Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:38:00
|
|
|
|
arneja
|
Pika, upam, da je bil včerajšnji minus false negative, kot pravi Biba, in da se čez dan ali dva zgodi čudež in ti vseeno uspe dve črtici nalulat .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:46:39
|
|
|
|
arneja
|
SS, saj je potem sonček razkadil te grde oblake . Tvoja M naj pa lepo po reglcih pride . Bozza, res raje počakaj, da se situacija umiri, ker se ti je zdaj cel sistem očitno porušil. Za Reša se mi pa zdi, da bo do sredine meseca še delal punkcije, potem pa ne več. Tako, da če boš M v začetku decembra dobila, še znaš priti skozi . WP, vidva imata pa že v četrtek razgovor v MB ? Super, prav si se odločila in zamenjala center. Če bi bila jaz še takšen otročiček po letih, bi to tudi sigurno storila. Zarja, kje se pa ti skrivaš?? Zdaj je pa res že čas za tvoja pingvinčka, ne? Ali ju celo že greješ, pa nam nisi nič povedala, ti, ti ? Ribica, hvala za pikapoke in pujske za moji dve ribici . A da ti si imela pa takrat kar 26 celic, sem že malo pozabila. Koliko imaš pa potem še eskimčkov? A boste šli še po tretjega otročka ? Gloria, a Nikca pa oči pazi, ko ti delaš popoldne? Joj, se pa grozno sliši, da si do pol enih zjutraj v službi . Pa saj mora biti zdajle dobitna kombinacije, ker se mi drugače zdi, da bomo nehali loto listke kupovati.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 7:50:26
|
|
|
|
sonček33
|
Arneja itak da je dobitna kombinacija in za kkašni dve leti, loto listke lahko odmislita. Jupi. PIka...žal mi je. Čeprav še upam.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 8:00:37
|
|
|
|
arneja
|
Sonček, daj ti meni eno luškano slikico svojega sinčka za dobro jutro privošči .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 8:02:50
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Gold fish hvala za nasvet in linke. Ja človek tudi hiperco preživi brez problema, če ga na koncu čaka taka nagrada kot je +. Drugače pa sem danes še vedno bolj šfoh, trebušna votlina me boli cela, predvsem ko se premikam, pa kašljat ne smem in se smejat. Sem si pa nabavla želiščni odvajalni čaj, bomo videli če bo kaj pomagal. Arneja sonček in pozitivne misli, ponavljaj si pozitivno mantro da si srečka nosečka in nikar ne razmišljaj o darovanih celicah. Jaz sem danes na unem list ki ti ga da Ata videla, da je bilo celic celo 22, tako da resnično upam,da bodo vsaj dve preživeli do četrtka. Aqui pa je drugače uredu, počiva in čaka na svoji pikici, ki jih dobi jutri.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 8:10:36
|
|
|
|
arneja
|
S*, pa veš, da bo bo sigurno več kot 10 lepih celic . POzdravi Aquo, povej, da navijamo za njeno zmagovalno trojko .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 8:57:37
|
|
|
|
sonček33
|
Arnejči...bo ok?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 9:27:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Loremi, ti pa na Djerbo ? Uf, bi jaz tudi zdajle nekam odfrčala . M pa itak ne bo trajala cel teden, tako da nekaj dni boš brezskrbno uživala . Bibek, ste nabavili ta luškane omarice ? Danes so pa samo še štirje dnevi za čakat, saj počasi bo sreda tu . Tinkamiška, včeraj je potem stopka padla? Koliko imate pa kaj foliklčkov? Tanja Jes, naj tokrat stopka na ravno pravi čas pade . S*, je bil včeraj potem takšen lep sonček, da so se grde misli kar izgubile . Kako se ti počutiš? Če se ne boš dobro počutila, pojdi k zdravniku, nič do ET-ja čakat. Kot sem brala Zarjo, hiperca zna biti res huda stvar. Arneja, ja stopka je padla foliklov ni prav veliko, upam, da bojo celice o.k. Na eni strani so tri na drugi pa štiri. Ampak rajši to, kot hiperca, te se pa precej bojim. Bebiii, stiksam pesti...in ja poskusi ostat pozitivna! Srečno vsem! Tinka
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 9:42:46
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ka je dober tule
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 9:50:57
|
|
|
|
Reby
|
tinkamiška - bravo za stopko, držim pesti za lepe celice aqua - naj bodo te celice zmagovalne bebiii - saj bo, mi2 s Tomijem misliva nate in močno stiskava pešičke S* - 20 celic? Pa ti si prava kokoška. Zdaj pa se jih naj čimveč lepo oplodi, da bo veliiiikoooo otrok blanči - tam v vašem koncu mate pa res same cukre, pa kok je vaš Berni temen, pravi lepotec WP - o, tebe pa že en čas ni blo na spregled. Pozdravčke! arnejči - sej si nosečka, dejmo, dejmo, še mal... loremi - uživaj v toplih krajih še namesto nas mismis, gigi, hedi, zvezdica - pozdravček, pa upam, da se kmalu kaj dobimo Uživajte, zgleda, da bo lep dan!
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 10:18:32
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutro punce Bilka, hvala Tanja_Jes, jutri bom točno en teden od transferja....zadnjič mi je točno na 7 dan pritekla . Suzi,hvala za lepe besede ne skrbi za ,jaz tudi mislim, da imajo prste vmes hormončki, se bo že poštimalo Fargi, kako gre s teboj? Bozza, kot sem rekla Suziki, verjetno so hormoni, počakaj da se ti vlije zaprav Ne boš rabila čakat Božiča WP, hellooo Arneja, mislim nate in držim pestke za velik in debel plusek, moj 6 čut je še vedno v igri in mi pravi, da si že srečka Ni lih prijetno če te tako močno šaraufa, zadnjič me je tudi in je pritekla, zaradi tega imam še večji strah Me je dragi danes božal po križu, kot nosečnici med popadki in ti povem praaav paše, nimam več krčev in prav dobro se počutim, pa še joške me vsak dan več bolijo, leva je pa ornk zrastla Sonček33, tvoj mišek je pravi frajerček TAKO STIMULACIJO RABIMO TUKAJ Tinkamiška, hvala tudi tebi in se bom potrudila ostati pozitivna Kako gre tebi? Rebi, tenkju Tomiju, pa pošiljava koš poljubčkov ******** Res je lep dan je in tudi jaz vam želim, kot vedno mirno in lepo nedeljo
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 27.9.2009 10:19:22 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 10:21:43
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Arnejči...bo ok? Kako je že velik
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 10:49:48
|
|
|
|
Rakica_80
|
S*, kdaj imaš ET?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 10:53:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Zarja, kje se pa ti skrivaš?? Zdaj je pa res že čas za tvoja pingvinčka, ne? Ali ju celo že greješ, pa nam nisi nič povedala, ti, ti ? Sem grela, nalulala rahli plus zdaj pa krvavim kot iz škafa. Tako, da znova nič . Še po zadnja dva pingota v novembru pol pa potegnem črto zaenkrat.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:11:04
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro!!! Aqua se javlja na raport... Pri nas smo prišli k sebi od punkcije, zdaj me pa že naslednja reč matra... Oziroma dve reči. Prvo me skrbi, ker imam tako malo celic, če bo jutri sploh kaj za notr dat. A Ata kaj pokliče in pove, če ne rata, al prideš tja pa ti pove, da ni nič, potem greš pa z dolgim nosom domov??? Pa še, rekel mi je, da si dajem prometrium 2x na dan, zjutraj in zvečer, jutri moram biti pri njemu ob 9:00, pa me zanima, a si vtaknem prometrij predno grem k njemu, al po transferju??? Sem že čist pa se še začelo ni... Drugače vas vam vse mučo rada...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.9.2009 11:13:21 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:14:15
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII S*, kdaj imaš ET? V četrtek 1 oktobra. Upam na najboljše. Sem mislila it te 3 dni še v službo, pa očitne ne bo šlo
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:24:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Arnejči...bo ok? Tole stimulacijo sem pa po nesreči pozabila komentirat!!!! Kako smo lepiiiiiiiiiiii!!!!! Pa velikiiiiiiiiiiiiii!!!! No, ja sej lep, pa pameten, pa priden je itak po mamici, a ne sonči...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.9.2009 11:25:22 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:28:39
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: arneja Zarja, kje se pa ti skrivaš?? Zdaj je pa res že čas za tvoja pingvinčka, ne? Ali ju celo že greješ, pa nam nisi nič povedala, ti, ti ? Sem grela, nalulala rahli plus zdaj pa krvavim kot iz škafa. Tako, da znova nič . Še po zadnja dva pingota v novembru pol pa potegnem črto zaenkrat. Lubica moja zlata
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 27.9.2009 11:29:27 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:35:26
|
|
|
|
sonček33
|
Zarja objem zate. Žal mi je, da se ti to dogaja. Drži se. Pa pogumno novembra! Punce hvala za pohvale mojega škrata. Je, aqua, vse drži
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:36:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ojooj Zarja tako hudo mi je naj bosta pingvinčka, ki te čakata, tvoja zmagovalna S*, potem pa še malčič, in boš tudi ti grela naj ti hitro mine do četrtka Aqua, ne se sekirat, vse tri se bojo lepo oplodile , sej veš, ponavadi te, ki imamo več celic se nam manj oplodi, te ki imate manj celic pa so vedno najboljše
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:40:11
|
|
|
|
aqua77
|
Še en kveščn mam... Koliko celic je potrbnih, za ET, da sploh kaj Ata spaca? Meni se moja trojka skoz bolj pre-majhna zdi... Kako ste po navadi ve reagirale, ker kakor sem malo za nazaj brala, so imele po navadi pupe ful več municije...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:43:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sem grela, nalulala rahli plus zdaj pa krvavim kot iz škafa. Tako, da znova nič . Še po zadnja dva pingota v novembru pol pa potegnem črto zaenkrat. Zarja srce, žal mi je.... Pingota bosta zmagovalna kombinacija, boš vidla... Drži se...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.9.2009 11:45:08 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 27.9.2009 11:59:59
|
|
|
|
arneja
|
Sončica, več kot ok . Sem se kar stopila . Cuker mamin je, kaj ? Kako z zanimanjem gleda na drugi slikci, bi ga kar postiskala .
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?