Bethany
|
Avtosedež: jaz imam naročenega iz Nemčije, pride čez kake tri tedne, je 70 eur ceneje kot tle, poštnina pa tudi ni huda... Bom pa počakala še z uporabo, dokler ne doseže 9 kil, pa da ji jajčka postane premajhna... nimam namena prehitevat. Sej bo še pol dolgo lahko v avtosedežu. Bobika, ja, res škoda, no, da vama ne rata s tem spanjem... Potem pa za tolažbo, da vsako obdobje prej ali slej mine... Kako ti pa čez dan spi? In pa, kot je orka napisala, kaj mislite pod tem, da se zbujajo ponoči? Včasih se otročki med spanjem oglašajo, lahko kaj sanjajo. Js vedno počakam, ko začne tamala jamrat ponoči, ali misli resno al je kr med spanjem. Če potem neha, spimo dalje, če ne, grem do nje in potem rešujemo dalje. Ni fajn takoj skočit k otroku, ko malo zastoka, ker lahko da še spi ali pa je samo rahlo prebujen in bi lahk sam nazaj zaspal. Kar mu pa seveda ne uspe, če ga zmotimo... Take so vsaj moje ugotovitve. Se mi pa zadnje tedne (od bolnice dalje, ko sma bile dva dni not zarad vročine in neke viroze) ponoči včasih prebuja s strašnim jokom. In jo sicer potolažim, ko jo dvignem k sebi, ampak potem ne zaspi nazaj... In ko grem ven iz sobe, se začne dret. Ko pa zraven postelje stojim, je pa zadovoljna... Pa je že lepo spala od osmih do šestih zjutraj, celo poletje... No ja, bo minilo. Katja, kako to da že delaš?? A je že konc porodniške? Men se izteče čez 3 tedne... Prvi čeveljčki: ja, baje so Cicibanovi res pretrdi za prve korake... Mi še nismo tak daleč. Se sicer postavlja na noge, večinoma pa plazi. In dokler bo lahko, bo kar bosa. Po stanovanju seveda.
|