metuljcek321
|
Hej! Frej ura ... potem pa pičim na podružnico, kjer imam peti razred. Sem mal priletela pogledat, kaj dogaja. kmetija slavnih - ah, ja, kr neki, ampak gledala pa bom - se že kar vidim lidija, congrats za hišo. Hura, to je res zelo velik korak. Nam boš potem kakšno slikico gor dala (tak okot si zdaj tvoje frajlice - prekrasne so). In toliko placa - to je mega fajn, v današnjih časih pa izredna redkost. Tudi mi imamo 700 m2 in je ravno prav: 2 dvorišči, trava, igrala, ni, da ni. populis, neboglasnica, vau, še kar dojita - noro, pridni sta. Že kaj razmišljata v smrei prenehanja nudenja take vrste hrane/pijačke za malečke? 3jemi, pozdravljena, danes vidim, da si back on track. majuška, hvala za dober fruštek - again. Paše, paše. populis, bovlanje - ej, boš ti vidla, kolk boš razturala, me bomo pa samo debelo gledale, k bomo videle te natrenirane noge. Uf, uf, imam kar majčken treme - he, he. lili, zimska, bravo za fanta, da se tako lepo vklapljata v novo okolje. To je res enverejten občutek, da ga lahko pustiš tam in ti ni treba skrbeti, kako se ima, ali mu je hudo, joka, je osamljen, itd. Mi gremo danes kar familiarno po Anjo - moja malenkost, babi & dedi, ju3 jo bo pa tašča imela, ko bomo šli mi na podelitev dr.-ja. flower, kako kaj morski zrak? Vama paše? BErem, da treniraš mišice - not bad, not bad at all. faza prijemanja/premikanja/odkrivanja, ... - oh, yey, baby, to traja 24/7 - he, he. spanje - naša malečka je začela prakticirat spanje le 1x/dan, pa potem ponoči. Očitno ji zadostuje. SE mi pa zdi, da jo bo čez nekaj dni ujelo, ker je pa le en majhen manjko & bo potegnila tudi v popoldanskih urah ... I have a hunch ... miting v Tivoliju - a bo vreme zdržalo? Ker, če je bedna napoved, se lahko tud v sredo dobite ... se mi zdi, da sem bila samo jaz za četrtek, sicer se ni nobena zjasnila, kaj in kako ... kaj pravite? Da ne bi ptoem zaradi mene nosile dežnikov, pa gumastih škornjev ipd.