|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
29.9.2009 9:58:35   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

neboglasnica- ali se še dojita? Nimam časa brati za nazaj...

Bom jaz odgovorila ker vidim da je šla na cukruser posted image . Še doji, pa jaz še tudi (ponoč, če je treba), druge pa mislim ,da so bolj kot ne že zaključile s tem.

Ne, nisem šla še na cukr, ampak našpricat kuhinjske omarice, zdaj pa tečem malce podrgnit. Pridem kmalu nazaj.

pridna!!!

... ko končaš, prosim, da pritečeš še k meni to naredit... user posted image

user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 851
29.9.2009 10:01:10   
neboglasnica
Lidija: kjut fotke... user posted image

Evo, cukr je padel na plodna tla, omarice pomite, načvekala sem se po telefonu, sedaj pa resno razmišljam, da ib pripravila Staševo sobo za njegovo vselitev. Čeprav bom potem ponoči verjetno tam kar šotor postavila. Hm, kaj pa vem? Vedno najdem kakšen izgovor, sedaj je npr. to, da me ne bo zvečer doma niti v četrtek niti v petek, bo kao prehud šok. Jajme meni, očitno si nisem zapomnila, da se pri tretjem otroku ne komplicira več.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
29.9.2009 10:02:34   
neboglasnica
Malo smeha...

Ženske za volanom:

Danes sem se  vozil po avtocesti A1 proti Kopru. Levo pred menoj je s hitrostjo

130  km/h, v popolnoma novem BMW-ju, vozila neka ženska, z obrazom čisto

blizu vzvratnemu ogledalu in si urejala make-up.

Za moment sem se obrnil stran in, ko sem zopet pogledal naprej, je bila ženska

z avtom že na polovici mojega voznega pasu, pri tem pa se je še vedno ukvarjala

z make-up-om.

In čeprav sem dokaj moža, sem se res tako ustrašil, da mi je iz ene roke odletel

moj brivski aparat iz druge pa sendvič. Ko sem skušal s koleni zopet uravnati

avto, mi je z ušesa padel prenosni telefon in to direktno v vročo kavo, ki sem jo

držal med nogami.

Kava je pljusknila čez rob, opekla moje intimne dele, uničila moj prenosni telefon

in prekinila zelo pomemben pogovor.

Čik v ustih sem še ravno uspel zadržati.

O, groza, obupne so ... te ženske za volanom!

Neposredna povezava do sporočila: 853
29.9.2009 10:03:24   
neboglasnica

Kaj je še hujše od slona v trgovini s porcelanom?

"Jež v tovarni kondomov."

Neposredna povezava do sporočila: 854
29.9.2009 10:14:06   
CAC
user posted image user posted image user posted image  bravo neboglasnica mal heca pa res paše

Neposredna povezava do sporočila: 855
29.9.2009 10:19:19   
CAC

Evo, cukr je padel na plodna tla, omarice pomite, načvekala sem se po telefonu, sedaj pa resno razmišljam, da ib pripravila Staševo sobo za njegovo vselitev. Čeprav bom potem ponoči verjetno tam kar šotor postavila. Hm, kaj pa vem? Vedno najdem kakšen izgovor, sedaj je npr. to, da me ne bo zvečer doma niti v četrtek niti v petek, bo kao prehud šok. Jajme meni, očitno si nisem zapomnila, da se pri tretjem otroku ne komplicira več.

jaz mam sobo za Jašo pripravleno že od julija.. sam še postelco rabin prenest iz spalnice tja- pa se obiram že dolgoooo user posted image  pa tud sami izgovori
včeraj sem možu glih rekla, da ga bom pa ta teden odselila, ker zdaj ponoči (beri: tu in tam) tudi celo noč spi ne da bi se kaj zbudil, potem pa mi da tak odgovor: a to boš nardila zato, da bom potem jaz moral ponoč hodit gor v sobico, ko bo jokal in se ne bom naspal ?

mislim, ko da je pa teh 14 mesecev on hodil do postelce, ko je bilo treba .... moški user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 856
29.9.2009 10:45:06   
Majuska
Lidija, ful luštne fotke!

CAC ... to so pa dedci! user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 857
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 11:09:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
29.9.2009 11:14:52   
ksenci
hej hej!
pr nas je isto- samo tekanje sem in tja po hiši pred hišo, pa sploh si ne da dopovedat kaj je cesta! ko rečeš ne on še bol zašprintauser posted image je pa fajn ko mam mir samo da on gre sm in tja mami pa v miru spije kavicouser posted image no ko pa pridemo kam drugam pa je ista pesem kot pri flower, ker vse primeuser posted image

danes sva že bila urco pred hišo se je zdivjav in zdaj v šusu zaspav tako da grem kr kuhat. no spi špa zdaj čez dan enkrat v kosu 2-3 ure in zvečer tud zaspi brez težavuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
29.9.2009 11:23:14   
metuljcek321
Hej!

Frej ura ... potem pa pičim na podružnico, kjer imam peti razred. Sem mal priletela pogledat, kaj dogaja.

kmetija slavnih - ah, ja, kr neki, ampak gledala pa bom - se že kar vidimuser posted image

lidija, congrats za hišo. Hura, to je res zelo velik korak. Nam boš potem kakšno slikico gor dala (tak okot si zdaj tvoje frajlice - prekrasne so). In toliko placa - to je mega fajn, v današnjih časih pa izredna redkost. Tudi mi imamo 700 m2 in je ravno prav: 2 dvorišči, trava, igrala, ni, da ni.

populis, neboglasnica, vau, še kar dojita - noro, pridni sta. Že kaj razmišljata v smrei prenehanja nudenja take vrste hrane/pijačke za malečke?

3jemi, pozdravljena, danes vidim, da si back on track.

majuška, hvala za dober fruštek - again. Paše, paše.

populis, bovlanje - ej, boš ti vidla, kolk boš razturala, me bomo pa samo debelo gledale, k bomo videle te natrenirane noge. Uf, uf, imam kar majčken treme - he, he.

lili, zimska, bravo za fanta, da se tako lepo vklapljata v novo okolje. To je res enverejten občutek, da ga lahko pustiš tam in ti ni treba skrbeti, kako se ima, ali mu je hudo, joka, je osamljen, itd. Mi gremo danes kar familiarno po Anjo - moja malenkost, babi & dedi, ju3 jo bo pa tašča imela, ko bomo šli mi na podelitev dr.-ja.

flower, kako kaj morski zrak? Vama paše? BErem, da treniraš mišice - not bad, not bad at all.

faza prijemanja/premikanja/odkrivanja, ... - oh, yey, baby, to traja 24/7 - he, he.

spanje - naša malečka je začela prakticirat spanje le 1x/dan, pa potem ponoči. Očitno ji zadostuje. SE mi pa zdi, da jo bo čez nekaj dni ujelo, ker je pa le en majhen manjko & bo potegnila tudi v popoldanskih urah ... I have a hunch ... user posted image  user posted image  user posted image

miting v Tivoliju - a bo vreme zdržalo? Ker, če je bedna napoved, se lahko tud v sredo dobite ... se mi zdi, da sem bila samo jaz za četrtek, sicer se ni nobena zjasnila, kaj in kako ... kaj pravite? Da ne bi ptoem zaradi mene nosile dežnikov, pa gumastih škornjev ipd.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 860
29.9.2009 11:23:57   
Majuska
Punce,

samo še eno vprašanje. Moja sister išče kak kmečki turizem, kjer bi praznovali njen RD, pravi da bi šla nekam, kjer bi imeli še kake živali, da se bodo otroci zabavali. Ima katera kak predlog? Ksenči, kako je pa pri vas s tem?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 861
29.9.2009 11:25:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

čez dan enkrat v kosu 2-3 ure in zvečer tud zaspi brez težavuser posted image user posted image user posted image

Enako in our house. S tem, da je tisto popoldansko spanje kar v vrtcu - zadrnjoha cela skupina za dobri 2 uri - to so ko eni mali krtki, hi, hi.

Ojej, ura je cajt, da sedem v mojo srebrno puščico in se odpeljem proti podružnici.

Lep dan želim, user posted image

PS: neboglasnica, sem se nasmejala - simpatični štosi ...

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 862
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 11:47:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
29.9.2009 13:21:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: CAC

jaz mam sobo za Jašo pripravleno že od julija.. sam še postelco rabin prenest iz spalnice tja- pa se obiram že dolgoooo user posted image  pa tud sami izgovori
včeraj sem možu glih rekla, da ga bom pa ta teden odselila, ker zdaj ponoči (beri: tu in tam) tudi celo noč spi ne da bi se kaj zbudil, potem pa mi da tak odgovor: a to boš nardila zato, da bom potem jaz moral ponoč hodit gor v sobico, ko bo jokal in se ne bom naspal ?

mislim, ko da je pa teh 14 mesecev on hodil do postelce, ko je bilo treba .... moški user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo ej, pri nas je pa res začel hodit k ta malemu šele, ko sva ga preselila... user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 864
29.9.2009 13:30:37   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image ... neboglasnica & majuska... malo čez moške udarile user posted image

nič... jaz sem bila do zdaj brez računalnika, ker je preko monitorja začel modro gledati in je šel malo k informatikom pogledat... so ga malo poservisirali in mu povedali, da bo v roku 1 meseca odpisan, upam, da jim ne bo tega zameril in bo pridno delal dokler ga ne fliknemo skozi okno...

evo, mimogredefižola, sem še z banko opravila glede menjave priimka... za vsako novo kartico mi bodo vzeli 6,26 €... me veseli ne, ampak kaj čem... aja in dokler ne dobim novih, imam blokirani obe eurocard kartici, to ni tako slabo, vsaj ne bom zapravljala... samo, da BA delajo... torej za petek ima, če ne bom pa moža prosila za kak ojro... user posted image

... pa še ena dokaj dobra novica... moj možek je opravil preiskave in je tumor samo tam, kjer so ga že na začetku našli in gre konec oktobra v bolnico za en teden...

... zdaj pa črta domov po moža, da greva po Lovra v vrtec...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 865
29.9.2009 13:31:21   
CAC
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: CAC

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo ej, pri nas je pa res začel hodit k ta malemu šele, ko sva ga preselila... user posted image

user posted image  no, potem upam, da bom tud jst mal privilegirana ... user posted image  da se bo zganu, ne da bi ga bilo treba prosit

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 866
29.9.2009 14:39:03   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Hvala ti nanka za vse informacije!

mi lahko prosim še tole razložiš?
To pomeni, da plačam enako kot bi z davkom ali še dodatni strošek?

Če je cena kaj ti jaz vem 12,5 brez davka, z davkom pa 15, plačam jaz 15 evrov ali še kaj poleg?

Umpa, ti plačaš blago z davkom torej 15 eur in to je to, razen ( odvisno od pogodbe), če ti blago pošljejo po pošti in moraš kriti še strošek pošiljanja ali pa pakiranja. To se moraš dogovoriti preden skleneš pogodbo. Če pa boš stvari sama hodila iskati, pa upoštevaj strošek bencina, amortizacijo, tako da bošp vedela koliko moraš blagu dodati, da ne greš v svojo škodo. Če boš sklenila dobro pogodbo potem bo tvoj strošek nabavljenega blaga samo cena blaga + DDV, v tvojem primeru 15 EUR. Na to ceno boš dodala še svojo maržo in to naprej prodala.

To je na hitro zdaj pa šibam domov, se oglasim kaj zvečer, če me plavanje ne uniči.

Neposredna povezava do sporočila: 867
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 14:57:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 15:26:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 869
29.9.2009 16:15:24   
nanka
tako, pa sem doma, še punci oblečem in gremo na sonček. Četrtek Tivoli? Vabljivo, vabljivo, p nič ne obljubim, mogoče pa pridemo. V petek pa sigurno, me nič ne zaustavi, pa dinarčke sem tudi že dvignila in jih imam v denarnici ( ponavadi sem vedno brez, ker kartice laufajo).

Umpa ni problema, ti kar vprašaj, če bomvedela povem, če ne bom pa drugje vprašala ( delam v računovodstvu, mama ima servis... tako da ni problema najti prave informacije).

< Sporočilo je popravil nanka -- 29.9.2009 16:16:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 870
29.9.2009 16:54:48   
metuljcek321
Good day, ladies!

What's up? Spet je lep, sončen dan - wiiii.

Anja je danes doživela pravo delegacijo, ki jo je prišla iskat v njen drugi dom & se temu primerno odzvala - tako na glas je začela kričat/jokat, da ni blo za verjet. Kmalu se je umirila in nas vodila iz vrtca na sveži zrak. Naslendja postaja je bil mini čvekc pri prijateljih, potem pa nach Hause, kjer je jedla kot bi imela želodček brez dna - ene 350 mluser posted image zelenjavne juhe z lososom, pa čez en Fruchtswerge - ouje, bejbi, pa da vidimo pleničko very soon, nato malo poharala & si že začela mencat učke. Točno tko se je zgodilo, kot sem predvidevala - jo je zdelalo, utrujenost je prišla za njo in sedaj drnjoha. Krtkova dežela je očitno prijeten kraj, kjer se imajo neznansko v redu, saj spi že skoraj 2 uriuser posted image

Jaz sem imela medtem delovno akcijo: zakurblala likalnik, pobrisala po tleh in prah, pripravila kosilo za možeka, popravila nekaj testkov, prebrala Dnevnik, odgovorila na mejle (nekaj teh "obveznosti" me čaka še zvečer), zdaj pa čakam, da miška vstane in greva ven, v lajf ...

Bowling - hi, hi, gremo na žurko, a ne, punce ... v petek bo veselo - jupi --> ko bomo metale krogle, bomo vizualizirale nekaj v tem stilu, da nam bo bolje laufalouser posted image  user posted image  user posted image :

user posted image

Have a great day!

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 17:12:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 19:50:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 873
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 19:55:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 874
29.9.2009 19:59:32   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Punce,

samo še eno vprašanje. Moja sister išče kak kmečki turizem, kjer bi praznovali njen RD, pravi da bi šla nekam, kjer bi imeli še kake živali, da se bodo otroci zabavali. Ima katera kak predlog? Ksenči, kako je pa pri vas s tem?

pri nas imamo krave, koze, konja, pujse, kokoši, pese, mačke-skorajda živalski vrtuser posted image v načrtu pa ima naš moški del družine skup spravt igrala, da bodo lahko najmlajši uživali- ampak sej veš kako gre to počas pri moških od snovanja načrtov do uresničitveuser posted image
če se vam ni predaleč za vozit ste dobrodošliuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?