khurde
|
jou, zvezdica, pohvali moža še v mojem imenu jancci, dobr športaj sonček, dober tvoj, da je tok časa z malim... ne vem, moja ne zdrži oz. moj nima interesa/se boji, da bi sploh probal k pomoje bi mala lah že "preživela" dve urci brez mene, doji se ne več toook pogosto k prej, sam pa rab eno stalno animacijo in pozornost, mojmu pa to ne gre... sem včas tko jezna krtekxx, ne poznam nobenega homeopata, bi pa sama verjetno tut to sprobala, če bi bila na tvojem mestu... ker ne vem, men se zdi pomembno, da ima človek tok močan imunski sistem, da ga ne zdere ravno vsak virus itd., pa nekak ne verjamem, da more človeka vsak virus "podret", da nanj rata odporen... mogoče narobe razmišljam, kaj pa vem drugače sem se pa spomnila, ko si večkrat omenila, da brita ni ravno ješča... mogoče pa ne mara, da jo en drug hrani? k moja ne odpre ust, dokler nima sama žlice v rokah, že od začetka je tko... ona je tako, da ji jaz naložim na žlico, pol jo ona zagrab, nese v usta (zmer več pride do ust ), poje, spusti... zdej jo včas celo na krožnik spusti in proba nekak sama zajet, pa ji ne gre sam ne je pa, če jo hočem jaz hranit... je ta najin način sicer ultra umazan in včas bi naju obe lah sam s štrajfiksom opral , ampak tako vsaj je... je pa nov catch zadnje dni, ker je ugotovila, da se lah sama hrani, brez moje pomoči, pa pol na konc z rokami zajema in tako nosi v usta, k pol pa niti žlice prijet noče več... tko da v času obrokov midve nisva za v javnost abc123, lah se kej zmenva, ja sej ne vem, kva bi še mogla pokomentirat