Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:14:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz več ne sledim o čem se zdaj gre. prej sem zraven male zaspala in zdaj sem lačna in ve ste vmes napisale milijon strani... zasledila sem da tasa ne gre jutri z mano. a mediuhec, ti greš? naj mi kera pove, če je že napisala, da gre zraven, da je ne pustim kje v mb.... naj mi še ena napiše plis, ko se spozna na SK, kje je zdaj ta Spar? če zavijem dol iz avtoceste za SK, grem potem kar naravnost ob glavni cesti in ga vidim? pa tam parkiram in je to to???? ne jaz grem s svojim avtom, grem še pol v Debro in Laško
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:15:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh nisem nisem. malo sem zmedena, ker sem prej z malo zaspala. in zdaj sem se še lačna zbudila in daj sploh ne morem misliti. pa nič ne vem o čem se tu gre, ker se mi ne da šest strani zaostanka brat. sam sem zasledila da je nekaj smešno, da boste lulale. pa da se ene že ob devetih dobite v konjicah. drugega pa nič ne vem.... pol pa veš dovolj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:15:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz več ne sledim o čem se zdaj gre. prej sem zraven male zaspala in zdaj sem lačna in ve ste vmes napisale milijon strani... zasledila sem da tasa ne gre jutri z mano. a mediuhec, ti greš? naj mi kera pove, če je že napisala, da gre zraven, da je ne pustim kje v mb.... naj mi še ena napiše plis, ko se spozna na SK, kje je zdaj ta Spar? če zavijem dol iz avtoceste za SK, grem potem kar naravnost ob glavni cesti in ga vidim? pa tam parkiram in je to to???? Mediuhec se ni nič javila... Ko boš zavila iz AC za SK, se boš še kar nekaj časa vozila do SK...recimo 7 km...popravite me, če se motim...No, od table za SK pa samo naravnost mimo avt. postaje na levi, naravnost do OMV pumpe, za njo na desni pa boš videla parking od Spara in še druge trgovine so tam...v glavnem kar velik parking...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:15:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica - prosim ti že zdaj štartaj v SK ,da boš jutri pravi cajt tam ,ker se bojim ,da boš jutri spet v gužvo padla čebela najboljš,da greš s Persido,če bi rada mal Slovenije vidla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:15:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:16:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja imaš ZS!!! ti tud.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:16:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica - prosim ti že zdaj štartaj v SK ,da boš jutri pravi cajt tam ,ker se bojim ,da boš jutri spet v gužvo padla zjutraj ob devetih ni take gužve it Mb kot ob treh ne, malo po četrti. saj od treh naprej se več nič ne premakne po tej cesti. in pol sem razmišljala, ko smo stali v oni gužvi že pol ure iz mb praktično na enem mestu, da se mi pa to res ne da delat vsaki teden, da pridem na ptuj. če grem po stranski cesti pa rabim trikrat več časa kot po AC pa sem spet na istem.... samo zdaj sem videla, da je tudi v mb tečaj že jutri in to dopoldne sem pozabila.... Kaj ob treh ste že šli iz MB? Če pa je bil sestanke ob petih?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:16:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz več ne sledim o čem se zdaj gre. prej sem zraven male zaspala in zdaj sem lačna in ve ste vmes napisale milijon strani... zasledila sem da tasa ne gre jutri z mano. a mediuhec, ti greš? naj mi kera pove, če je že napisala, da gre zraven, da je ne pustim kje v mb.... naj mi še ena napiše plis, ko se spozna na SK, kje je zdaj ta Spar? če zavijem dol iz avtoceste za SK, grem potem kar naravnost ob glavni cesti in ga vidim? pa tam parkiram in je to to???? ne jaz grem s svojim avtom, grem še pol v Debro in Laško tasa sej Debro je v Laškem mal te morem hecat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:17:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica - prosim ti že zdaj štartaj v SK ,da boš jutri pravi cajt tam ,ker se bojim ,da boš jutri spet v gužvo padla Ne je hecati, Persida, vidiš, da je že pošteno jezna.. eh nisem nisem. malo sem zmedena, ker sem prej z malo zaspala. in zdaj sem se še lačna zbudila in daj sploh ne morem misliti. pa nič ne vem o čem se tu gre, ker se mi ne da šest strani zaostanka brat. sam sem zasledila da je nekaj smešno, da boste lulale. pa da se ene že ob devetih dobite v konjicah. drugega pa nič ne vem.... vse veš...pa jesti idi, da boš zbrana...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:17:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih ne, spps, prosim ne postavljaj rdečega tepiha. za vaju bo rozanega aja, pol pa lahko. kaj pa za tebe, tasa? oranžnega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:17:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:17:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelica - prosim ti že zdaj štartaj v SK ,da boš jutri pravi cajt tam ,ker se bojim ,da boš jutri spet v gužvo padla Ne je hecati, Persida, vidiš, da je že pošteno jezna.. eh nisem nisem. malo sem zmedena, ker sem prej z malo zaspala. in zdaj sem se še lačna zbudila in daj sploh ne morem misliti. pa nič ne vem o čem se tu gre, ker se mi ne da šest strani zaostanka brat. sam sem zasledila da je nekaj smešno, da boste lulale. pa da se ene že ob devetih dobite v konjicah. drugega pa nič ne vem.... pol pa tak vse veš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:18:42
|
|
|
|
|
Naja imaš nazaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:18:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike superca...te pa kar bodi ti pred Sparom...me pa na tvoje domačem naslovu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:18:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike pa tašča?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:19:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja imaš nazaj vidve se gresta pa pink-pong al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:19:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih Kje? A te ne bo doma? ne vem še -moj bo ,tak da ni panike pa tašča? tud bo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:20:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita tasa sej Debro je v Laškem mal te morem hecat... aja, točno ja.. no, ampak jaz grem v Debro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:20:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej za jutri je VSE zmenjeno... z Najoo ob 9h pred Sparom, v vsemi ostalimi pa ob 10h pred Sparom! jaz bom tam ob 8ih ne, spps, prosim ne postavljaj rdečega tepiha. za vaju bo rozanega aja, pol pa lahko. kaj pa za tebe, tasa? oranžnega? jaz sem že domača, men ni treba več
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:20:43
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja imaš nazaj vidve se gresta pa pink-pong al kaj? ja ja mal športanja pred spanjem paše
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:20:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja imaš nazaj ti tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:20:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa a se je kmetija končala? Kje je Persida?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:21:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja imaš nazaj vidve se gresta pa pink-pong al kaj? ja ja mal športanja pred spanjem paše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:21:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita tasa sej Debro je v Laškem mal te morem hecat... aja, točno ja.. no, ampak jaz grem v Debro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 28.9.2009 22:22:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Naja imaš nazaj vidve se gresta pa pink-pong al kaj? odbojko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?