|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
23.9.2009 16:50:51   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Ja, po moje tudi nobena od nas ni imela v mislih tega, da pusti malega miseka jokati do onemoglosti. Bolj kot ne, smo vse predlagale, da prebere kaksno knjigo o tem, kako ga nauciti spati. In predvsem "sistematicno" pristopiti k problemu.

Midva z mozekom sva tavelikega "naucila" spati po knjigi Spi, dete spi (selitev pri sedmih mesecih ga je tako namedla, da dva meseca nismo spali, pa je prej ze od porodnisnice dalje spal celo noc). No, Nejc se je pa po stirih popolnoma neprespanih mesecih samo odlocil, da bo zacel spati celo noc. Sedaj fantica ze tri mesece spita skupaj v sobi in ce katerega ponoci kaj "mede", pristane v najini postelji in tako vsi lepo mirno panckamo dalje user posted image .

Me pa zanima, zakaj vedno nastane "problem". Nekdo prosi za nasvet in dobi polno razlicnih odgovorov. Zakaj naj bi to pomenilo, da je nekdo ali da so nekateri bolj "pametni". Vsak pove svoje izkusnje in dostikrat se res najde kaj uporabnega. Dvomim, da bi kdo kdaj kaj slabega hotel z napisanim. No, kot ze receno vsaka mama bo pa za svojega otroka in zase najbolje vedela kaj jima odgovarja...

mah, tudi jaz ne bom vec o tem...

Ja, ej, to sem js tud takoj pomislila... kaj je slabega, če hočeš pomagat... user posted image user posted image Eh, škoda besed...

Mi smo tudi uporabili knjigo Spi, dete spi... in je učinkovalo. user posted image user posted image Ni pa res nujno, da pri vsakemu pomaga...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
23.9.2009 17:11:21   
Bethany
Avtosedež: jaz imam naročenega iz Nemčije, pride čez kake tri tedne, je 70 eur ceneje kot tle, poštnina pa tudi ni huda... Bom pa počakala še z uporabo, dokler ne doseže 9 kil, pa da ji jajčka postane premajhna... nimam namena prehitevat. Sej bo še pol dolgo lahko v avtosedežu. user posted image user posted image

Bobika, ja, res škoda, no, da vama ne rata s tem spanjem... user posted image Potem pa za tolažbo, da vsako obdobje prej ali slej mine... Kako ti pa čez dan spi? In pa, kot je orka napisala, kaj mislite pod tem, da se zbujajo ponoči? Včasih se otročki med spanjem oglašajo, lahko kaj sanjajo. Js vedno počakam, ko začne tamala jamrat ponoči, ali misli resno al je kr med spanjem. Če potem neha, spimo dalje, če ne, grem do nje in potem rešujemo dalje. Ni fajn takoj skočit k otroku, ko malo zastoka, ker lahko da še spi ali pa je samo rahlo prebujen in bi lahk sam nazaj zaspal. Kar mu pa seveda ne uspe, če ga zmotimo... Take so vsaj moje ugotovitve.

Se mi pa zadnje tedne (od bolnice dalje, ko sma bile dva dni not zarad vročine in neke viroze) ponoči včasih prebuja s strašnim jokom. In jo sicer potolažim, ko jo dvignem k sebi, ampak potem ne zaspi nazaj... In ko grem ven iz sobe, se začne dret. Ko pa zraven postelje stojim, je pa zadovoljna... Pa je že lepo spala od osmih do šestih zjutraj, celo poletje... No ja, bo minilo. user posted image

Katja, kako to da že delaš?? A je že konc porodniške? Men se izteče čez 3 tedne...

Prvi čeveljčki: ja, baje so Cicibanovi res pretrdi za prve korake... Mi še nismo tak daleč. Se sicer postavlja na noge, večinoma pa plazi. In dokler bo lahko, bo kar bosa. Po stanovanju seveda.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
23.9.2009 19:36:29   
klavdiy4
Ojla

pomar*ANČA* ta bik je bil še na Vranski strani user posted image ...

Konina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Erazma....user posted image pa tudi za Gašperja...Leila mi je tudi zadnjič na kavč splezala...pa za nekaj sekund sama obstoji, ko pa hoče nogice prestavit pa buff naprej....user posted image

Zobki....pri nas jih še ni nič...

No danes sem republiške naredila...tako da ure še zvozim, izpit naredim , pa vam začnem težiti kdaj se dobimo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
24.9.2009 9:24:46   
mojsoncek
Dan! Za zacetek ena user posted image

konina, lepo da si se spet malo javila! Bravo za Gasperja in Erazma, pa za tebe tudi, ker vidim da jih zelo fajn pohendlas user posted image .

Drugace pri nas nic novega, razen to, da je Nejc pravi mali razbojnik, ki v parih minutah rasturi cel spodnji stuk in bi lahko cel cas samo pospravljala. Raje pa ne bom o tem, kako je, ce sta pa oba fantica doma user posted image .

No, pocasi bom Nejcu ustimala malico, potem pa sibava ven.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
24.9.2009 9:29:31   
orka
helow
mojsoncek-hwala za kawico...
user posted image user posted image user posted image  smo včeraj jokali...je Ema tako hitela,da se je zapletla in bum na zobe,sem prav slišala kako so zobi po tleh udarli pol pa kri in sem bila prepričana, da ji je zob ven padu a na srečo je bila kri od pregriznjene ustnice...danes je ustnica že splahnela in upam da se je tudi zacelila že...
imam pa še eno zame in Emo dobro novičko,so mi podaljšali porodniško do konc januarja,jupi user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 3980
24.9.2009 9:33:54   
konina
Evo mene. Sem dala fantiča kar v posteljico, pa tam divjata. Čeprav jima ni najbolj všeč, če ju takole omejim. Ampak enostavno ne gre, ker mi čisto vse rasturata in povsod plezata. Še na WC ne morem mirno. Uf, saj bo kmalu bolje. Ampak sedaj sta res dva mala barabina. user posted image Lumpa.

Orka - super za podaljšanje porodniške. Bova skupaj končali. Jaz imam do 25. 1. 2010 Me je pa že zdaj strah kako bom šla nazaj, ker sem že dolgo doma. user posted image Se pa tudi že full veselim, ker sem že dolgo doma. A je to logično?!

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
24.9.2009 11:50:59   
pomar*ANČA*
čeveljčki od cicibana so res precej trdi, razen ti za prvi korak- z rdečim trikotnikom, ti se mi niso zdeli tako trdi in težki. mi smo te kupili, pa mi ni žal, čeprav sem na začetku bila kar precej proti cicibankam. copatke ima pa usnene, pa mokasinke, pa štumfe z brezicam pa ene cicibanke ki jih je dobil... in potem malce kobminiram, ker se ne morem odločit ali je bolje da ima stik t tlemi ali je bolje da ima opetnico- al neki podobnega

mene pa neki zanima... kdaj se reče da je otrok shodil? ker gal že kak mesec naredi 2, maximalno 3 korake potem pa na rit. pa še to mora bit dobra volja. to se verjetno še ne šteje da je shodil a ne? ga moram tudi skos imeti na očeh da ne pleza na klop, stol...

orka, pri nas je bilo tudi par dni nazaj isto. vs eje bilo krvavo- sploh pa moja majica in v dnevni po tleh. pa je tudi imel srečo, da si je samo ustnico ranil. je pa zgledalo grozno, izgledalo da je povno krvi čeprav je bila večinoma slina.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
24.9.2009 13:12:58   
ubava
Dan!

Hvala lepa za nasvete za avtosedež.Pri nas je glih tko da ne morm še kupit jahača za starejšo hči,ker še nima dovolj kil.Tako da bom mogla kupit še en avtosedež 9-18kg.
Jst sm mu kupla tut cicibanove čeveljče,zaekrat ne hodi sam samo za rokce,tko bi pa skoz hodil.

jaz imam samo še en mesec pa moram nazaj delat user posted image hitro je minilo user posted image

Greva še mal na sprehod potem pa po Klaro v vrtec Lep pozdrav

< Sporočilo je popravil ubava -- 24.9.2009 13:13:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3983
24.9.2009 13:37:04   
mojsoncek
misek pisek spi, jaz pa za masino neke sezname urejam... je treba izkoristiti vsako minuto, da ne ostane vse za zvecer.

Danes se je zgodilo nekaj, kar sem do sedaj videla samo v kaksnih video smesnicah. Nejc je med kosilom zaspal v stolcku user posted image . Kar naenkrat je zaprl oci in ga je zmanjkalo, pa prej sploh ni kazal nekih hudih znakov utrujenosti. No, sem ga poklicala, da se je zbudil, potem je pa do konca pojedel kosilo in sel spat v posteljico.

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*
mene pa neki zanima... kdaj se reče da je otrok shodil? ker gal že kak mesec naredi 2, maximalno 3 korake potem pa na rit. pa še to mora bit dobra volja. to se verjetno še ne šteje da je shodil a ne? ga moram tudi skos imeti na očeh da ne pleza na klop, stol...

to se ni shodil, je pa na dobri poti... ko ti bo prehodil pol sobe ali celo, bos pa lahko rekla, da je shodil user posted image ... a ja, pa ko koraki ne bodo samo od dobre volje odvisni user posted image user posted image . Nas tavelik je prvic prehodil cca. 3 metre, ko je bil star eno leto in en dan. No, potem pa ga ni bilo vec za prepricat, da bi sel sam. In zares je shodil pri 13 mesecih in desetih dnevih.

uh, danes je pa spet tako vroce... se dobro, da nisem vse polotne garderobe pospravila user posted image

grem naprej delat...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.9.2009 13:38:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 3984
24.9.2009 16:09:55   
pomar*ANČA*

Danes se je zgodilo nekaj, kar sem do sedaj videla samo v kaksnih video smesnicah. Nejc je med kosilom zaspal v stolcku user posted image . Kar naenkrat je zaprl oci in ga je zmanjkalo, pa prej sploh ni kazal nekih hudih znakov utrujenosti. No, sem ga poklicala, da se je zbudil, potem je pa do konca pojedel kosilo in sel spat v posteljico.

nama se je pa to zgodilo včeraj, ampak ga nisem mogla zbuditi, niti ko sem mu hrano jemala vn iz ust, niti ko sem ga dala v posteljo in je potem spal kar 4 ure!!

sm tečna, mi je plina zmanjkalo pa ne morm nič skuhat, pa tooooooook sm lačna... v hladilniku pa nič po mojem okusu....

Neposredna povezava do sporočila: 3985
24.9.2009 16:43:33   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

nama se je pa to zgodilo včeraj, ampak ga nisem mogla zbuditi, niti ko sem mu hrano jemala vn iz ust, niti ko sem ga dala v posteljo in je potem spal kar 4 ure!!

no, Nejc je pa danes spal 3 ure. Cista zmaga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3986
24.9.2009 22:04:09   
Bethany
Eno vprašanje za tiste, ki vam malecki že hodijo oz hočejo hodit s pomočjo:

Jih vodite za roke in tako hodijo ali ne in grejo sami, če pač grejo? A je katera brala knjigo Igriva vadba za dojenčka? Tam avtorica omenja, da bi naj otrok sam shodil in tudi sam hodil, nič pomagat in ga držat.... Ko bo pripravljen in prepričan v sebe, bo že naredil prvi korak in nadaljne korake, sam. A je katera prakticirala to? Men je predlog všeč, ne vem pa, če bo v praksi izvedljiva. Kakšne so vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 3987
24.9.2009 22:16:17   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Jih vodite za roke in tako hodijo ali ne in grejo sami, če pač grejo? A je katera brala knjigo Igriva vadba za dojenčka? Tam avtorica omenja, da bi naj otrok sam shodil in tudi sam hodil, nič pomagat in ga držat.... Ko bo pripravljen in prepričan v sebe, bo že naredil prvi korak in nadaljne korake, sam. A je katera prakticirala to? Men je predlog všeč, ne vem pa, če bo v praksi izvedljiva. Kakšne so vaše izkušnje?

Jaz nasega prvega nisem nic za rokice drzala in tudi Nejca ne bom. Oba sta hipotona in je zato se manj priporocljivo, da se ne navadijo napacnega vzorca. Ko bo dovolj moci, koordinacije in ravnotezja bo ze shodil. p.s. fajn knjiga in fajn avtorica!

Zdej pa pocasi odhajam spat ker imava jutri z Nejcem ze ob 7.45 fizioterapijo v LJ, ob devetih pa se razvojno. Bo pester dan.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.9.2009 22:17:29 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
25.9.2009 11:34:02   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jaz nasega prvega nisem nic za rokice drzala in tudi Nejca ne bom. Oba sta hipotona in je zato se manj priporocljivo, da se ne navadijo napacnega vzorca. Ko bo dovolj moci, koordinacije in ravnotezja bo ze shodil. p.s. fajn knjiga in fajn avtorica!

Zdej pa pocasi odhajam spat ker imava jutri z Nejcem ze ob 7.45 fizioterapijo v LJ, ob devetih pa se razvojno. Bo pester dan.

aha, no fino!! user posted image user posted image Ker js tud naše ne bi takle vodila za rokce... Nej sama shodi in hodi, pa moj križ tudi ostane še zdrav nekaj časa, hehe... user posted image user posted image

Ja, super knjigica je. Men je mal žal, da je nisem prej našla, da bi od začetka po njej ravnala... No pa sej, velik nisem "kiksnila", če gledam na Elinin razvoj, ki je kot po učbeniku. user posted image user posted image Pa te stvari, ki jih v knjigi opisuje, bi lahko uvedli v materinske šole, pa potem na posvetovalnice, ne pa, da šele na razvojni so dojenčki deležni teh prijemov... Ko bi pa vsem koristili... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3989
25.9.2009 11:39:47   
Andromeda
Hello!

Bethany
- v sredo smo bili v razvojni in nam je ravno naročila, da naj ne vodimo otroka za roke, otrok se more sam naučit hodit, v takem položaju niti ne lovi ravnotežja ne nič, se mora sam nauit, kar je nabolje, da ima pač na dosegu roke razne(ki morajo bit stabilni in varni) predmete, na katere se lahko opira dokler ne naredi prvih samostojnih korakov.

Jst sm mela pa zjutri en izpit na faxu, pa zelo dvomim, da bom naredila, sem dobila kar eno luknjo v spominu in blokado, pa že 2 noči bolj slabo spimo (se ve zakaj oz. zaradi koga), pa ne le 2 noči, že dalj časa tole traja, verjetno mali čuti naše vznemirjenje in vse, kar se dogaja okrog selitve.

Nič, gremo zdaj malo ven, megla se je dviginila in pokazal se je sonček user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
25.9.2009 12:36:56   
klavdiy4
Ojla..

Vas moram malce prebrat, saj mi je Leila pred 10 min zaspala....Prej sva imele pa sestro z njeno malo na obisku....sta naju po dolgem času prišli malce obiskat...user posted image

ORKA....Boga Ema....user posted image ...še dobro, da se je tako končalo......pa ČESTITKE za podaljšanje porodniške...user posted image

Jaz tudi menim, da je bolje, če sami začnejo hodit, brez držanja za rokivce....

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
25.9.2009 18:27:04   
bobika1
Hojla.

Morem kar povedat- danes se zgodil rekord: matic je prvič v 10mesecih dopoldne spal 2,5 uri.Drugače je največkrat po 30 min spal tako da sem šla 3x gledat če še dihauser posted image . Upam da ni to samo lučka da ne obupam ampak da bo še to kdaj tako....user posted image user posted image .

Ja naš tud veselo ob opori hodi, gre okol sedežne... pa včasih se malo spusti in lovi ravnotežje in včasih se ujame nazaj včasih pa bum na rito in se smeji, pobere in spetuser posted image user posted image  

Orke... boga mala...Meni je matic 2 dni nazaj tako padel...Mamo eno pručko doma in jo je rinu po celi kuhnji in se kr naenkrat prebrnu direkt na roko, jaz sem misla da si je že prstke polamu, tako je joku da sem se še jz skor začela...no amak bila je majhna praska...user posted image -kožo si je malo nesu dol drugače pa hvala bogu brez hujših posledic- bogi so tile naši otroci..

Aja pa še ti zobki , Matic ma že 1 teden tako na eni strani bolj belo na drugi malenkost manj belo bunkico in ne pa ne pride ven zobek, a sirbi ga tak, časih se kr joka...BOGI JE!

Aha copatki, ja mi smo šli zadnjič kupit, prvo smo mislali vzet cicibanove čevlje in ker matic ful zvija noge kok mu začćnem kej na nogo rinit smo nazadnje kuplji kr ene copatke kr ene firme ampak jih nima rad gor kr ne zna noge prav dat....še vstat se ne zna v njih...user posted image

Aha glede spanja še nekej. jaz sem vesela vsakega nasveta, da vidim kako ste ve ravnale, kajti sem prvikrat mama in nimam nobenih izkušenj iz tega področja, tud v sorodstvu nimam nobenih majnih da bi mi lahka kaj svetovali, tako da sem hvaležna vsakega nasveta ki ste mi ga dale- če prav ne pomagajo, samo poskusiti ni greh a ne!!!
Bethany čez dan mi spi ponavadi(izjema je bilo danes), 3x po 30 min. to je vse. Ponoči mi spi za odtenek bolje to zej 2 dni se manjkrat zbudil (upam da ne bo danes katastrofa ker sem zej povedla- ponavad ko se pohvalim je potem groza).Pri našem ne moreš zgrešit zvečer prvo spi v svoji postlji in ko se zbudi se dere in potem spi z nama ker sem peutrujena in se mi ne da kr naprej do postlce hodit in tudi ni možnosti zgrešit ker se za vsako dere.....user posted image user posted image tako da ni mogoče zgrešit da kej sanja al se zbudi.

Aja to da bi men Matic za mizo zaspal je nemogoče....Ko je zaspan se meče potleh, gllavo nazaj, se dere, kr nekam pleza, ga je treba nosit- ker smo ga tak navadl in to je to aja še za čase vleče, grize...JP tklole nekak se uspavamo...

Ja nič se spacala eno klobasouser posted image .Se še javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
25.9.2009 19:24:30   
klavdiy4
Ojla...

Sva imeli prej obisk...sta prišli moja teta in moja stara mama pa sta Leilo tako zmatrali, da je že ob 18.30 zaspala...user posted image

Podnevi mi včasih spi po 3 ure, včasih po 1 uro...različno....navadno je že okrog 12 tako zaspana, da se začne po noseku z roki mencat in se hoče samo stiskat......razen, če gremo z avtom kam, tarat v avtu že zaspi...pa tudi če gremo pol ure po tem, ko se zbudi, bo v avtu spala...user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
25.9.2009 20:48:59   
mojsoncek
uf, po pestrem dnevu se malo javljam...

Iz fizioterapije ob 7.45, direktno v razvojno ambulanto, potem pa kafe pri teti in se shopping. No, Nejc fizicno lepo pocasi napreduje, ampak misek mali se vedno ni prilezel na 8 kil. Moji otrocicki se res eni piscancki user posted image . Ma konec koncev pa sploh ni vazno... samo da so zdravi, a ne.

IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

Bethany čez dan mi spi ponavadi(izjema je bilo danes), 3x po 30 min. to je vse. Ponoči mi spi za odtenek bolje to zej 2 dni se manjkrat zbudil (upam da ne bo danes katastrofa ker sem zej povedla- ponavad ko se pohvalim je potem groza).Pri našem ne moreš zgrešit zvečer prvo spi v svoji postlji in ko se zbudi se dere in potem spi z nama ker sem peutrujena in se mi ne da kr naprej do postlce hodit in tudi ni možnosti zgrešit ker se za vsako dere.....user posted image user posted image tako da ni mogoče zgrešit da kej sanja al se zbudi.

bobika, nas Nejc je tudi do pred kratkim spal 3x na dan po pol urce. Ampak glede na to, da se ekspresno hitro priblizuje cas, ko bo moral v vrtec, sem ga zacela navajati na to, da zdrzi v budnem stanju malo dlje. Po dveh tednih sva tako presla na spanje 1x na dan v povprecju po 2 uri. Tako sedaj vstajava okrog sedmih, spat gre okrog pol enih in se zbudi med pol tretjo in tretjo uro. Ce se zbudi po pol ure ali uri, grem k njemu in ga malo pocartam, pobozam ali karkoli, da nazaj zaspi. No in tako zdrzi do pol osmih/osmih zvecer, ko gre spat. Res je, da ima dopoldan in popoldan eno krizico ampak mine v roku max. pol ure. Se je decko kar hitro navadil.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
25.9.2009 21:58:17   
Andromeda
bobika - držim pesti, da bodo noči bolj mirne in boste VSI lepo spali...

dnevno spanje - zbuja se med 6.30 - 7. uro, potem ga zmanjka okrog 9. ure (če pa slučajno že takoj po 1. hranjenju zaspi je pa malo drugačen vzorec) in spi do1'0.-10.30 potem pa še po kosilu zaspi za kako uro in pol.

Neposredna povezava do sporočila: 3995
26.9.2009 11:06:19   
Bethany
Ah to spanje dojenčkov... user posted image user posted image Js sem do zdaj pogruntala pri naši, da jo moram dat spat takoj, ko začne tak intenzivno učke mencat, ker če zamudim samo 10 ali 15 min, se mi prebedi in potem je katastrofa. Postane hiperaktivna, kar men sploh ni jasno, da bolj kot je utrujena bolj razgraja... user posted image In posledično je uspavanje zelo zelo težko. Ne gre brez drenja, odrivanja, joka in stoka... pa mojih načetih živcev. user posted image

Dnevno spanje je pri nas ena runda dopoldne, cca 1,5 ure, pa tudi nekaj takega popoldne. Tako da povprečno čez dan spi 3 ure, včasih seveda manj, tu pa tam pa tudi preseneti in spi več. In še ena zanimiva ugotovitev pri Elini: lepše in kvalitetnejše ko spi čez dan, lepše in dlje spi tudi ponoči...

Bobika, držim pesti, da bo Matic kmalu pogruntal, kak je luštno spati dalj časa neprekinjeno. user posted image user posted image Aja, pa tisto grizenje in odrivanje, ko si napisala, da počne, ko je fejst utrujen... To Elina isto dela in takrat jo vedno odložim v posteljo in se počasi umiri, seveda se še joče, ampak jo malo božam in pojem, pa se umiri in zaspi. Tak da ji ne paše cartanje v naročju v takih situacijah...

Zdaj pa "off to trgatev"... papa. Imejte lep vikend!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
27.9.2009 7:43:45   
_katja_
Mornin'

Ena velika user posted image za tiste, ki ste bolj slabo spale .....

Bethany: meni  se je ponudila priložnost, da začnem septembra delat. In ker sem v vrtcu je lazje dobiti sept. kot oktobra ali novembra. Tako da sem pač sla. Pa prej sem dobivala nadomestilo porodniske in mi bo zdaj prav prislo, če bo vsaj normalna plača.

orka: super za podaljšanje porodniške user posted image

pri nas pa spimo od ene 20,00 (včasih malo prej) pa do ene  6,00 - 7,00. Vmes je trenutno ene 3 - 4 krat voda v flaski, okoli 5,00 pa mleko. Zdaj vsaj ne pije tolk mleka ponoci in ga ni potrebno previjat. Tko da smo ze malo napredovali.

Zdaj pa sibamo nekam hodit....
lepo nedeljo!
K

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
27.9.2009 8:11:58   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Mornin'

...
Bethany: meni  se je ponudila priložnost, da začnem septembra delat. In ker sem v vrtcu je lazje dobiti sept. kot oktobra ali novembra. Tako da sem pač sla. Pa prej sem dobivala nadomestilo porodniske in mi bo zdaj prav prislo, če bo vsaj normalna plača.
...

jap, povsem razumljivo!! user posted image user posted image Tudi jaz bi isto naredila... Men pa poteče porodniška že čez dobra dva tedna, ampak bom doma do decembra, ker se mi šele takrat obeta nadomeščanje na šihtu... do takrat pa dopust na zavodu, hehe...

Dobro jutro in lepo nedeljo tudi od mene! user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
28.9.2009 6:29:03   
_katja_
Vidim, da ste vse ful busy. Itaq bila je lepa nedelja in jo je treba izkoristit user posted image Mi smo uživali na Češki koči in v pozno popoldanskem spancu doma (bil je eden redkih trenuntkov, ko se starša odločita, da gremo res vsi spat, in se to dejansko tudi zgodi) user posted image

Lep začetek delovnega tedna!
K

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
28.9.2009 9:41:15   
Andromeda
Dobro jutro še od mene, pa seveda user posted image , jst sem si nardila kar expres instant capuccino user posted image Smo imeli ob 7.45 fizioterapijo, naš fantek lepo napreduje in odpravlja težave, le še nekatere napačne vzorce rad ponavlja - npr. ko se plazi po trebuhu, se odriva le z desno nogo, sicer ga skoz "popravljamo" mu blokiramo desno nogo, da spozna, da lahko to počne tudi z levo...eh, sej bo user posted image

Za vikend smo bili v Novem mestu, malo smo moj. r.d. praznovali, celo prvi kostanj smo pekli in seveda jedli, 1 teden star mošt pa jeodličen in že malo seka v glavo user posted image Ja, bo letos kar močen cviček, ker je bilo veliko sonca.

No, zdej moram pa malo popsravit pa počasi sem začela stvari v škatle zlagat...selitev je pred vrat, jupi!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!