|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
28.9.2009 14:44:55   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: kleja80

Pozdravljene punce,

najprej si zaslužite risnično pohvalo za tako uspešen forum. Od vas sem izvedela že veliko, želim si pa še več, zato sem se odločila da se vam aktivno pridružim. Še prej pa bi rada čestiala novim in starim nosečkam in en velik user posted image user posted image tistim, ki jim tokrat ni uspelo.

Sedaj pa o meni - Sem sicer že tretjič v postopku ivf. pri dr. Rešu. Tokrat sem imela kar veliko dozo, in sicer suprefact + merional 4 ampule. Kljub temu sem pridelala le 2 celici. Na veeeeliko srečo sta se obe oplodili in me pridno počakali na ET, ki je bil 18.9. Test imam 2.10. No toliko za statstiko.

Sedaj pa k težavi user posted image . Ker sem po naravi zelo nestrpna, sem s testom pohitela in ga delala že v soboto, kar bi bilo 8 dan po ET (najbrž me boste nekaere razumele user posted image ). Na veliko presenečenje je bil test potitiven user posted image , sumljivo mi je bilo le, da je bila druga črtica po le 8 dneh tako izrazita. Žal je veselje trajalo zelo kratek čas, moji dvomi pa so se uresničili. V navodilih nmareč piše, da predčasen test lahko pokaže lažno pozitiven rezulat, če je prisoten Pregnyl v urinu (stop injekcija). In svet se mi je ponovno zrušil (že tretjič). Od sobote sem čisto na tleh, tako me je strah ponovnega neuspeha. Nase sem takooooo jezna, da nisem mogla počakat do uradnega test-datuma. Sedaj živim v stresu in nesigurnosti - vse to bi si lahko prišparala z malo več pameti.

No, toliko za danes, pa lep pozdrav vsem!

Kleja

Dobrodošla!!!
user posted image user posted image pa naj ta user posted image še do 2.10 zdrži,močno držim pesti, da bo tak...

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
28.9.2009 14:57:17   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Ojla drage moje...

Moje današnje poročilo UZka je tud katastrofalno, kr ne morem verjet user posted image user posted image user posted image ne levo ne desno nimam nič foliklov user posted image

A je že katera imela tak?

Shit no! user posted image user posted image user posted image
A si v dolgem ali v kratkem postopku? Pa kakšno terapijo si imela in koliko časa?
Če gre za naraven postopek (brez stimulacije), se to žal dogaja, ker imamo ženske na leto tudi kakšen mesec, ko nismo plodne.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
28.9.2009 15:12:13   
dysan
Hvala gigi. user posted image tudi za te
V dolgem postopku sem, 4.9. sem začela s S-factom 0,6 in ga pikala do 18.9. ko sem dobila Menopur 3 ampuli + S-fact 0,6 in seveda nadaljevala do danes... ni mi jasno, da ni nič, ker se mi 3 ampuli Menopurja zdi kr dost.
Dozo sem dobila še za tri dni in 1.10. na UZ + estradiol pa bomo videli kaj bo, upam, močno upam, da se kaj premakne, čeprav mi je zdaj tak hudo user posted image ...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
28.9.2009 15:20:17   
gigi1
Dysan boš videla kaj bo čez par dni. Mogoče so bili le manjši ali pa niso dobro videli. Moj prvi postopek je bil dolg kar 1,5 mesec. Najprej so mi morali podaljšati s-fact, ker sem imela cisto, nato hudič ni hotel izginiti in so mi jo punktirali. Menopur sem pa jemala kar 15 dni, ker so folikli počasi rasli. Na prvem so videli le 4 cca 8 mm velike, na koncu sem pa imela 10 celic. In celo zanosila sem takrat, le da se je čez nekaj časa slabo končalo.
Zato glavo gor. Lahko, da le bolj počasi rastejo in da imaš naravno bolj pozno O, ki jo niti s-fact ni premaknil.
Navijam, da bo čez 3 dni čisto druga slika user posted image user posted image

Palčica v LJu se kar dolgo čaka na vrsto za s-gram. Lahko se pa naročita samoplačniško in sta na vrsti že čez 1 teden (mislim da je cena 40-50 EUR)

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
28.9.2009 15:22:34   
Fargesia

Ojla drage moje...

Moje današnje poročilo UZka je tud katastrofalno, kr ne morem verjet user posted image user posted image user posted image ne levo ne desno nimam nič foliklov user posted image

dysan, kateri dan si? imaš menopur?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
28.9.2009 15:27:21   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ojla drage moje...

dysan, kateri dan si? imaš menopur?

Na S-factu sem že 24 dni, na Menopurju pa 9 dni...

Kak si ti ??

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
28.9.2009 15:31:30   
dysan
Hvala ti gigi za te besedeuser posted image , bi bila presrečna, da se vsaj ena pojavi ali pa 10 in več, karkoli sam, da je ikaj...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.9.2009 15:49:59   
BarbiG
Punce, dober dan. KAj jaz zdaj to berem tuki gor.

Aqua, žal mi je, da ni prišlo do ET-ja. Spomladi tudi jaz nisem doživela ET-ja in me sedaj, ko se postopek približuje zmeraj bolj stiska, da se to ne bi ponovilo. Drži se, punca, naslednjič bo pa sigurno uspelo.

Dysan, ne obupaj, mogoče imaš res tako kot je GIGI rekla malo poznejše ovulacije tudi v naravnem ciklu.

Zarja, pa ti ne bi vseeno kakšnega testa naredila? Ker se mi vseeno zdi, da še ni za izgubit upanja. Lahko je kakšen drug razlog za krvavitev. Držim pesti, če se odločiš še za kakšen testek, da bo še močnejši user posted image .

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.9.2009 16:00:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Zarja, pa ti ne bi vseeno kakšnega testa naredila? Ker se mi vseeno zdi, da še ni za izgubit upanja. Lahko je kakšen drug razlog za krvavitev. Držim pesti, če se odločiš še za kakšen testek, da bo še močnejši user posted image .

evo, sem šla lulat, je taka boga druga črtica, da se komaj komaj komaj vidi.....ma krvavim pa še jao full. Pomoje je to še od stopke. Bom šla v sredo na krvnega, da vidim kaj bodo dr. porekli. Upam, da ni spet kako sranje.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.9.2009 16:01:19 >

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.9.2009 16:03:44   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

evo, sem šla lulat, je taka boga druga črtica, da se komaj komaj komaj vidi.....ma krvavim pa še jao full. Pomoje je to še od stopke. Bom šla v sredo na krvnega, da vidim kaj bodo dr. porekli. Upam, da ni spet kako sranje.

Upam, da res ni kaj hujšega. MA je to tolk zoprno, ker se glih zdej ko bi blo fajn kakšen UZ nardit itak nič ne vidi. Držim pesti za krvnega, da kaj pametnega pokaže, da boš vedela kako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.9.2009 16:07:29   
Fargesia
dysan, danes sem 10.dan na S...v petek imam UZ...se mi je pa M začela nakazovati...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.9.2009 16:08:32   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Upam, da res ni kaj hujšega. MA je to tolk zoprno, ker se glih zdej ko bi blo fajn kakšen UZ nardit itak nič ne vidi. Držim pesti za krvnega, da kaj pametnega pokaže, da boš vedela kako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pred ET govorila z eno, ki je imela 3 IMN, no četrič ji je ratalo-so ji naredili CR in "podvezali"jajčnike al jajcevode nimam sicer pojma kak gre to- ampak kao da več ne bi do IMN prihajalo.
Torej moram glih še zanosit in rodituser posted image user posted image user posted image pa bo mojih problemov konec-šala dneva.

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
28.9.2009 16:14:35   
Sunia
Pozdravljene punce!

Jočem od sreče in ne morem verjet ampak danes so mi potrdili mojo nosečnost.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
28.9.2009 16:17:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia

Pozdravljene punce!

Jočem od sreče in ne morem verjet ampak danes so mi potrdili mojo nosečnost.user posted image

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti mirno in lepo nosečnost.

Horny Teddy

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
28.9.2009 16:44:03   
Anonimen
DYSAN: Očitno Menopur ni zate, pa še slabši mesec imaš. Ni vsaka stimulacija prava in ni vsak mesec enako ploden pri ženski. Jaz sem npr. ZELO slabo reagirala na Puregon in Dypherelin, zelo dobro pa na Merional in Suprefact sprey. Si kdaj poskusila še kaj drugega?

(odgovor članu dysan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
28.9.2009 16:44:31   
Anonimen
Čestitke, Sunia! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
28.9.2009 16:55:02   
S*
kleja80, upam da je test tapravi in da bo 2.10 še močnejši.

Reby, tvoj Tomi pa je cukrček, mi je res moralo dvignil user posted image   user posted image   user posted image

Aqui moja zlat RTM, naslednji postopek bo zmagovalni, mora bit.

palcica_jaz ti svetujem, da tvojega dragega takoj še k andrologu naročiš.Midva sva namreč čakala skoraj 3 mesec, na spermiogram in potem še 3 mesece, da sva prišla do androloga, da je rezultate pokomentiral.

dysan, močno upam, da se bo čez 3 dni le pojavila kakšna frnikula iz ozadja

Fargi
a 10 dni si že na igli?

Sunia
, čestitke še enkrat user posted image   user posted image   user posted image

zarja1,
naj tikrvni v sredo razjasni kaj dogaja

Jaz sem še vedno napol v horizontali. Danes sem šla do trgovine cca.200m in me je totalno izmučilo. Bolečina se mi je preselila, nekam v želodec in med rebra. Mah samo da se pocajtam do četrtka, pa bo.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
28.9.2009 17:17:10   
kleja80
Anonimen - hvala za obrazložitev. Test bom naredila samo še enkrat in to 2.10. Res si ne upam prej ker sem čist na tleh. Tudi o bolečih prsih ni ne duha ne sluha, pravtako je tudi trebuh splahnel kot počen balon - skratka noben znakec. Kar mi je ostalo so same skrbi user posted image .

Dysan - če te kaj potolaži moja zgodba: jaz sem imela suprefact + 4 ampule merionala (menda konjska doza kot je rekel dr.) in sem imela na prvem UZ le en folikel. Iz tega sta se čez 4 dni spackala še dva, in še to samo na levem jajčniku (desni jajčnik nič). Na punkciji pa sta se le prikotalili dve celici iz teh treh foliklov in obe tudi oplodili. Tako da kar pogumno!!

Sunia - supeeeer! Vaka taka novica polepša dan user posted image

Aqua - user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
28.9.2009 17:24:43   
miklarom
Sunia - čestitke in lepo ter mirnouser posted image do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja1- tudi jaz ti želim, da ti v sredu na krvnem le pokaže velik +

S* - ti kar lepo počivaj, da ti minejo bolečine do četrtka RTM

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
28.9.2009 17:25:25   
palcica_
S* h katermu andrologu sta pa šla?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
28.9.2009 17:33:42   
mojca98
Se 1. oglašam na tej temi. Mi2 sma bila prvič na IVF- spontani ciklus (v okviru raziskave dr. Bokalove). Pridelali smo eno celico, venda se žal ni oplodila user posted image .  Naročiti sem se morala pri svoji gin. - datum imam konec novembra.
Glede na to, da ta ambulanta ne dela poleti, a decembra pa?

A je še katera, ki je imela/ima spontani ciklus? A ti kaj povejo zakaj pride do tega- sej vem, da vsakič ne rata, mislim bolj če je kaj drugega-npr. bolj švoh celica. Ko sem prišla tja mi niso nevemkaj povedali razn da ni ratalo, jaz pa sem bla bolj zmedena. Nekaj je spraševala drugo sestro, če gre to na konzilij. A tam potem diskutirajo kaj bi lahko bil razlog, če sploh je kakšen viden al kako? Glede na to, da je to za neko študijo predvidevam, da vsaj malo bolj pogledajo?

A ste ve kaj zvedle? Vsaka izkušnja je dobrodošla.

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
28.9.2009 17:34:26   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

S* h katermu andrologu sta pa šla?

Šla sva k dr.Drobniču. Sva rabila cca. 6 mesecev, da nama je povedal, da je treba spermiogram ponovit, ker je bil slab. Potem se je začelo jovo na novo in ko je prišel na vrsto, je ravno preboleval gripo, pa so spet šli 3 meseci. Potem sva se naveličala čakanja in šla do Reša, kjer sva v slabih 2 mesecih že bila na prvem ICS-iju-

Mikla moja zlata, še vedno mislim nate vsak dan in ti v mislih pošiljam tople user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
28.9.2009 19:41:30   
Tanja_Jes

Sem rekla sam za minutko da vidim kako je z Aquo, pa sem že pol ure tle...Peglezn sem že vklopla, da bom res peglala, pa ****, če je pol ure v prazen delal, bo pa še 5 minut.

Aqua....user posted image user posted image user posted image žal mi je...bo pa naslednjič več sreče...vsaki poskus daje večje možnosti...

Cukica...tebi čestitke za dva pingvinčka...lepo ju čuvaj...pa čez 14 dni ++

Palčica...tut midva mava podobno iskušnjo kot S*, vem da sva ful čakala na vrsto...ko pa sva tja prišla se mu korenjak ni dvignil, ker je bila luč v kabini na senzor in se je prižigala in ugašala, tko da je bil čist živčen...Nekaj je kao ven priteklo...poj pa ful slabi rezultati seveda...spet čez 4 mesece na pregled k dr. Drobniču..poj je pa od doma prinesel, smo se tko zmenil in so bili rezultati ful dobri. Tko da je minilo skoraj leto...Raje pojdi na samoplačniško...ker čas kar gre...

Dysan...joj...boga...pa saj ni še vse izgubljeno...a kej paziš na prehrano?!

Kleja...ne se sekirat...sprosti se malo in ne delaj teh teskov, je brez veze...kakor je usojeno, je usojeno...bodi pozitivka....že to da se boriš je zlata vredno..imaš možnost da zanosiš, vse pa pač ne moremo takoj...je treba mal zobe pokazat pa vztrajat, če hočemo da se nam cilji uresničijo...

Zarja...joj...ti tudi...

Sunia....to punca...ti si naša stimulacija...pa bo čez 9 mesecev user posted image ...jupiiiiiiiiiii

Arneja...držim pesti v sredo zate...pa prosim za dobre rezultate...

Miklarom
... tako kot S*....ne greš mi iz glave...najraj bi v Trbovlje prišla in te objela ful ful močno...če ti kaj nuca...

Sej sem vedla da se bom razpisala....user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
28.9.2009 20:02:15   
arneja
Aquica, v službi sem na hitro pošklila na RR in videla, da ste ostali praznih rok user posted image user posted image user posted image . Vem, grozljivka user posted image . Jaz sem samo obsedela, obnemela tam pred atom user posted image . Če ti je kaj v tolažbo, se mi je samo prvič zgodilo, da sem ostala brez ET-ja, potem je bilo vsakič bolje, tako da glavo gor, čeprav vem, kako zelo težko ti je to danes storiti. Objemčke zate, Aqua naša user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
28.9.2009 20:17:22   
arneja
Bibek, kako kaj Harmony in Cinamon user posted image ? Našega pa zdaj že pošteno meče, da bi kaj slončkali, pa ne bo nič user posted image . Se pa res ne spomnim, kdaj nazadnje (bi rekla Mable od  U rang Milord user posted image ) nisem 14 dni slončkala user posted image .

Ribica, jaz pa mislim, da boste šli počasi še tretjo bebiko iskat user posted image .

Sonček, se zelo strinjam, da je mali Lovro lepotec user posted image .

Tanja Jes, ET sem imela 19. 9., je bil pa to šele 2. dan po punkciji.

Bozza, super za prvo špikico in nosni vpih user posted image user posted image user posted image .

Cukica, pridno grej svoja pingija user posted image user posted image user posted image .

Metuljci, bomo poskušali enega plusa nalulati user posted image .

Lana, ti imaš pa jutri AC, če sem si prav zapomnila, ne? Ti celo gardo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lep rezultat pošiljam user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?