|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
30.9.2009 13:08:33   
lana luna
mi smo imeli pa pestro jutro........

mi smo pa dons za spremembo spet enkrat spal 11 ur v kosuuser posted image user posted image najbolj grozn mi je k se zbudi zjutraj ko jest grem na šiht pa pol joka, ker ji mami pobegneuser posted image

upam da boste mele danes kej bolj mirno noč in jutro.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
30.9.2009 13:10:02   
lana luna
Lanalunauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lih zadnjič sem kroftovi razlagala da pogrešam tebe in še par korošic ala tejchy al kaj je že bla pa bark pa to............no glede na to da pa si user posted image pa ti verjamem da se ti ne da zvečer še za rač. čepet........jaz se spomnim da sem pr ronji na začetku bla full zadremana.....takoj k sem prišla iz službe sem šla spat......zdaj ko bom če bom drugič pa zna biti tu malo problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drgače pa sigurno kaj po lj hodiš....daj se kaj na Viču ustavi.....da kakšno rečemo!!!

ja a ti pa nis nič na gorenjskem. vse babure ste mi dolžne obisk, ker sem jest pr vseh že blauser posted image user posted image user posted image ne sej ne. en dan k bom pa u lublan te pa res pokličm. v roku enga leta sigurnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
30.9.2009 13:10:08   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Danes je imela bubika sledi ugriza na rokici user posted image  Vsaj 6 zobkov se vidi (4+2), tako da sama se sigurno ni.

Iskat jo je šla babica, nihče ji nič ni rekel. Zjutraj jo pelje ati.

Sem malo v dilemi - naj kaj rečem/vprašam user posted image

Jaz bi omenila, da sem opazila in da naj bodo malo pozorne, ker en mišo grize v skupini. Ne bi pa haloja delala.

ja bo treba kaj omenit
dons na rokco
jutri pa lahko na obraz....tko da ....naj bodo vzgojiteljice pač malo bolj pozorne

tole mi je zelo znana tema. bom povedala svojo izkušnjo. poleti sem bla dva meseca zaposlena v vrtcu. delala sem v jaslih, starost otrok je bila od 1,5 do 2 let. in je blo vsak dan prisotnih več ugrizov. pa ne zato k vzgojiteljice ne bi hotele nič narest in ukrepat, ampak zato ker je to največkrat skoraj nemogoče preprečit. ene dvakrat sem bila en meter od otroka, ki je ugriznil, pa sem videla ugriz, ampak vseeno nisem mogla preprčit, ker se to zgodi s svetlobno hitrostjo. je pa tako, da veliko otrok v tem obdobju ful grizejo, ker drugače otrok še ne zna povedati da ga npr. moti to, da mu je nekdo vzel igračo. in potem ugrizne. mi smo potem otrokom, ki so pogosto grizli, dale gristi grizala, da je tam sprostil jezo. pa itak smo vsakič otroku lepo razložile, da se ne sme grizti, da grizejo kužki... tut staršem smo povedale, da naj se z otročkom pogovorijo. mi je blo pa kar nerodno ko sem mogla staršem vsak dan razlagati da je prišlo do novih ugrizov, ker dosti staršev je blo takih, ki so potem očitali da nič ne naredimo da bi bilo bolje. pa res ni bilo tako.

no zdj sm mal zašla žes to temo. sej upam da me ne bo katera narobe razumela. ker pol jo bom povabla na in ji v živo bolje razložila

LanaLuna, meni je vzgojiteljica povedala, da so tamali že tako prefrigani, da čaka, ko ga ne gledaš in potem ugrizne; da pa ne morejo vseh ugrizov preprečit, je meni čisto jasno; dve sta, gledat morata 10 otrok, od tega enega tolažita, ker joka, drug jih kliče zaradi nečesa drugega ... ni tako preprosto

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
30.9.2009 13:11:14   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Čarli in Lana luna: takooooo sem vesela za vaju in vajino nosečnost! želim vama obema zdravja in dobrega počutja predvsem pa POROČAJTA TU KAKO VAMA GRE! mi je tako lepo brati o poteku nosečnosti... bomo vse z velikim zanimanjem rade prebrale!

user posted image

hvala... bom poročala, da vam mal nardim skomineuser posted image

hvala tut ostalim za čestitke.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
30.9.2009 13:13:22   
lana luna
psihično pripraviti, da jutri spet začnem s faksom... po skoraj letu in pol spet v predavalnice...

a veš da jest pa kar mal pogrešam faks. predvsem druženje s sošolkami. čepraou tega ti pa ne zavidam da boš tako malo s pikico. ampak še vedno vama ostanejo vikendiuser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
30.9.2009 13:14:57   
lana luna
naša A je bila pa včeraj prvič pri frizerju, ji je blo ful všeč...

sara gre pa v pondelk k frizerju. ampak bo ona glavna zvezda. ma že ful dolge laske in ji tko čudno na učke rastejo da je treba jit to mal zrihtat.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
30.9.2009 13:17:04   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

10.,  11. in 12. ji zdaj nagajajo. zobki seveda.

ojoj. mi smo pa komaj pri tretjemuser posted image kaj nas še čaka s temi zobkiuser posted image k zdj k ji tretji vn leze že ene dva tedna, neče ne vem kaj jest, pa skos mal tečka pa čudne volje je...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
30.9.2009 13:20:47   
Olivija*
ojoj. mi smo pa komaj pri tretjemuser posted image kaj nas še čaka s temi zobkiuser posted image k zdj k ji tretji vn leze že ene dva tedna, neče ne vem kaj jest, pa skos mal tečka pa čudne volje je...

naša A pri enkicah in dvojkicah ni imela večjih težav. tele štirkice jo pa že 4 mesece matrajo. naj že enkrat pogledajo ven, da bo mir...pa da se bo mami naspala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
30.9.2009 13:21:01   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

sm mela dons prvo nosečniško posvetovalnico, pa sem že zjutraj dala kri in vodo. pa pridem ob dvanajsith nazaj, in so zgubil mojo kriuser posted image sm jim rekla da jo mam še, da jo podarim še kakšn deciuser posted image

ojej - pri meni je vsaka kapljica pomembna - prva nosečnost mi je čisto zdelala žile, po drugi mi bodo menda mogli kar v noge pikat .... user posted image

ojoj... to pa ni fajn. men pa zmer k mi jo vzamejo pomislm da mi morjo vsake tolk cajta mal tažlehtne vzetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
30.9.2009 13:23:05   
lana luna
LanaLuna, meni je vzgojiteljica povedala, da so tamali že tako prefrigani,

o ja to pa so... so mulčki že od majhnega z vsem žavbam namazaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
30.9.2009 13:24:06   
lana luna
uh sm bla celo uro tle. zdj pa morm letet mal delat...

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2711
30.9.2009 13:25:14   
Olivija*

LanaLuna, meni je vzgojiteljica povedala, da so tamali že tako prefrigani,

o ja to pa so... so mulčki že od majhnega z vsem žavbam namazaniuser posted image user posted image user posted image

to je pa še ena taka fajna beseda za ledo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2712
30.9.2009 13:26:02   
Olivija*

pa pa

no, šibaj!
js bom pa kmal domov šibala...še prej pa k tašči po mojga sončka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2713
30.9.2009 13:31:14   
Čarli08

pa pa

pa pridi še kaj

Neposredna povezava do sporočila: 2714
30.9.2009 13:40:58   
KAHLO
¸hmmmmmmm.....kaj se teh ugrizov tiče.....je naša ena izmed teh grizalcev.....prefriganih grizalcev.....ampak ona ne vgrizne ko je jezna, ampak vgrizne ko je čist vzhičena....jaz mam ramena in roke vse pogrizeno....pol se kregam na njo da ne sme grizt....da grizejo kužki pa še to samo takrat ko glodajo kosti....da pa ona ni kužek...zraven še ji s prstom žugam...in ko končam pridigo....mi ona žuga nazaj in v njeni bejbiščini vse nazaj pove............skratka.....po eni strani hvala bogu da nismo v vrtcu, ker bi verjetno vsak dan poslušali na to temo.....upam pa da ji ta faza grizenja čimprej mineuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
30.9.2009 13:42:38   
KAHLO
mi mamo pa danes sistematski pregled......mi je full čudno da nas ni nič napotila v laboratorij!?!?!user posted image .....nevem če niso spet nekaj zabrklaliuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
30.9.2009 13:46:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jst pa pogresam cajte,ko sm vidla,koliko oz.katere,smo prijavljene..:):)

smo ilegalke postale............user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. Meni to ni všeč preveč in ne vem zakaj bi bila odsotna, jaz če berem ne glede na kako drugo temo  mi je vseeno, če kdo to vidi, ker je to javni forum.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
30.9.2009 13:51:45   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ko sem bila samska, sem pogrešala enega orenk handy mana; Zdaj nisem več samska, ampak handy mana še vedno pogrešam ...

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
30.9.2009 13:58:43   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

mi mamo pa danes sistematski pregled......mi je full čudno da nas ni nič napotila v laboratorij!?!?!user posted image .....nevem če niso spet nekaj zabrklaliuser posted image

Fajn zrihtajta.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
30.9.2009 13:59:58   
KAHLO
pf..........se bova maksimalno potrudleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
30.9.2009 14:02:52   
pf
Grem peglat, ker se ne bo samo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
30.9.2009 14:07:49   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

¸hmmmmmmm.....kaj se teh ugrizov tiče.....je naša ena izmed teh grizalcev.....prefriganih grizalcev.....

pa naša tudi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
30.9.2009 14:08:50   
arabela*

Jaz tudi. Meni to ni všeč preveč in ne vem zakaj bi bila odsotna, jaz če berem ne glede na kako drugo temo  mi je vseeno, če kdo to vidi, ker je to javni forum.

meni grejo tud na jetra neka skrivanja,pa prikrivanja................

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
30.9.2009 14:09:57   
arabela*

Grem peglat, ker se ne bo samo.

ma kje še za to čas najdeš...user posted image

Jaz bi morala v pisker dat nekaj,pa mi nekak ni...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
30.9.2009 14:11:56   
arabela*
Grem raje,dokler čist ne zabluzim spet tuuser posted image ...grem testenine skuhat in zeleno solato zraven...

Potem pa grem projektno malo pisat......................malečkih do šestih ne bo in je treba izkoristit...drugače itak ne morem ničuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?