Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:49:33
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja zdele sm eno idejo dubla, kaj če ti odpreš privat ordinacijo, pa mene zaposliš kot med. sestro? privat ordinacijo v zvezi s čim?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:50:21
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja zdele sm eno idejo dubla, kaj če ti odpreš privat ordinacijo, pa mene zaposliš kot med. sestro? No jst bom pa visoko izobražena receptorka. Rabimspremembokariere.press o ja, mi tu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:50:28
|
|
|
|
lake
|
Dobrodošla nazaj. Nobene nove nosečke, smo se pa pogovarjale da bomo stavnico nardila kera bo prva.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:51:28
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja zdele sm eno idejo dubla, kaj če ti odpreš privat ordinacijo, pa mene zaposliš kot med. sestro? privat ordinacijo v zvezi s čim? Kar bo Tanja hotla, pediatrično, splošno....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:51:35
|
|
|
|
Leela
|
flaska za Jakca, da ne bo prehudo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:52:24
|
|
|
|
Leela
|
jaz se tudi javim, če boste koga rabil .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:54:40
|
|
|
|
zoja10
|
ejjj.... Jaz sem tudi medicinka, no itak so ponavadi vsaj dve sestri tko da, Lake bomo sodelavke če me vzamete
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:55:26
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja zdele sm eno idejo dubla, kaj če ti odpreš privat ordinacijo, pa mene zaposliš kot med. sestro? Deal. Bo pa ginekološka, če bo Bog dal...Ko bi vsaj .Enkrat sem že izvisela. Ja, noro lepo je tam. Drago pa tud noro. Sam sem mojmu skoz govorila-joj, to bi pa enkrat šla, joj, kok je lepo. Poil sm pa še rekla-to je bil namig Tko da ne more reč, da ni razumel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 21:58:02
|
|
|
|
lake
|
No ok, samo da ne boš pol pozabla na naš dogovor. Grem pod tuš, Taja je končno omagala, se je ful zmatrala po telovadbi v pojstli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:06:26
|
|
|
|
majana79
|
Aja, pa eno vzgojiteljico bomo rabile, da nam bo tačas otroke čuvala. Nam ne bo treba jih v vrtcu met.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:09:42
|
|
|
|
majana79
|
Zmajčice, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:15:56
|
|
|
|
lake
|
Majana, lahko noč, se slišva jutri.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:18:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Česa ne bi opazila? Da je v bistvu zakuhal... oh sej bi čutila že na daleč to vročino...ma tudi vidiš da nekaj ne štima in meriš temperaturo itak, da bi opazila... Sončna hiša- sem bila. PREČUDOVITO!!!! Odlično je bilo, sama sva bila. Res krasno. Za poroko sem ga peljala, tako da to je bilo eno izmed tistih once-in-a-lifetime razvajanj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:21:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lake, ponavadi prvi dan počakam, da se telo samo brani. Drugi dan je imel pa vedno večjo možnost za krče- ta dan pa nič ne čakam. Prej je dobil Calpol, zdaj spi. Ga je samo pomirilo bolj ko ne, vročina je enaka. Če bo pa še narasla, pa itak svečko. Sam mi je bedno, ker mu Volaren zbije čist na minimum, pol se mu pa po 4h urah fuul hitro dvigne. Ostalo pa ne prime. Ma ja, bomo preživeli. Maja je pa zaenkrat OK Punkica moja, upam da mi ne pobere česa.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:22:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Zdele sem gledala dokumentarc o Riverdancu, pa me ma da bi kar šla :) Pa je moj rekel, da mu ne diši toliko folka na kupu in prašičja gripa Nimaš kej, bomo pa doma
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:41:20
|
|
|
|
lake
|
Pa mu probej dat samo 3/4 Voltarena, čez 4 ure pa Paracetamol svečko, to lahko kombiniraš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:43:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa mu probej dat samo 3/4 Voltarena, čez 4 ure pa Paracetamol svečko, to lahko kombiniraš. Ma paracetamol je pri nas ko jagodni sirup. Za nič ni. Bi mu pa res probala dat 3/4 Voltarena. Hm. Pa pol Calpol sirup čez 4 ure. Mogoče bi to šlo... Se mi smili veš, ko mu moram svečke v rito tlačit...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:44:25
|
|
|
|
Tanja_
|
lake in majana-bi se vama pridružila jutri, če se bosta kej zmenile...Če smem seveda. flaska jst sm tud gledala-mi iz istega razloga ne gremo. Zdej pa gledam Jasnovidko-me je kr mal strah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:52:14
|
|
|
|
lake
|
Tanja seveda se lahko pridružiš. Flaška, jst sm pa vedno raj svečko dajala v službi, ker hitrej in boljš prime, pa tud manj se upirajo kot pri sirupu. Taji bi tud rajš svečko v rito porinla, kot sirup v usta tlačila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 22:58:42
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja seveda se lahko pridružiš. Flaška, jst sm pa vedno raj svečko dajala v službi, ker hitrej in boljš prime, pa tud manj se upirajo kot pri sirupu. Taji bi tud rajš svečko v rito porinla, kot sirup v usta tlačila. Jupi....Se zmenimo zjutraj.Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 23:02:21
|
|
|
|
lake
|
Lahko noč, tud jst grem spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 23:05:07
|
|
|
|
elyy
|
Ojla!! Evo se vam po dolgem času spet javim.....sploh vas nisam nič preberala,ker je res že 30 strani napisanih,tko,da je res preveč za prebrat!! Nič,moj možek je imel nesrečo z avtom.......nič strašnega,ampak to se zgodi seveda,če je po cesti toliko neresnih šoferjev,ki samo divjajo......ampak sej bo!! Prej svojim očem nisem mogla verjeti,da je naš malček okol 8h pojedel(210 ml novalaca......čez 15 minut je že spet tlačil prstek v usta,kar pomeni,da je bil lačen.......... pojedel je spet 100ml,čez pou urce je bil spet lačen....spet prstek v usta in spet pojedel 100ml)...ampak čez dAn je normalno jedel,kot zmeraj)... sem ga probala upreti hrani vsaj za kakšno uro,ker je to zelo veliko v dveh urah(410ml),ampak ni billo mogoče.....od jokanja seveda,sej pomoje nebo nobenih težav zvečer!! no zdej pa spančka že dobro uro,grem počasi pod tuš(ker sem tudi dobila menstr. in sem vsa čudna) tako,da grem samo še spančkat!! Upam,da bom mela jutri kaj več časa za rač..... da vas malo več preberem!! Želim vam lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 7:04:47
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 25.9.2009 7:33:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ čveka jst sm se vabila na pico. Hvala, sem glihkar eno polpeto iz skrnije zmazala. lake ja žličko maščobe jim morš dodat v obroke. Jst ji bom dajala olivno olje. aja, sem zgrešla, no ja zdej je ni več jo je možek pojedel no drugače pa, naša se zdej zbuja 2x na noč in to je začela ta teden, je lačna ponoč danes ji grem kupit nekaj zelenjavnega, bom vidla kako bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?