Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:24:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce HELP kako naj svojo miško navadim na sveže sadje nikakor ne želi probat, nikakršnega sadja ne mara tako sem žalostna zaradi tega A to kašice ali koščke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:24:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce HELP kako naj svojo miško navadim na sveže sadje nikakor ne želi probat, nikakršnega sadja ne mara tako sem žalostna zaradi tega tud Nejc je prej jedu samo banane, zdej pa le še občasno, poleti sva začela z jagodami, potem maline (jih imamo še vedno), potem jabolko celo olupljeno, da je sam grickal, pa breskve..tako počasi sem mu začela dajat, pač probaš kaj ima najraje, potem ji to daješ nekaj časa, pol pa bo verjetno začela vse jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:25:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 [edina same!!! pa proti večeru bowling in potem žur čisto v mojem stilu Same, ja A potem se bomo kar zmenile? mene štejte kr zraven.. samo bowling za soboto je treba rezervirat, ker je polno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ kako je s tvojo migremo, kej popušča? Držim pesti, da bo imigran prijel. Saj mislim, da bo, me je že malo "zadel". Samo tale mrzel zrak zunaj mi ob migreni samo škodi S psom sva ravno nazaj, zdaj grem malo ležat. Naredila očitno ne bom NIČ enako je pri meni ob mrzem zraku je samo še huje, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce HELP kako naj svojo miško navadim na sveže sadje nikakor ne želi probat, nikakršnega sadja ne mara tako sem žalostna zaradi tega A to kašice ali koščke? mah v nobeni sestavi ga ne mara, celo v skuti če dobi kak kos sadja, ga kar ven pljune , frutkov pa itak že dolgooooooo noče , svežega pa NO WAY ,tudi v vrtcu pravjo da ne želi sadja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce HELP kako naj svojo miško navadim na sveže sadje nikakor ne želi probat, nikakršnega sadja ne mara tako sem žalostna zaradi tega tud Nejc je prej jedu samo banane, zdej pa le še občasno, poleti sva začela z jagodami, potem maline (jih imamo še vedno), potem jabolko celo olupljeno, da je sam grickal, pa breskve..tako počasi sem mu začela dajat, pač probaš kaj ima najraje, potem ji to daješ nekaj časa, pol pa bo verjetno začela vse jest čisto vsak dan probavamo pa nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:38:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce HELP kako naj svojo miško navadim na sveže sadje nikakor ne želi probat, nikakršnega sadja ne mara tako sem žalostna zaradi tega tud Nejc je prej jedu samo banane, zdej pa le še občasno, poleti sva začela z jagodami, potem maline (jih imamo še vedno), potem jabolko celo olupljeno, da je sam grickal, pa breskve..tako počasi sem mu začela dajat, pač probaš kaj ima najraje, potem ji to daješ nekaj časa, pol pa bo verjetno začela vse jest čisto vsak dan probavamo pa nič pa probaj kontra, nekaj časa ji nič ne dajaj, tud v vrtcu se zmeni da ji ne dajo, pa da malo pozabi potem pa spet probaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:49:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 [edina same!!! pa proti večeru bowling in potem žur čisto v mojem stilu Same, ja A potem se bomo kar zmenile? mene štejte kr zraven.. samo bowling za soboto je treba rezervirat, ker je polno A se to steza rezervira ali kako gre to? Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:50:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce HELP kako naj svojo miško navadim na sveže sadje nikakor ne želi probat, nikakršnega sadja ne mara tako sem žalostna zaradi tega A to kašice ali koščke? mah v nobeni sestavi ga ne mara, celo v skuti če dobi kak kos sadja, ga kar ven pljune , frutkov pa itak že dolgooooooo noče , svežega pa NO WAY ,tudi v vrtcu pravjo da ne želi sadja Če je zelenjavo, bi za nekaj časa opustila poskuse s sadjem. Potem ji pa daj za poskusit, ko ti ješ, da malo pofirbca. Idej v bistvu nimam, ker imam to srečo, da vsi moji otroci obožujejo sadje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 9:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 [edina same!!! pa proti večeru bowling in potem žur čisto v mojem stilu Same, ja A potem se bomo kar zmenile? mene štejte kr zraven.. samo bowling za soboto je treba rezervirat, ker je polno A se to steza rezervira ali kako gre to? Torej smo na spisku: jana81 špelin@ rozika-edina Napišite se!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:00:39
|
|
|
|
špelin@
|
Sobota, 3.10., ob 18h - CE (bowling in še kaj) Kdo je za: 1. jana81 2. špelin@ 3. rozika-edina suzy85? katy82? Estrella*? nia5? Še druge!!! Dajmo, punce
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.9.2009 10:01:54 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:05:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:05:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:18:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobota, 3.10., ob 18h - CE (bowling in še kaj) Kdo je za: 1. jana81 2. špelin@ 3. rozika-edina 4. suzy85 katy82? Estrella*? nia5? Še druge!!! Dajmo, punce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:19:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila em jst tud..mislim da 6 ali 8
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:22:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila http://www.planet-tus.com/slo/bowling/bowling_celje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:23:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila em jst tud..mislim da 6 ali 8 ne ne. max. 5 igralcev. sem preverla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:23:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila em jst tud..mislim da 6 ali 8 Torej bo dovolj ena steza Itak se gre za druženje, čvek in veliko smeha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:25:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila em jst tud..mislim da 6 ali 8 ne ne. max. 5 igralcev. sem preverla Aha. Rezrviramo eno in se malo zabavamo. Itak jaz komot tudi ne igram in se vam režim Al pa se vmes švercnem. No, ne me resno jemat: rabim time off, boli me patak, če kakšno vržem ali ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:28:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha. Rezrviramo eno in se malo zabavamo. Itak jaz komot tudi ne igram in se vam režim Al pa se vmes švercnem. No, ne me resno jemat: rabim time off, boli me patak, če kakšno vržem ali ne ja jst tudi, predvsem time off... igra je pa za mal smeha.. petek in sobota je itak disco bowling, muska naglas, pa disco kugle, pa pleše se, men je super..vse v enem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:32:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha. Rezrviramo eno in se malo zabavamo. Itak jaz komot tudi ne igram in se vam režim Al pa se vmes švercnem. No, ne me resno jemat: rabim time off, boli me patak, če kakšno vržem ali ne ja jst tudi, predvsem time off... igra je pa za mal smeha.. petek in sobota je itak disco bowling, muska naglas, pa disco kugle, pa pleše se, men je super..vse v enem To mi deli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila em jst tud..mislim da 6 ali 8 ne ne. max. 5 igralcev. sem preverla Aha. Rezrviramo eno in se malo zabavamo. Itak jaz komot tudi ne igram in se vam režim Al pa se vmes švercnem. No, ne me resno jemat: rabim time off, boli me patak, če kakšno vržem ali ne v pisarni me čudno gledajo, kva se tolk režim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:36:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se to steza rezervira ali kako gre to? ja steza pač za eno uro, dve, če nas bo več,se lahko več stez rezervira Torej smo na spisku: jana81 špelin@ Napišite se!!! Ej, koliko igralcev pride na 1 stezo? Sem že pozabila em jst tud..mislim da 6 ali 8 ne ne. max. 5 igralcev. sem preverla Aha. Rezrviramo eno in se malo zabavamo. Itak jaz komot tudi ne igram in se vam režim Al pa se vmes švercnem. No, ne me resno jemat: rabim time off, boli me patak, če kakšno vržem ali ne v pisarni me čudno gledajo, kva se tolk režim Cenzura je in ne smem napisat tistega na k
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:37:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
Vam moje mačkice že dolgo nisem nič pokazala. Smo bli včeraj po dolgem času na fotoshootingu... ni bla nekaj razpoložena, je pa vseeno nekaj nastalo...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 28.9.2009 10:37:47
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, za fajn čofotanje, pa kakšno fotko daj gor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?