metuljcek321
|
... letela na sestanek, po Anjo, domov, nafutrat otroka, jo previt, preoblečt, zdaj spi, jaz pa imam mal čistilne akcije - najprej računalo, da popucam datoteke ... pa na rr mejčkn skočim ... malečka spi zasluženo popoldansko spanje (včeraj je to rundo izpustila, pa se mi zdi, da je boljše, če gre eno rundico zalegnit). Umpa, naša je tudi držala rokice v odročenju, ko je začela hoditi - pravzaprav se ji še danes zdi to silno v redu & še zdaj rada tko leta naokoli. Noge je pa premikala naravnost, ni nič priključevala. Almera, flower, mojček, zimska, ... - upam, da bo današnja noč fuuuul boljša. IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Fajn, da se je Anja že navadila v vrtcu, Aljažu se tudi dopade pri varuški. Sem včeraj prišla po njega, pa me je samo pogledal, nato pa se naprej igral s hčerko od varuške. Sem ga skor odvlekla domov. odlično za Aljaža no, mi nismo še tako daleč kot on, ki je že popolnoma domač pri varuški je pa res, da danes prvič ni čisto nič zajokala, ko jo je mož zjutraj oddal - ouje OMG, Majuška, današnji zajtrk je bil pa prav kraljevski, ej! mojček, dobro zadremuckajta s princesko. flower, kako tvoj korenjak? Je gospa tečnoba odšla? rebeca, kako si zrihtala s krstno svečo? Te čist razumem - tudi jaz sem bila blazno razočarana nad ponudbo. Ja, lili, je treba delat, a ne? Dober šart v ponedeljek ti želim, boš poročala, kaj in kako. gr, si zamenjala gat(k)e? zimska, upam, da se t eni kaj lotilo. hd, a ti si v redu? Je mimo?