|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
28.9.2009 9:10:52   
aprilasemtu
hvala vsem za podporo. tudi sama sem pri sebi sprejela dejstvo, da se ni vredno sekirat, ampak raje vso moč in energijo usmeriti v novo življenjeuser posted image

v soboto sem že pleskala sobico oz. samo strop, ker je bilo to vse kar sem zmoglauser posted image
danes se pa lotim še sten (če mi bo po službi ostalo še kaj energije), ki bodo v kombinaciji rumene in modre. Mogoče grem pa pogledat še za kakšno otroško lučko.

No, včeraj sem imela pa obupen dan, ker me je čisto cel dan tako bolela glava, da je bilo za znoret... tabletom sem se za nekaj časa odpovedala, tako da mi ni preostalo drugega kot poležavanje s hladno brisačko na čeluuser posted image

zanimivo se mi zdi, da imate vse bolj pogoste preglede pri ginekologinji. jaz imam razmika med prvim in naslednjim (torej drugim) kar 7 tednov in se mi zdi 4. november še kako daleč...konec koncev bom takrat že v začetku 5. meseca

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
28.9.2009 9:16:08   
pupa*81
hoj nosečke!

za nami je tudi en dolg vikend, trgatev, obisk user posted image staršev, pospravljanje doma,... no saj veste. dobro da je počutje ok in da energije ne primanjkuje, no razen na vrh stopnic user posted image

mamika25 jst se odločam med Ljubljano in Postojno, tako da se mogoče srečava user posted image bo pa verjetno odvisno kako bo nosečnost potekala: če bo vse ok bo najbrž postojna, če pa bo kej čudno ali prezgodaj pa lj, ker postojna mislim da nima oddelka za nedonošenčke... sej mamo še cajt se odločit ane user posted image

midva počasi sobico načrtujeva, za previjalno pa ne vem kam jo dat, bi jo rada imela v kopalnici pa bo verjetno mal v napoto, za tiste ozke previjalne pa mamice pravijo da niso lih komot. no bomo tudi to še vidli kako se bo izšlo user posted image

aprilasemtu: no kakšno naključje, midva sva pa rumeno-modro sobico prebarvala v belo user posted image sej je blo lušno, moder strop pa rumene stene... če ti je všeč rumena ok, čene greš pa prebelt user posted image

no lepo božajte bušije!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 28.9.2009 9:19:21 >

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
28.9.2009 9:24:53   
ljupka
Jaz imam previjalno mizo ,ki se nastavi na posteljico,ker imam veliko posteljo ,140cm X 70cm je dovolj velika in široka in ne zavzame prostora,na koncu postelje,je čist komot!Dva otroka je že preživela,upam,da bo tudi dvojčka!

Jaz imam v sredo pregled, komaj čakam da vidim ,če sta oba še tam,šla sem brat knjigo ,kjer sem prebrala ,da v prvem trimesečju lahko en zgine ,in me je trapo zdaj strah,da enga ne bo več tam!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
28.9.2009 9:26:22   
nejanejc
aprilasemtu, pri najini ginekologinji je zgleda taka praksa... jst sem sicer mela prvi pregled pred tabo, ampak zato,ker sem mela zadnji dan menstruacije prej... no, zdej mava isti datum PDP :) Jst sem mela zgleda kasnejso oploditev.
tudi mene je vcerej tako glava bolela, da nisem nic mogla, sem ar dolgo lezala... sam pol sem vseeno lekadol vzela, ker sem mela za pakirat...

danes sem ful slabo spala, se mi kar spi še naprej...

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
28.9.2009 9:27:15   
Chi_Pita
Evo še mene user posted image

Z naše strani ni čisto nič novega ... edino moram priznati, sva se z dragim ta vikend imela čudovito user posted image ... full full sva se pogovarjala in upam, da bo s kreganjem za nekaj časa konec. Nestrpno pa čakam četrtek, ko bom spet videla pikico, pa kri moram dat user posted image

Pri meni bojo nova oblačila še malo počakala ... imam dosti hlač z nizkim pasom in me zaenkrat še ne tiščijo user posted image , drugače pa mislim, da sem šla +2kg - bom vedla točno povedati v četrtek. Ah ne sekiram se preveč zaradi kg, ker vem, da bom po porodu spet na svoji začetni teži ... vsaj potrudila se bom user posted image

Aja, še eno vprašanje za vse, ki čutite svoje pikice ... kako se pa to čuti in kje? meni se zdi, da ko se najem čutim nekaj v trebuhu, sam je vse skupaj malo previsoko, kot je dejansko user posted image - čutim malo pod popkom ... mislim, da je pri meni to prebava ... kako veste ločiti kaj je kaj?

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
28.9.2009 9:31:11   
NATAŠA35
jutro vse user posted image ...

neka_noč čestitke za NS...zdaj si me malo pomirila, jaz grem tja šele čez tri tedneuser posted image user posted image upam, da ne bo prepozno... a mi lahko napišeš, kam si vse morala, ker meni je sestra rekla, da moram prvo v sprejemno v pritličje, potem pa v 4. nadstropje...katera soba????user posted image hvala...

madonca meni je že dva dni kar slabo, obrača se mi želodec, samo kaj ko ne morem bruhat...zelo slabo se počutimuser posted image , pa ne da se mi delat, drugače je pa ok...krči so še vedno prisotni, tako da kar pijemo tablete, ampak mislim, da se umirjajo...si grem danes nabavit še magnezije teblete, pa bom videla, če je kaj bolje...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
28.9.2009 9:48:00   
babyloverka
hej punce user posted image
ponedeljek je, po dopustu grem delat popoldne tako da si verjetno lahko predstavljate kako mi ni user posted image

včeraj in danes bruhala nisem, sicer mi je malenkostno slabo ampak ni več tako hudo kot je bilo. me pa spanec mika sto na uro user posted image  
komaj čakam, res kooomaj čakam na petek da grem na pregled in potem naslednji petek na nuhalno user posted image  lubi je čist not padel v vse to, samo še na nuhalno ga peljem zraven pa že vidim da se mu bo mešalo user posted image .
lep dan vam želim in lepo božajte buščije

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
28.9.2009 10:01:16   
natasaxy
jutro,

no da vas malo pozdravim. Jaz tudi nastopam 11 teden. TAko da se bom ta teden prijavila na NS v Domžale. A je dolg za čakat? Ne vem katera je že  rekla da gre v Domžale.

Tudi mene je včeri in prešnji teden en dan obupno glava bolela, sem en večer zaspala ob sedmih zvečer, pa sem bila potem ob desetih zvečer kot rožica:):)

Slabosti mene še vedno malo mučijo,....pa tudi utrujenost na vsake toliko časa.

Nataša35 glede magnesol, jaz popijem skoraj vsak dan eno in mi pomaga. Prejšnjih ko sem imela ss me je tudi ful zvijalo, pa se mi zdi da magnezij pomaga, ker zdej tudi čutim ne nič, da se kaj posebnega dogaja:):). No jaz kupim tiste od Fidimeda - magnezij +C vitamin.

Evo sem bila že pridna in en kup perila zlikala, k sem ga med vikendom oprala. Zdej pa bo počasi treba razmišljat kaj bomo za kosilo jedli.

Glede kg, pa jaz sem pridobila 1 kg,......še malo glede na to koliko imam apetita na cajte, ker če mi začne krulit po želodcu,......mi rata ful slabo in moram skoz neki grickat,......kar pa za kg ni dobro. No v prvi nosečnosti sem se jaz zdedila 14 kg, s tem, da je imel tamali 4380 g in takoj podpišem za bolj lahkega otroka:):), ker porod ni bil čisto nič enostaven.

No pa vas ne bomo strašile, kajti jaz sem bila v prvi nosečnosti čisto neobremenjena z porodom, kar bo bo. Tokrat me bo pa pošteno strah.

uživajte,......

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.9.2009 10:05:42   
ela24
Pozdravljene!
Uh, kako mine vikend, komaj se začne pa je že konec. Jaz sem sicer tako ali tako doma (po pisarni postorim nujne reči), ampak sem pa skoraj cele dneve samauser posted image  Moj user posted image  ima tako delo, da je večinoma po cele dneve odsoten. Prehlad se še kar vleče.
Sem se pa danes zbudila z eno čudno bolečino, na levi strani v jajčniku ali njegovi bližini me skeli, poleg tega pa imam tak čuden občutek kot da me skozi lulat ali taki neki pritisk tam od spodaj.
Danes bom pač bolj počivala... Nočem, kar neke panike zagnat. Upam, da ni vnetje mehurjauser posted image  Ker s tem sem imela v preteklosti že kar težave.
No, lep dan vsem. Še 2 dni pa imamo NS. Komaj že čakam. Sem rekla mojemu da če ugotovijo spol, greva kar po enga pajacka za iz porodnišniceuser posted image  Pa je bil navdušen, da tudi če se ne bo videlo, bova pa kupila nevtralnegauser posted image  Toliko bolj sem vesela tega, ker on sovraži nakupovanje!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
28.9.2009 10:17:48   
Mariposy
neka_noč: mislim da me je malo strah predvsem zaradi tega ker mi 1 user posted image ni bila čisto nič naklonjena.Ampak danes sem se odločila da grem s pozitivnimi mislimi na NS k dr. Strahovi ker vem da mi bo povedala vse tako kot je treba,vsaj po vaših izkušnjah sodečuser posted image Nisem zasledila če moram s seboj v Domžale vzeti tudi cd če želim da mi ga posname?O amniocintezi nisem razmišljala sem pa nekaj prebrala.

natasaxy:jaz se danes odpravljam v Domžale k dr. Strahovi, bom sporočila kako in kajuser posted image

Vsem user posted image čestitke za opravljene preglede in NS tiste ki pa to še čaka pa tudi veliko srečeuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
28.9.2009 10:19:12   
zrak
pozdravljene;

ena več.
Nej se vam predstavim: sem iz obale, doma imamo enega živahnega fantka, ki ima 2 leti in 3 mesece.
Rok naj bi imela 10.4.2009, mogoče bo še kakšna sprememba.
NS sem že imela pri mojemu G, sem pa naročila še pri dr. Pušenjak.
Nosečnost poteka dokaj normalno, včasih bruhanje, utrujenost, slabosti,.. ampak nimam kaj veliko časa za razumišljati o tem, ker se moram poditi za tamalim.

Dajte me kar na seznam. A moram še kakšen podatek napisati? Aja stara sem hmm koliko žeuser posted image  vsak cajt bom 34user posted image ..

upam, da bomo vse skupaj prišle do srečnega konca.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
28.9.2009 10:27:20   
Mariposy
Hojla srečka  zrak dobrodošla med nami in želim ti obilo sreče pri nadaljni nosečnostiuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
28.9.2009 10:44:32   
mamika25
Zrak pozdravljena med nami, velik sreče in zadovoljstva v nosečnosti!!user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
28.9.2009 11:17:29   
didi5
U marija, vidim da bom morala tudi med vikendom malo več na računalnik, ke pol pol ure berem kaj ste napisale od zadnjega posta.user posted image

babyloverka: no pa sva tam, da bova imeli s kom na kavice hodit:):):)

Jaz se v osnovi počutim super user posted image user posted image Me pa že od prejšnje sobote mantra prehlad (vsaj tako sem mislila). v bistvu imam zelo zamašen nos (kar je zame groza, ker NE znam dihat skozi usta - moj pa pride na blistavo idejo in me ponoči slika kako se slinim in snema kako smrčim - uf:):):)) . No in ker sem začela redno kupovat revijo Nosečnica ugotovim, da je zamašen nos eden izmed nadležih efektov naše bebiceuser posted image . Upam da bo v kratkem minlo, ker tale fiziološka raztopina meni absolutno ne pomaga.

Sicer pa je ponedeljek, mi pač ni! Bo proti koncu tedna boljše.

Tudi jaz komaj čakam na NS. Bom se morala precej zaposlit, da bo hitro minilo.

Klik na klik

lp

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.9.2009 12:03:46   
babyloverka
zrak dobrodorošla in veliko dobrega počutja ti želim user posted image

didi5 katerega ginekologa imaš in kdaj imaš nuhalno? jaz imam nuhalno naslednji petek.

prej sem imela en taki rukar slabosti, me je kar v posteljo spravlo. še dobro da je šefica klicala naj pridem pozneje delat user posted image

30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.9.2009 12:06:44   
aprilasemtu
pozdravljena nova "sotrpinka" (mišljeno v najlepšem pomenu besedeuser posted image )

didi5 res je tudi sama sem začela smrkati in smrkati in smrkati...tudi sama sem zasledila, da naj bi bilo vse posledica nosečnosti. očitno bomo celo zimo presmrkaleuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.9.2009 12:11:48   
didi5
Babyloverka: jaz imam nuhalno naslednjo sredo 7.10. (JOJ ki je še to) pri Rosiću (ki je tud moj ginekolg). Reva - take slabosti imaš?? se mi punce res smilite, ker je verjetno vse ostale simptome veliko lažje prenest kot slabost user posted image user posted image

Aprilasemtu: ne se niti zafrkavat, ceeeelo ziiiimooooo????? Kdo bo pa tako pogosto menjaval posteljnino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pičim na malico!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1442
28.9.2009 12:32:12   
babyloverka
jaz imam šučurja, grem pa naslednji petek k rosiču na nuhalno, žal se ne bova srečale user posted image  bova morale it na kavouser posted image

30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
28.9.2009 12:32:32   
nikkybo
Saj ne morem verjet, da pišem tu gor!
ja dejstvo je, da sem 2 meseca nazaj izvedela da bom mamica in da bomo štručko dobili aprila!
In....
Pozdravljene!!Ne vem kako gre to...heheuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
28.9.2009 12:34:40   
babyloverka
nikkybo dobrodošla med nami!!

za začetek je najboljše da napišeš svojo starost, s kod si, če si prvič noseča ali če že imaš kakega otroka, kdaj imaš naslednji pregled in kdaj nuhalno, da bo ena od punc te lepo dodala na seznam.

drugače pa upam da se dobro počutiš in da boš lepo čvekala z nami user posted image

30.04.2010

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.9.2009 12:39:57   
nikkybo
Ooo, me veseli....
ja prvič sem noseča, nepričakovano ampak zaželjeno...iz okolice Domžal...
Zaenkrat poteka po napovedi gin. vse ok! Hvala bogu!
Aja, nuhalno pa komaj čakam-9.10, torej drug teden...
Rok imam 21.aprila...
Moram mal prebrati forum nazaj,  da se ne bomo ponavljal...

In kako se danes punce?

Neposredna povezava do sporočila: 1446
28.9.2009 12:40:45   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

Nataša35 glede magnesol, jaz popijem skoraj vsak dan eno in mi pomaga. Prejšnjih ko sem imela ss me je tudi ful zvijalo, pa se mi zdi da magnezij pomaga, ker zdej tudi čutim ne nič, da se kaj posebnega dogaja:):). No jaz kupim tiste od Fidimeda - magnezij +C vitamin.

aha, si jih grem kar kupit, mi je tele tud G svetovala...zdaj so se malo umirili, samo proti večeru pa spet oživijo....jaz zaenkrat še ne smrkam user posted image user posted image user posted image in upam, da tudi ne bom, ker ponavadi sem zadnja, ki me ujameuser posted image user posted image , samo takrat je mogoče malo bolj hudo...

jaz čutim user posted image zgleda kot da se mu kovca, ker vsake toliko čase čutim tresljaje od znotraj ali pa potovanje mehurčka po trebuhu...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.9.2009 12:48:02   
babyloverka
nikkybo, nuhalna naju čaka isti dan torej čakam s tabo user posted image  rok pa imam 6 dni pozneje kot ti, torej tudi čakam s tabo user posted image

30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.9.2009 12:51:47   
nikkybo
Hehe, me veseli...
jaz mislim da bo ta čas minil en dva tri...
Vidim da sploh tole ni tok težko...
Je pa zanimiva debata, ker smo vse na istem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.9.2009 12:54:17   
babyloverka
seveda ni težko user posted image
in da, vse smo na istem, tako da te razumemo če ti je slabo, če ti hormoni divjajo, ... hej govorim pa že tako kot da sem noseča 7 mesecev user posted image

oh, da bi le čimprej bil petek user posted image

30.04.2010

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?