|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
24.9.2009 22:05:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ne se smejat ampak res ne vem -- iz ce ko konjic pele avtocesta al lahko greš po navadni cesti?user posted image

oboje...AC za kao konjice je malo stran od konjic, se moraš čez Tepanje te male vasi peljeti ja...Če pa prideš iz smeri CE pa lahko komot pelješ po stari cesti...je taka fajn zavita..idealna za motor...joj...kdaj bodo spet ti časi...

ti voziš motor? zdej pa še samo reč da si v kakem moto klubuuser posted image

ja če bi prišla bi šla po stari cesti ker nimam vinjete user posted image

ja vozim..in NE nisem v moto klubu...sem načeloma proti tem klubom, ker so vse prej kot MOTO klubi...user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
24.9.2009 22:05:23   
NoBady
kje so zdaj slike z današnjega srečanja???

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
24.9.2009 22:05:51   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

imam enoo tako mimo vprašanjeuser posted image  pa ne me zlinčat

ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližiniuser posted image user posted image  Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibeuser posted image

jaz bi šla....komaj čakam sneg...ker se lani nisem nič smučala...user posted image

saj, ja mene tudi zato tak vleče ... smučanje in tiste bele strmineuser posted image

joj, ja...samo je res fajn, če bi imela koga poleg, ki bi ti user posted image čuval....ker tisto v nahrbtniku je nevarno...kar pač eni prakticirajo...user posted image

Upam da nam znese marca.....letos lahko, ko nisem še v šoli, drugače pa le v času šolskih počitnic, ko je največja gužvauser posted image user posted image

ja saj jaz tudi ... a ti si tudi učiteljicauser posted image  kaj pa učiš če ni skrivnostuser posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
24.9.2009 22:05:56   
yania
Kje sploh so Konjice...a to je to SL.konjice?,,,,kje so...nimam pojma....iz Ljubljane mi povejte, kako se do tja pride....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
24.9.2009 22:06:01   
KOKICA32

če ne gre gor dati..shrani.si ne dela...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
24.9.2009 22:06:46   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

a to glede user posted image user posted image pa ni slaba ideja user posted image user posted image user posted image

te pa navali...najprej v kuhinjo potem pa na možeka...user posted image user posted image user posted image

danes raje ne, ker sem bla na pilatesu in se bojim da mi bo kaka kost stran padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa še to se mi je danes smešnega zgodilo. me kliče moj brat, če lahko pride danes popoldne na obisk. pa mu rečem, da lahko, samo da imam ob šestih pilates. pol pa on reče kaj je to - depilacija? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po eni strani je smešno. po drugi pa  - ali je to namig da rabim depilacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
24.9.2009 22:07:19   
yania

ste že kaj razmišljale o praznikih in o silvestrovanju, kaj menite bi blo za it kam z našimi črveki, ali si je bolš to leto nardit silvestrovanje nekje doma oz. v bližiniuser posted image user posted image  Mene oz. naju z možem ful vleče nekam (smučišča) pol so pa skoz pomisleki zaradi naše male bibeuser posted image

jaz bi šla....komaj čakam sneg...ker se lani nisem nič smučala...user posted image

saj, ja mene tudi zato tak vleče ... smučanje in tiste bele strmineuser posted image

joj, ja...samo je res fajn, če bi imela koga poleg, ki bi ti user posted image čuval....ker tisto v nahrbtniku je nevarno...kar pač eni prakticirajo...user posted image

Upam da nam znese marca.....letos lahko, ko nisem še v šoli, drugače pa le v času šolskih počitnic, ko je največja gužvauser posted image user posted image

ja saj jaz tudi ... a ti si tudi učiteljicauser posted image  kaj pa učiš če ni skrivnostuser posted image user posted image

Lep poklic, a kar naporen, predvsem za moje alergije, ko stalno rabiš glas.......glasbena šola...klavir, nauk o glasbi, solfeggio, predšolska gl.vzgoja ter glasbena pripravnicauser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
24.9.2009 22:07:52   
KOKICA32

Kje sploh so Konjice...a to je to SL.konjice?,,,,kje so...nimam pojma....iz Ljubljane mi povejte, kako se do tja pride....

user posted image user posted image user posted image Ja to je to....Po domače pa so Kojince! user posted image user posted image user posted image Po AC do Celja in po stari cesti do Kojinc ali pa še naprej po AC do izvoza za Slovenske Konjice in nazaj po stari cesti čez Tepanje do Konjic.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
24.9.2009 22:08:16   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Čer!
Berem, da ste se mb fino mele user posted image

Punce:

A ste že kupovale stajice? V BC sem gledala...pa se mi nekam čudne zdijo na slikah:

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=32&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=32&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=32

Ali imajo vse mrežo namesto stranic? Kakšno so tla? Na kaj moraš biti pozoren? user posted image user posted image user posted image Hvala!

Mi smo pri prvem prišli skoz brez stajice. Približno en teden sem si jo močno želela, a smo bili ravno na morju in tam je niso imeli, Ko pa smo prišli domov, je bil pa že tako pokreten in spreten, da ne bi več hotel bit v njej. Upam, da je tokrat tudi ne bo treba kupit.

Saj jaz tudi mislim ja....da je mogoče pa res ne bomo rabili...user posted image

Morda ti jo lahko kdo posodi za pokušino. Da vidiš, če bo dete sploh hotelo not bit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
24.9.2009 22:08:35   
NoBady

ne se smejat ampak res ne vem -- iz ce ko konjic pele avtocesta al lahko greš po navadni cesti?user posted image

oboje...AC za kao konjice je malo stran od konjic, se moraš čez Tepanje te male vasi peljeti ja...Če pa prideš iz smeri CE pa lahko komot pelješ po stari cesti...je taka fajn zavita..idealna za motor...joj...kdaj bodo spet ti časi...

ja vozim..in NE nisem v moto klubu...sem načeloma proti tem klubom, ker so vse prej kot MOTO klubi...user posted image

ja s tem se pa čist strinjamuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
24.9.2009 22:09:01   
NoBady

sami izgovoriuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
24.9.2009 22:09:18   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Takrat bo stara že dosti, da lahko greste, ne vem zakaj ne bi.user posted image Kaj te skrbi?

saj vem da bo že dosti stara, mi se odločamo za varjanto, da bi potem tam tudi silvestrovali  .... npr. hotel, ki ima silvestrovanje in to .... pa me skrbi, da bo ful tečka, ker je razvajen ful in noče bit v vozičku, na rokah je 5 minut zanimivo, spat sama ne iitd... in bo pol ta večerja bol tk stran vržene denaruser posted image  Glede smučanaj pa nimam takih pomislekov, jo bo že moj čuval, ker itak ne smuča rad, mal se bomo menjavali in bouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
24.9.2009 22:09:35   
KOKICA32

Čer!

Punce:

A ste že kupovale stajice? V BC sem gledala...pa se mi nekam čudne zdijo na slikah:

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=32&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=32&GetArticlesPage=1&isPageSwitch=true&ParentClassID=32

Ali imajo vse mrežo namesto stranic? Kakšno so tla? Na kaj moraš biti pozoren? user posted image user posted image user posted image Hvala!

Mi smo pri prvem prišli skoz brez stajice. Približno en teden sem si jo močno želela, a smo bili ravno na morju in tam je niso imeli, Ko pa smo prišli domov, je bil pa že tako pokreten in spreten, da ne bi več hotel bit v njej. Upam, da je tokrat tudi ne bo treba kupit.

Saj jaz tudi mislim ja....da je mogoče pa res ne bomo rabili...user posted image

Morda ti jo lahko kdo posodi za pokušino. Da vidiš, če bo dete sploh hotelo not bit.

Po moje tak ne bo hotel biti noter...lahko dečve, ki ga poznajo potrdijo...user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
24.9.2009 22:10:22   
KOKICA32

ja s tem se pa čist strinjamuser posted image

user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
24.9.2009 22:10:30   
MalaČebelica

Čer!

Punce:

maš koga da bi ti jo posodil? težko vnaprej rečeš, če bi Valentin sploh hotel biti v njej....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
24.9.2009 22:10:50   
KOKICA32

sami izgovoriuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa naj MČ na FB objavi!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
24.9.2009 22:11:16   
trinity22

Lep poklic, a kar naporen, predvsem za moje alergije, ko stalno rabiš glas.......glasbena šola...klavir, nauk o glasbi, solfeggio, predšolska gl.vzgoja ter glasbena pripravnicauser posted image

ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcijeuser posted image  je pa res da je lep poklic pa naporen tudiuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
24.9.2009 22:11:18   
Nina00

yania, AB je treba ponavad do konca pojest. user posted image

Ja vem, samo z mero 1.5 ml na 8 ur bo to glih ene 14 dni, al pa več user posted image user posted image user posted image  a misliš....
Mah bom jutri še enkrat klicala pa vprašala...v soboto bo že en teden.....joj, čez 15 minut ima spet...kaka muka mi je to, ko noče in noče ust odpret,pa se dreti začne...al buden al pa ne....grozno....
in potem piše v navodilih, kar jaz seveda user posted image  preberem šele 3.dan, da je treba poplakniti s tekočino....ja seveda, ko je ves razjarjen, bo pa res še čaj al pa kaj pil...ma groza...je pa še dobro da mi je brizgo posodila ena kolegica, mu lahko vsaj noter tiščim da pogoltne..pravo mučenje...user posted image
Če ne boste šli na kontrolo, potem AB vsaj 10 dni. Kar se pa tiče poplakovanja s tekočino pri nas ni nikoli uspelo (šele sedaj, ko je večji malo spije pa še to le čez dan) pa je bilo vseeno vse ok.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
24.9.2009 22:11:23   
MalaČebelica

KOKICA  a boš ti dala gor al naj jaz? zdaj dela stran....

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
24.9.2009 22:11:59   
Najaa

a prideš tud ti? user posted image
Skoz greš po AC do izvoza za Tepanje, Konjice... In potem skozi Tepanje do konjic. Simpl ko pasulj!user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
24.9.2009 22:12:08   
KOKICA32

Takrat bo stara že dosti, da lahko greste, ne vem zakaj ne bi.user posted image Kaj te skrbi?

saj vem da bo že dosti stara, mi se odločamo za varjanto, da bi potem tam tudi silvestrovali  .... npr. hotel, ki ima silvestrovanje in to .... pa me skrbi, da bo ful tečka, ker je razvajen ful in noče bit v vozičku, na rokah je 5 minut zanimivo, spat sama ne iitd... in bo pol ta večerja bol tk stran vržene denaruser posted image  Glede smučanaj pa nimam takih pomislekov, jo bo že moj čuval, ker itak ne smuča rad, mal se bomo menjavali in bouser posted image

ufff, tega pa jaz ne bi tvegala..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1746
24.9.2009 22:12:12   
MalaČebelica

proti MB greš pol pa za Celjem gledaš znake user posted image no naj ti raje kera druga pove, ker jaz še tudi nisem bla v konjicah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
24.9.2009 22:12:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

KOKICA  a boš ti dala gor al naj jaz? zdaj dela stran....

aja? Te pa daj ti..user posted image Jaz bgrem perilo zložiti iz sušilca...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
24.9.2009 22:13:11   
Najaa
Kokica, jaz ti z veseljem posodim naši stajico. Tija jo je dobila pri ene 8m, pa ni blo šanse, da bi bla noter. Je raje raziskovala svet po vseh štirih in svobodno. user posted image Meni je pa tudi to bolj všeč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
24.9.2009 22:13:39   
KOKICA32

ufff glasbenica torej, lepo, pol bi pa še jaz rabla kakšne inštrukcijeuser posted image  je pa res da je lep poklic pa naporen tudiuser posted image

Kaj pa ti učiš?

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?