|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
25.9.2009 11:57:51   
malaMravljica
Tris, si se verjetno zmotila s tedni a ne, ne v 24 tednu, mislis v 34 tednu oz ti ze koncujes 35 teden vidim na tickerju.

Meni je zadnjic naredil oceno teze v 35 tednu in je rekel da bejbi tehta nekje 2.700 g, z moznostjo napake pri oceni +- 10 %, na osnovi tega pa mi je dolocil porodno tezo na 3.300 do 3.400 g.  Upam, da se ni prevec zmotil user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
25.9.2009 12:05:13   
rakica 2
tea85-upam da se tut tvoj zbrihta,ne smemo svoje hormone krivt za vse,ampak naj se tut teli naši dedci mal zavedajo odgovornocti in naj sodelujejo pri tem čudovitem dogodku,ki se ne dogaja ravno vsak dan,saj je tud nas strah,pa jih zato ne odrivamo stran....kaj pit in okrog s kolegi žlampat jh pa ni nč strahuser posted image user posted image ???saj vem da majo eni v glavi,še zdaj izkoristim,pol bom pa doma,tut moj je mel kolega,ki je šel teden pred porodom na zadnjo vožnjo z motorjem...žal je bla res zadnjauser posted image ,star je bil komaj 24 let,od tega ni niti 2 mes in že zarad tega bi lahk bol trezno razmišljaluser posted image .uglavnem drži se,čimmanj se sekiraj in en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image zate...

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
25.9.2009 12:11:43   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

februarka- še malo pa bo vsega konec in boš lahko spet svobodno in brezskrbno tekala naokoli. Vendar od takrat naprej za dvema škratkoma... user posted image  
Otrok pa itak čuti marsikaj, posluša pogovore odraslih. Lahko si prepričana, da se zaveda, kaj  se dogaja okrog nje, čeprav je še zelo majhna in vsega mogoče ne zna povedati. Zato pa ti lahko njeno obnašanje pove vse. Verjetno bo kriza, ko boš v porodnišnici, sploh če še nikoli  nista bili narazen. Tudi pri nas je bila, čeprav je bila Michelle takrat stara 3,5 let. Ampak otroci so trdoživi, zato se ne obremenjuj. Je pa težko, priznam. Si mame očitamo, da zanemarjamo enega otročka zaradi koristi drugega. Ker oba sta tvoja in oba imaš enako rada.
Ne počni tega! Še nekaj dni in boste srečna štiričlanska družinica!!! user posted image    user posted image    user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3578
25.9.2009 12:13:26   
Februarka08
http://bibaleze.si/clanek//dojencek/dobrodejno-dojenje.html

Če si bo katera hotela prebratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
25.9.2009 12:20:03   
Februarka08
Sem se prav nasmejala vicu prejleuser posted image

>   Babica, stara 98 let, leži na smrtni postelji in želi pred smrtjo
>
> razkriti 99-letnemu možu, ki sedi žalosten ob njeni postelji, še
> zadnjo skrivnost.
>
> Janez, moj dragi Janez, preden bom za vedno zatisnila oči, ti želim razodeti
> mojo skrivnost.
>
> Pojdi na skedenj in pod tretjim stebrom na
> levi strani strehe boš našel dve škatli in jih prinesi.<
> Janez gre na skedenj in se po petih minutah vrne, noseč v rokah dve
> škatli. V prvi najde tri jajca, v drugi pa 250.000 evrov, kar oči se
> mu razsvetlijo.
> Povej mi, moja draga, kaj pomenijo ta tri jajca.<
> Veš Janez, poročena sva že 78 let, in vsakič, ko sva seksala in jaz
> nisem dosegla orgazma, sem položila v škatlo eno jajce.
> Janez postane izredno zadovoljen in ponosen, v 78 letih ni uspel
> zadovoljiti svoje žene samo trikrat, nato pa vpraša:
>
> In kaj pomeni 250,000,00 evrov?<
> Oh, vsakokrat, ko sem napolnila škatlo z 12 jajci,sem jih šla prodat na
> tržnico ...<
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3580
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 12:48:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3581
25.9.2009 13:00:57   
Nea_teja_
Punce mene pa malo hvata panika zaradi jutri oz lahko se zgodi že kaj dones.user posted image Joj še nikoli me ni zdej se mi pa kr neki dogaja.Pa še moj noče nič slišat da bi šu zraven ma miljon in en izgovor.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3582
25.9.2009 13:28:53   
Meliitak
februarka...od sile si, tud naša bejbika se od mojga smeha prevrača v trebuhu user posted image user posted image user posted image

Nea_teja ne se sekirat za svojga dragega, ker on ko bo vidu kaj dogaja s tabo in da bi blo fajn svojga otroka takoj vidt mu bo verjetn vžgal...sam ne ga silt, reč mu samo da je otrok od opbeh in bi bilo lepo da skupaj rodite...pol bo pa verjetn tud teb laži al bo to dons al jutr al kadarkol...drži se, s tabo smo

< Sporočilo je popravil Meliitak -- 25.9.2009 13:31:54 >

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
25.9.2009 13:37:57   
Februarka08
Nea_teja user posted image user posted image

lepo da sem vas mal nasmejalauser posted image
Sem se pa ravno po pujsasto najedlauser posted image ni ga čez domač kruh in domačo klobasouser posted image mmm, se mi je prav zaluštala, je tašča nardila malco za delavce, itak sem mogla še jaz dobit svojo porcijo, boga user posted image user posted image user posted image ma je blo res dobro, upam samo da mi zdaj ne bo kaj slabouser posted image zaenkrat dobro kaže, samo lupčkat se ne bom smela donsuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
25.9.2009 14:01:31   
Talika19
Jaz sem imela pa danes pet pregled. Urin in CTG. V urinu je bil spet sladkor user posted image , čeprav se ful pazim pri sladkarijah. Bolje bi bilo, če se sploh ne bi. Pa je na srečo rekla, da ne bomo nič komplicirali, ker sem samo še 1 teden pred PDP. Na CTG je bil en popadek, ki ga pa jaz nisem čutila. Rekla je, da se lahko zgodi, da bom rodila v roku 1 tedna. Itak pa me ni nič pogledala koliko sem odprta, pa če je že kaj zmehčan MV.user posted image Pa s pregledom se opravila v dobri uri, v leonišču. To se pa še ni zgodilo. Bilo je čisto prazno, očitno so šle že vse rodit.user posted image Menda je pa v porodnišnici že ful gužva, tako je rekla G.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3585
25.9.2009 14:03:54   
tea85
DAN

danes sem pa tako čustveno nabita, pa sitna oz lahko kar hitro popenim samo me naj kaj moj jezi pa se mi bo iz uh kadilo.

RAKICA- lepo da si se kaj oglasla, smo te pogrešali user posted image maš prav glede naših porednih partnerjev. mene jezi to, da ne premore dobene trohice čustev, da bi me vsaj objel kaj pa po cartal, ma kjeee pa...ma ne zasluži si moje vdanosti kaj šele ljubezni.

NEJA_TEJA - prav smiliš se mi, boga... pa kaj res moramo vse samo skoz nardit. presneti ded da noče it zraven ob tako pomembnem dnevu. ja kam bi pa tvoj rad še?? kaj je zdaj užaljen ker ne more na morje al kaj mu hodi po glaviuser posted image user posted image   joooj kak mi grejo ta hip moški na jetrauser posted image upam da si tvoj le premisli.

FEBRUARKA -dober vic, hehe..me je nasmejal, sem rabla touser posted image

jaz pa kuhat, pa saj se mi ne da, najraje bi pico naročla user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3586
25.9.2009 14:08:00   
najčka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Februarka si me nasmejala ful.
čestitke Betyuser posted image user posted image user posted image
No za vse ostale k ste na poti v P pa en kup user posted image user posted image user posted image da bo ja vse ok.
Jaz mam danes za sabo eno neprespano noč, pa zjutri vzamem en tablet za železo, k sm jih spet dobila, no prej sm imela sirup, in očitno mi teli tabletki ne odgovarjajo ker sem čist vse ven vrgla, je bla mojamoja školjkauser posted image Zdej pa ne vem kaj čem s temi tabletki, mam 3 škatle, pa še plačala sem jih v lekarni čeprav na recept, a mislite da jih vzamejo nazaj, al kako naj to zdaj?  

Neposredna povezava do sporočila: 3587
25.9.2009 14:52:07   
ninasiki
ojla

nea_teja tko je blo tud pr men moj je biu čist proti da gre z mano, ampak sm se fuuuuull pogovarjala z mnej o tem in nasplošno o vse skupej kako pa kaj in ne boš verjela na politični način sm ga prpraula do tega da je pa zdej on 100% da gre z mano pa kokr zdrži pač zdrži, tko da probi tko uizi mal pogovort se pa mu predlagi naj bo pa vsaj s tabo dokler se res ne začne za res pa pač gre takrat vn al pa neki podobnga ne vem jst sm mojmu tko rekla pa mi je zdej k sm šla po potrdilo reku da komi čaka da ga vid in da upa da bo do konca zdržu ker je reku da nju bo cele posliku da bo skoooos z fotoaparatom okol skaku k se tamau rodi user posted image (pač v mejah normale)

februarka hud vic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo zdej pa mal ležkat pol pa k mami na kosilo user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
25.9.2009 14:58:49   
tea85
zdaaj pa sem čiist user posted image če ne bom jaz mojega deda zagrabla pa ga čez okno vrgla...jaooo, kaj se bo presneti dedc drl na mene !!!

pomiri ime le hladen tuš, bemo

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
25.9.2009 15:12:48   
TINKO
Pozdravljene!
Kar nekaj časa vas že berem. Na začetku te debate... kdaj je že blo to februarja, al marca (kok je šlo hitro) sem se še kaj napisala... uglavnem, rada bi čestitala vsem, ki so že postale mamice, vsem, ki ste med nosečnostjo diplomirale, in vsem ki smo še vedno noseče - da smo zdržale tako dolgo.
Danes smo začeli z 37.tednom nosečnosti, ja zdaj, zdaj bo zaključek.
Zadnje čase je veliko brati o težavah z vašimi partnerji. Ja, tud moj ni ravno angelček, vendar sem ga pogruntala in ugotovila, da ga je tako strah, da se mi izmika. Jaz to ignoriram, ker imam tudi jaz svoje fore. Samo upam, da, ko bo prišel dan D, da se bo zbral in me vsaj do porodnišnice pripelje, hahaha.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
25.9.2009 15:12:53   
TRIŠ
februarka 08 si me pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mm ja sem se zmotila v 34 tednu,ta bi bila pa res hudauser posted image

tea 85 nikar se ne pusti deduuser posted image

Jaz pa pečem jabolčni in borovničev zavitek njamiiiiiiuser posted image

Evo še posteljico smo včeraj pripravili če nas kaj preseneti
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3591
25.9.2009 15:33:47   
Crystall
Ola!

Sem od frizerja - pobarvana na bakreno barvo, z zravnanimi lasmi, postrižena, oblikovane obrvi user posted image user posted image user posted image

Čestitke Bety za fantiča Damjana user posted image user posted image

Tudi jaz sem danes dobila majčki. Prvič očka mu bova z malim podarila po porodu in na vizitko napisala samo Z ljubeznijo, Eva in Blaž. Super ati mu bo pa mali podaril za božič user posted image . Mami mu bo pa letos podarila samo bon za 1000 objemčkov in poljubčkov, ker bo v začetku decembra dobil navigacijo za rojstni dan in bo božiček bolj skromen, a zato prisrčen user posted image user posted image user posted image .

Danes grem še na finančno predavanje - je brezplačno - ker itak nimava denarja, da bi ga plemenitila. Sem pa danes izvedela super novičko, da je darilna pogodba za parcelo overjena pri davčni. V ponedeljek greva z očetom še k notarju jo overit in dati predlog na zemljiško knjigo za prepis lastništva user posted image . Potem pa upam, da dobim do poroda še geometra, ki bi vse izmeril ... potem pa počasi dati načrt delat. Jajjjjjj, kak komaj čakam. JUHUHU user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
25.9.2009 15:38:16   
Crystall
TRIŠ ... krasna posteljica. Zelo lepe rumene barve user posted image

Majakla ... držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Punce, ki vam fantje in možje nagajajo ... en velik user posted image  od mene in za srečo vam pošiljam eno user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
25.9.2009 15:47:43   
Emilly
Joj ti moški!!! En velikuser posted image  vsem, ki imate težave.... Če mene vprašate, tudi njih daje panika, pol pa to na svoj totalen čuden način pokažejouser posted image

Vse, ki ste tik pred porodom - naj gre vse kot morauser posted image user posted image

Mi pa v delovni akciji, kopalnica kar lepo napreduje, polovica je že položena s ploščicamiuser posted image user posted image user posted image čist happy....končno vse skup mal lepš zgleda, ne da je kar naprej vse v razsulu....

Triš  - posteljica je res lepa...

jaz sem se pa danes odločila da bo sobica zauser posted image  kar modra, greva z user posted image  popoldne iskat barve....če se nam še kaj premislilauser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
25.9.2009 17:09:01   
Nea_teja_
Punce ne nuca ničuser posted image user posted image user posted image user posted image Se dela kr gluhega pol pa previ zakaj pa jokaš bedak zakaj le

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
25.9.2009 17:33:27   
muca*maca
Živjooo!

Sem bila na pregledu, potem pa s Karmen na kostanju in še v baby centru, sem kupila dva tako lepaaaa kompletka 56, iz flisa, za ven, za na lepš user posted image user posted image user posted image Zdej pa nobenih nakupov več.

Na pregledu je bilo vse ok, NOBENIH POPADKOV, utrip vzoren (tko je rekla G), MV pa se mehča in krajša. Menda je vse BP. user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste mi želele vse dobro na pregledu. Je tok lepo slišat utrip, moje malo dete je pa tako brcalo v tisto sondo in se izmikalo, da sem se morala prav smejat. Pa zrasli smo spet, kot da nisem sama opazila user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 2.10., pa spet CTG.

Dobila sem še posteljnino za posteljico, tako je lepaaaaaa. Zelo zadovoljna.

Zdej se bom pa spravila počasi likat goro cunjic, od bodijev, do žabic in pleničk. Hihi, komaj čakam.

Držite se, drage user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
25.9.2009 18:20:13   
rakica 2
nea-tea-daj prašaj ga,če bi bil on noseč,kaj bi si želu,da bi bla ti z njim al ne,mogoče bo poštekal kako to greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.9.2009 18:27:37   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

nea-tea-daj prašaj ga,če bi bil on noseč,kaj bi si želu,da bi bla ti z njim al ne,mogoče bo poštekal kako to greuser posted image

user posted image user posted image user posted image  joj, ma saj vem, da vam delajo probleme, sam to me je sedaj pa nasmejalo.

Nea -tea, ma kolk je pa star ta tvoj frajer? In tvoj rakica2? Pa se mi zdi, da nista lih neka pubertetnika, sam obnasata se pa ze precej tako.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.9.2009 18:35:12   
lindi1
MICHELLE,si mi že prirasla k srcu,tvoje mišljenje in odgovori so takšni,da se človek res zamisli,mislm,da si zelo pametna ,dobra,pridna in pozitivna osebauser posted image Ja,po mojem sem taka,kakršne imam tudi želje za svojega otroka,rada pomagam vsem v stiski...edino kar me moti pri meni je to,da včasih malo preveč kompliciram,pa da sem mogoče preveč čustvena,bi želela,da bi bil moj otrok bolj trden,da nebi trpel po nepotrebnem,po drugi strani,pa mogoče nebi mogla tako sočustvovati z ljudmi in jim tako pomagati,če nebi čutila z njimi,mislim,da se ti vse dobro povrne.In imam velik občutek Michelle,da je tebe ena sama dobrotauser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.9.2009 19:01:35   
lindi1
Ja mene tudi zanima,koliko sta stara,upam,da ne ostaneta večno otroka.user posted image
CHRYSTALL ful sem vesela za vaju,upam,da čimprej oddate za načrte,ker tudi to traja,vsaj pri nam je,ker nama je nekaj soglasij ona zrihtala ,nekaj sva pa sama,pa se je to zavleklo vse skupaj.user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?