Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:20:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ah, pojma nimam, od kod vam ideja o štirih (al' kaj je že bilo tisto). Ni moj Kamikaza te sorte gospodič.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:20:41
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ah, pojma nimam, od kod vam ideja o štirih (al' kaj je že bilo tisto). Ni moj Kamikaza te sorte gospodič. a pol maš ti primankljaj....
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:22:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a pol maš ti primankljaj.... Primanjkljaja ravno ne, ampak nisem pa nikoli skrivala, da hočem trojčka. Samo moram prej Kamikazi mogžane oprat.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:24:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a pol maš ti primankljaj.... Primanjkljaja ravno ne, ampak nisem pa nikoli skrivala, da hočem trojčka. Samo moram prej Kamikazi mogžane oprat. jst bi tud trojcka!
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:25:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst bi tud trojcka! To se moraš pa z možem zmeniti.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:25:49
|
|
|
|
zvesta
|
uuu, bemu... a zdaj bomo pa vse fantazije razkrivale?
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:27:19
|
|
|
|
Tjašy
|
Ste pa face,....Res znate nasmejat,.......
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst bi tud trojcka! To se moraš pa z možem zmeniti. tezka bo....moj tud ni za te stvari. ko bos zacela prat mozgane kamikazi, pa ce bos uspesna se priporocam za kak nasvet!
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:30:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta uuu, bemu... a zdaj bomo pa vse fantazije razkrivale? Moja je že dolgo razkrita.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:30:56
|
|
|
|
zvesta
|
pa kake trojčke bi ve to? a za rodit? a za poseksat? a 3 moške? 3 ženske? dajte no malo definirat... da vemo, kaj kerensi zs RD pol poslat...
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:31:18
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: zvesta uuu, bemu... a zdaj bomo pa vse fantazije razkrivale? Moja je že dolgo razkrita. a samo eno imaš? si pa skromna!
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:32:33
|
|
|
|
uwaga
|
Puže, zakaj ste že ve na bolniški?!
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:32:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ko bos zacela prat mozgane kamikazi, pa ce bos uspesna se priporocam za kak nasvet! Skupaj sva šesto leto in možgane mu perem polovico tega časa. Brez uspeha. No, ja, največji "uspeh" je to, da sva se zmenila, da greva na drink v swingerja. Pa še nisva prišla do tja.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:33:17
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga Puže, zakaj ste že ve na bolniški?! jaz ker nimam natreniranega prostega pada po stopnicah...
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:33:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pa kake trojčke bi ve to? a za rodit? a za poseksat? a 3 moške? 3 ženske? dajte no malo definirat... da vemo, kaj kerensi zs RD pol poslat... Jaz + Kamikaza + še en dedc. Ajde, lohk tut še ena bejba, njemu na uslugo. Mogoče bi blo pa clo fajn.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
uwaga, jst sem na porodniski.bi pa bla na bolniski ker sem v qrcu...
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ko bos zacela prat mozgane kamikazi, pa ce bos uspesna se priporocam za kak nasvet! Skupaj sva šesto leto in možgane mu perem polovico tega časa. Brez uspeha. No, ja, največji "uspeh" je to, da sva se zmenila, da greva na drink v swingerja. Pa še nisva prišla do tja. uh....jst se zacela nisem....tko, da najbolj da u startu vrzem pusko v koruzo.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:38:18
|
|
|
|
uwaga
|
Eh samo vprašam. Je bilo tolko govora o šnopsu pa o seksu, da sem pozabla. Me zgleda spomin je**. Mogoče bo treba na bolniško?
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:38:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute najbolj da u startu vrzem pusko v koruzo. E, to pa ne. Okrog seksa se svet vrti.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:41:18
|
|
|
|
uwaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute najbolj da u startu vrzem pusko v koruzo. E, to pa ne. Okrog seksa se svet vrti. A sonce je že zašlo?
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:42:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga A sonce je že zašlo? *ebe se meni za sonce, ej.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:43:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga Eh samo vprašam. Je bilo tolko govora o šnopsu pa o seksu, da sem pozabla. Me zgleda spomin je**. Mogoče bo treba na bolniško? napaka.....tema je namenjena jamranju....pa nas je enmal zaneslo:D
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:44:42
|
|
|
|
uwaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: uwaga A sonce je že zašlo? *ebe se meni za sonce, ej. Aha rahlo slutim povezave.... Je*** se i meni, pa ne za sonce.
|
|
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:45:32
|
|
|
|
Šarki
|
gre glista mimo kupa špagetov pa reče: o glej k majo grupiča
|
|
RE: Babe na bolniški - na raport! 25.9.2009 12:45:57
|
|
|
|
uwaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uwaga Eh samo vprašam. Je bilo tolko govora o šnopsu pa o seksu, da sem pozabla. Me zgleda spomin je**. Mogoče bo treba na bolniško? napaka.....tema je namenjena jamranju....pa nas je enmal zaneslo:D Jamranje je huda stvar.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?