Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:46:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga Aha rahlo slutim povezave.... Je*** se i meni, pa ne za sonce. Ja, ja, v pravo smer razmišljaš . Začenja me zanimati večerno presenečenje. Resno.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:46:40
|
|
|
|
uškinamama
|
kaj lahko povzetek? plizzzz
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:50:26
|
|
|
|
zvesta
|
jas sn se tudi že zgubla.... bi pa zaj pomfri...
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:51:56
|
|
|
|
Šarki
|
jest bom pa zdele jufko
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:52:15
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki jest bom pa zdele jufko kaj je to jufka?
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:53:23
|
|
|
|
Šarki
|
tko k kebab sam da ni tok kruha
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:55:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki tko k kebab sam da ni tok kruha mmmmm.... jaz bi tudi... a maš recept ali ki si zaj to dobla? pa hvala za razlago... zaj, ko bo moj vprašal, kaj sem delala dopoldne, lahko rečem, da sem se informirala
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:55:34
|
|
|
|
uwaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa ful firbec matra kaj bi bli, ce bi pivo spila
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:58:19
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:59:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite. bravo!
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:59:31
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute mene pa ful firbec matra kaj bi bli, ce bi pivo spila a se ni temu včasih reklo podmornica? štamperl žganja si s kozarčkom vred potopil v pivo in na hitro spil? uuu, mater, sem se spomnila kaki zadetki smo bili od tega v Pragi...
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jap zvesta! sem 1x probala, pa pr men ni blo nekega efekta!
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:07:06
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite. TENKS, če je samo ena koza je v redu , vsem pa želim, da se zgodi tisto kar zdaj gruntate .
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:17:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite. TENKS, če je samo ena koza je v redu , vsem pa želim, da se zgodi tisto kar zdaj gruntate . eh, jaz nimam upanja ne želje po onem zadnjem.... me noge tak bolijo, da ne morem ne klečat ne bit na vrhu, nič od niča....
< Sporočilo je popravil zvesta -- 25.9.2009 13:18:10 >
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite. TENKS, če je samo ena koza je v redu , vsem pa želim, da se zgodi tisto kar zdaj gruntate . jst zdaj gruntam....al čem še enega al ne po vsakem se boljse pocutim!
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:20:37
|
|
|
|
malilump
|
No pa sem mislila, da ste že nehale pit, pa vidim, da ste se komaj ogrele... Nič mi niso dali tam pit v ZD, tako da bo treba mal klet izropat...bo prišel moj domov, pa mu ne bo najbolj jasno, bo šel ven pogledat hišno številko in bajte v vrsti preštet, če je sploh prov prišel
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:21:49
|
|
|
|
malilump
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite. TENKS, če je samo ena koza je v redu , vsem pa želim, da se zgodi tisto kar zdaj gruntate . jst zdaj gruntam....al čem še enega al ne po vsakem se boljse pocutim! Itak da se, če pa za sebe ne veš več ti že zmanjkuje? da ne bom brezveze dvakrat v klet hodla, ker imam veliko stopnic do tam...
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:22:56
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malilump IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite. TENKS, če je samo ena koza je v redu , vsem pa želim, da se zgodi tisto kar zdaj gruntate . jst zdaj gruntam....al čem še enega al ne po vsakem se boljse pocutim! Itak da se, če pa za sebe ne veš več ti že zmanjkuje? da ne bom brezveze dvakrat v klet hodla, ker imam veliko stopnic do tam... pa keri JV Slovenije si ti? da pridem sama na tvoje štenge...
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hahahaha.... v meni pa se je zdaj pojavlo vprasanje, kako je biti pijan z mackom....mogoce pa ju3 spoznam!
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:27:54
|
|
|
|
malilump
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hahahaha.... v meni pa se je zdaj pojavlo vprasanje, kako je biti pijan z mackom....mogoce pa ju3 spoznam! Temu se reče, klin se s klinom zbija...to je tabolš v takšnih primerih...boš jutri kot rožica na žuru
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:29:20
|
|
|
|
malilump
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malilump IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite. TENKS, če je samo ena koza je v redu , vsem pa želim, da se zgodi tisto kar zdaj gruntate . jst zdaj gruntam....al čem še enega al ne po vsakem se boljse pocutim! Itak da se, če pa za sebe ne veš več ti že zmanjkuje? da ne bom brezveze dvakrat v klet hodla, ker imam veliko stopnic do tam... pa keri JV Slovenije si ti? da pridem sama na tvoje štenge... Komot...sam mislim, da tebi štenge niso ravno prijateljice bom rajš sama nekak pršla dol...če me predolg ne bo, sem obnemogla...al od šteng al pa od šnopca
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:30:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malilump IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: malilump IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: uwaga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama kaj lahko povzetek? plizzzz Punce so na bolniški iz različnih razlogov. Nekaj je bacilov, nepoznavanja prostih padov... mislim, da je ena celo koza. Probleme so probale razkužit ali utopit ( šnops), zdaj pa gruntamo ali bo katera zato zvečer (na ) ****la. Če sem falila me prosim popravite. TENKS, če je samo ena koza je v redu , vsem pa želim, da se zgodi tisto kar zdaj gruntate . jst zdaj gruntam....al čem še enega al ne po vsakem se boljse pocutim! Itak da se, če pa za sebe ne veš več ti že zmanjkuje? da ne bom brezveze dvakrat v klet hodla, ker imam veliko stopnic do tam... pa keri JV Slovenije si ti? da pridem sama na tvoje štenge... Komot...sam mislim, da tebi štenge niso ravno prijateljice bom rajš sama nekak pršla dol...če me predolg ne bo, sem obnemogla...al od šteng al pa od šnopca jah, po želji... komot počakam zgoraj... smao še vedno ne vem kje...
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 13:39:43
|
|
|
|
malilump
|
Posavje...ti si najbrž kar daleč,a...ampak za šnopc se splača smo pa urezale temo za petek zjutraj, samo se je zavlekla v popoldan...še kar ne vem kaj naj v lonec vržem? šnopc?
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 14:11:46
|
|
|
|
malilump
|
Grem zdaj...prideta kmalu dedeca domov, jaz pa nimam kej pokazat...razen ogulenih komolcev od ležanja in tipkanja...pa na novo zavito rano Lep vikend, pa ne se ga zdej kar nalivat s šnopcem...m_m fajn žuraj jutri, samo pomojem ga boš ti že danes
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?