Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:34:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, hehe, si pa ekspresno pripravila tale šmorn
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:36:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, hehe, si pa ekspresno pripravila tale šmorn ekspresno ga je tud pojedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:37:47
|
|
|
|
lake
|
Sej če je un instant, je hitr pečen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:43:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz sem kar pleskavico sunla zdele Šmorn mi je bljak, palačink se mi ne da... Je pa ostala pleskavica od žara Njami!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:45:17
|
|
|
|
Kasija
|
pozdarvljene po dolgem času. Sem prišla pogledat, če kaj piše za plavanje z dojenčki. če katera kaj ve, prosim povejte. kam pa sicer hodite z otroci na kavo? lake vidim, da ste imeli pestro v čolnarni. res ne vem zakaj, tisto je pa ja lokal namenjen staršem. mi gremo dostikrat tja nasproti moderbne galerije, kjer je na prostem, v senci dreves, z ograjo zagrajen lokaj. ne vem imena, je pa v najemu od gajo jazz kluba, če se ne motim. dokler je lepo vreme še kaj najdeš, pozimi pa res ne vem, kam bi lahko šel. prav manjka kavarna z igrali in prostorom, da voziček sploh zapelješ notri.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:48:48
|
|
|
|
Dudica1
|
kasija pozdravljena in vse ostale izgubljene duše kot je že ena rekla Lepo da se kej javite...kako so vaši zmajčki???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:49:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sej če je un instant, je hitr pečen. Ja itak je instant, komu se pa da delat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:51:06
|
|
|
|
lake
|
Kasija, kontaktiraj Petrozg, ker smo se že zmenle za termin, in sicer v Atlantisu, začnemo pa 8.10. ob 11h, lahko pa men pošlješ številko pa jst obvestim Petro da vpraša če je še kej prostora.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:51:22
|
|
|
|
petrazg
|
Kasija... KOPIRAM... Hvala za seznam. Glede na to, da skupina ni polna, bomo morali mi razpisat termin in ga zapolniti. V tem primeru velja za vse, da imate 10% popusta pri plačilu tečaja. Če boste dobili še kakšno prijavo, mi to prosim čimprej sporočite. Prijavo potrjujem! Še par stvari, ki jih morate vedeti pred prvo uro. Dobimo se v četrtek 8.10.2009 pol ure prej, torej ob 10.30 v Atlantisu v naši trgovini Aquamaniji. S seboj naj imajo že vsi kopalne plavalne pleničke za dojenčke. Vedno je lahko zraven tistega, ki je že z otrokom, še en spremljevalec zastonj. V primeru, da bi kdo odjavil, mi to prosim čimprej sporočite. Nič ni novega... samo to, da se dobimo prvič pol urce prej, da uredimo formalnosti....
< Sporočilo je popravil petrazg -- 29.9.2009 9:55:54 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:51:37
|
|
|
|
Dudica1
|
majch od kje tebi slonček!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:53:54
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Kasija, kontaktiraj Petrozg, ker smo se že zmenle za termin, in sicer v Atlantisu, začnemo pa 8.10. ob 11h, lahko pa men pošlješ številko pa jst obvestim Petro da vpraša če je še kej prostora. Lake... Kasija gre z nami plavat, je že prijavljena... :)))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 9:54:57
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: lake Kasija, kontaktiraj Petrozg, ker smo se že zmenle za termin, in sicer v Atlantisu, začnemo pa 8.10. ob 11h, lahko pa men pošlješ številko pa jst obvestim Petro da vpraša če je še kej prostora. Lake... Kasija gre z nami plavat, je že prijavljena... :))) Pol pa vredu, nisem na tekočem s seznamom :))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:03:54
|
|
|
|
mama11
|
Kaj se pa grejo v Čolnarni, saj jim 70 % prometa naredijo mamice-vozičkarice... Pa moram tudi sama pripomnit, da je bila postrežba tam zame vedno bolj švoh - ful časa, da te opazijo, itn. Zadnjič sem bila tam junija z novembrkami 2007 in smo imele tudi celo štalo - od tega, da je najedal, ker je imel en otrok svojo stekleničko vode s seboj, do tega, da nam niso hoteli prinesti enega računa za vse naročeno (nismo prišle vse naenkrat, zato smo naročili v dveh rundah). Skratka, že takrat sem odhajala s slabim vtisom. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Točno tako, dejansko nočejo denarja. 'Furajo' samo še lokacijo in neko kvazi prijaznost družinam. My ass Podpišem - tista "previjalnica" je v hladnem prehodnem prostoru, povijalna površina je ful visoko pa še večkrat popacana kot ne (res so packe mamice, ker ne pospravijo po previjanju, ampak na koncu koncev, če morajo imeti čista stranišča, bi pa lahko očistili tudi povijalko). Za malčke pa tudi nobenih igral razen nekaj razsutih miz notri. Današnja noč je bila za pop*****. Spat sem šla ob 23h in do 7h nisem v kosu odležala (kaj šele odspala) niti 1.5 ure. Mi je žal kot imam las na glavi, da ji zvečer nisva dala polovico svečke. To smo preventivno delali pri starejši in ni bilo nikoli nobenih težav. Stanovanje je v totalnem razsulu, grem pospravljat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, vedno pozabim vprašati, zdaj pa sem se spomnila... za plavanje potrebujemo pleničke (plavalne) ali so lahko samo Fredove hlačke (brez pleničk spodaj)? pri Oskarju smo imeli samo Fredove hlačke,... FLASK_A še meni, prosim, pošlji tiste recepte,... a so podobni kot v Paparici (od revije Mama)?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:06:34
|
|
|
|
mama11
|
Aja, ob pol sedmih sem jo previla in dala nazaj spat, ker je čora mala zehala... in še vedno spi, brez prekinitev - kt pr norcih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mama11, kakšne svečke? zakaj? upam, da bo naslednja noč boljša!!!! pa dobro pospravi:)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:13:02
|
|
|
|
petrazg
|
k.tja... mislim, da velja oboje... ali plenička ali samo plavalne hlačke... Bom poslala mail, pa jih vseeno vprašala...Jaz bom imela kar pleničke. Čolnarna... jaz sem pa včeraj prvič doživela takšen odnos. Sem bila z njimi zadovoljna do sedaj, edino malo počasni so se mi zdeli. Tudi , ko smo se majčice 07 tam dobivele, se ne spomnim , da bi kdorkoli kaj težil. Pa smo imele hrano in pijačo zraven za malčke... Včeraj je bilo pa res... neprofesionalno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:22:43
|
|
|
|
zoja10
|
pozdravljene,... še en čudovit dan se nam obeta ... Smo šle se cepit, ...tud enkrat ni zajokala, moja hrabra punca... ... se je pa una pediatrinja sam čudla da bo hmal kam zbežala ker je tok spretna,...tko da se mal pohvalim.. zdej pa spi kot top in vleče namišljeno dudo NOvi podatki za 5 mesec 68 cm in 7800 kg.. naslednji pregled 10.11. ob 8:00 jaz sem si danes zaželela špinačo za kosilo,..kaj bo zravn še ne vem čakam mojga da pride in se loti kaj kuhat,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:23:28
|
|
|
|
Kasija
|
plavanje super, sploh če bodo še kupončki v igri (ga imam jaz tudi)! se veselim da se spoznamo. moj majček gal je že pravi mali človeček. izredno radoveden, a mirnega značaja. sploh tak fin dojenček. imam še vedno več dela s starejšim razbojnikom. sicer gal že hoče sedet na vsak način in se skuša obračat - do boka že pride. zdaj bo moral v športni del vozička, ker je košaro že bolj ko ne prerasel. pa počasi razmišljam o uvajanju goste hrane.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kasija, ti imaš sling, ne? kako se obnese pri pokončni nošnji? je dobro vpet, ali ga moraš zraven držat? kako je s težiščem nošenja? na kaj moram biti pozorna?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:29:07
|
|
|
|
majana79
|
FLASK_A hvala!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 29.9.2009 10:32:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 FLASK_A hvala! ni kaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?