Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:27:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita ti si pa naša! O kakem predavanju govoriš? Lauri mi mal predava je kaj zanimivega? Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima he he he. kak dobro. to nas vse še čaka se že veselim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:28:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce moje.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:29:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, al pa en danes na trgatvi, videlo se je, da je nahoden, ampak on je V. nonstop po rokicah lubčkal, pa sem mu govorila, da si rokice v usta tišči, pa mu ni potegnilo. Da sem potem rekla, gabom kar jaz vzela sedaj. Samo, da ki ima jutri nahod, bom popizdila. ko sma zadnjič šle v mojo službo jo je tudi ena kar naprej po rokici lupčkala. no v tem primeru pa mi je všeč da se klara hitro zbuni da jo je pol kar ucvrla drugam - ta sodelavka mislim, ne klara
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:30:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Predavanje: Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla... Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla... Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla... Še kaj vas zanima ja, in kdaj bomo riž metal?? je Laura danes riž jedla tako da ga metat ne bo treba he he, kaki izgovor
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:31:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drgač pa, mi mamo doma zdravnico. Naša dr. Tija je danes cel dan poslušala pljučka, gledala v uho, merila vročino, zdravila rane in dajala pikice (cepila ) in dajala zdravilo. Sem ji kupla zdravniški set in ne spomnem se, da je bila kakšne igrače kdaj bolj vesela! kak lepo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:33:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
a ste že vse šle? jaz sem zdaj monitja brala, ker me je prej tasa spomnila na dieto. pa še nisem prišla zraven. pa zdaj berem. zdaj ste mi pa vse pobegnile no tepa lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:39:45
|
|
|
|
Najaa
|
Vse, ki greste spat, želim lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 22:42:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse, ki greste spat, želim lahko noč. jaz še ne grem ampak berem nekaj na enem formu pa sej en vem zakaj berem da pol zraven...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 23:24:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila pa še aerobiko zraven
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 23:24:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Smo pa danes bili na trgatvi pri naših doma, pa mu je moja mama skuhala zajčjo juho ( ), pa jo je ful jedel...Jaz pa sem bila še pred časom pametna, kak mu zajca ne bom dala za jesti...ker se mi smilijo...Samo ji nisem mogla rečti ne, če je bila tako prijazna in vse pripravila... ja... meni se tudi smilijo živali... in tudi jaz zajca ne jem. Samo če pa pogledaš z druge strani, so teliček, pa piščanček in žrebiček ravno tako bogi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 23:24:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi smo dobro. Atija nimamo doma, ampak ok. Se bomo mogle navadit na to... No, da ga bo še manj doma. Najaa, jaz sem pa mislila, da ta služba pomeni, da bo več doma
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 23:24:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****... Koki, danes si pa nekam eko usmerjena te tvoje plati pa do zdaj nisem poznala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 26.9.2009 23:52:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse, ki greste spat, želim lahko noč. jaz še ne grem ampak berem nekaj na enem formu pa sej en vem zakaj berem da pol zraven... Cita, a si brala o Miklarom? Jaz sem zdajle prebrala, kaj se ji je zgodilo in sem čist paf...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 0:14:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vse, ki greste spat, želim lahko noč. jaz še ne grem ampak berem nekaj na enem formu pa sej en vem zakaj berem da pol zraven... Cita, a si brala o Miklarom? Jaz sem zdajle prebrala, kaj se ji je zgodilo in sem čist paf... Joj ne govori ko sem brala sem jokala...res jaz se takoj razjokam... kako je usoda kruta...le zakaj...zakaj...zakaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 9:36:53
|
|
|
|
|
Jutro, nočka takšna kot ponavadi ali pa malos labše z večkratnim popravljanjem dude...Lia spi lepotni spanec ati je pa tud ko je prišel domov spat prišel pa ob 7 zjutraj pa od 15:30 včeraj...in še drugo soboto bo ista pesem imajo ponovno poroko... prav sita sem že tega res....ok ne bom jamrala... Hvala Felix7 Kaj še naj napišem ne vem vse sem pozabla ni moj dan sem tko žalostna ampak to je že druga pesem... Lepo nedeljo vam želim polno smeha in sončka...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 18:43:58
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mi smo doma, pa dva dni prehitro mine, če se imaš fajn No drugače, pa vidim, da srečanje velja, kje je še vprašanje ali ne???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 18:59:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo doma, pa dva dni prehitro mine, če se imaš fajn No drugače, pa vidim, da srečanje velja, kje je še vprašanje ali ne??? vse kar je lepo hitro mine-ste uživali? srečanje menda bo do torka bo vse jasno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 19:09:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 19:11:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer halo.kaj bo dobrega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 19:18:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer halo.kaj bo dobrega? študiram montijevo dieto. pa malo sem že dala spat ker je čez dan ful malo spala in zdaj ne more zaspat. čisto mamo zmrdan ritem. kaj vi ga mate v redu? mislim spi Marcel vedno ob isti uri itd.? kak pa je res kaj Marcel? je že boljše? pa tvoj mož? pa tvoj zob...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 19:51:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer.A bo imel kdo mojo glavo,razneslo mi jo bo od bolečin.Me že cel dan j***,pa nisem včeraj nič alkohola pila .Maladva skopana in že spita.Včeraj najmanjša berača na trgatvi .Sta spet uživala na rokah zato ,pa ni bilo pritožb cel dan .Ko bi človek imel 4 roke bi blo tudi fajn . In ve?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 19:59:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Smo pa danes bili na trgatvi pri naših doma, pa mu je moja mama skuhala zajčjo juho ( ), pa jo je ful jedel...Jaz pa sem bila še pred časom pametna, kak mu zajca ne bom dala za jesti...ker se mi smilijo...Samo ji nisem mogla rečti ne, če je bila tako prijazna in vse pripravila... ja... meni se tudi smilijo živali... in tudi jaz zajca ne jem. Samo če pa pogledaš z druge strani, so teliček, pa piščanček in žrebiček ravno tako bogi od naštetega jem samo piščanca..ki je seveda tudi bogi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 20:10:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****... Koki, danes si pa nekam eko usmerjena te tvoje plati pa do zdaj nisem poznala vedno bila....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 20:10:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo doma, pa dva dni prehitro mine, če se imaš fajn No drugače, pa vidim, da srečanje velja, kje je še vprašanje ali ne??? Zakaj? Slovenske Konjice ob 10h!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 20:12:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.A bo imel kdo mojo glavo,razneslo mi jo bo od bolečin.Me že cel dan j***,pa nisem včeraj nič alkohola pila .Maladva skopana in že spita.Včeraj najmanjša berača na trgatvi .Sta spet uživala na rokah zato ,pa ni bilo pritožb cel dan .Ko bi človek imel 4 roke bi blo tudi fajn . In ve? še predobro vem, kako to boli....saj imam sama take glavobole, da mi je kuj slabo... Tudi danes...bili smo v Izoli...in ej....doli je še pravo poletje...30stopinj..Valentin je bil je v bodiju, brez zoknčkov...Ljudje se še kopajo... In zaradi sonca me boli glava...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?