Mariboru? Ne da se mi nazaj brat če je prišlo do kakšnih sprememb Zmenile smo se v Qulandiji ob 10h! Okej? ne bi moglo bit bolje kje v Qlandiji pa? Tam ko je tisti lokal?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:54:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ćer... naše spita. skoraj no, tija ga še biksa. naj povem, zakaj ne upor. velikih zač. ker ležim na postelji in se mi ne daaaa. (a kero moti? ) ja, mene.. Stajica je bila danes sprobana...prvič ko sem ga dala noter je bilo okej....drugič pa je jokal sede, naslonjen na mrežo, kot da bi bil res v zaporu, kot ste včeraj rekle...Bom še probala! Pol bom pa pisala z vel. začetnicami. Probaj še malo, ja, mogoče se bo pa navadil. pa daj nehaj noooo, sem se hecala in zato tudi jaz pisala z malimi... Boš še probala ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:55:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj velja jutri v Mariboru? Ne da se mi nazaj brat če je prišlo do kakšnih sprememb Zmenile smo se v Qulandiji ob 10h! Okej? ne bi moglo bit bolje kje v Qlandiji pa? Tam ko je tisti lokal? Pojma nimam...samo Tasa je nekaj pisala, da če bo dež je ne bo..no, mene v tem primeru tudi ne bo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:56:14
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadja nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudila pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud pade ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila?? ja in bo še kar nakej časa naša tudi spi z nama pa ne samo v svoji posteljici zraven najine, ampak dobesedno z nama v postelji in ful uživa midva sicer malo manj ,ampak sedaj sva se že navadla, da naju nekdo mal brca pa boža včasih ko zaspi v svoji posteljici in spi tam do prvega dojenja mi prav manjka a sem smotana a ne enkrat mi bo pa žal, ko ne bo hotka sama spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:56:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj velja jutri v Mariboru? Ne da se mi nazaj brat če je prišlo do kakšnih sprememb Zmenile smo se v Qulandiji ob 10h! Okej? ne bi moglo bit bolje kje v Qlandiji pa? Tam ko je tisti lokal? Pojma nimam...samo Tasa je nekaj pisala, da če bo dež je ne bo..no, mene v tem primeru tudi ne bo... smo že tri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:57:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadja nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudila pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud pade ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila?? ja in bo še kar nakej časa naša tudi spi z nama pa ne samo v svoji posteljici zraven najine, ampak dobesedno z nama v postelji in ful uživa midva sicer malo manj ,ampak sedaj sva se že navadla, da naju nekdo mal brca pa boža včasih ko zaspi v svoji posteljici in spi tam do prvega dojenja mi prav manjka a sem smotana a ne enkrat mi bo pa žal, ko ne bo hotka sama spat ja saj...kolikor ti je zdaj lepo ti bo enkrat problem jo od tega odvadit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 30.9.2009 20:58:38
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ćer... naše spita. skoraj no, tija ga še biksa. naj povem, zakaj ne upor. velikih zač. ker ležim na postelji in se mi ne daaaa. (a kero moti? ) ja, mene.. Stajica je bila danes sprobana...prvič ko sem ga dala noter je bilo okej....drugič pa je jokal sede, naslonjen na mrežo, kot da bi bil res v zaporu, kot ste včeraj rekle...Bom še probala! kar probaj še, mogoče se bo pa navadil, mi jo tudi dobimo zdaj v kratkem, pa bom vidla kako bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?