fiška33
|
Kajča, to je pa res fajn slišat, da se lahko zanosi takoj po čiščenju in da je bilo pri tebi vse v redu. Mene bi verjetno bolj skrbelo, če npr. ne bi mogla zanosit, kot pa če bi imela ss. Zdaj sem, oziroma smo - prihajamo, v najbolj zoprno obdobje, ampak tudi če nas doleti ss, bomo verjetno brez težav zanosile ponovno. (Tiste, ki ste imele probleme z zanositvijo, čestitam in držim pesti, da obdržite!) Tudi jaz nisem več med najmlajšimi, verjetno sem najstarejša tukaj, ki sem prvič zanosila, ampak poskušam ne skrbet. Saj sploh ne vem, če želim vedet, kaj skrbi tebe . Jst se pri takih zdravstvenih problemih raje delam nevedno. Kao, ne more se mi nekaj zgodit, če ne vem, da obstaja . Npr. zadnjič mi je nekdo rekel, da me bo bolel želodec, če bom spila preveč kave. Pa sem ga jaz vprašala, pa zakaj mi to sploh govoriš? Jaz sploh ne vem, da te bi naj v tem primeru bolel želodec. Lansko leto, ko sva se z bivšo sodelavko menili, da bi bil že čas, da zanosiva, je ona rekla, da pozna vse probleme, ki bi naj doleteli pozno nosečnico. Kaj ima od tega, če ve te stvari? Poleg tega ima ona en kup zdravstvenih problemov, za katere jaz še slišala nisem . Jst verjamem, da vse naravno stremi samo po sebi k temu, da bi bilo zdravo in popolno - vsaka rožica, vsako drevo, vsaka živalica, ... Ogromno dam na placebo učinek. Pač verjamem, da se vsaka bolezen najprej začne v glavi ali pa s stresom. Jst sem se pač odločila, da ne bom imela nosečniških nevšečnosti. Moja mama, v 35 letih, ni bil niti enkrat na bolniški zaradi sebe. Vedno je govorila, da ona (oziroma mi - družina) nimamo časa zbolet. Punce, ne tolko skrbet! Vsaj tiste, ki do sedaj niste imele problemov. Vse bo vredu! Jst si naredim okol sebe nek tak mehurček, popoln svetek in ne dovolim, da mi ga kdo kvari. Še virus prehlada ne more noter LP
|