|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.9.2009 9:35:24
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 pa sej to, da vse spipajo, raznašajo, odprejo... to je del procesa razvoja - ne gre brez tega. moja je najbolj srečna, ko doma raznaša vse po spisku iz enga cimra v druzga. včas komi kje kaj najdem, ker recimo spravi telefon v koš za perilo, dudo k seb med igrače, flaško za čaj da v predal v veži.... skoooooooooooz nosi zadeve levo desno. na obisku pa jz ponavadi kar vprašam, kaj lahko in kaj res ne, da ne bo kaj narobe in kaj ona lahko prime. tisto ji potem pustimo, ka je pa ne, je pa ne, jo pa morem stran pipat, kaj pa čem. jaz pa pri Lovru opažam, da tisto kar vzame da tudi nazaj tja kjer je vzel oz. opozori naju, naju vleče za roko, da midva dava tja kamor paše... ... vzame mojo uro iz predala, jo gleda, malo okol nosi, potem pa nese nazaj... danes zjutraj je pa pojedel skutico, dal očku v roko obe žlički in mu kazal proti umivalniku, češ tole je treba pomit... komandant Lovro ... res pa, da je pri igračah duga pesem, ven zmetatat, imeti delovni nered, potem pa mirno gledati kako se to pospravlja
|
|
|