konina
|
hej, hoj Malo hitrega javljanja. Časa mi zmankuje ob vseh mojih frocih, hahaha. Neva rabi svoj čas, fanta tudi vse več, možek prav tako, jaz pa... No, pa saj veste kako je, kaj čem o tem. Naš Erazem je shodil. Že dva dni pridno raca naokoli. Seveda še majavo in je res smešen, ampak gre. Se kar spusti in odkoraka. GAšper pa mu sledi. Še ne hodi, bo pa kmalu. Je pa pravi alpinist, vsepovsod spleza. Groza. NA trip trap stolček, na omarice, na sedežno... GA samo lovim. TAko da enega, ker hodi naokoli, drugega, ker pleza. Zobi: Erazem jih ima 8, GAšper pa 4. Jemo že vse, samo svinjine ne, pa zelje še nismo, pa fižol. DRugače pa vse po vrsti. Tudi mleko dajem. PA nimamo težav. Dojiti smo se nehali pred enim tednom, brez težav. Gašper se sicer še stisne k meni in išče, ampak ni hudo. spanje - hja tukaj se bom vzdržala vseh nasvetov, ker se načeloma strinjam s tem, da je treba začet z ritmom že od prvega dne, če pa ne gre, je pa sedaj zadnji čas. AMPAK... Pri nas je tako, da Eazem lepo spi sam v svoji sobi, Gašper pa še vedno v najini spalnici, sicer v svoji postelji, ampak moram vsaj petkrat vstat na noč in ga umirit, pa dudo dat, pa pri sebi ima pol noči flaško vode in se crklja z njo (kar sem bila vedno strogo proti). No, Gašper je pač nemiren ponoči, meni pa zmankuje energije, da bi ga šolala. In sem podrla vsa svoja prepričanja, zaradi tega ker sem preprosto utrujena in nimam moči še ponoči srašit naokoli. Sta pa mala zaklada in zvečer zaspita brez težav, vsak v svoji postelji s flašo mleka. Vsaj to. No, takole eno hitro javljanje. Se javim še, ko spet najdem nekaj minut. SEdaj pa grem, ker možek skače okrog mene. Sveže stuširan in pmankljivo oblečen. Njami. LP, Nina