|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
30.9.2009 20:27:49   
KOKICA32
Dober večer! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
30.9.2009 20:29:16   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

dober večer tudi tebi
otroci spijo? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
30.9.2009 20:48:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dober večer tudi tebi
otroci spijo? user posted image

otrok spi ja...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
30.9.2009 20:48:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Najaa, a sta že nazaj???

seveda. sem skoraj zaspala za mizo. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
30.9.2009 20:48:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

10.10. ob 13 je uredu se strinjam,user posted image domače živali so dobrodošle, če se nebojo bale našega Mihatauser posted image .
Sem vesela da je že tolko prijavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pri vas bi imeli piknik? Kje pa je to? NM? Samo kje? user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
30.9.2009 20:48:57   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

OPOZORILO - ene štiri slike so malo motne in malo iz čudnega kota. na njih sta tasa in Lija. amapk jih nisem izbrisala, ker je slikal skokec od Kokice. tak da se ve user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Skokec, očitno je tehnični tip user posted image

po fotru...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
30.9.2009 20:49:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

feliša,ko boš drugič imela ta fotič s sabo, mi prosim ne slikaj rok,ker zgleda,da sem kosmata,ko kočevski medveduser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
30.9.2009 20:49:10   
KOKICA32

Punce, glede na to, da že 5 marčevk 10.10. ne more, a bi šlo 11.10. ob 14h? Čebeica Maja, je to ok?

Jaz tudi 10.10. ne bi mogla...rojstni dan....user posted image Za 11.10.pa še ne vem...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
30.9.2009 20:49:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober dan!

Včeraj je pa Brin prav veselo odpiral usta za korenček. Je pojedel malo več kot 5 zvrhanih jedilnih žlic korenčkove kašice user posted image

Bravo, jedec Brin! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
30.9.2009 20:49:19   
KOKICA32

kaj ve kaj solite bučke?user posted image

ja, malo..na začetku nisem (kaka 2 meseca, sedaj pa 1 mesec že vse solim) user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
30.9.2009 20:49:20   
Najaa
ćer...

naše spita. skoraj no, tija ga še biksa.

naj povem, zakaj ne upor. velikih zač. ker ležim na postelji in se  mi ne daaaa.user posted image
(a kero moti?user posted image )

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
30.9.2009 20:49:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Nič ne solim za njega.,,,zaenkrat ne...

je pa že skuto, kjer je sol, pa tudi ko imamo mi kosilo, mu dam, kolikor pač hoče pojesti...to mu je ful užitek....je z roke, kot en ptiček....kak rižek, al pa pire, ma karkoli...
je pa res, da ko mu skuham, probam tudi sama eno žličko, in je čist uredu, ma ne rabiš nič soli...je ful okusno...res...no moj se ne bi strinjal...

jaz tudi ne! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
30.9.2009 20:49:24   
KOKICA32

Kaj velja jutri v Mariboru? Ne da se mi nazaj brat če je prišlo do kakšnih sprememb user posted image

Zmenile smo se v Qulandiji ob 10h! Okej?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
30.9.2009 20:49:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadjauser posted image nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudilauser posted image pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud padeuser posted image ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila??

ja in bo še kar nakej časa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
30.9.2009 20:51:06   
KOKICA32

ćer...

naj povem, zakaj ne upor. velikih zač. ker ležim na postelji in se  mi ne daaaa.user posted image

ja, mene.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Stajica je bila danes sprobana...prvič ko sem ga dala noter je bilo okej....drugič pa je jokal sede, naslonjen na mrežo, kot da bi bil res v zaporu, kot ste včeraj rekle...Bom še probala! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
30.9.2009 20:51:10   
Najaa

ja, malo..na začetku nisem (kaka 2 meseca, sedaj pa 1 mesec že vse solim) user posted image

to se spomnim ja, da si povedala.
ma saj jaz tud za začetek ne bi solila, vprašala sem zato, ker imava take probleme s tem uvajanjem in če ne bo hotla neslano, ji bom solila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
30.9.2009 20:51:57   
KOKICA32

to se spomnim ja, da si povedala.
ma saj jaz tud za začetek ne bi solila, vprašala sem zato, ker imava take probleme s tem uvajanjem in če ne bo hotla neslano, ji bom solila.

edino pravilno...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
30.9.2009 20:52:17   
Najaa

ćer...

ja, mene.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Stajica je bila danes sprobana...prvič ko sem ga dala noter je bilo okej....drugič pa je jokal sede, naslonjen na mrežo, kot da bi bil res v zaporu, kot ste včeraj rekle...Bom še probala! user posted image user posted image

Pol bom pa pisala z vel. začetnicami. user posted image

Probaj še malo, ja, mogoče se bo pa navadil.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
30.9.2009 20:53:57   
trezika

Kaj velja jutri v Mariboru? Ne da se mi nazaj brat če je prišlo do kakšnih sprememb user posted image

ne bi moglo bit bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje v Qlandiji pa? Tam ko je tisti lokal?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
30.9.2009 20:54:42   
KOKICA32

ćer...

Pol bom pa pisala z vel. začetnicami. user posted image

Probaj še malo, ja, mogoče se bo pa navadil.

pa daj nehaj noooo, sem se hecala in zato tudi jaz pisala z malimi...

Boš še probala ja!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
30.9.2009 20:55:38   
KOKICA32

ne bi moglo bit bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje v Qlandiji pa? Tam ko je tisti lokal?

Pojma nimam...samo Tasa je nekaj pisala, da če bo dež je ne bo..no, mene v tem primeru tudi ne bo...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
30.9.2009 20:56:14   
trinity22

oj čveke..končno do vas..sploh ni bilo časa..skoz neki se dogaja..mala itak živi samo iz pudingov,hruha in sadjauser posted image nič drugo noče..pa čokolino...zdaj smo jo preselili ven iz naše sobe v leotovo..ravnokar..ker v naši sobi ni mogla spat..ima zelooo tanka uha in se nismo smeli nit pokriti že se je zbudilauser posted image pa tud računalnik je v spalnici ona pa ne prenaša tipkanje...ovak pa zelo lepo napreduje z dneva v dan..sama sedi,se dvigne na noge-pa tud padeuser posted image ..upam da bo ponoč spala...imam angelcare tako da jo bom slišala vedno,pa še ta soba je zraven najine...a vaši še vedno spijo z vami?a je pametno da sem jo preselila??

ja in bo še kar nakej časa user posted image user posted image user posted image

naša tudi spi z nama pa ne samo v svoji posteljici zraven najine, ampak dobesedno z nama v postelji in ful uživauser posted image  midva sicer malo manj ,ampak sedaj sva se že navadla, da naju nekdo mal brca pa božauser posted image  včasih ko zaspi v svoji posteljici in spi tam do prvega dojenja mi  prav manjkauser posted image  a sem smotana a ne enkrat mi bo pa žal, ko ne bo hotka sama spatuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
30.9.2009 20:56:17   
trezika

Pojma nimam...samo Tasa je nekaj pisala, da če bo dež je ne bo..no, mene v tem primeru tudi ne bo...user posted image

smo že tri user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
30.9.2009 20:57:09   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

naša tudi spi z nama pa ne samo v svoji posteljici zraven najine, ampak dobesedno z nama v postelji in ful uživauser posted image  midva sicer malo manj ,ampak sedaj sva se že navadla, da naju nekdo mal brca pa božauser posted image  včasih ko zaspi v svoji posteljici in spi tam do prvega dojenja mi  prav manjkauser posted image  a sem smotana a ne enkrat mi bo pa žal, ko ne bo hotka sama spatuser posted image

ja saj...kolikor ti je zdaj lepo ti bo enkrat problem jo od tega odvadit user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
30.9.2009 20:58:38   
trinity22

ćer...

kar probaj še, mogoče se bo pa navadil, mi jo tudi dobimo zdaj v kratkem, pa bom vidla kako bouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?