|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
28.9.2009 8:37:49   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nina7 na koliko + si že????

uf prevečuser posted image , na + 14,5

kolk maš ti zdej kg?

Pridna user posted image user posted image user posted image . Jaz imam sedaj 54kg. Upam, da tako tudi ostaneuser posted image

Nina nič se sekirat, boš itak dala vse dol..
estrella teb pa še enkrat čestitke

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.9.2009 8:37:54   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Vidim, da ste se nekaj menile za srečanje v soboto, 3.10. v CE.

SEM ZAAAAAAAAA!!!

Bi šla katera bowlat? Ali v kino? Potem še kam?

Planet Tuš Celje? Ob 18h? Samo predlagam user posted image

tudi meni se zdi bowling dobra ideja! kaj pa ostale? koliko vas sploh pride? jst sem user posted image že povedla, da evo pazi user posted image

jst mu sploh ne bom povedla, tak ko on men ni v soboto in je kr šel,tako da jst tud grem..ja špelin@ sem še jezna, sicer malo manj

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.9.2009 8:37:57   
jana81

SEM ZAAAAAAAAA!!!

super ideja..bowling

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.9.2009 8:37:57   
tilči

SEM ZAAAAAAAAA!!!

tudi meni se zdi bowling dobra ideja! kaj pa ostale? koliko vas sploh pride? jst sem user posted image že povedla, da evo pazi user posted image

Moj tudi že ve user posted image Ima moje sitnobe tako poln kufer, da je sam rekel, naj se kar zmenim user posted image

user posted image user posted image user posted image
Naš bi pa najraje videl,da bi bila skoz domauser posted image
Pa user posted image user posted image user posted image  za migreno in da se malo spočiješ

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.9.2009 8:42:21   
tilči
user posted image Ali ima katera izkušnje s pocenielektrika.si?
Imajo ugodnejše cene električne energije,saj čez mesec ni veliko,čez leto se pa kar nabere;samo ne vem,kako je s servisom,če je karkoli narobeuser posted image
Sedaj smo samo poklicali na Elektro LJ in so takoj prišli zrihtat,tukaj pa ne vem,kako je,pa ne bi rada dobavitelja menala,potem pa bila brez elektrike

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
28.9.2009 8:50:44   
jana81
špelin@ kako je s tvojo migremo, kej popušča?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.9.2009 8:51:53   
Anonimen
JUTROuser posted image

moja miška je bila zopet lumpa ponočiuser posted image , porkaduš celo noć ga je na polno  sra.lauser posted image  

Katy: sem kupila tisto mazilo, pa nam je nucala 2 noči, danes ponoči pa spetuser posted image user posted image user posted image , Katy lahko dam slikce gor?

Špelin@ v Čatežkih je bilo noroooooooooooooouser posted image user posted image  ej ti povem dokler je Anči še tako majhna, sploh na morje več ne gremouser posted image , res super je bilo, pa kako noriii bazenčki za tako male otročkeuser posted image , drugače pa je moja miška prava adrenalistkauser posted image , non stop je moj moral po toboganih z njouser posted image , pa moja miška je že čisto samostojna v vodi z rokavčkiuser posted image  nam je očitno plavalni tečaj le nucaluser posted image , moram pohvalit vsi so bili zelo prijazni in ustrežljiviuser posted image , nihče mi ni dal povoda za kakršnokoli kreganjeuser posted image

Bom res dala danes slikce goruser posted image

Torej a v soboto z user posted image  ali same? Jaz dopoldan delamuser posted image ,

Nina: ne urnik  imam od pon-pet, samo ko grem na LD moram še malo med vikendi podelatuser posted image , drugače pa vam povem, da počasi že komaj čakam da zamenjam službo, ker šefika mi bo živce požrlauser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.9.2009 8:54:09   
Anonimen
AJA sem vam pozabila povedat, da sem  včeraj imela KREŠ, ena presneta baba je sekala ovinek in direkt vameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.9.2009 8:58:02   
suzy85

suzy85, kako je danes Eva? Sem brala, da si imela pestro, sploh pri dežurnem dr.-ju user posted image user posted image user posted image

ponoči ji je vročina padla, je pa imela zjutraj spet 37,4 in mislim, da počasi narašča. drugače je pa skoz dobre volje, le zabit nosek jo malo jezi

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
28.9.2009 9:05:53   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

AJA sem vam pozabila povedat, da sem  včeraj imela KREŠ, ena presneta baba je sekala ovinek in direkt vameuser posted image

pa sta ja komaj avto porihtala, zdej pa še to? a je fejst?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
28.9.2009 9:06:28   
Čmrlika
Dobro jutro!
Se je klofalo vidim...user posted image user posted image user posted image

Evo jaz pijem kavico, moja miška pa še kr spi user posted image , pa sem si rekla naj, da bo spočita, vsaj ona ko pride njena babi zdaj strašit s primorskega za 4 dni.user posted image
O svojem razpoloženju in navdušenju glede prihoda tašče vam itak ne rabim razlagat,ne? user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
28.9.2009 9:08:26   
jana81

JUTROuser posted image

moja miška je bila zopet lumpa ponočiuser posted image , porkaduš celo noć ga je na polno  sra.lauser posted image  

Katy: sem kupila tisto mazilo, pa nam je nucala 2 noči, danes ponoči pa spetuser posted image user posted image user posted image , Katy lahko dam slikce gor?

Špelin@ v Čatežkih je bilo noroooooooooooooouser posted image user posted image  ej ti povem dokler je Anči še tako majhna, sploh na morje več ne gremouser posted image , res super je bilo, pa kako noriii bazenčki za tako male otročkeuser posted image , drugače pa je moja miška prava adrenalistkauser posted image , non stop je moj moral po toboganih z njouser posted image , pa moja miška je že čisto samostojna v vodi z rokavčkiuser posted image  nam je očitno plavalni tečaj le nucaluser posted image , moram pohvalit vsi so bili zelo prijazni in ustrežljiviuser posted image , nihče mi ni dal povoda za kakršnokoli kreganjeuser posted image

Torej a v soboto z user posted image  ali same? Jaz dopoldan delamuser posted image ,

Nina: ne urnik  imam od pon-pet, samo ko grem na LD moram še malo med vikendi podelatuser posted image , drugače pa vam povem, da počasi že komaj čakam da zamenjam službo, ker šefika mi bo živce požrlauser posted image user posted image

edina same!!! pa proti večeru bowling in potem žur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
28.9.2009 9:08:28   
jana81

ojoj, klej poškodb? upam da ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
28.9.2009 9:11:39   
Anonimen

obema je šlo vozniko stransko ogledalouser posted image , tako da smo se zmenile da naj zrihta brez kupončka.

Samo vam povem, da so se mi kolena še cel dan treslauser posted image , kej tazga še nisem doživela, počlo pa je tako, da sem mislila da mi polovica avta faliuser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
28.9.2009 9:12:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

JUTROuser posted image

čisto v mojem stiluuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.9.2009 9:13:47   
Anonimen

špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  migrena je kar hudičuser posted image , do kdaj imaš zdaj Gregija v vrtcu?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.9.2009 9:15:34   
Anonimen
user posted image Punce HELP kako naj svojo miško navadim na sveže sadjeuser posted image  nikakor ne želi probat, nikakršnega sadja ne marauser posted image user posted image user posted image  tako sem žalostna zaradi tegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.9.2009 9:20:13   
špelin@

Držim pesti, da bo imigran prijel. Saj mislim, da bo, me je že malo "zadel". Samo tale mrzel zrak zunaj mi ob migreni samo škodi user posted image S psom sva ravno nazaj, zdaj grem malo ležat. Naredila očitno ne bom NIČ user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.9.2009 9:20:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image Ali ima katera izkušnje s pocenielektrika.si?
Imajo ugodnejše cene električne energije,saj čez mesec ni veliko,čez leto se pa kar nabere;samo ne vem,kako je s servisom,če je karkoli narobeuser posted image
Sedaj smo samo poklicali na Elektro LJ in so takoj prišli zrihtat,tukaj pa ne vem,kako je,pa ne bi rada dobavitelja menala,potem pa bila brez elektrike

Ne vem. Sem pa že hotela debatirat o tem z user posted image , samo ne najdeva pravega momenta.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.9.2009 9:20:57   
špelin@

suzy85, kako je danes Eva? Sem brala, da si imela pestro, sploh pri dežurnem dr.-ju user posted image user posted image user posted image

ponoči ji je vročina padla, je pa imela zjutraj spet 37,4 in mislim, da počasi narašča. drugače je pa skoz dobre volje, le zabit nosek jo malo jezi

Upam, da bo samo še bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.9.2009 9:21:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro!
Se je klofalo vidim...user posted image user posted image user posted image

Evo jaz pijem kavico, moja miška pa še kr spi user posted image , pa sem si rekla naj, da bo spočita, vsaj ona ko pride njena babi zdaj strašit s primorskega za 4 dni.user posted image
O svojem razpoloženju in navdušenju glede prihoda tašče vam itak ne rabim razlagat,ne? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image za Tajino spanje.
Pridi v soboto v Celje!!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.9.2009 9:21:39   
jana81

sem vedla da ti bo kuluser posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 28.9.2009 9:22:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.9.2009 9:22:51   
špelin@

obema je šlo vozniko stransko ogledalouser posted image , tako da smo se zmenile da naj zrihta brez kupončka.

Samo vam povem, da so se mi kolena še cel dan treslauser posted image , kej tazga še nisem doživela, počlo pa je tako, da sem mislila da mi polovica avta faliuser posted image

O šit user posted image
Uf, glavno, da ni hujšega. Takole sem jaz pred leti trčila s tipom, ki je prehiteval meni nasproti v škarje... Še sreča, da je bila cesta dovolj široka, da smo se vsi 3 nekako zbasali in ni bilo hujšega.

edinaos, res sreča, da ni huje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.9.2009 9:23:22   
špelin@

JUTROuser posted image

Same, ja user posted image
A potem se bomo kar zmenile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.9.2009 9:24:01   
špelin@

špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  migrena je kar hudičuser posted image , do kdaj imaš zdaj Gregija v vrtcu?

Malo po enajsti grem ponj. Je nekaj kašljal ponoči in upam, da ne bo kaj bolj zbolel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?