katy83
|
pozdravljene! Danes sem vstopila v 12.teden, moje počutje je še vedno . Se mi zdi, da je vsak dan slabše. Malo sumim sicer moje prehranjevalne navade, ki so vse prej takšne kot bi morale bit. Joj, če pa nimam apetita. No, imam pa eno vprašanje za vas: Ne vem, če se vam že povedala, da imam epilepsijo. Skratka 13 let že nimam napadov in tudi pred tem sem imela samo zastrmitve. nič kaj resnega. zdaj sem imela kontrolo pri nevrologu, ta pa mi je svetoval, da bi vseeno začela neke tablete jest zdaj v nosečnosti. (prej sem bila brez tablet) Pa z vsakim, ki se pogovarjam mi reče, naj jih ne jem, da ne bo kaj narobe, ker to so vseeno tablete z veliko stranskimi učinki. ne, vem kaj naj. Res se ne bi rada zdaj zastrupljala s kemijo. No, sem pa vesela, ker mi je nevrolog rekel, da bom lahko normalno rodila in ne s carskim rezom. Tiste, ki ste imele NS čestitke za fajn preglede, Chi Pita tvoj pa fajn raste. super! Aprilasemtu - upam, da se bosta s tvojim kaj uspela zmenit. Ne znam kaj dosti svetovat, ker moj dragi je taki, da če je kaj narobe, kar sili k pogovoru, tak, da se vedno kar hitro zmeniva. Če nisem jaz preveč trmasta. vau, Mokca, full fajn, da čutiš gibe imena - imava že izbrana full dolgo, če bo punčka bo Katarina, če pa bo fantek pa Timotej. pa ne vem zakaj mi vsi pravijo, da bo fantek? No, saj meni je vseeno, samo kako so vsi tako prepričani? lepo se imejte, se pišemo kaj! Katy
|