![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 11:08:27
|
|
|
|
tatly
|
pondelak-kaj pa te?saj se je bil mladdi=? evo se jaz sem dobla prehlad,kiham,smrkam,kasljam-lahko jem calpol?tudi mi bi mogli jutri na trgatev pa nevem ce bi sli,cez dan nima vrocine vceraj zvecer je spet vroca bla malo pa sem ji hitro calpol dala-ADA POMOČ
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 11:33:52
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly komot calpol vzameš. bebi je vredi?
< Sporočilo je popravil *monchy* -- 25.9.2009 11:34:12 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 11:36:08
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k dober dan!!!! kak ste kaj? mi2 sma ok, tia še je vedno vroča po čelu, ampak sem ji vjutro vročino merla v ritko, pa ni pokazalo nič zaj pa nevem, kaj naj naredim, smo vabljeni na trgatev popoldan, pa nevem, če je pametno da grema ma kera kaki predlog?? petra k borisu? mi tudi gremo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 12:19:19
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: petra *k dober dan!!!! kak ste kaj? mi2 sma ok, tia še je vedno vroča po čelu, ampak sem ji vjutro vročino merla v ritko, pa ni pokazalo nič zaj pa nevem, kaj naj naredim, smo vabljeni na trgatev popoldan, pa nevem, če je pametno da grema ma kera kaki predlog?? petra k borisu? mi tudi gremo ja k borisu. a vi tudi grete? kaj te vem, če bi midvi šle.nisem pri voli. tia mi več podnevi neče spati, tečna je kak driska, ker je zaspana,pa nikak neče zaspati. znorela bom. samo bi jo po rokah mogla nosti, če jo dam dol pa je tako drtje da groza. nič še ni spala od jutra, pa komaj gleda, samo v postelo jo pa nesmem dati
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 12:33:57
|
|
|
|
*monchy*
|
ja gremo ja. jaz sicer grem samo do 4h ker pol morem na ptuj.. kaj pa jo te muči? bogica mala evo da bo bolše hitro. timon pa mi spi že od pol 11h kar ne morem verjet no. tak da mi je zdaj že malo tečno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 12:34:04
|
|
|
|
ada2
|
tatly zaradi nosečnosti lahko vzameš calpol, lekadol, daleron... ampak ne mešat. ne smeš pa aspirina! glede vročine pri otročkih pa jim ne dajat dokler ni vsaj 38,5, pa prosim ne jim dajat vsak dan calpola, ker se vam zdi, da so malo vroči... pa da so potem malo boljše volje... pa glede kolebanja če bi z vročino šli na trgatev - jaz ne bi... ne boste imele ve od tega nič, otroci pa še manj. pa brez zamere aja, katka v nedeljo ob 3
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 12:45:39
|
|
|
|
tatly
|
ada-mas praav ja glede trgatve saj bom vidla kak bo,saj je dobre volje-jo mamo doma boma pa noter al pa sle samo na kosilo da nem rabla kuhat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 12:51:44
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 glede vročine pri otročkih pa jim ne dajat dokler ni vsaj 38,5, pa prosim ne jim dajat vsak dan calpola, ker se vam zdi, da so malo vroči... pa da so potem malo boljše volje... Podpis! Glede trgatve se same odločite, sicer ste pa z otročki lahko zunaj. Moji sestri je ravno včeraj kolarič reko, da ja, naj gre z malima ven, ampak čez dan, ne pa zjutraj in zvečer, ko je že malo megla, sploh če otrok kašlja. za vse tečke in bolančke...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 12:56:50
|
|
|
|
tatly
|
maja meni je tud rekel ce nima vrocine sma lahko veni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 13:53:23
|
|
|
|
suncicica
|
morrak sem glasovala... jaz sem calpol dala samo enkrat in ko je res bilo 38,5 nisem ravno navdusena nad zdravili. in ker zelo kasljata jima je dr .vceraj dala en sirup ki baje fajn uspava . daje se samo zvecer-nekaj na p,se mi ne da zdaj it gledat. no pa se nas uspeg glede tega sirupa in spanja-pii je uspelo polnih 15 min, stelli pa skoraj eno uro
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 13:53:56
|
|
|
|
suncicica
|
se podpisem IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: ada2 glede vročine pri otročkih pa jim ne dajat dokler ni vsaj 38,5, pa prosim ne jim dajat vsak dan calpola, ker se vam zdi, da so malo vroči... pa da so potem malo boljše volje... Podpis! Glede trgatve se same odločite, sicer ste pa z otročki lahko zunaj. Moji sestri je ravno včeraj kolarič reko, da ja, naj gre z malima ven, ampak čez dan, ne pa zjutraj in zvečer, ko je že malo megla, sploh če otrok kašlja. za vse tečke in bolančke...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 14:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
naš anej pa je že ok. sma mela danes kontrolo in je vse ok edino AB morema do konca jemat in je to to. ja tudi jaz nikoli ne dan calpola če ni vročine 38,5 ali več. tudi sama namreč vzamem lekadol samo takrat ko me že res zelo boli,.... še od nas za bolančke in upam, da se hitro pozdravite
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 15:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ja no sedaj pa ma danaja temperaturo 37,7. se pravi da lahko pričakujem še višjo vročino proti večeru mislim katasrtofa. celi teden smo že zaprti v hiši( v sredo smo šli za pol urce na sonček pred hišo) zaj pa to. se včasih prav vprašam zakaj se mi ne zmeša. meni je patronažna pri aneju rekla, da naj grem k zdravniku če je saj 3dni vročina 38,5ali več. naj čakam do ponedeljka ali naj grem kar ju3 k dežurnemu?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 20:18:26
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer! Mi spimo, ampak vprašanje kako dolgo...zadnje tri dni se zbuja na dve uri.... sicer hitro nazaj zaspi...malo čaja pomaga...ampak mene to vseeno utruja se vidi da je do zdaj ful lepo spala.... ne vem a so zobeki krivi, videt in tipat še nič ni...ali pa mogoče prehod na AM 2... bomo videli.... Aja, od mojega dragega bratranec je danes ati postal.... Je pa kr orngi fantka rodila: 4200 g in 55 cm .... s tem da ma ona drugače 55 kg pa 170cm Ime mu je pa Svit za vse bolančke še od mene
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 20:21:30
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika da čim prej minejo neprespane noči .. kera je rodila? kak sem radovedna ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2009 20:27:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2009 20:27:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 20:30:25
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* trezika da čim prej minejo neprespane noči .. kera je rodila? kak sem radovedna ne? Mojca Munda...od Simona Marina punca
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 20:54:35
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika reees? ja suuuuuuper čestitke vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 21:19:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* trezika reees? ja suuuuuuper čestitke vsem jih bom prenesla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2009 21:20:06
|
|
|
|
ada2
|
ok, na hitro: bila pri frizerju z adamom nabrala kostanje katka prej, ko sem šla po nušo sem vidla večji del tvoje familije, pa tvoj mi je potrdil za nedeljo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.9.2009 9:45:35
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro juto in ena pozna .. letim pospravlat dokler še timon spi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.9.2009 12:14:50
|
|
|
|
pondelak
|
evo mene,že doma iz trgatve...potem pa še na drugo (jest ker je itak že pobrano )
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.9.2009 13:16:58
|
|
|
|
Barbara111
|
Dober dan! Kak je zunaj fajn,ker še imamo sonček .Jaz pa jima urejam albume,slike nisem dala razvit 2 leti kakšna sramota
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.9.2009 13:35:32
|
|
|
|
Barbara111
|
kaj ste vse v branju ali kaj delate
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.