|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
24.9.2009 11:13:11   
nejanejc
hejla

chi_pita, ja toje dete je vecje za 6 dni od mojega :) Meni je pa vceraj namerla 5,5cm.

aprilasemtu, sem slisala, da je veliko odvisno od ekipe v Kranju tudi jst. Sta dve kolegici rodili in vsaka je svojo zgodbo povedala.

lp

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.9.2009 11:14:56   
*m*o*j*c*a*
pa če kak dan pol ne čutiš premikov, lahk z angel soundom poslušaš, in ko slišiš srčeka, si spet pomirjen..včasih pač majo user posted image pol tut kak mirnejši dan, mamice smo pa seveda nervozne, ker ni nč čutit..js sem ob takih dneh, kr hitr angel sound zalaufala..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.9.2009 11:15:31   
Mariposy
IZVIRNO SPOROČILO: aprilasemtu

*M*O*J*C*A* je angel sound smotern nakup. se srček res lepo sliši?

No vidiš sem vedela da sem nakaj pozabila vprašatuser posted image Se pridružujem temu vprašanju in prosim za mnenjeuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.9.2009 14:39:34   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem imela včeraj pregled in je vse ok,plod je samo eden,koliko je velik ne vem ker sem pozabla,na slikci mi pa ne piše!user posted image
Naslednji pregled imam pa 15.10.

Pri nas sije sonček upam da bo tako tudi za vikend da bomo lahko praznovali Larin roj.dan!

Zdej grem pa z sestro mal zapravljat,me je prosila če grem zraven da ne bo Lari kej premajhno kupila!user posted image

No lep dan vam želim pa se beremo zvečer!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.9.2009 16:41:33   
Nasy
Živjo punce!

Danes smo videli naše dete na NS, je zdravo, živahno..videli noska, nosno kost, rokice, prstke, srčka poslušali. Vse je OK, je bila Strahova prav navdušenauser posted image Smo bili kr vsi, oči je čuval Mašo, malo sta se sprehajala noter in ven pa okoliuser posted image uf..sem si kr malo oddahnila. Zdej je pa cajt, da povemo doma..ne vem, kako bo, kere bo kap, moje al njegoveuser posted image ker mislim, da ne pričakujejo česa takega. Ve ste že vse povedale?

Sonček je, jaz brez energije. Bi šla malo počivat pa je Maša  že v avtu spala, sicer le 45 min a zgleda, da dost. Bo pa zvečer šla kako minutko prej.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.9.2009 16:52:06   
Mariposy
Hey srečke user posted image

No bili smo na pregledu.Kar mi je bilo najbolj zoprno je čakanje da prideš na vrsto...ampak to skoraj 2 uriuser posted image No pa smo prišli zadnji na vrsto.Naš user posted image je bil danes res akrobat nisem mogla da se nebi nasmejala, obrnen je bil že pravilno za pregled NS,kot da bi bil tudi že sam naveličan čakanja na vrstouser posted image Pa je ginekolog izmeril...2,2 cmuser posted image povedal mi je da do 3 je v bistvu še vse ok, ampak zgolj da se čisto prepričamo in dobimo točne podatke naj grem še na pregled NS k dr. Strahovi v Domžale.
Tako da sem jo takoj ko sem prispela domov poklicala in se naročila za v ponedeljek, saj je to zame in user posted image zadnji dan možnost izvesti ta pregled (do 13 tedna).Se pravi v pon. se odpravljamo še po drugo mnenje v Domžale in upam da se končno znebim vse teh smotanih strahovuser posted image .Sem pa vprašala še za ceno in je 60 evrov,če pa bom morala še dodatni test (mislim da je hormonski) delat je pa + dodatnih 35 evrovuser posted image Groooza ampak sem odločena da za user posted image moraš velikokrat kaj reskirat, kar pa nama težko saj se gre vendarle za zdravje našega malčka.user posted image
Nasy: vidim da imaš ravno izkušnje z dr. Strahovouser posted image Veseli me da je s teboj in tvojimuser posted image vse ok

Uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil Mariposy -- 24.9.2009 16:59:48 >

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.9.2009 17:24:33   
aprilasemtu
Po moževi strani vedo najbližji (tisti s katerimi živiva pod isto strehouser posted image ), mojim se pa še ne sanja. Trenutno niti nimam veselja po oznanjanju vesele novice, ker mož že tri tedne ne govori z mano (razlog mi ni niti najmanj ni jasen, ker bi moralo biti ravno obratnouser posted image ). Seveda sem imela v tem času pregled pri ginekologinji in NS in ni bil niti toliko pošten in konec koncev "normalen" (če sva ga že oba naredila), da bi vprašal, če je vse okey in si pogledal kakšno slikco.
Pri vsej zgodbi je vsaj tašča na moji strani, ki se zelo veseli vnuka/vnukinje in me podpira.
Mi je pa težko, vseeno skušam biti pozitivna.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.9.2009 17:40:30   
aprilasemtu
aja pa še ena "vesela" novica...ugotavljam, da se mi je v zadnjih dneh pojavilo nešteto mozoljev po obrazu user posted image (smo že v tej fazi)

Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.9.2009 17:44:37   
aprilasemtu
drugače sem pa še vedno na šihtu...in bom še dobro urico...najraje bi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
24.9.2009 18:10:08   
babyloverka
aprilasemtu upajmo na najboljše.

ne bom ti razlagala da se daj z možem pogovorit ker ti najbolje veš kakšen odnos imaš in kako je stanje. vsekakor pa se mi zdi pomembno da ti moški stoji ob strani in ne da se sekiraš še zaradi njega.
jaz sem mojemu prešnji teden dvakrat lepo razložla, da se naj malo umiri s kolegi in pijančevanjem ( ker je imel očitno namen proslavljat vseh dvet mesecev preden se otrok sploh rodi) in ker ni šlo zlepa je pa šlo zgrda, tak da sem mu z resnim tonom in takim izrazomuser posted image   in pozneje še takim user posted image  jasno povedala da to vpliva na mene in na otroka in da imam dovolj problemov sama z sabo in da ne mislim še nonstop razmišljat kake kozlarije mi ded dela. no in sedaj je ok user posted image
upam da se tudi pri tebi situacija kmalu razjasni, ravno sedaj bi namreč naj si imel veliko za povedati in se za pocartati, ne? user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1360
24.9.2009 18:25:09   
aprilasemtu
hvala za lepe želje... žal je tako kot bi govoril steni oz. če ti ne zna reči niti živjo in adijo... je pa res, da je imel take mesečne izpade že v času, ko sva bila le par (takrat še nisva živela skupaj) in sem na koncu vedno jaz reševala zadeve (če več kot mesec dni skoraj nimaš stika z drugim, se počasi odtujiš).

sedaj je pač tako, da spiva v isti postelji...brez besed
yah...bom uporabila besede svoje tašče/njegove mame...TI DECI, VSI SO GLIH. (na žalost se ne zaveda, da je sama takega vzgojila...jst pa oženilauser posted image ...sej drugače je dober človek)
boli me toliko bolj, ker se ne zanima za najino štručko oz. mogoče pa se in je preveč trmast, da bi zinil (jst mu pa tudi nočem riniti slikic pod nos)

ah bo že... jutri grem do nečaka, ki je star 6 mesecev in zna človeku polepšati dan

končno odhajam iz službe

hvala za podporo in čimveč užitka v nosečnosti vam želimuser posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
24.9.2009 18:45:09   
ela24
Aprilsemtu: Saj vem, da je to tvoja osebna stvar, ampak mogoče, bo vseeno lažje če boš probala ugotoviti zakaj je to tako? Ga je mogoče strah prihoda novega družinskega člana? Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 1362
24.9.2009 19:58:44   
nejanejc
ojla, meni bi blo res hudo v taki situaciji. Mene boli, ce moj ne govori en dan z mano, si ne predstavljam. Upam, da se bosta kmalu uspela pogovorit in uredit stvari. Da bo za vse najboljse. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
24.9.2009 21:40:52   
tintin
Hoj punce...jaz imam spet dva grozna dneva...slabostuser posted image , bruhanje...jutri začnem 11.teden, menda se bo tole že končalo....

Aprilasemtu - nevem kaj bi ti svetovala, vsekakor ni fajn, da so tihi dnevi že zdaj...ker ko pride otrok je stresa še več...Poskusita se pogovorit, izbij trmo svojemu descu iz glave, ker tole vsekakor ni dobro. Jaz oz. midva na srečo nikoli nisva imela teh težav, ker sproti čistiva "probleme", pa tudi oba sva taka, da se zavedava, da je pogovor bistvenega pomena za dober odnos in oba zelo veliko vlagava v to. Res se potrudita, ker še škoda zaradi otroka!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
24.9.2009 21:43:57   
tintin
čestitke vsem za uspešne NS!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
24.9.2009 22:57:40   
Nasy
Mariposy, Strahova je bila prej moja G, ko je še delala v ZD, je suuper, res.

Aprilasemtu, kako mi je to poznano...no, pri nama je bilo podobno, pred leti. Moram reči, da je pri nama pomagal čas in moja vztrajnost. Ne vem, kaj naj ti svetujem, vem, kako je govoriti zidu..morda bo v družbi spregovoril? Pa ga primi malo za roko, kaj vem, ti ga poznaš. Moj ima le še občasno kake muhe, ker si kr nekaj da v glavo, jaz ne vem nič o tem. In potem kr nekaj muli in trmari. Ma ga hitro postavim na realna tla, ne morem bit tiho. Je pa bilo pri nas veliko joka, z moje in njegove strani. Držim pesti, da kmalu razrešita težave, vedi pa, da ti stojimo ob strani!!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.9.2009 8:05:15   
NATAŠA35
aprilasemtu uh zoprna situacija, samo ne popusti...nekateri deci so kot otroci in ko samo 1x ni po njihovo, je vse narobe...najbolje bo, če se ne boš obnašala kot mama in ga boš prosila in prosila, ampak kot žena, ki je samozavestna (vsaj na ven)...kaj ti hočem povedati, ne popusti mu in začni ti glihat situacijo, ampak ga čisto ignoriraj - pomaga, verjemi mi...res je da skrbiš za njega, samo nisi njegova mama in veliko moških išče mamo v ženi...zdaj si ti pomembna in tvoja pikica, čeprav vem, da te ubija, ker ne govorite...pusti, da on začne govorit s tabo in takrat mu povej, da te to in to moti, vse mu zmeči pred nos...če pa to ne bo pomagalo, potem pa začneš z planom buser posted image user posted image - ko ne bo mel čistih gat ali pa kaj drugega za obleč in ko bo lačen, se bo začel pogovarjati...

vem, da me boste nahrulile, ampak verjemite, da to pomaga in seveda pogovor...midva z mojim sva 4 leta poročena na 10 let podlage in vsak dan si vzameva čas zase in se pogovarjava in narediva nekaj za naju...samo če vam povem, kako je bilo na začetku, uhhhhhhh

kako ste mi kaj ostale...super, da je že petekuser posted image user posted image user posted image user posted image

če bom lahko, bom ta vikend malo pospravljala predvsem omare, da vidim, kaj mi je sploh še pravuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.9.2009 8:43:50   
pupa*81
čestitke vsem za preglede in zdrave sončke!user posted image

aprilasemtu: jst se kar strinjam za natašo35, sicer ga pa ti najbolš poznaš, sam če boš 'popustila' pri vsakem trmarjenju te bo mel 'na špagci' popuščanje vedno samo z ene strani ni dobro za odnos, vedno je pa vse stvar dogovora (ne kompromisa!) verjamem pa da zdaj ni ravno prav čas za take poteze, ker naj bi se posvečala predvsem sebi in sončku user posted image upam da uredita stvari! user posted image

z mano vse ok, špikanje in raztegovanje je v teku user posted image zjutraj sm se zbudila z švoh menstrualnimi bolečinami pol sm se pa spomnila da še je še 6 mescev ne bouser posted image fajn ane user posted image

no lepo se mejte, pa si še kaj napišemo user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.9.2009 9:03:24   
Chi_Pita
Jutro punce ...

Hvala za čestitke za pregled, tudi jaz vsaki čestitam in želim čim manj skrbi.
Mariposy ... želim ti srečno na naslednjem pregledu  user posted image
aprilasemtu jaz ti lahko rečem samo: upam, da čim prej rešite nastalo situacijo po najboljših močeh. Ne vem pa kako svetovati. Te popolnoma razumem, le da imam jaz probleme - jok in kreganje - s fantom (7,5 let skupaj) tudi tam nekje od začetka septembra. Vendar na ven delujeva kot najbolj zaljubljen par. user posted image

že ko ste začele to debato, me resno zanima, če stres vpliva na še nerojenega otroka? Jaz res ne vem kaj naj naredim, nisem mirna? Ah, ne bom morila z mojimi problemi, ker itak ima vsak dovolj svojih problemov. Srečno punce. user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.9.2009 9:28:29   
mokca
živjo!
punce jaz pa vam moram neki lepega pvedat!

NISEM BILA ŠE 2,3 DNI NAZAJ SIGURNA,AMPAK JAZ ČUTIM SVOJEGA OTROČKA!
DEFINITIVNO!

Našega korenjaka sem začutila v 1 user posted image  v 15 tednu.taki nežni mehurčki in žgečkanje.no sem pa Strahico uprašala o tem,sem pozabla napisat,je rekla da je možno,ker če v prvi nos.čutiš toliko prej,GA  v 2 user posted image še prej.in tam nekje od 13,14 tedna.

ker pa imam posteljico spredaj in pomoje spet aktivno detece je to TO!
sem 2,3 dni samo ugibala,se koncentrirala.sedaj pa sem SIGURNA!

a ste moje slikice pogledal??moj vamp??naše kužike???
kliknite ime MOKCA!

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.9.2009 9:32:21   
babyloverka
hej user posted image  lep pozdrav user posted image

kako smo kaj?
meni je spet slabo user posted image  
sicer pa komaj čakam na pregled ki ga imam komaj 2.10 in vsak dan premišljujem da je enkrat na mesec premalo in da bi nosečke v prvem trimesečju morale imeti pregled na 14 dni user posted image  res, ker bi bila veliko bolj pomirjena.

30.04.2010

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
25.9.2009 9:33:45   
tintin
MOkca čestitke za gibe...ja tudi jaz sem jih v prvi nosečnosti čutila že v 16t, tako da jih zdaj pričakujem še prejuser posted image

Chi-pita
- valda da stres vpliva na otroka..., ker če si ti pod stresom izločaš adrenalin, kortizol in še kaj (stresne hormone) in otroček se nekak navadi živet s tem tako kot se otroci kadilk z nikotinom. Srečna nosečnica in mamica je pogoj za srečnega otročkauser posted image

Pupa81
- če boš imela srečo M ne bo še kaj dlje...jaz sem jo dobila, ko je bil Vasja star 10.mesecev. Dojila sem pa polno do 6m in nato delno do 15.m.

Imena
...imava ožji izbor. Fant bo Vitomir ali Kajetan, deklica Vita ali Zala. Doma imamo fantka, ki mu je ime Vasja.user posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
25.9.2009 9:39:37   
NATAŠA35
chi_pita ja stres vpliva na otroka...vse kar se tebi dogaja, se njemu dogaja, zato pa pravijo, da moramo biti bolj mirne in se ne smemo razburjati...naj ti povem, da mi je mama v 1.user posted image delala hude probleme, pa sem bila nemirna in pod pritiskom, in sem veliko user posted image , pa se na mojemu prvemu sinu zelo dobro pozna, ker plane takoj v jok in je nemiren, ter živčen...

chi_pita tu smo, da si pomagamo in če rabiš pomoč, sem tu...kar na plan z težavo draga moja...veš lepo je, če imaš nekomu povedat, pa čeprav se samo dopisuješ, ampak to pomeni veliko...

mokca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čutiš user posted image in prav imaš z vsako user posted image čutiš user posted image prej...jaz tudi vsake toliko časa čutim mehurčke in žgečkanje, in sem postala kar pozorna na to....možno da je to, to

zanima me ali boste kupile svojemu otroku dojenčkov dnevnik....jaz sem se odločila, da ga bom sama naredilauser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
25.9.2009 9:42:40   
babyloverka
vau natasa35 zdaj si mi pa dala svetovno idejo user posted image  to, da ga sama naredi je čudovito user posted image  
uh, prijetno presenečena. sem v sekundi ko sem prebrala tvoj post že imela pred sabo sliko, kako bo izgledal, kaj vse bo napisano in nalepljeno user posted image
hvala ti user posted image

30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
25.9.2009 9:49:21   
katy83
pozdravljene!

Danes sem vstopila v 12.teden, moje počutje je še vedno user posted image . Se mi zdi, da je vsak dan slabše. Malo sumim sicer moje prehranjevalne navade, ki so vse prej takšne kot bi morale bit. Joj, če pa nimam apetita.

No, imam pa eno vprašanje za vas: Ne vem, če se vam že povedala, da imam epilepsijo. Skratka 13 let že nimam napadov in tudi pred tem sem imela samo zastrmitve. nič kaj resnega. zdaj sem imela kontrolo pri nevrologu, ta pa mi je svetoval, da bi vseeno začela neke tablete jest zdaj v nosečnosti. (prej sem bila brez tablet) Pa z vsakim, ki se pogovarjam mi reče, naj jih ne jem, da ne bo kaj narobe, ker to so vseeno tablete  z veliko stranskimi učinki. ne, vem kaj naj. Res se ne bi rada zdaj zastrupljala s kemijo. No, sem pa vesela, ker mi je nevrolog rekel, da bom lahko normalno rodila in ne s carskim rezom. user posted image

Tiste, ki ste imele NS čestitke za fajn preglede, Chi Pita tvoj user posted image  pa fajn raste. super!user posted image

Aprilasemtu - upam, da se bosta s tvojim kaj uspela zmenit. Ne znam kaj dosti svetovat, ker moj dragi je taki, da če je kaj narobe, kar sili k pogovoru, tak, da se vedno kar hitro zmeniva. Če nisem jaz preveč trmasta. user posted image

vau, Mokca, full fajn, da čutiš gibe user posted image

imena - imava že izbrana full dolgo, če bo punčka bo Katarina, če pa bo fantek pa Timotej. pa ne vem zakaj mi vsi pravijo, da bo fantek?user posted image  No, saj meni je vseeno, samo kako so vsi tako prepričani? user posted image

lepo se imejte, se pišemo kaj!

Katy

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?