Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:14:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokica, jaz ti z veseljem posodim naši stajico. Tija jo je dobila pri ene 8m, pa ni blo šanse, da bi bla noter. Je raje raziskovala svet po vseh štirih in svobodno. Meni je pa tudi to bolj všeč. Res? Za probo mislim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:14:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe Takrat bo stara že dosti, da lahko greste, ne vem zakaj ne bi. Kaj te skrbi? saj vem da bo že dosti stara, mi se odločamo za varjanto, da bi potem tam tudi silvestrovali .... npr. hotel, ki ima silvestrovanje in to .... pa me skrbi, da bo ful tečka, ker je razvajen ful in noče bit v vozičku, na rokah je 5 minut zanimivo, spat sama ne iitd... in bo pol ta večerja bol tk stran vržene denar Glede smučanaj pa nimam takih pomislekov, jo bo že moj čuval, ker itak ne smuča rad, mal se bomo menjavali in bo po moje to tak daleč težko planiraš, ker ne veš kake finte bo imela takrat. mogoče bo pa ful malo spala čez dan in bo zvečer ful trdno zaspala in je ne bo ponoči več nič zbudilo sam po moje pač moreš bit pripravljena, da boš mogoče za silvestrovo bla v postelji z njo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:15:19
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe jaz bi šla....komaj čakam sneg...ker se lani nisem nič smučala... saj, ja mene tudi zato tak vleče ... smučanje in tiste bele strmine joj, ja...samo je res fajn, če bi imela koga poleg, ki bi ti čuval....ker tisto v nahrbtniku je nevarno...kar pač eni prakticirajo... Upam da nam znese marca.....letos lahko, ko nisem še v šoli, drugače pa le v času šolskih počitnic, ko je največja gužva ja saj jaz tudi ... a ti si tudi učiteljica kaj pa učiš če ni skrivnost Lep poklic, a kar naporen, predvsem za moje alergije, ko stalno rabiš glas.......glasbena šola...klavir, nauk o glasbi, solfeggio, predšolska gl.vzgoja ter glasbena pripravnica ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcije je pa res da je lep poklic pa naporen tudi kaj pa ti učiš trinity? jaz sem tut mela željo učiteljice, pa so me prepričal da to ni zame šla in pol res nism šla na predšolsko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:15:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Čer! Berem, da ste se mb fino mele IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce: A ste že kupovale stajice? V BC sem gledala...pa se mi nekam čudne zdijo na slikah: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=32&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=32&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=32 Ali imajo vse mrežo namesto stranic? Kakšno so tla? Na kaj moraš biti pozoren? Hvala! Mi smo pri prvem prišli skoz brez stajice. Približno en teden sem si jo močno želela, a smo bili ravno na morju in tam je niso imeli, Ko pa smo prišli domov, je bil pa že tako pokreten in spreten, da ne bi več hotel bit v njej. Upam, da je tokrat tudi ne bo treba kupit. Saj jaz tudi mislim ja....da je mogoče pa res ne bomo rabili... Morda ti jo lahko kdo posodi za pokušino. Da vidiš, če bo dete sploh hotelo not bit. Po moje tak ne bo hotel biti noter...lahko dečve, ki ga poznajo potrdijo... jaz potrjujem da močno dvomim da bi hotel biti noter
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:16:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kje so zdaj slike z današnjega srečanja??? če ne gre gor dati..shrani.si ne dela... sami izgovori Pa naj MČ na FB objavi! pa bom dala tam in tu. samo povej, da ne boma obe objavljali....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:16:24
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe Mislim, da je vse odvisno od organizacije. Fino je, če veš približno kako je tam, da veš, če boš lahko dala brez skrbi dete spat. Seveda pa moraš računat tudi na to, da ob hrupni zabavi in v tujem okolju ne bo spala. Če vzameš to v zakup, zakaj pa ne. Mi bomo doma skupaj s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Ampak nam tako paše že par let.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:17:14
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcije je pa res da je lep poklic pa naporen tudi Kaj pa ti učiš? jaz pa sem na razredni stopnji do zdaj sem bila skoz mal višje od 3.-5. razreda, pa mi je blo ful fajn, preden sem zanosila sem se vozla 3 leta v Fram
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:17:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokica, jaz ti z veseljem posodim naši stajico. Tija jo je dobila pri ene 8m, pa ni blo šanse, da bi bla noter. Je raje raziskovala svet po vseh štirih in svobodno. Meni je pa tudi to bolj všeč. Res? Za probo mislim... Ja čist zares. Sam mi imamo tisto tavečjo. Ne ozko podolgovato, ampak kot kocka je. Si jo vidla kje na netu? Sam reci, pa ti jo pripeljem v torek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:18:15
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe Mislim, da je vse odvisno od organizacije. Fino je, če veš približno kako je tam, da veš, če boš lahko dala brez skrbi dete spat. Seveda pa moraš računat tudi na to, da ob hrupni zabavi in v tujem okolju ne bo spala. Če vzameš to v zakup, zakaj pa ne. Mi bomo doma skupaj s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Ampak nam tako paše že par let. samo jaz ne bi upala dtz otroka v hotelu spat in it ven in ga pustit samega... mi bom doma al pri meni al pri njemu, vmes gremo pa lahko mal v mesto pogledat, ognjemet če ne druzga...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:18:49
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega doma ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako... Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni. Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:20:51
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe Takrat bo stara že dosti, da lahko greste, ne vem zakaj ne bi. Kaj te skrbi? saj vem da bo že dosti stara, mi se odločamo za varjanto, da bi potem tam tudi silvestrovali .... npr. hotel, ki ima silvestrovanje in to .... pa me skrbi, da bo ful tečka, ker je razvajen ful in noče bit v vozičku, na rokah je 5 minut zanimivo, spat sama ne iitd... in bo pol ta večerja bol tk stran vržene denar Glede smučanaj pa nimam takih pomislekov, jo bo že moj čuval, ker itak ne smuča rad, mal se bomo menjavali in bo po moje to tak daleč težko planiraš, ker ne veš kake finte bo imela takrat. mogoče bo pa ful malo spala čez dan in bo zvečer ful trdno zaspala in je ne bo ponoči več nič zbudilo sam po moje pač moreš bit pripravljena, da boš mogoče za silvestrovo bla v postelji z njo ja saj, to je to, ker ne bom vedla kake fore bo imela takrat Zdaj doma sma noče spat, ma ni šans zvečer do 11 je še v svoji posteljici, potem pa začne tulit in vztraja tak dolgo dokler je ne dam k nama in potem sladko spi naprej Mah kaj pa vem ... mogoče če bi najlei apartma in sisami nardili silvestrovanje in da je dete v sosednji sobi, bi bilo še najboljše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:20:51
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kje so zdaj slike z današnjega srečanja??? KOKICA a boš ti dala gor al naj jaz? zdaj dela stran.... aja? Te pa daj ti.. Jaz bgrem perilo zložiti iz sušilca... ž uuu...dobr da si me spomnila.....kar pište,,,bom pol prebrala... ma Konjice..ne vem če bi tvegala sama...ma TImon je tako nepredvidljiv, včasih priden ko bubica, včas pa se dere ko....hm....a gre kjera mimo, pa vozim za njo, Najaa.....greš mimo?....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:21:01
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe med prazniki smo razmišljali da bi šli na smučišče ja v kako kočo... samo bi šli s taščo in tastm in stricem 11let starim ...tašča se ne smuča tak da bi kuhala in Taja pazila, tak bi šlo...čisto sama pa ne vem če bi šla, ker ubistvu ne moreš z takim malim smučat.. oz. midva bordama... (no js se nekak učim - beri - se prebračam ) Če si zelo želiš, se tudi to da. Eden smuča, drugi pa dete čuva ali se z njim sanka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:23:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kje so zdaj slike z današnjega srečanja??? KOKICA a boš ti dala gor al naj jaz? zdaj dela stran.... aja? Te pa daj ti.. Jaz bgrem perilo zložiti iz sušilca... ž uuu...dobr da si me spomnila.....kar pište,,,bom pol prebrala... ma Konjice..ne vem če bi tvegala sama...ma TImon je tako nepredvidljiv, včasih priden ko bubica, včas pa se dere ko....hm....a gre kjera mimo, pa vozim za njo, Najaa.....greš mimo?.... Grem, sam en dan prej. Mogoče se nam bo pa felix pridružila. Sam za njo bo to oreng zgodnja ura.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:23:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa j.e.b.e.m.t.i.š. opet ne dela ta shrani.si
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:23:49
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe Mislim, da je vse odvisno od organizacije. Fino je, če veš približno kako je tam, da veš, če boš lahko dala brez skrbi dete spat. Seveda pa moraš računat tudi na to, da ob hrupni zabavi in v tujem okolju ne bo spala. Če vzameš to v zakup, zakaj pa ne. Mi bomo doma skupaj s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Ampak nam tako paše že par let. saj jaz je tudi ne bi dala same spat ... ni govora o tem, mislila sem, da je dokler traja večerja zraven v vozičku, če bi zaspala zraven ok, drugače pa bi šel eden z njo spat v sobo, same je nebi pustial niti pod razno, še doma ko poštaar pozvoni jo vzamem sabo, ali pa mu rečem naj napiše obvestilo, ne grem dol po pošto. samo jaz ne bi upala dtz otroka v hotelu spat in it ven in ga pustit samega... mi bom doma al pri meni al pri njemu, vmes gremo pa lahko mal v mesto pogledat, ognjemet če ne druzga...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:24:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega doma ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako... Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni. Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran. ja sej vem sej če bi bila sama ... zdej mam pa Taja in imam še eno skrb več... ko pa je tolk nesreč ... ma sej vem da človek sploh ne sme razmišljat o tem... pa vseenoo... ma sej MOGOČE res pridem v konjice...morm mojmu rečt za avto, če nima kakšnih drugič načrtov...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:25:15
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kje so zdaj slike z današnjega srečanja??? KOKICA a boš ti dala gor al naj jaz? zdaj dela stran.... aja? Te pa daj ti.. Jaz bgrem perilo zložiti iz sušilca... ž uuu...dobr da si me spomnila.....kar pište,,,bom pol prebrala... ma Konjice..ne vem če bi tvegala sama...ma TImon je tako nepredvidljiv, včasih priden ko bubica, včas pa se dere ko....hm....a gre kjera mimo, pa vozim za njo, Najaa.....greš mimo?.... Grem, sam en dan prej. Mogoče se nam bo pa felix pridružila. Sam za njo bo to oreng zgodnja ura. Jaz bi z veseljem šla...mogoče pa celo pridem...bom premislila...pa sej se še v Lj.dobimo, a ne...kdaj potem...aja, Konjice so v torek, Ljubljana pa petek za torkom?....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:26:28
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega doma ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako... Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni. Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran. ja sej vem sej če bi bila sama ... zdej mam pa Taja in imam še eno skrb več... ko pa je tolk nesreč ... ma sej vem da človek sploh ne sme razmišljat o tem... pa vseenoo... ma sej MOGOČE res pridem v konjice...morm mojmu rečt za avto, če nima kakšnih drugič načrtov... Pridem po tebe?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:26:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Jaz bi z veseljem šla...mogoče pa celo pridem...bom premislila...pa sej se še v Lj.dobimo, a ne...kdaj potem...aja, Konjice so v torek, Ljubljana pa petek za torkom?.... Tako nekako, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:27:00
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe med prazniki smo razmišljali da bi šli na smučišče ja v kako kočo... samo bi šli s taščo in tastm in stricem 11let starim ...tašča se ne smuča tak da bi kuhala in Taja pazila, tak bi šlo...čisto sama pa ne vem če bi šla, ker ubistvu ne moreš z takim malim smučat.. oz. midva bordama... (no js se nekak učim - beri - se prebračam ) Če si zelo želiš, se tudi to da. Eden smuča, drugi pa dete čuva ali se z njim sanka ja samo da se sam smučaš je nekak - dolgočasno...ni tega druženja... če pa ne bi šlo drugač bi seveda tud tako se dalo ja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:27:24
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 imam enoo tako mimo vprašanje pa ne me zlinčat ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližini Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibe Mislim, da je vse odvisno od organizacije. Fino je, če veš približno kako je tam, da veš, če boš lahko dala brez skrbi dete spat. Seveda pa moraš računat tudi na to, da ob hrupni zabavi in v tujem okolju ne bo spala. Če vzameš to v zakup, zakaj pa ne. Mi bomo doma skupaj s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Ampak nam tako paše že par let. se strinjam s tem, pač vsak po svoje, jaz tudi ne bi šla smučat glih za novo leto ampak temu paru, ki bi šel z nami ta termin najbolj ustreza, ker potem nimata dopusta. Bomo še vidli, res bo pomojem najboljš da najamemo apartam in si sami nardimo večerjo in lahko greš spat kadar ti je in otroka lahko imaš skoz na očeh kot doma.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:28:16
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega doma ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako... Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni. Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran. ja sej vem sej če bi bila sama ... zdej mam pa Taja in imam še eno skrb več... ko pa je tolk nesreč ... ma sej vem da človek sploh ne sme razmišljat o tem... pa vseenoo... ma sej MOGOČE res pridem v konjice...morm mojmu rečt za avto, če nima kakšnih drugič načrtov... Pridem po tebe? ma daj pridi, potem ziher pridem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:31:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcije je pa res da je lep poklic pa naporen tudi Kaj pa ti učiš? jaz pa sem na razredni stopnji do zdaj sem bila skoz mal višje od 3.-5. razreda, pa mi je blo ful fajn, preden sem zanosila sem se vozla 3 leta v Fram Iz Velenja dnevno v Fram???? Kaj ni nič bližje tebi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 24.9.2009 22:31:56
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nobady - nikoli ni predaleč ,če le imaš voljo ja sej vem, sam mi ni fajn furat... mam tak strah ... ne znam razložit...mam 2 leti izpit in vozim samo relaciji ki je največ 40min oddaljena od mojega doma ma ni luštn, straha se morm znebit, samo ne vem kdaj niti ne kako... Tako da se napokaš v avto in greš ter vidiš, da je strah votel, okrog ga pa nič ni. Več se boš vozila lažje ti bo. Jaz se namreč vozim v službo vsak dan tam 45-50 min v eno stran. ja sej vem sej če bi bila sama ... zdej mam pa Taja in imam še eno skrb več... ko pa je tolk nesreč ... ma sej vem da človek sploh ne sme razmišljat o tem... pa vseenoo... ma sej MOGOČE res pridem v konjice...morm mojmu rečt za avto, če nima kakšnih drugič načrtov... Pridem po tebe? ma daj pridi, potem ziher pridem pa kaj ti je...jaz resno mislim mona.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?