|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
29.9.2009 9:33:35   
FLASK_A
Lake, poslanouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
29.9.2009 9:34:49   
FLASK_A
Majana, hehe, si pa ekspresno pripravila tale šmornuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
29.9.2009 9:36:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Majana, hehe, si pa ekspresno pripravila tale šmornuser posted image

ekspresno ga je tud pojedla user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
29.9.2009 9:37:47   
lake
Sej če je un instant, je hitr pečen. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
29.9.2009 9:43:45   
FLASK_A
Jaz sem kar pleskavico sunla zdeleuser posted image Šmorn mi je bljak, palačink se mi ne da... Je pa ostala pleskavica od žarauser posted image Njami!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
29.9.2009 9:45:17   
Kasija
pozdarvljene po dolgem času.

Sem prišla pogledat, če kaj piše za plavanje z dojenčki. če katera kaj ve, prosim povejte.

kam pa sicer hodite z otroci na kavo? lake vidim, da ste imeli pestro v čolnarni. res ne vem zakaj, tisto je pa ja lokal namenjen staršem. mi gremo dostikrat tja nasproti moderbne galerije, kjer je na prostem, v senci dreves, z ograjo zagrajen lokaj. ne vem imena, je pa v najemu od gajo jazz kluba, če se ne motim. dokler je lepo vreme še kaj najdeš, pozimi pa res ne vem, kam bi lahko šel. prav manjka kavarna z igrali in prostorom, da voziček sploh zapelješ notri.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
29.9.2009 9:48:48   
Dudica1
kasija pozdravljena in vse ostale izgubljene duše kot je že ena rekla user posted image
Lepo da se kej javite...kako so vaši zmajčki???

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
29.9.2009 9:49:02   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sej če je un instant, je hitr pečen. 

Ja itak je instant, komu se pa da delat. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
29.9.2009 9:51:06   
lake
Kasija, kontaktiraj Petrozg, ker smo se že zmenle za termin, in sicer v Atlantisu, začnemo pa 8.10. ob 11h, lahko pa men pošlješ številko pa jst obvestim Petro da vpraša če je še kej prostora.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
29.9.2009 9:51:22   
petrazg
Kasija... KOPIRAM...
Hvala za seznam. Glede na to, da skupina ni polna, bomo morali mi razpisat termin in ga zapolniti. V tem primeru velja za vse, da imate 10% popusta pri plačilu tečaja. Če boste dobili še kakšno prijavo, mi to prosim čimprej sporočite. Prijavo potrjujem!   Še par stvari, ki jih morate vedeti pred prvo uro. Dobimo se v četrtek 8.10.2009 pol ure prej, torej ob 10.30 v Atlantisu v naši trgovini Aquamaniji. S seboj naj imajo že vsi kopalne plavalne pleničke za dojenčke. Vedno je lahko zraven tistega, ki je že z otrokom, še en spremljevalec zastonj. V primeru, da bi kdo odjavil, mi to prosim čimprej sporočite.

Nič ni novega... samo to, da se dobimo prvič pol urce prej, da uredimo formalnosti....

< Sporočilo je popravil petrazg -- 29.9.2009 9:55:54 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
29.9.2009 9:51:37   
Dudica1
majch od kje tebi slonček!!!!!!!user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
29.9.2009 9:53:54   
petrazg

Kasija, kontaktiraj Petrozg, ker smo se že zmenle za termin, in sicer v Atlantisu, začnemo pa 8.10. ob 11h, lahko pa men pošlješ številko pa jst obvestim Petro da vpraša če je še kej prostora.

Lake... Kasija gre z nami plavat, je že prijavljena... :)))

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
29.9.2009 9:53:57   
FLASK_A
Zmajama, poslanouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
29.9.2009 9:54:57   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Lake... Kasija gre z nami plavat, je že prijavljena... :)))

Pol pa vredu, nisem na tekočem s seznamom :))

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
29.9.2009 10:03:54   
mama11
Kaj se pa grejo v Čolnarni, saj jim 70 % prometa naredijo mamice-vozičkarice... user posted image  Pa moram tudi sama pripomnit, da je bila postrežba tam zame vedno bolj švoh - ful časa, da te opazijo, itn. Zadnjič sem bila tam junija z novembrkami 2007 in smo imele tudi celo štalo - od tega, da je najedal, ker je imel en otrok svojo stekleničko vode s seboj, do tega, da nam niso hoteli prinesti enega računa za vse naročeno (nismo prišle vse naenkrat, zato smo naročili v dveh rundah). Skratka, že takrat sem odhajala s slabim vtisom.

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Točno tako, dejansko nočejo denarja. 'Furajo' samo še lokacijo in neko kvazi prijaznost družinam. My ass

Podpišem - tista "previjalnica" je v hladnem prehodnem prostoru, povijalna površina je ful visoko pa še večkrat popacana kot ne (res so packe mamice, ker ne pospravijo po previjanju, ampak na koncu koncev, če morajo imeti čista stranišča, bi pa lahko očistili tudi povijalko). Za malčke pa tudi nobenih igral razen nekaj razsutih miz notri.

Današnja noč je bila za pop*****. Spat sem šla ob 23h in do 7h nisem v kosu odležala (kaj šele odspala) niti 1.5 ure. Mi je žal kot imam las na glavi, da ji zvečer nisva dala polovico svečke. To smo preventivno delali pri starejši in ni bilo nikoli nobenih težav.

Stanovanje je v totalnem razsulu, grem pospravljat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
29.9.2009 10:05:36   
Anonimen
petrazg, vedno pozabim vprašati, zdaj pa sem se spomnila...

za plavanje potrebujemo pleničke (plavalne) ali so lahko samo Fredove hlačke (brez pleničk spodaj)?
pri Oskarju smo imeli samo Fredove hlačke,...

FLASK_A še meni, prosim, pošlji tiste recepte,... a so podobni kot v Paparici (od revije Mama)?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
29.9.2009 10:06:34   
mama11
Aja, ob pol sedmih sem jo previla in dala nazaj spat, ker je čora mala zehala... in še vedno spi, brez prekinitev - kt pr norcih user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
29.9.2009 10:09:21   
Anonimen
mama11, kakšne svečke? zakaj?
upam, da bo naslednja noč boljša!!!!

pa dobro pospravi:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
29.9.2009 10:13:02   
petrazg
k.tja... mislim, da velja oboje... ali plenička ali samo plavalne hlačke... Bom poslala mail, pa jih vseeno vprašala...Jaz bom imela kar pleničke.

Čolnarna... jaz sem pa včeraj prvič doživela takšen odnos. Sem bila z njimi zadovoljna do sedaj, edino malo počasni so se mi zdeli. Tudi , ko smo se majčice 07 tam dobivele, se ne spomnim , da bi kdorkoli kaj težil. Pa smo imele hrano in pijačo zraven za malčke... Včeraj je bilo pa res... neprofesionalno...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
29.9.2009 10:15:56   
FLASK_A
Punce, poslanouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
29.9.2009 10:22:43   
zoja10
pozdravljene,...
še en čudovit dan se nam obeta user posted image ...

Smo šle se cepit, ...tud enkrat ni zajokala, moja hrabra punca...user posted image ... se je pa una pediatrinja sam čudla da bo hmal kam zbežala ker je tok spretna,...tko da se mal pohvalim..user posted image zdej pa spi kot top in vleče namišljeno dudo user posted image

NOvi podatki za 5 mesec 68 cm in 7800 kg..

naslednji pregled 10.11. ob 8:00

jaz sem si danes zaželela špinačo za kosilo,..kaj bo zravn še ne vem user posted image čakam mojga da pride in se loti kaj kuhat,...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
29.9.2009 10:23:28   
Kasija
plavanje super, sploh če bodo še kupončki v igri (ga imam jaz tudi)! se veselim da se spoznamo.

moj majček gal je že pravi mali človeček. izredno radoveden, a mirnega značaja. sploh tak fin dojenček. imam še vedno več dela s starejšim razbojnikom. sicer gal že hoče sedet na vsak način in se skuša obračat - do boka že pride. zdaj bo moral v športni del vozička, ker je košaro že bolj ko ne prerasel. pa počasi razmišljam o uvajanju goste hrane.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.9.2009 10:26:53   
Anonimen
Kasija, ti imaš sling, ne?

kako se obnese pri pokončni nošnji? je dobro vpet, ali ga moraš zraven držat? kako je s težiščem nošenja?
na kaj moram biti pozorna?

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
29.9.2009 10:29:07   
majana79
FLASK_A hvala!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
29.9.2009 10:32:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

FLASK_A hvala!  

user posted image ni kaj.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?